|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hot 14 ! czyli rocznik '96 ;ddd !
ładny masz ten, ma takie ciepłe kolory.
![]() ja nie biorę gotowych z żadnych stron, tylko gdzieś znajduję zdjęcie, a potem je kadruję, zmieniam kolory, kombinuję z filtrami i takie różne.
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 200! :d
no to co? jakąs dziewczyne możesz znaleźć po drodze xd znów mnie nakręcasz. dobranoc.
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
może jutro zmienię, bo jeszcze niczego zadowalającego nie znalazłam
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, za dużo roboty...
![]() chyba, ze byłabyś tak miła i... no wiesz
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aktualnie nie mam photoshopa i korzystam z internetowego, a tutaj jest dużo mniej funkcji i jestem w nim mniej obyta, no ale mogę coś pokombinować jak chcesz tylko że na avkach to raczej nie mam zbyt dużego pola do popisu, bo to takie malutkie xd
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjj. jutro czuje,że będzie wielkie grzebanie po galerii,dostałam 2 stówy i musze je wykorzystać mam kupić jakieś spodnie,ale jeszcze nie mam pojęcia jakie![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- jestem dziś jakaś nienormalna zżeram sól z wieliczki i słucham chyba z 20 raz piosenki Budki suflera-Adam i Ewa,cuż ja poradze,że ona taka romantyczna...
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
hej. dostałam od kumpeli na gwiazdkę książkę i wisiorek. i fajnie było na wigilii, dostałam bardzo fajne życzenia od pewnej osoby, chociaż już nawet nie pamiętam czego mi życzył
po południu byłam z kumpelami w CH i kupiłam sobie bransoletkę <3 a jutro ten pogrzeb i najchętniej zostałabym w domu...
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
podasz mi linka do internetowego ps? no i podrzucę Ci jakies ladne zdjęcie jak znajdę ![]() Karo, ja też dostałam książkę, a nawet 2 no i jeszcze perfumy, słodycze, owoce, świeczki zapachowe i album ![]() a. właśnie. śniło mi się, że wypadł mi ząb.. wiedziałam, że to coś złego oznacza.. nawet się bałam wejść na sennik. chyba same wiecie, co to oznacza.. |
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem co to oznacza, olśnij mnie
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, Jess, weź uważaj na siebie. <3
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w senniku śmierć. Ale on jakiś dziwny jest, taki stary - chyba cygański...
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
śmierć w rodzinie, albo nieszczęście...
na dodatek *******i się wszystko... moja przyjaciółka obraża się na wszystkich wokoł o jakieś błahostki, zrywa kilkuletnie przyjaźnie przez głupoty... |
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Jess, nie powinnaś wierzyć w te zabobony, to wcale nic nie znaczy ja nawet nie sprawdzałam, ale mam przeczucie że to coś złego. człowiekowi jedna na 10, optymistyczna "przepowiednia" się sprawdzi, to zaczyna w to wierzyć i wciągać się coraz bardziej. mi kiedyś ząb za zębem wylatywał i było ok :p tak więc myśl pozytywnie, bez pomocników
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena dobrze pisze.
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Jess, ja nie wierzę w takie rzeczy.
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Jess , będzie dobrze <3 w końcu musi być dobrze
ja jestem właśnie po małej kłótni w domu -.- współczuję mamie , bo ma cały dom na głowie, a tata nawet nie interesuje się tym, że nie zrobili zakupów na święta ani nic. to ona wysprzątała cały dom, a on ma jeszcze pretensje że sam tego nie uniesie na ostatnią chwilę. kurde mógł jeszcze dłużej z tym czekać ;/ wiecie co ... w takich momentach te moje problemy są takie małe, mam nadzieję , że jeśli będę kiedyś kogoś miała w przyszłości to tak nie będzie. eh
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tak mi się nudziło do południa i zaczęłam grać w Simsy 3 .
więc teraz będe to kontynuować. życie mojej szczęśliwej czteroosobowej rodzinki to pa
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale z każdego problemu wyjdziesz silniejsza! ![]() a powracając do sporów rodzinnych, to już jest chyba całkiem normalne. w każdej rodzinie są kłopoty, sprzeczki. czasem mniejsze, czasem większe-to zależy już od domowników. u mnie np. , jak już tato nie ma się czego czepić, to się czepia pierwszej lepszej napotkanej rzeczy przy wejściu do mojego pokoju-ostatnio mnie rozwalił, jak zaczął mi dogadywać że zostawiłam gdzieś komórkę która leżała na biurku... ale za 5 minut przeszło wiem, wiem, to już jest rzeźnia ![]() tak więc w miarę możliwości pomagaj mamie, a nie będziesz miała jakiś drobnych wyrzutów sumienia. polecam Adam Małysz
|
|
#4822 |
|
Wtajemniczenie
|
znacie jakiś sposób, coby przekonać kogoś że powinna przynajmniej gumek używać? Okres jej się spóźnia o 4 tygodnie, a ta nawet testu nie zrobi ; // mało, nie wie kto byłby ojcem! I ***ie jej to wszystko, pije ile może, ładuje sobie w żyłę, mówi że będzie wychowywać... Ja się załamię, jak komuś takiemu przemówić do rozsądku ? Mojej kochanej P. się w łebie poprzewracało do końca!
|
#4823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ona w jednej chwili przez swoją głupotę może stracić młodość, opinię i życie. dobrobyt przy dzieciaczku już się jej skończy, gdy będzie wychowywała samotnie dziecko i każdy przeciwko niej się obróci wtedy zrozumie... gdy będzie za późno... a wydawałoby się że będzie łatwo... ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- dobra tam, idę w kimę bo jutro zapowiada się bardzo ciężki dzień- zakupy z chrzestnym- w ramach prezentu dobrze jest...niech tak zostanie! dobranoc
|
|
#4824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze wierzę w to w połowie, bo już wiele rzeczy mi się sprawdzało. Nigdy nie brałam tego do końca na serio, ale wiem, że zawsze w czymś jest choć trochę prawdy. Już się trochę uspokoiłam, ale nawet przyznam się szczerze, że zaczęłam się modlić w duchu do Boga, chociaż podobno w niego nie wierzę. Ale chyba powoli zaczynam. Daria: u mnie podobna sytuacja. Ojciec powiedział mamie, że skoro tak narzeka na brak czasu to nie musi robić uszek i pierogów, tylko może kupić kupne, bo on nie musi tego jeść. Uważa, że skoro on zrobi sobie boczek, rybę po grecku i jakieś inne mięso (taaak, zniszczył tradycję jakiś czas temu i wpierdala mięso w każdy dzien..), i nic więcej nie potrzeba. Na dodatek ciągle pije, po kryjomu nawet.. dzisiaj moja mama poszła do fryzjera, a on robił światełka na balkon, i widziałam jak poszłam do pokoju, że stoi puszka po piwie, zadzwoniłam do mamy się zapytać, czy ona wraca do domu na pieszo, a ona, że tato po nią przyjedzie.. Powiedziałam jej, że pił, więc ona, że pójdzie na pieszo, a ojciec chwilę potem po nią pojechał (po 2 piwach) i czekał godzinę pod salonem fryzjerskim.. w domu się nie przyznał przed mamą, że pił. Zrobił jej tylko awanturę, że on nie może nic w kuchni robić, bo ona całą kuchnię zajmuje... no tak, bo on będzie robił 5 godzin rybę po grecku to ktoś ma mu zwalniać całą kuchnię Cytat:
|
|||
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też mnie kolega b.miło zaskoczył jakoś wogóle jest taki dzień ah,kurde nie wiem co napisać.Pogrzeb to rzeczywiście smutna sprawa,ale poradzisz sobie z tym ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ja tak samo... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- też nie mam simsów... miałam bodajże w 4-5 klasie,a od 1 do 3 we wakacje grałam u kuzynki. Potem brat je usunął,bo było właśnie mało miejsca na dysku.Jeszcze z 2 lata temu oddałabym wiele rzeczy by je znowu mieć,ale wiecie ztwierdziłam,że jestem na takie rzeczy już za duża i ta gra pochłaaania mase czasu,jak się w nią wciągasz to nie możesz się odciągnąć w moim przypadku.
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
tak mam
dam ci jutro link do fb xDlece już spac :P Dobranoc wszystkim
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się umyłam i teraz siedzę i mam wszystko w dupie xd |
||
|
|
|
#4828 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planów jest mnóstwo zobaczymy jak będzie ![]() Cytat:
![]() też nei mam prezentów, ani pomysłów na nie... ![]() Grubo grubo ![]() my miałyśmy z Ruda kilka propozycji domówek, chciałyśmy iść do Kuby (tego ode mnie z miasta, co sie z nim spotykałam ) ale on zmienił ekipę a nasze kontakty się trochę pogmatwały przez tamtą sytuację ![]() Cytat:
i mam niską samoocenę też. ![]() albo wezsietato.pl ! xdCytat:
![]() ciekawe co oznacza jak mi się ciągle Kuba śni Cytat:
![]() powiedz, że wszystko ma swoje granice i niech nie niszczy życia np. dziecku .. masakra ;[ ta moja kumpela '95 ze szkoły co urodziła we wrześniu jak w ciąży była to nic ani fajek ani % teraz strasznie rzadko ale małą się świetnie zajmuje i jej chłopak (ojciec dziecka) też ![]() Jess co do ojca, to trochę nieodpowiedzialnie się zachował... mój od jutra idzie na leczenie, przegiął. dostał warunek i koniec. apropo .. jeśli mogę spytać .. przyjmiecie mnie jeszcze kiedyś do klubu ? ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- a mi się nie chce iść myć, włosy rano umyję i w ogóle całą, mam takiego lenia, że szok poza tym zaraz bd przez telefon gadać ![]() chyba Daria dała link do avatarów, świetne są też myślałam nad zmianą
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, zapytaj się babci
zazdroszczę, że Twój tato idzie na leczenie. Mój uważa, że nie ma problemu i koniec.. ostatnio już na to zwalałam, jego sprawa, ok. Ale to tak cholernie boli, jak codziennie słyszę to jak otwiera kolejną puszkę... |
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę aby życzyć wszystkim kolorowych senków
Dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.