Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 10:27   #3541
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Zużyłam szampon i odżywkę Aussie

Rano zostałam brutalnie obudzona przez kierownika - zaproszono mnie na wigilię po południu. Już widzę jak mama się "ucieszy" Z resztą mi też to nie pasuje Pomyślę.
Musze polatać po sklepach i kupić jakiś prezent dla córki kuzynki (w niedzielę wcześnie rano jedziemy na chrzest, pierwszy raz zobacze "na żywo" jej męża i córeczkę - dziecko hindusko-polsko-szwedzkie (szwedzkie, bo mieszkają w Szwecji)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 10:53   #3542
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Przed chwilą poszła ode mnie koleżanka, pisałyśmy referat na rachunkowość bankową. Przy winku Zajęło nam to 4h, z czego 2h wybór tematu Ale przynajmniej mamy to już za sobą, jutro muszę tylko jeszcze zrobić prezentację w PowerPoincie.
hehe ja też jak piszę z kimś to mi zajmuje to dwa razy tyle czasu.... ale weselej jest przynajmniej

dziś po obejrzeniu filmu koleżanki na yt poczułam ogromne pragnienie posiadania kolejnej paletki cieni.....

zbieram się zaraz i ide do fryzjera i kosmetyczki.... i muszę po drodze do jakiejś drogerii zajść kupić sobie peeling do ciała...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 11:12   #3543
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
a co kupilas? czy ja cos przeoczyłam?
Cztery farby do włosów, pisałam o tym wcześniej (z czego jedną już zużyłam) i wczoraj żel Plaisirs Nature z zimowej limitowanki YR. Teraz tylko jeszcze jedna pieczątka na karcie i mogę sobie coś u nich wybrać za 70 zł.
Stary 2010-12-22, 12:06   #3544
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
wydałam w tym miesiącu 246,74
oj, ja też dużo wydałam w tym m-cu. To najgorszy miesiąc w tym roku, bo wydałam 338,69.Ale to przez zamówienie z Eskulapa no i przez cienie Diora- to wszystko prezenty od TŻta, no ale wliczam je do moich wydatków. Przy wstępnych obliczeniach w tym roku wydałam na kosmetyki jakiś tysiąc mniej niż w poprzednim
6 miesięcy w tym roku wydałam mniej niż 100zł. Ogólnie uważam, ze bardzo mi się poprawiło w głowie dzięki leczeniu na odwyku...

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rano zostałam brutalnie obudzona przez kierownika - zaproszono mnie na wigilię po południu. Już widzę jak mama się "ucieszy" Z resztą mi też to nie pasuje Pomyślę.
Musze polatać po sklepach i kupić jakiś prezent dla córki kuzynki (w niedzielę wcześnie rano jedziemy na chrzest, pierwszy raz zobacze "na żywo" jej męża i córeczkę - dziecko hindusko-polsko-szwedzkie (szwedzkie, bo mieszkają w Szwecji)
zapowiada się świetnie!

Już niedługo będę robić podsumowanie roku i będę robić zdjęcia całego zbioru. Zobaczymy jak się zmniejszy w przyszłym

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-12-22 o 12:08
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 12:46   #3545
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

luskap jakie cienie kupilas?

ja tez musze ufocic zbiorek! choc w styczniu jesli bede w pl to narobie zapasow polskich kosmetykow

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:06   #3546
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
oj, ja też dużo wydałam w tym m-cu. To najgorszy miesiąc w tym roku, bo wydałam 338,69.Ale to przez zamówienie z Eskulapa no i przez cienie Diora- to wszystko prezenty od TŻta, no ale wliczam je do moich wydatków. Przy wstępnych obliczeniach w tym roku wydałam na kosmetyki jakiś tysiąc mniej niż w poprzednim
6 miesięcy w tym roku wydałam mniej niż 100zł. Ogólnie uważam, ze bardzo mi się poprawiło w głowie dzięki leczeniu na odwyku...

zapowiada się świetnie!

Już niedługo będę robić podsumowanie roku i będę robić zdjęcia całego zbioru. Zobaczymy jak się zmniejszy w przyszłym
Heheh no zobaczymy jak to będzie

Jutro z rana jade na narty - po 7 Z wrażenia zapomnialam dodac przyprawę do piernika - zorientowałam się pod koniec pieczenia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:33   #3547
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

http://www.beabitdesign.com/products...category_id=67 Tutaj masz to serduszko. Polecam właśnie tą wielkość 18 mm, nie za duża, ale rzuca się w oczy, a cena jeszcze w normie.
o dzięki jeżeli będę miała zamiar coś tam sobie zrobić będę mogła liczyć na Twoją pomoc w wyborze materiałów??
Cytat:

zapowiada się świetnie!

dlaczego zaliczasz prezenty od TŻa do swoich wydatków?
tysiąc mniej to ile wydałaś w tamtym roku?? ja nie wydam nawet tysiąca a to i tak jednak za dużo
Stary 2010-12-22, 13:40   #3548
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chyba ok czerwca przestałam zapisywać sobie podliczenia miesiąca i nie wiem ile wydałam w tym roku łącznie. W każdym razie tylko w styczniu miałam ponad 100 zł a tak to mieściłam sie do 50 przeważnie z czego 2 miesiące były bez wydatków

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:43   #3549
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
A ja chyba ok czerwca przestałam zapisywać sobie podliczenia miesiąca i nie wiem ile wydałam w tym roku łącznie. W każdym razie tylko w styczniu miałam ponad 100 zł a tak to mieściłam sie do 50 przeważnie z czego 2 miesiące były bez wydatków
2 miesiące bez wydatków... wooooow.... ja bym tak nie dała rady chyba.... chociaż w grudniu kupiłam tylko odżywkę isany, kompres jajeczny z apteczki babuni, lakier wibo i odżywkę do rzęs i brwi... i to chyba wszystko....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:33   #3550
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziś po obejrzeniu filmu koleżanki na yt poczułam ogromne pragnienie posiadania kolejnej paletki cieni.....

Cytat:
to wszystko prezenty od TŻta, no ale wliczam je do moich wydatków.
A niby czemu? Przecież to prezenty, więc nie wydałaś na nie kasy.

Wypełniłyście ankietę do testowania pasków Blend-A-Med?

Z tego, co pamiętam, to kilka dziewczyn ma tu problemy z rozdwajającymi się i łamliwymi paznokciami. Ja też przez wiele lat tak miałam, nie pomagały żadne odżywki, nawet taka za 60 zł Raz na tych stronach z kuponami zniżkowymi był kupon na manicure japoński. Sama nie wierzyłam, że mi pomoże, ale skoro było tanio, to wykupiłam. I powiem Wam, że odkąd na niego poszłam, to problem zniknął Jestem w szoku i polecam Wam też pójść na taki manicure

Dziś o 20 mam spotkanie klasowe z ludźmi z liceum Nie widziałam się z nimi ponad 3 lata, ciekawe jak będzie...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:36   #3551
Parsifal
Zadomowienie

Nusia ja wypelniałam tę ankietę do testowania pasków, ale chyba nie wygrałam bo nic nie dostałam na maila, a chyba dziś mialy być wyniki, nie?
gdzie byłaś na tym manicure?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:10   #3552
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
luskap jakie cienie kupilas?
809 petal shine
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
dlaczego zaliczasz prezenty od TŻa do swoich wydatków?
tysiąc mniej to ile wydałaś w tamtym roku?? ja nie wydam nawet tysiąca a to i tak jednak za dużo
w tamtym roku wydałam 2460,43 zł a zaliczam dlatego, że zapisuję ile WYDAŁAM na kosmetyki i ile mi PRZYBYŁO sztuk, nieważne czy przelałam kasę z TŻta konta czy wyjęłam z własnego portfela- wydałam kasę na kosmetyki dla siebie, z naszego "wspólnego" budżetu, zwłaszcza, że nie pracuję, to chcę mieć ogląd ile kasy tracę na kosmetyki. Zaznaczam tylko, że to prezent ale dodaję do liczby sztuk i kwoty ogólnej.

Cytat:
Ja tam zapisuję wszystko skrupulatnie.
2 miesiące bez wydatków

Cytat:
A niby czemu? Przecież to prezenty, więc nie wydałaś na nie kasy.

Z tego, co pamiętam, to kilka dziewczyn ma tu problemy z rozdwajającymi się i łamliwymi paznokciami. Ja też przez wiele lat tak miałam, nie pomagały żadne odżywki, nawet taka za 60 zł Raz na tych stronach z kuponami zniżkowymi był kupon na manicure japoński. Sama nie wierzyłam, że mi pomoże, ale skoro było tanio, to wykupiłam. I powiem Wam, że odkąd na niego poszłam, to problem zniknął Jestem w szoku i polecam Wam też pójść na taki manicure
A na czym polega ten manicure i ile kosztuje?
Stary 2010-12-22, 15:17   #3553
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
2 miesiące bez wydatków... wooooow.... ja bym tak nie dała rady chyba.... chociaż w grudniu kupiłam tylko odżywkę isany, kompres jajeczny z apteczki babuni, lakier wibo i odżywkę do rzęs i brwi... i to chyba wszystko....
Cytat:
809 petal shine

Ja tam zapisuję wszystko skrupulatnie.
2 miesiące bez wydatków
Ale nie 2 miesiące pod rząd no właśnie od nowego roku muszę to zapisywać dokładnie i przez cały rok

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 15:20   #3554
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję
E tam, sobota w markecie była jeszcze znośna. Młyn wielki, ludzi tłum, kolejki straszne, ale to, co działo się w poniedziałek to przeszło moje oczekiwania, po prostu jakaś katastrofa była. Ludzi chyba z dwa miliony. Nawet na przerwę nie poszłam, bo nie miał mnie kto zmienić. Wczoraj miałam nie iść do pracy, ale o 14 miałam telefon, żebym przyjechała najszybciej jak dam radę. Zdenerwowałam się trochę, bo już miałam zaplanowany dzień, ale potrzebuję pieniędzy, więc poszłam. A potem mnie taxi na koszt marketu pod dom odwiozła.

Julie. W tym tygodniu pomagałam chłopakowi wybrać torebkę dla jego mamy. Julie też mieliśmy w zbiorku, ale jednak chłopak kliknął Flavię.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chyba 9 zł kurierem Wysyłają bardzo szybko - jeśli zaksięgują wpłatę do 16 godziny to wysyłają jeszcze tego samego dnia.
Potwierdzam. Chłopak bał się, że torebka dla mamy nie dojedzie do świąt, a przyjechała po 3 dniach (ale po drodze był weekend). Kurier powiedział, że na to osiedle ma jeszcze 4 e-torebki do dostarczenia.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
rozmowa z TŻ

TŻ: - Kochanie wybrałaś sobie już prezent na Gwiazdkę?
ja: - nie, wszystko mam
TŻ: - a nieprawda, nie wszystko
ja: - a czego jeszcze nie mam? (z nadzieją, że chodzi o coś romantycznego)
TŻ: - dużej patelni z pokrywką nie masz

To ja miałam wczoraj podobną sytuację przy kasie - młode małżeństwo brało komplet garnków i mąż wypalił do żony z pełną powagą: "no kochanie, to prezent pod choinkę ode mnie już masz".

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Co do Swarovskiego to też uwielbiam te błyskotki, ale ceny w sklepach odstraszają Zamówcie sobie kryształki, srebrne półfabrykaty i zróbcie same. To dziecinnie proste, a ten sam efekt za jakieś 25-30% ceny sklepowej.
Ja na ślub zrobiłam sobie dwa komplety, jeden na uroczystość a drugi na sesję.
Ślicznie wyglądałaś na ślubie. I w ogóle śliczna jesteś.

Cytat:
Ja po pracy paznokcie mam koszmarnym stanie, połamane, porozdwajane. Po prostu brzydkie mi się zrobiły. A ostatnio była super okazja na ten manicure japoński, ale nie kupiłam, bo mam masę innych kuponów na manicure, poza tym spieszyłam się i nie miałam czasu nic doczytać o tym zabiegu. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś trafi się fajna okazja.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:05   #3555
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Nusia ja wypelniałam tę ankietę do testowania pasków, ale chyba nie wygrałam bo nic nie dostałam na maila, a chyba dziś mialy być wyniki, nie?
gdzie byłaś na tym manicure?
Do dziś można wypełniać ankietę, nie wiem kiedy mają być wyniki A na manicure byłam w Sakura Dance & Beauty na Mogilskiej.

Cytat:
A na czym polega ten manicure i ile kosztuje?
Cytat:
Zabieg ten polega na wcieraniu energicznymi ruchami pasty w naturalną płytkę paznokciową oraz naniesieniu na nią warstwy pudru. Czas trwania zabiegu to około trzydziestu minut. Średnio co dwa-trzy tygodnie należy przeprowadzić uzupełnienie.
Ja tam nie robiłam uzupełnienia Zabieg ma na celu wzmocnić paznokcie. Ceny zapewne różne, ja dałam 19 zł za bon o wartości 60 zł. A na tej stronie, z której wzięłam cytat, jest napisane: Przeciętny koszt usługi w profesjonalnych salonach kosmetycznych kształtuje się w okolicach 40 zł.

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś trafi się fajna okazja.
No oby Ja chętnie jeszcze skorzystam.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:11   #3556
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie robiłam uzupełnienia Zabieg ma na celu wzmocnić paznokcie. Ceny zapewne różne, ja dałam 19 zł za bon o wartości 60 zł. A na tej stronie, z której wzięłam cytat, jest napisane: Przeciętny koszt usługi w profesjonalnych salonach kosmetycznych kształtuje się w okolicach 40 zł.
Ten mój był za 10 zł zamiast 80 zł. Sprzedano 2423 kupony.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:16   #3557
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
o dzięki jeżeli będę miała zamiar coś tam sobie zrobić będę mogła liczyć na Twoją pomoc w wyborze materiałów??
jasne pytaj o co chcesz
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś na ślubie. I w ogóle śliczna jesteś.

Muszę się zabrać za porządki, ale tak mi się nie chce
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:26   #3558
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ja dziś odebrałam ostatnie prezenty, uff. wszędzie ale to wszędzie są kolejki maksymalne! dla siostry i szwagra kupowałam ramkę cyfrową i nawet w sklepie z dyskietkami, płytami itp. była kolejka aż za drzwi
w Empiku kataklizm - kolejki na parę osób w każdej kasie! ciekawe co się jutro będzie działo w PKP

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:58   #3559
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
809 petal shine

w tamtym roku wydałam 2460,43 zł a zaliczam dlatego, że zapisuję ile WYDAŁAM na kosmetyki i ile mi PRZYBYŁO sztuk, nieważne czy przelałam kasę z TŻta konta czy wyjęłam z własnego portfela- wydałam kasę na kosmetyki dla siebie, z naszego "wspólnego" budżetu, zwłaszcza, że nie pracuję, to chcę mieć ogląd ile kasy tracę na kosmetyki. Zaznaczam tylko, że to prezent ale dodaję do liczby sztuk i kwoty ogólnej.
mimo wszystko ja bym nie liczyła kwoty prezentu do licznika mimo iż macie wspólną kasę sam prezent jako dodatkową sztukę owszem ale kasy nie bo w końcu to prezent gdybym nie pracowała i utrzymywałby mnie TŻ to ja bym raczej nie chciała takich drogich kosmetyków
Cytat:
jasne pytaj o co chcesz
zgłoszę się jak będzie trzeba

Edytowane przez nynka87
Czas edycji: 2010-12-22 o 17:00
nynka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:08   #3560
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
moim zdaniem ta najlepsza
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
i bransoletka z charmsami
tez mam ale nie svarowskie, tylko yes i apart glownie uwielbiam ją, każdy charms coś znaczy
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
a ja się napaliłam na Meteoryty...
ja mam chec na prasowane, ale moze jakos po Nowym roku zapoluje na allegro na uzywane mam juz kulki mythic od 2 lat i sa ok
Cytat:
niby też praktyczny prezent ale jednak co bielizna to nie patelnia

Dostałam od przyjaciolki prezent gwiazdkowy: Farmona, Sweet Secret, Masło do ciała 'Ciemna czekolada i orzech pistacji' pachnie swietnie no i 2 lakiery miss selene, ale na razie nie wyprobuje kolorkow, bo to niebieski i zielony a na swieta bede w klimatach czerwono - czarno - zlotych (wlasnie maluje ruby deer china glaze)
Stary 2010-12-22, 18:00   #3561
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
mimo wszystko ja bym nie liczyła kwoty prezentu do licznika mimo iż macie wspólną kasę sam prezent jako dodatkową sztukę owszem ale kasy nie bo w końcu to prezent gdybym nie pracowała i utrzymywałby mnie TŻ to ja bym raczej nie chciała takich drogich kosmetyków
Nie jest tak, że ja nie mam swoich pieniędzy, bo dorabiam w Avonie, czasem coś dostanę od rodziców czy babć, a drogich kosmetyków nie kupuję co miesiąc, to moje pierwsze drogie cienie, które kupiłam po okazyjnej cenie na All. Poza tym głupio mi było przed TŻtem i oddałam mu kasę z moich zaskórniaków
Stary 2010-12-22, 18:25   #3562
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
a na swieta bede w klimatach czerwono - czarno - zlotych
u mnie bedzie podobnie. Czerwien ze zlota brokatowa kreska

luskap dokladnie,drogich cieni nie kupuje sie codziennie a warto skorzystac skoro sa Swieta. Starczy Ci na bardzo dlugo na pewno!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:32   #3563
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
To ja miałam wczoraj podobną sytuację przy kasie - młode małżeństwo brało komplet garnków i mąż wypalił do żony z pełną powagą: "no kochanie, to prezent pod choinkę ode mnie już masz".

Przyleciała na święta psiapsióła z UK , zaraz znikam na ploty Muszę w końcu obgadać Pana Sympatycznego

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:54   #3564
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest tak, że ja nie mam swoich pieniędzy, bo dorabiam w Avonie, czasem coś dostanę od rodziców czy babć, a drogich kosmetyków nie kupuję co miesiąc, to moje pierwsze drogie cienie, które kupiłam po okazyjnej cenie na All. Poza tym głupio mi było przed TŻtem i oddałam mu kasę z moich zaskórniaków
oj tak, ale skoro to prezent to nie powinno Ci być głupio przecież mój TŻ by nie przyjął pieniędzy w takiej sytuacji

Edytowane przez nynka87
Czas edycji: 2010-12-22 o 18:57
nynka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:36   #3565
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
oj tak, ale skoro to prezent to nie powinno Ci być głupio przecież mój TŻ by nie przyjął pieniędzy w takiej sytuacji
Mój też nie przyjął, ale podrzuciłam kaskę na naszą wspólną kupkę
Stary 2010-12-22, 22:02   #3566
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A ja od zawsze nie lubię Świąt. W domu nie mam chorej atmosfery a i tak nie lubię.

Ta Twoja szkoła to jakaś nienormalna jest. Kto w Sylwestra zapisuje się na kurs?

---------- Dopisano o 21:

niestety taka firma, ich główne hasło :,,warto się poświęcić"
dla mnie też jest to chore i dla tego chce pracować gdzieś indziej. jutro zwnowu wracam wieczorem a musze zrobić sałatke i ciasto na wigilie.pewnie nie wyrobie sie do północy.... ehhh

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:07   #3567
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cztery farby do włosów, pisałam o tym wcześniej (z czego jedną już zużyłam) i wczoraj żel Plaisirs Nature z zimowej limitowanki YR. Teraz tylko jeszcze jedna pieczątka na karcie i mogę sobie coś u nich wybrać za 70 zł.
Który kupiłaś? Tą słynną pomarańczę z czekoladą?

Cytat:
Uuu piknie.

Cytat:
Julie. W tym tygodniu pomagałam chłopakowi wybrać torebkę dla jego mamy. Julie też mieliśmy w zbiorku, ale jednak chłopak kliknął Flavię.
Flavia też ładna. A ta Julie naprawdę coś w sobie ma, prawie wszystkim się podoba. Wezmę najprawdopodobniej dwie, tylko muszę poczekać na wypłatę, bo poszalałam wczoraj.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
moim zdaniem ta najlepsza

Dostałam od przyjaciolki prezent gwiazdkowy: Farmona, Sweet Secret, Masło do ciała 'Ciemna czekolada i orzech pistacji' pachnie swietnie
Ha, inna opinia nareszcie.
A to masło dawałam rok temu przyjaciółce na święta.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:38   #3568
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Który kupiłaś? Tą słynną pomarańczę z czekoladą?
Z Plaisirs Nature jest jeden - miód z kwiatu pomarańczy.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
niestety taka firma, ich główne hasło :,,warto się poświęcić"
Tylko że to powinno mieć jakiś sens. Otwarcie biura przecież kosztuje (np prąd) a jak ktoś siedzi tam bezczynnie to jaki w tym sens?
Stary 2010-12-22, 22:39   #3569
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Koshatko ładnie pachnie też żel?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:48   #3570
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Koshatko ładnie pachnie też żel?
Ładnie ale jak dla mnie szału nie ma. Kupiłam akurat ten bo mi brakowało ok 15 zł do kolejnej pieczątki a muszę dozbierać trzeci poziom do połowy stycznia żeby mi prezent nie przepadł.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości