![]() |
#511 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
Cytat:
![]() A poza tym: mama: kolczyki + komplet kolczyki, zawieszka i łańcuszek tata: piżamka + sweter + karafka brat: zegarek chrześniak: zestaw małego chemika + słodycze wujek: pulower kot: kuweta (kurczę kibel na święta ![]() pies: obroża
![]() |
![]() |
#512 |
zielony stworek
|
bratanica (rok) sweterek i body
brat, tata i dziadek - po szaliku ![]() mama- woda toaletowa Revlon Charlie Red bratowa- komplet pędzli Ecotools żona dziadka - balsam do ciała Miraculum różany Od taty dla mamy kupiłam pomadkę,a dla siebie naszyjnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomocy. Nie mam pomysłu na prezent dla taty. Kupiłam mu jak na razie dezodorant, który bardzo sobie chwalił, a który mu się właśnie kończy. Ale to za mało. Chciałabym mu dokupić coś jeszcze.
Tata interesuje się bardzo swoim samochodem ![]() ![]() Macie może jakieś pomysły ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
mama - podkład AA wypełniający zmarszczki, krem na noc i na dzień Perfecta 40+, i dwie maseczki do twarzy
tata - wkłady do maszynki z gilette, żel do golenia ,albo krem po goleniu nie pamiętam dokładnie, w każdym bądź razie coś do golenia siostra - świeczki zapachowe, 2 pojemniczki na świeczki, henna do brwi i tusz do rzęs. Siostra wprowadza się do swojego mieszkania i powiedziała, że lubi jak jej ładnie pachnie w domu... ale obawiam się, że nie będzie zadowolona, i nie wiem czy jeszcze czegoś nie kupić. już podarowane: przyjaciółka 1 - płyta StarGuardMuffin druga - zestaw do kąpieli trzecia - żel pod prysznic, musujące mydełko do kąpieli, krem do rąk owocowy, miś pluszowy koleżanka - zestaw 4 filmów na dvd + kartka świąteczna i czekolada ![]() Edytowane przez moja imaginacja Czas edycji: 2010-12-22 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Tato: perfumy,słodycze
Brat (13 lat): atlas historyczny, słuchawki do komputera Siostra (prawie 2 lata): duży miś ze Smyka, piżamka z Barbapapą Siostra (12lat): Apartowy charms - zawieszka konik, spodnie bojówki H&M Babcia: krem vichy, słodycze Dziadek: perfumy, słodycze Muszę dokupić jeszcze kosmetyki albo T-shirt dla taty. Dla mamy krem i podkład vichy, ewentualnie clinique i słodycze. I jeszcze coś dla psa. Do każdego prezentu dodaję zdrapkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Konto usunięte
|
A mnie wczoraj trafił szlag, bo dowiedziałam się, że rodzina męża wypina się na prezenty (2 dni przed wigilią, gdy wszystko już kupione
![]() Mamie kupiłam łańcuszek srebrny, cieniutki taki krótki, i zawieszkę z apartu z barwioną cyrkonią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Konto usunięte
|
już wszystko kupione
![]() mama: książka + likier kokosowy tata: najnowsza płyta Sade babcia: dobra herbata + czekoladki brat: żel pod prysznic + jakieś słodycze mam nadzieję, że się ucieszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Konto usunięte
|
mama: książki Cejrowskiego
tata: zaparzacz do kawy i opakowanie kawy ziarnistej (mieszanka świąteczna ze Starbucksa) brat: płyta winylowa "Pink Floyd" TŻ: portfel skórzany Ochnika (to prezent jednocześnie na urodziny, które były pod koniec listopada i na święta) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Pani Buka
|
ok też się pochwalę
![]() mama - koszula nocna (chciała dostać jakąś ładną, nie "babciową" ![]() tata - balsam po goleniu i dobre herbaty babcia - ciepłe kapcie i herbata siostra - książka-komiks i bransoletka w jej stylu ![]() TŻ - klocki lego technic, wiem, dziwny pomysł, ale mówił że chciałby sobie kupic i coś poskładać ![]()
![]() |
#524 |
Przyczajenie
|
mama: sweter w norweskie wzory, szalik, zestaw kosmetyków do pielęgnacji twarzy, wiśnie w czekoladzie
tata: książka, czapka, rękawiczki, skórzany portfel, jakiś dobry alkohol (kupywałam w sklepie z alkoholami i polecał mi sprzedawca, mam nadzieje ze będzie na prawdę dobry) owinięty kokardą, pralinki lindt lindor siostra(16 lat): sukienka taka jaka byla jej marzeniem ![]() brat(16 lat): zestaw gier na komputer, książka i gazety o motocyklach, czekoladki Milka TŻ: płyta ulubionego zespołu i album własnoręcznie robiony z informacjami, zdjęciami i zdobytymi autografami ![]() ![]() babcia: koszula nocna, ciepłe kapcie, zestaw herbat dilmah ciocia: dwie formy do pieczenia, zestaw barwników spożywczych (ostatnio mówiła, że chciałaby takie, a nigdzie nie może znaleźć, ja znalazłam i wczoraj się upewniłam czy aby nie kupiła i kupiłam ![]()
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
ja kupuje tylko dla mojego Tzta w tym roku,bo tu gdzie mieszkamy nie mamy rodziny;(Tak wiec kupilam mu ksiazke opowiadajaca wspomnienia brytyjskich zolnierzy w Afganistanie(uwielbia wojsko!)do tego smieszne boxerki i skarpetki.Nic szczegolnego ale zawsze cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
jak tam, prezenty wszystkim się podobały? Mama bardzo zadowolona z wagi. Wigilia trwała w cudownej atmosferze, nawet wujek postarał się o Mikołaja
![]() Uwielbiam Święta. Wesołych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Mama - imieninowo (Ewa) zestaw kosmetyków Garnier (których używa, więc się nie zmarnuje), sól do kąpieli (musujący piasek
![]() Tata - miód, trufle TŻ - srebrny łańcuszek, cukierki, czekoladki + kartka świąteczna z osobistymi życzeniami (swoją drogą popłakał się ![]() siostra - aniołek, duży Mikołaj czekoladowy z niespodzianką, świeczki zapachowe, gorąca czekolada babcia 1 - sól do kąpieli, czekolada z aniołkiem babcia 2 - kawa, czekolada z aniołkiem dziadek 1 - popielniczka z napisem, czekolada dziadek 2 - skarpety, czekolada przyjaciółka 1 , 2 - po likierze kokosowym przyjaciel - zestaw kosmetyków, herbata, czekoladki
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zasiedzenie
|
Nie pisałam wczesniej z obawy, że TŻ przeczyta i nie będzie niespodzianki.
Było: TŻ - podwójna wejściówka na paintball z całym osprzętem plus CKM 3D (to tak pół-żartem ale był zachwycony ![]() mama - sweterek i bluzeczka jakiej szukała od wakacji ![]() i rodzice TŻa - karafka (plus "dodatki" TŻa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Mama- 2 pary grubych (60 i 40 den) rajstop Gatta
Tata- dobre słodycze (totalny brak pomysłu na cokolwiek, ale chyba się ucieszył, bo chodzi i podjada co chwila) Siostra- "Szósta klepka" Musierowicz do kolekcji- jej bzik, robiła prezentację maturalną na podstawie Jeżycjady Chłopak- "Mini wykłady o maksi sprawach" Kołakowskiego- mol książkowy i uwielbia tego autora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Już właściwie prawie po świętach ale się dopiszę jeszcze:
dla mamy- bilet do teatru, perełki w kulkach Avon, pędzel do pudru, sennik dla taty- bilet do teatru, młynek do kawy + pudełeczko na kawę i dobra kawa TŻ- pierniczki własnoręcznie wykonane, duża ramka i model do sklejenia (ma manię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
TŻ: szal, zestaw maszynka do golenia + żel, kalesony
babcia: apaszka ręcznie malowana dziadek: zestaw kosmetyków Nivea Silver Protect mama: majtki bokserki + serum z witaminą C na zmarszczki siostra : mega duże słuchawki do mp3/mp4 mama Tż: zestaw kosmetyków Dove tata Tż: zestaw kosmetyków Nivea Silver Protect siostra TŻ : czapka, płyn do kąpieli czekoladowy, świeczka o zapachu czekolady brat TŻ: zestaw kosmetyków Axe, skarpety babcia Tż : apaszka dziadek Tż: 5cio pak skarpet + kalesony |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Ktoś już myśli o tegorocznych świętach i prezentach? Macie jakieś pomysły? A może już pierwsze zakupione prezenty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Przyczajenie
|
Ja już myślę.Mam zrobioną listę.A u was ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
mam już liste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Myślę
![]() Mam już prezent dla mamy - książka + sweter Dla taty, brata i mojego ukochanego mam już książki, chcę jeszcze coś dokupić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Tak przeglądam ten wątek i znalazłam rzecz, którą mogłabym kupić mojemu Tż, a mianowicie chodzi mi o scyzoryk wielofunkcyjny. Tak szukam na allegro i szukam, ale nie mogę znaleźć nic ciekawego. Szukam czegoś w rozsądnej cenie oraz w ładnym pudełeczku, żeby był. Pomożecie?
![]() Co myślicie o kalendarzu z samochodami? :P Nie wiem czy mu się to przyda, ale takie czegoś jeszcze ode mnie nie dostał, a lubi samochody, więc może mu się spodoba ;P
Edytowane przez paranojewedwojee Czas edycji: 2011-10-02 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
paranojewedwojee - u mnie kalendarze są corocznym hitem, dla starszych z rodzinnymi pupilami lub dziećmi, dla młodszych związane tematycznie z ich hobby.
To co macie na listach? Bojra - podzielisz się tytułami książek, które kupiłaś? Ja właśnie przeglądam oferty księgarni, ale może mnie zainspirujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Nie za wcześnie na prezenty bożonarodzeniowe?
![]() ja zazwyczaj nie kupuję prezentów, bo jeszcze nie pracuję, a z TŻ-em i tak nie spędzam świąt, więc na święta nie kupujemy sobie ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-10-02 o 23:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:36.