|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- ' Ludzie mówią że nie można żyć bez miłości- ja z miłości umieram. Ludzie mówią że bez miłości nie istniałby świat- mój świat przez miłość zawalił się w mgnieniu oka. Ludzie mówią że miłość jest rajem- dla mnie jest środkiem piekła. Ludzie mówią że miłość jest lekarstwem na wszystko- ja potrzebuje lekarstwa na miłość. ' (stare i pewnie każdy to zna, ale poczułam nieopartą chęć dodania tego!
)' Uwierzę w przyjaźń damsko-męską, jeśli na łożu śmierci powiem ci, że cię nigdy nie kochałam. ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3152 | ||
|
Raczkowanie
|
Skarby , które podbiły moje serduszko . ![]() 3martyna3 , nienaruszona , Lovely x3 , your blue eyes , _changime , z innej bajki , TwojaKokaina , so_steadfast, happyend , SparklyAngel , Malinowa Girl , ZakreconaNaMaxa , kontrastowa0 , ratatamm , Naughty_ , BrillanteAstro5 , naiwnie__ , Kaaate90 , Siatkarka18 , Ejvon , Toogether93 , latin , ciiri , absorbeed , istny_paradoks , m o n , patrysiowa_ , Paralogiczna , kreskowa , agrr , siatkaara . _____________ Perły życzę wam spokojnych , radosnych świąt . Cytat:
Cytat:
i zabieeram . ;****** '' 'narobiłam zamieszania dochodząc do tej prawdy , ale chce to zrobić jak należy .. I przywiązać cię do mnie na wszelkie dostępne sposoby . Publicznie przyznaję się do błędu. Czekania na księcia z bajki to faktycznie cholerna strata czasu. I nikt nie wiedział co czuje. Zatrzymywała to wszystko dla siebie. Momentami miała ochotę na krzyk, jednak bała się odrzucenia. ... A sposób w jaki obdarowywał ją swoimi spojrzeniami,był po prostu nie do opisania. '' |
||
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj tak za***iście prosto z serca. * nie trzeba wiele. wystarczy chcieć. i mimo, że tak strasznie cię ranię, nie potrafisz się ode mnie odwrócić. a pod choinkę chcę przebaczenia. a wiesz jakie to uczucie, kiedy robisz wszystko, co w twojej mocy, aby pomóc przyjacielowi, a to i tak nic nie daje? wiesz jakie to uczucie, kiedy tak cholernie chcesz mu pomóc, a tak naprawdę gówno możesz? wiesz? nie, ku*wa, nie wiesz. i obyś się nigdy nie dowiedział. pozostaje już tylko usiąść i ryczeć nad tym, co mogliśmy, a nie chcieliśmy.
"Pożyję tu jeszcze trochę i zobaczę, co się stanie, pomyślała. Umrzeć zawsze mogę później. Prawdopodobnie." Haruki Murakami Edytowane przez eajAgnes Czas edycji: 2010-12-22 o 21:38 |
|
|
|
#3154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję słońce za to wspaniałe wyróżnienie ![]() ej Ty twardzielu! może byś tak złagodził jej rany, ukoił cierpienie i przywrócił szczęście ? codziennie suszę mokrą poduszkę na grzejniku, parzę się w język gorącą herbatą, siedzę w dresie, patrzę przez okno szukając szczęścia. czasami do szczęścia potrzeba nam jeszcze tej cholernej odwagi, którą tracimy w chwili styknięcia się twarzą w twarz.
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
Skarby zakopuje się głęboko - a ty już zaklepałaś miejscówkę w mojej pamięci <3 ![]() இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
' Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe a prawdziwe nie zawsze piękne. ' இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
Wciąż czuje ciepło Twych dłoni , czuły dotyk i złość , że ktoś przerwał naszą bajkę . Krwistoczerwone paznokcie , 11 centymetrowe obcasy i mini tuż za tyłek . A Ty przecież kochasz ją za wrażliwą duszę . Nowy sens nowych dni . Nowa niepewność przyszłych chwil . Nowe drżenie ust , nowe spojrzenia w oczy . Stara miłość . Przeglądam ksiązke wspomnień . Powinnam ją zatytułować Twoim imieniem . Smutne wspomnienia wywołują najszczerszy uśmiech . Uśmiechem tłumię łzy . Każda porażka jest zapowiedzią sukcesu .mrr .
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Jestem bezużyteczna i brudna, splugawiona nieostrożnym słowem, a moja skóra jest szara od rzeczywistości. Nadzieje? Nadzieje spalają się w ogniu, który nieustannie wzniecam na nowo. Głosy w mojej głowie budzą się w najmniej spodziewanym momencie. Otaczają mnie ostre krawędzie, twarde powierzchnie, zimne, obce dłonie. Niedobory witamin są niczym w porównaniu z niedoborem ciepła i bezpieczeństwa, na które cierpię od piątego maja. Karuzela na której siedzę, obraca się z wyjątkową szybkością, z szybkością, która nie pozwala mi zobaczyć co tak na prawdę się dzieje, zapominam twarze, uczucia a prawdziwe emocje odchodzą z pierwszą zwrotką piosenki; malownicze krajobrazy, puchate obłoczki, ale to już nie jestem ja. Przekraczam ludzkie pojęcie, przekraczam granice normalności, przekraczam postanowione przez siebie samą normy i zasady. Staję się tym, czym kiedyś gardziłam. brak weny ;/
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18, limitowanaa, rumuneczkaxd ♥ ' kobiety są genetycznie niezdolne do szczęścia muszą na coś narzekać, szukają dziury w sobie i w innych bez względu jak są zgrabne i seksowne... do kawy wpadła rzęsa,
tak jak Ty do mojego serca '
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Kicie
![]() your blue eyes,, Toogether93 , latin , ciiri , istny_paradoks , m o n ,SparklyAngel,mad_woman,e ajAgnes,Paralogiczna , kreskowa , agrr , siatkaara ._changime,z innej bajki(wreszcie),Marsi89,r umuneczkaxd,so_steadfast-Okradam was Aniołki moje ![]() każda moje parasolka jest dziurawa każdy kubek pobity każdy portfel pusty każda muzyka bez nut- tak to właśnie życie bez Ciebie Ubrana bez ładu i składu bez pomarańczowego makijażu z podkrążonymi oczami,żółtymi trampkami ,poobgryzanymi paznokciami-tak to właśnie ja Bez Ciebie nawet moje oczo***ne trampki straciły swój kolor Kawa za słodka, herbata za gorzka,czekolada zbyt mdła- bez Ciebie jakoś nic nie ma swojego wyrazu jestem wyrwaną stroną z mojej książki nikt się nie dowie czemu została wyrwana co się na niej znajdowało co było w jej treści , Każdy kto zakochiwał się w książce Pragnął odnaleźć tą jedną stronę, lecz po jakimś czasie rezygnował zastępując ją nowszą ciekawszą książką- tak spostrzegłam twoją miłość kochanie/ nie ta to następna sorry bejbe następnego razu nie będzie , miłości nie można kazać czekać -kotku, poproś panów policjantów żeby kupili Mi papierosy -tak,tak, kochanie dostaniesz swoje szlugi i komplet metalowej biżuterii -miałbyś , jeden prezent z głowy<3 Wymyśliłam mu postanowienie noworoczne-wrócić do mnie Uciążliwy Brak weny
Czy jeśli zniknie coś, o czym nie wiedzieliśmy, że to mamy, tęsknimy za tym? (uczucie) Edytowane przez niczego_po_trochu Czas edycji: 2010-12-22 o 22:11 |
|
|
|
#3160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję. Tłumaczę sobie, że znalazłam się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie.
Nieświadomie, ale stopniowo pozbawiasz mnie wszystkiego. Wiesz jak to jest postanowić iść naprzód, nie widząc w tym żadnego sensu? Podążam przed siebie, ale ta wędrówka nie ma celu. Nigdy nie skoczę wystarczająco wysoko, aby Cię złapać. Nigdy nie pobiegnę wystarczająco szybko, aby Cię dogonić. I nie krzyknę też wystarczająco głośno, abyś zdołał usłyszeć moje wołanie. Mówiłam sercu, przystopuj, ale ono nie słucha. Ty, serce, żarty sobie robisz? Boję się przyszłości. Cholernie się boję. Nie chcę zostać samotną pracoholiczką, a do tego właśnie zmierza moje życie. Układasz sobie w głowie scenariusz, tylko po to, żeby następnego dnia przyszedł nowy reżyser i wszystko spieprzył.
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-12-22 o 22:14 |
|
|
|
|
#3161 |
|
Rozeznanie
|
niczego tak w nim nie kocham jak tego łobuzerskiego uśmiechu. nikt nie potarfi uśmiechać się tak jak on. ''ufam Ci'' -wiesz jakie to ważne słowa? jutrzejszy dzień będzie naszą współną przyszłością. jego oczy błyszczą zawsze, a jego usta ciągle są roześmiane. kocham go w takim stanie. nigdy się do wiesz jak to jest. budzić się w środku nocy nie wiedząc jak można naprawić to co się tak ładnie spiepszyło. 'co było gdyby...?'-odpowiedź na to pytanie zawsze pozostanie tajemnicą. ''Pościel jeszcze pachnie Ogniem naszych ciał'' varius manx-piosenka księżycowa czasami nawet po nocach śni mi się ten uśmiech. cudowny uśmiech i ciepłe dłonie. wiesz, że przy Tobie jestem w stanie zrobić wszystko. mimo, że kocham najmocniej na świecie. ranię każdy popełnia błędy, każdy żaluje, każdy ponosi konsekwencje, ale nie każdy potrafi to odbudować. jedna chwila, a Ty całą noc w mojej głowie.
|
|
#3162 |
|
Rozeznanie
|
இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- 'Kocham Cię' - dwa słowa, które potrafią zniszczyć przyjaźń.. 'Zostańmy przyjaciółmi' - dwa słowa, które niszczą miłość.. இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3163 |
|
Wtajemniczenie
|
" - teraz szczerze... - no? - dlaczego jesteś o niego zazdrosna , chociaż z nim nie jesteś? - a dlaczego robisz się głodna gdy patrzysz na coś pysznego? - bo to uwielbiam. - no właśnie, w kwestii jedzenia chodzi o lubienie... w miłości? zazwyczaj o kochanie. Są w życiu chwile, w których nawet tęsknota I żal są uczuciem piękniejszym niż miłość... Zrozum, że nie jesteś pępkiem świata, i choć tak Ci się wydaje, nie jesteś jedyny. Zrozum że też mam swoje życie, i swoje problemy, a ty zamiast mi pomóc, dodajesz mi ich. Dziękuję, że jesteś taki troskliwy. Gorące pozdrowienia za pomocą środkowego palca. "
|
#3164 | ||
|
Raczkowanie
|
. . .
Cytat:
Dziękuję Skarbie.! love.love.love smakowało.? ![]() Cytat:
Dziękuję Słoneczko.! love.love.love na zdrówko.! ![]() Jeeej.! Motywujecie Myszki.! Mów do mnie, kiedy jestem znudzona. Całuj mnie kiedy jestem smutna. Przytul mnie kiedy płaczę. Martw się, że kiedyś mnie zabraknie. Kochaj mnie, póki żyję.! i może nie widujemy się tak często, jakbym chciała. ani nie trzymamy się w ramionach przez całą noc. Ale głęboko w moim serduszku czuję, że jesteś tą jedyną osobą. którą kocham, i nigdy nie pozwolę jej odejść. Zawsze znajdzie się ktoś, kto zakocha się w moim uśmiechu. Tylko dlaczego tym 'Ktosiem' nie jesteś ty.?
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-12-23 o 10:00 |
||
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Edytko, bywaj tu częściej, bo bardzo mi ciebie brakuje. dziękuję, że pamiętasz mimo tego, że bywam tak rzadko jak ty.
rumuneczkaxd,bardzo mi miło, że ktoś jeszcze czyta. ![]()
Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-12-23 o 01:43 |
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
'' lubię gdy pytasz o czym myślę, lubię Twoje roześmiane oczy w których widzę wielkie pokłady miłości, miłości, która nie pozwala mi zwątpić,która wciąż pozwala mi wierzyć w ludzi, w lepszy świat. dziękuję za każdą sekundę, choć to i tak za mało. czekam i cały mój dzisiejszy dzień jest czekaniem. na co? na Ciebie, na uśmiech, na szczęście. na wszystko to, czym kocham wypełniać swoje serce. ''
|
|
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
Kocham was i pozwalam się okradać. No i dziękować za życzenia i wszystkim życzę wesołych Świąt i wesołego Sylwestra jego aksamitny i niski tembr głosu rozbrzmiewał w jej głowie,
powodując napływ niesamowitego optymizmu i wewnętrznego szczęścia. codziennie wieczorem przez co najmniej godzine wybieram ubranie do szkoły , mając nadzieje ze wkoncu zwrócisz na mnie uwagę . jesteś jak truskawki zimą, rozumiesz ?
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego mówi się, że osoba, która wydaje się być tą jedyną, okazuje się być zupełnie kimś innym?
Dni bez Ciebie są takie zimne! "Miłość to zło, przeczytaj to wspak to zobaczysz *evil-evol-love*" "I'm a space-bound rocketship and your heart's the moon And I'm aimin' right at you." /Jestem rakietą kosmiczną, a twoje serce jest księżycem I zmierzam dokładnie do ciebie.
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Pyśki ale Wy pędzicie.. zaczekajcie na mnie
![]() a przy okazji ![]() Zyczę każdej z Was szczęśliwych, radosnych i udanych Świąt . so_steadfast moja, moja, moja ulubiona `Ta patologiczna potrzeba miłości. Grająca sprzecznie z moim rozumem chyba uczęszczałeś na jakieś kursy dotyczące niszczenia kobiet - bo świetnie Ci to idzie. przez chwilę unosiłeś mnie nad ziemią, by potem mnie w niej zakopać ja i miłosć ? jedyne co łączy mnie z tym ogólnym pojęciem to lampki na toaletce w kształcie serduszek gdybyś nie był tak wyrachowany i gdybyś nie nosił tak wysoko podniesionej głowy , może zauważyłbyś , że innym też na Tobie zależy urodziłaś się tak zakłamana, czy to lata praktyki ? I wiesz co ? Ja jestem za mała na takie wielkie problemy` |
|
|
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
♥
tadosnych świąt żabki. __________________ Przy zapachu gorącej czekolady goją się rany.. Starała się nauczyć dystansy do pewnych sytuacji i osób, choć bywały chwile, w których gorzko płakała. Nie chciała już płakać - była tym okrutnie zmęczona.. Rozrywa ją od środka, coś jest nie tak.. Już dawno powinna była o nim zapomnieć, a ona tęskni. rozrywa ją nadal. Śnił jej się, a ona nadal udawała, że to nie boli. Ciągle myślenie 'co by było gdyby' też nie pomagało.. (...) a on z wrodzoną dyskrecją milczał.. Położyła się na łóżku i znów zastanawiała się jak by to było, gdyby on kładł się teraz obok niej i głaskał po ręce.. Czuła pustkę w duszy, nie mogąc trzymać go w ramionach. Wśród tłumu szukała jego twarzy, choć wiedziała, że i tak go nie zobaczy. Jej poszukiwania były niekończącą się pogonią skazaną na przegraną.. "NIEKIEDY MIAŁA TAKIE MAŁE PRAGNIENIE - UŁOŻYĆ Z CHMUR WYRAZ 'TĘSKNIĘ' WIERZĄC, ŻE ODCZYTA W TYM SŁOWIE PROŚBĘ, BY WRÓCIŁ.." (...) a ona patrzyła na księżyc i smętnie przeżywała noc w samotności. W jej uczuciach panował kompletny chaos.. Nie potrafiła ich wyjaśnić, uporządkować. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-12-23 o 11:11 |
|
|
|
#3171 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały kochane
Chcieliśmy być tylko całością. Najgorsze jest to, że zanim zacznie być lepiej to zaraz coś prowadzi nas w przepaść, a gdy do niej wpadniemy trudno jest się podnieść. Dzień w którym obiecałam sobie, że już nigdy więcej nic nie powiem o miłości. Kusiłeś, mówiłeś.. chłonęłam wszystko jak gąbka. Zabiłeś mnie od tak bez znieczulenia. Nie odczuwam nic. Żadnego strachu, agresji, czy czegokolwiek złego. Nie zadaję nikomu bólu i mnie też już nic nie boli. Mówiłeś, że jestem Twoim prezentem na Święta.. co z tego, że prezenty mają w zwyczaju się nudzić, wtedy o tym nie myślałam, najważniejsze było to, że miałam Ciebie.. przepraszam, że ostatnio tak smętnie u mnie. zawsze tak jest gdy zbliżają się Święta... i ta cholerna świadomość że znów bez dwóch najważniejszych osób w moim życiu. Życzę Wam dobrych Świąt i jak najwięcej uśmiechu na buzi
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 podebrałam od niektórych kilka opisów,
ale wybaczcie nie mam siły wymieniać. a gdy zaczyna się sypać, jak reagujesz?
płaczem, krzykiem, bezsilnością czy nie reagujesz? mamy zbyt mało wspomnień, bym mogła żyć dzięki nim do co najmniej trzydziestki. nie zrobię scen bądź spokojny, mam w zwyczaju kochać po cichu. piepsze całą tą tandetę, wole Jego. a dziś spokojny wieczór, przez buty wkrada się mróz, zimny wiatr zaczerwienia nos, a w głowie pytania na które są odpowiedzi. gdybym nie umiała robić kilku rzeczy na raz, całe moje dnie spędzałabym siedząc albo leżąc i myśląc o tamtym dniu, tamtych słowach lub po prostu o jego uśmiechu i oczach. - zobaczysz będzie jeszcze żałował... - nie chce by żałował, chce by mnie kochał. a dziś, wczoraj, jutro tak samo bezsensu. serce odebrało mi zdolność nawet od wyzwania Cię od frajera. dziś nie wierze już w nic.
|
#3173 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, dziękuję, dziękuję <3
![]() tak mnie to bolało, że nawet nie zdawałam sobie sprawy co robię, co się ze mną dzieje. tak jakbym stała cały czas w miejscu i czekała na coś, co najwyraźniej nigdy nie przyjdzie. i wiesz co ? chyba już wszystko stracone. Ty, Ja i ta nasza szaleńcza miłość. chociaż gdybyś przez chwile potrafił udawać, że Ci zależy, może teraz było by wszystko ok. widzę, że życie często lubi kopać ludzi w dupę i ich zniechęcać do życia.
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
jasne ; - )
it's hard to forget someone who gave you so much to remember trudno zapomnieć o kimś kto dał ci tak dużo do zapamiętania sometimes i wish i was a little kid again skinned knees are easier to fix than broken heart czasem chciałabym być znów małym dzieckiem obdarte kolana są łatwiejsze do naprawienia niż złamane serce
|
#3175 |
|
Raczkowanie
|
"We didn't get all dressed up just for you to see So quit spilling your drinks on me yeah " My nie stroiłyśmy się tylko po to, żebyś popatrzył Więc rezygnując wylej na mnie swój drink yeah Pink - Raise your glass Take M Mmm mmm It's so lovely, so delicious, it says it all I don't like X Ex-boyfriends, ex-girlfriends Exactly what I don't need Twisting my words so easily Words are just words Weź M Mmm, mmm To takie wspaniałe, takie smaczne, mówi o wszystkim Nie lubię X Ex-chłopcy, ex-dziewczyny To czego nie potrzebuję przekręca moje słowa tak łatwo Słowa są tylko słowami tłumaczenia : tekstowo.pl
Edytowane przez Deiris Czas edycji: 2010-12-23 o 11:58 |
|
|
|
#3176 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93, Siatkarka18, limitowanaa, rumuneczkaxd & niczego_po_trochu - nie spodziewałam się tylu pochwał.
kocham Was moją wizaż'ową miłością. Przychodzą. Odchodzą. Naiwnie rozpościeram ramiona ku nim. Chcę by jeden raz mnie ktoś zrozumiał tak na prawdę i powiedział, podając rękę: 'chodź, popłaczmy razem'. W północ sylwestrową życzyć sobie będzie życia bez Niego i braku rozdarcia. O pierwszej już poleci pierwsza tegoroczna łza, że nie było Go z nią, by powstrzymać te słowa. Na święta życzę sobie życia bez Ciebie, a pierwszego stycznia chcę czuć radość tak, jak rok temu, gdy KTOŚ dopiero planował NAS. *nie wiem, czy znajdę czas na wizaż przed świętami,
więc już teraz życzę Wam pogody ducha i duuuużo miłości, by coraz więcej było tutaj tych opisów radosnym, a mniej smutnych. I życzę Wam żebyście jeszcze jakoś mnie tutaj znosiły przez jakiś czas. ![]()
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
niezmiennie uwielbiam Was, każdą ♥
otojest - zachwycasz! '' usta do pocałunków w usta do słów wieczór lekko wlewa nam się do głów zobacz jak cudownie marniejemy z Tobą nie dotykam już chodnika mała Ty wiesz, dławi mnie tlen 2:03 - niema dokąd iść czemu mnie zostawił? czemu się oddalił? ''
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-12-23 o 12:02 |
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
" nie można mieć wszystkiego, bo.. o czym by się wtedy marzyło? obojętność i lekceważenie często wyrządzają więcej krzywd niż jawna niechęć. nie mów, ze nie pasujemy do siebie, bo z tego co widzę, nie pasujemy lepiej do nikogo innego. - która godzina? - Twoja ostatnia ![]() nie myśleć o sobie. jak ktoś o sobie nie myśli - nie przyjdzie mu do głowy, że jest sam. "
|
#3179 |
|
BAN stały
|
śmieszy mnie,
że pociąg ulotnych spojrzeń, zimnych dłoni i zakłamanych wyznań nazywasz miłością. |
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
Julka <3 - oczywiście ja będę częściej, jeśli Ty również będziesz się pojawiać, tak się możemy umówić
Kochane Moje <3 Z okazji świąt chciałabym Wam życzyć 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni miłości, 8784 godzin wytrwałości, 527040 minut pogody ducha, 1622400 sekund szczęścia ... w NOWYM ROKU 2011! ______________ " świadomość, że twoja samotność i uczucia nie obchodzą nikogo a na pewno nie te osoby co powinny, nie pomaga rano wstać z łóżka, nie pomaga w walce z rzeczywistością. Pierwszy raz od dłuższego czasu czuję magię świąt. Może dlatego, że piekąc z mamą pierniki poczułam ich zapach, albo dlatego, że w końcu śmiałam się z siostrą przy ubieraniu choinki. A może po prostu zapominam. gdybym znała recepturę na eliksir pozbawiający szczęścia, podarowałabym Ci go w prezencie w małej buteleczce, życząc ironicznie wszystkiego, co najlepsze. "
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-12-23 o 12:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

)

- a ty już zaklepałaś miejscówkę w mojej pamięci <3

kocham Was moją wizaż'ową miłością.