![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() ja za to mam mega bezpracowego doła i w akcie desperacji byłąm skłonna wziąć jakąkolwiek prace, nie wykluczam ze tak się stanie ![]() ale dobiłam sie wczoraj dziś juz zamierzam zwyżkowo jeszcze tylko w święta kilka pytań o ślub którego nie ma i w niedzielę już luuuuz Kolciąg - dzięki i wzajemnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
grozi wypollizowaniem
|
nie ide jutro do roboty
![]() bede sprzatac gruz ![]()
#3183 |
Zakorzenienie
|
laska od gołego tyłka znów się ciska na szafie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=492091 (ale jak ktoś ma w podpisie, ze schudł 17 kilo, to już wiadomo skąd pęd do pokazywania nóg i doophy)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-22 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
czas spać
![]()
#3185 | |||||
BAN stały
|
Dobry wieczór!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niech się ten rok już kończy, mam go serdecznie dosyć! --- Żem o mało nie zszedł przy pucowaniu łazienki, kabiny prysznicowe to zuo (nie ma to, jak wanna, pięć minut i gotowe) ![]() ![]() Kolcia, Tobie również wszystkiego, co najlepsze! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
#3187 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale panele położyli ![]() szkoda tylko że listew brak ,w obi nie ma koloru a w Liroju jedna sztuka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3188 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już nie musi, kryptoreklama podziałała ![]() ale pichcenie, rabota i ogólnie zajęcie jakiesik, fenomenalnie czysci myśli i z dołów wynosi nieprawdaż? jestem wykąpana - czysta, gorąca, naoliwiona i tak będę siedzieć/ lezeć chociaż coś bym porobiła jeszcze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
BAN stały
|
Co tu się dzisiaj wyprawia, czyste szaleństwo!
![]() ![]() --- Tak fogle żem natknął się dzisiaj na licytację S.T. Dupont Femme, 50 ml, na allegro, była jeszcze godzina do końca, cena coś ok. 15 zł, a poszły za... 18,61 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś ma na zbyciu oleju śliwkowego mazidłowego? ale tylko na zbyciu
nieaktualne - jednak skroi się zamówionko większe Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-22 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3193 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kim jest ta podła kreatura, z którą przyjdzie mi walczyć? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Śliwkowy na pewno dobrze przeczyszcza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
mnie działa dobrze4 antybakteryjnie na chorą skórę ale robi milion innych dobrych rzeczy dla każdej cery - i bossssssko pachnie (marcepanem? )
miałam go w zestawie oczyszczającym i chcće koniecznie mieć go w zapasie solo - generalnie koi moje wulkany pieczenie swędzenie, leczy, i nie wysusza - wszystko robi tylko ciast nie piecze ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- a propo - przydatne we święta - do pieczonychw piekarniku mięs nawrzucać śliwków - pyszne to i przydatne ![]() wiem piszę to już setny raz ale to dla tych co nie nadrobili ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- masażysta stóp, trener fitnessu, grający na gitarze i pianinie miłośnik sztuki (kochania ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-22 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
grozi wypollizowaniem
|
odkurzacz był padł
![]() nie lubieu slifkuf w miensie, ani moreluffff, fogle nie pszepadam za miensem ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- bardzo mie sieu podoba moj pokoj pomyjowy ![]() ![]() skarbiatko-pytanko mam-jakie pamele dajecie???? pokasz ![]()
#3196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś mię to nie zdziwia ![]() ja nie lubię sliwek suszonych i moreli suszonych saute - bez pieczenia - są twarde słodkie ble a rozmemłane w gorącym piecu ![]() wyczaiłam przepis na vegetariańskie pulpety z bakłażanów w tv - jeszcze nie robiłąm ale po świętach chętnie ukulam i powiem czy warto Cytat:
![]() włąsnie panele skarba w całej okazałości ![]() skarbiątko - a co robi z ustami ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-22 o 22:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |||||
Zakorzenienie
|
w zależności od efektu, ja się popłakałam po nocnym pichceniu
![]() oby egzaminator był podobnego zdania.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem jak to przeżyję... ![]() Cytat:
![]() sama bym na to nie wpadła ![]() Cytat:
![]() za wyciąganie ręki w kierunku moich stóp oko mogę kolanem podbić... o ile pozbyłam się łaskotek prawie wszędzie indziej (a raczej przemieniły się w coś fajniejszego), to tam się one chyba skumulowały... ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-12-22 o 22:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a czemusz nie zadziwia cie to? ![]() pilpety z bakłazanów-brzmi super-moze tesz zrobie wracam dzis z roboty i mysle-o ja *******e co ja mam w tej torbie-nic tam nie mam a ciężka jak cholera...i własnie robie porządek, oto co znalazłam: -gazetki promocyjne -szt 3 -ulotki-szt 9 -portfel apap-słoiczek 100 tabletek -apap extra-1 opak -acc max-1 opak -saridon-1 opak -strepsils -mini pastry do zebów elmex-szt 3 -szczoteczka do zebów -okulary -spray do okularów -szmatki do okularów-szt2 -tusz do rzes-szt 2 -mp3 -kapownik -notes -małe notesiki i luzne kartki-kilka -podkolanówki zakardowe-3 pary -kukurydza pudliszki-1 puszka ![]() -ładowarka -nici -igły-szt 2 -strzykawka -blotery-duzo -wzornik RAL -mitenki -bateria do komorki nokia -2 plastikowe rozkrecane pojemniczki-kulki z kulkomatu ![]() -srubokret -płyty cd- 8 szt -dlugopis-szt 3 -cienkopis-szt 4 -akumulatoerek AA -bateria AAA -fragment wzornika żaluzji -zołędzie-szt 12 -czapeczki do żołędzi-szt 8 -kasztany-szt 4 -1 kolczyk -2 kolczyk z innej pary -kupa monet -kupa papieru -husteczki hig-3 paczki -gumy do zucia -stare aviza -jakies wizytowki nie wiem skond -batonik kinder delice -potwierdzenia nadania-szt 12 -agrafka wsio troche to wazy przyznam ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-12-22 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |||
BAN stały
|
Cytat:
No wspominałaś coś o "mięsach z owocami", pamiętam ![]() Cytat:
![]() Ale, ale - podobno masuję wyśmienicie, gram niestety tylko na nerwach, fitnesu nie trenuję, ale mogę spróbować powywijać kończynami, nt. sztuki (kochania też) jakieś tam pojęcie (chyba) mam, no i parę książek gdzieś na półkach ![]() Biedna Ty (i Skarbek) z tym remontem ![]() Może drinka se zrób? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rejcz jeśli śliwkowy z mazideł, to na stanie niet ![]() lecę nadrabiac, te pare postów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
zaś trafiam kulą w płot
ale mnie dziś jeden naleśnik ześlizgnął sie do zlewu a dwa rozerwały się ale je skleiłam ![]() Cytat:
a torebka mię akurat nie zdziwia - normalna zawartosć kobiecej torby ja tylko ulotek nie biorę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-22 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
grozi wypollizowaniem
|
snalzłam jesczze wapno musujace, pilniczek i .....moje zdjecia dyplomowe
![]()
![]() |
#3204 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() aaaaa uindrnia usty ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-12-22 o 23:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
grozi wypollizowaniem
|
mnie zawsze
wychodziły nie zbyt dobre naleśniki...do czasu kiedy wyczytałam w sieciuni zeby dawac mleko z woda pół na pół....tak zrobiłam i bingo ![]()
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze podlinkuj z liroja albo komfortu? ![]() jasne, ciemne jakie? ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- fogle to chcialam zapytac o co innego-co daliscie pod panele? bo u nas jeszcze nie zadecydowane..mogeu wydziwiac ![]()
![]() |
#3208 | |||
Zakorzenienie
|
to napiszę dużymi literami albo narysuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale masz av ![]() u mnie P. sprzątnął, a co się przy tym nasapał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-12-22 o 23:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
grozi wypollizowaniem
|
wywaliłam smieci z torebki i dalej franca ciezka jak cholera....
![]()
#3210 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.