Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 21:36   #481
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
a mówiłaś, że nie będziesz licytować bo to chyba byłaś Ty o ile dobrze pamiętam ja zrezygnowałam a Ciebie ktoś przebił i nasze forum straciło nowe komórki
Spoko, my tu tych szarych chyba już nie mamy, więc jedne mniej czy więcej
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:08   #482
Chantell
Rozeznanie

skuszona też wypisałam swój stan xD

Chantell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:52   #483
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Pomysł mi się spodobał

Niestety, z moich zakupów nici.. tylu ludzi było w centrum handlowym, że mój chłopak niestety by tego nie zniósł ;/ może po świętach.. swoją drogą, nie wiem skąd się wzięło tyle ludzi, jakieś szaleństwo z tymi świętami

Przeglądam zdjęcia pandoromaniaczek na pandora lovers na fb, i widzę wiele koralików których nie widziałam w żadnym polskim katalogu czy też sklepie, czy aż tak w tył mogą być dostawy, czy też u nas jest tylko ograniczony asortyment ?
W USA są dostępne jeszcze starsze kolekcje, których nie ma i nie będzie już w Polsce. Murano z serduszkami albo swirls
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 00:01   #484
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Super bardzo fajny kluczyk a dziewczynka urocza A tak z ciekawości był u ciebie już producent beadsów?
Dziękuję
Tak był, to ten sam co miał dziś właśnie charmsy. Ale nic ciekawego nie miał, wszystko przebrane przed świętami.. może coś w styczniu bedzie nowego..

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Tinka ale suuuper kluczyk! ja też taki chciałabym myślisz, że jest szansa? od razu kilka bym chciała proszę powiedz, że tak :P
Jasne ze jest możliwość
Po prostu poprosiłabym go, aby przywiozł te kluczyki ze sobą (żeby już biedak nie musiał tachac wszystkiego). Ale to dopiero po Nowym Roku, bo wracam do pracy 3 stycznia
Jakbys była zdecydowana daj znać, napisz ile chciałabyś.
Fakt jest taki, że one kosztują 7,5zł za sztukę, to ciut więcej niż polecony list

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne, śliczne charmsy!

Tinka*, fajne te charmsy, niby proste, ale mają swój urok
Dziękuję
Fakt, są zwykłe ale mają swój urok

A tak poza tym, byłam w Pandorze na Matarni i kupiłam różową wstążkę do walki z rakiem piersi pogieło mnie... miałam sobie kupić po Nowym Roku.. ale nie mooogłaaam jestem taka słaba w walce z tym nałogiem...
Mama w ciągu 3 minut zauwazyła że mam coś nowego, cwaniara

A btw. nie wiem kto to wprowadza w błąd ale karty YES nie można uzywać w Pandorze. Dziś juz potwierdziłam tą informację - nie da się. Jeżeli któraś tak robiła to gratuluje, farciarze

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 04:44   #485
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Świetne te koniki!
Szkoda tylko, że nie robią ich dwustronnych

A ja jestem wniebowzięta i to z dwóch powodów :
1) Dzwonił Pan z Yes w Manhattanie, że już są moje charmsy zamówione do odbioru, jutro rano po nie jadę! Mam nadzieję że dostanę z -30% bez problemu

2) Nie uwierzycie ale przyszedł dzisiaj też wygrany kalendarz z Yes , a był wczoraj wysłany, więc jestem w szoku że tak szybko Do kalendarza tradycynie życzenia z opłatkiem
Ale ten kalendarz jest ogrooomny i ciężki, ma jakiś metr na metr, w wielkim kartonie przyszedł.
To chyba nie ten sam co dawali w sklepie
ale szybko! w sklepie dawali taki mniejszy, po dwa miesiące na jednej kartce ze zdjęciami laski z biżuterią
daj znać jak z charmsami, czy nie było problemów przy odbiorze

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 05:06   #486
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość

A btw. nie wiem kto to wprowadza w błąd ale karty YES nie można uzywać w Pandorze. Dziś juz potwierdziłam tą informację - nie da się. Jeżeli któraś tak robiła to gratuluje, farciarze

Bo ta informacja dotyczy Krakowa
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 06:54   #487
sorina
Zakorzenienie

ennkaa , sajf super wyglądają te charmsy z beadsami jako naszyjnik

Mirell jeszcze raz gratuluję

Zaraz pokażę Wam zdjęcia charmsów
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 07:34   #488
sorina
Zakorzenienie

Obiecane zdjęcia
1. kareta YES 59 zł
2. rękawiczka Apart 74 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (26,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (29,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (23,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (21,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (20,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (22,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (24,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (24,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (32,4 KB, 43 załadowań)
Stary 2010-12-23, 07:34   #489
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

tinko! super ta dziewczynka. Taka w stylu lilou. Miał też chłopców? jak by był jeszcze ten gość u Was kupiłabyś mi dziewczynkę i chłopaczka?

sorino...fajnie wygląda taki naszyjnik nie? a jeszcze teraz wymyśliłam mniejszą wersję. Mały charms na łańcuszku bez kółka i kilka beadsów nad nim. Też fajnie! Uznałam,że jestem genialna!
Stary 2010-12-23, 07:42   #490
martinia
Zakorzenienie

pół dnia mnie nie było na forum i już tyle zagadanych stron...

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Dziś był producent charmsów u mnie w pracy i wziełam sobie kilka rzeczy..
Kluczyk oraz dziewczynkę... każde po 7,5zł (srebro). To są produkty od jubilera, nie z Apartu/Yes. Ale są i tak ładne..
śliczne! gdyby jeszcze do mnie do mnie do pracy przychodzili z koralikami to nie wiem... już w ogóle bym się nie mogła powstrzymać przed zakupem kolejnych. Powiem Wam dziewczyny, że jestem na głodzie... tak chcę nowego koralika!! Pocieszam się, że jakiś będzie pod choinką A po świętach na pewno idę do Pandory po kolejny

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Byłam dziś w yesie wymienić murano. nie było problemu z wymianą natomiast był problem z koralikami. oczywiście pech chciał, że fioletowe murano w kwiatki było tylko na wystawie i trzebabyło je wypolerować. pani mi zdjęła z naszyjnika dwa koraliki - były kiepskiej jakości. jeden miał kilka malutkich bąbelków powietrza a drugi po przyłożeniu do mojego takiego samego koralika z Pandory był dużo mniejszy. Może to nikomy nie przeszkadza, ale mi owszem więc poprosiłam, aby mi Pani zdjęła z wystawy trzeci koralik. on był najlepszy i go wzięłam, ale mam co do niego "ale" buu co do wielkości jest niemal taki sam ale jest bledszy i kwiatuszki ma byle jakie i też ma ze dwa bąbelki powietrza. Tak więc UWAGA - po obejrzeniu kilka murnano szmaragdowych z kwiatkami stwierdzam, że są bardzo kiepskiej jakości, kwiatki są byle jakie. Z ciekawości poszłam do Pandory i wcale się nie zdziwiłam kiedy zobaczyłam, że tam ten sam model koralika jest dużo ładniej wykonany. Kolejne murano (to które dziś wymieniłam) czyli trójkąty fiolet-róż też nie powalało na kolana.I UWAGA na wielkość koralików, bo widać różnicę. Mam już dość tego salonu yes. dziwi mnie, ze maja tak kiepski asortyment skoro to chyba jeden z najpopularniejszych salonow w wawie. nie bylam w innych salonach, ale od dzis co do murano bede wierna tylko salonom Pandory!
Dziewczyny pamiętajcie, że to wy jesteście klientkami i wy wymagacie. Nie dajcie za wygraną sprzedawczyniom, które akurat tego dnia mają gorszy dzień, bo każdy ma prawo. Ja byłam cierpliwa i grzeczna i pomimo tego że nieźle wybrzydzałam co do doskonałego murano to panie mnie obsluzyly tak jak chcialam.
szkoda, ze nie tylko ja mam zarzut co do asortymentu, bo rabat 10% w przypadku pandorki to już coś.

Dobra, musialam moja zlosc i tez zal wyrzucic z siebie. Od razu mi lepiej

Buziaki

PS. wracam dzis wieczorkiem do domciu do Gliwic. ciekawe co powie mama jak zobaczy tyle swiecidelek na mojej rece :P na razie widziala pandore tylko na wystawie yes i jej sie podobala... oby sie nie dowiedziala ile $$$ przepuscilam. ale zarobilam sama tak wiec nie moge miec wyrzutow sumienia, prawda dziewczyny?
nie zdawałam sobie sprawy aż z takich różnic! może dlatego, że póki co kupuję same srebne, na murano przyjdzie czas póżniej ale dobrze wiedzieć na co zwracać uwagę..

jak poszłam z mamą do yes kupić przyjaciółce charmsa pieska (strasznie się jej podobał, wręcz oszalała ze szczęścia ) to pokazałam jej te wszystkie koraliki. bardzo się podobały, ale mówi że to drogi interes (no wiadomo ). więc mam nadzieję, że nie będzie się za bardzo zagłębiać jak ta moja bransoletka wychodzi cenowo, bo by zlekka się chyba przeraziła (już na tak wstępnym etapie) za to mój brat stwierdził, że to nie jest normalne i poradził żebym jaknajszybciej ją sprzedała bo nie warto marnować pieniędzy.. Niedoczekanie!!

Cytat:
ja właśnie wróciłam do domu ze "studiowania" i stwierdziłam, że wrzucę wam zdjęcie to prezent gwiazdkowy dla mojej kuzynki

oraz: moje Trolle i parę no name oraz kotek z apart (na razie totalny rozgardiasz, będzie bardziej spójna po Wigilii, więc nie bądźcie zbyt surowe)

jako ostatnie, murano dla mamy i mój stoper z Apart

dostałam "mediolan" na gwiazdkę od TŻ i super kolację w pakiecie
bardzo ładna bransoletka, szczególnie kotka zazdroszczę z prezentów na pewno się kuzynka ucieszy -śliczny!

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
A do mnie właśnie zawitał listonosz i przyniósł koniki i pandorkę wszystko z nimi ok . 30% zniżki Foty beznadziejne jak na razie- jutro będą lepsze.
super

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
no ciekawa jestem tego chicochica....

a dziewczyny! zobaczcie co wymyśliłam. Zerknijcie czy można tak nosić czy obciach? Sorry za zdjęcie ale robiłam telefonem bo baterie w aparacie mi padły a jestem strasznie ciekawa co sądzicie o moim pomysle. Koraliki przypadkowe, chodzi mi o samo połączenie charmsów i trollów na jednym naszyjniku.
bardzo fajny pomysł już w ogóle oryginalny, podoba mi się.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia
1. kareta YES 59 zł
jakie śliczne! a ta rękawiczka - urocza
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 07:48   #491
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
ale szybko! w sklepie dawali taki mniejszy, po dwa miesiące na jednej kartce ze zdjęciami laski z biżuterią
daj znać jak z charmsami, czy nie było problemów przy odbiorze
To jest ten sam kalendarz wtedy, tylko taki meeega duży, naprawdę "kawał bydlaka"
Cytat:
ennkaa , sajf super wyglądają te charmsy z beadsami jako naszyjnik

Mirell jeszcze raz gratuluję

Zaraz pokażę Wam zdjęcia charmsów
Dziękuję
Fajna jest ta rękawiczka Ale ja w dzieciństwie charakteryzowałam sie tym, że jak tylko mogłam zdejmowałam i nie nosiłam rękawiczek, no i gubiłam, więc do mnie średnio by pasowało
A jakie pazurki, aż szkoda "rękawiczkę nosić"

Ja natomiast za chwilę jadę do Yes po moje charmsy
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 08:02   #492
sorina
Zakorzenienie

Dopiero teraz - w pracy mogę oglądnąć wasze skarby
Tinka kluczyk bardzo fajny Dziewczynka też, ale kluczyk o wiele lepszy

Anno bardzo podoba mi się ten kluczyk,że też ja nie mam takich kuzynek ten beads murano na ostatnim zdjęciu śliczny

Sajf pewnie nie możesz nacieszyć się nowościami Pokaż mi koniki z tyłu , bo nigdy im się nie przyglądałam

Mirell ja jak byłam mała to też gubiłam rękawiczki i wogóle nie lubiłam nosić ,ale od kilku lat uwielbiam szaliki, czapki i rękawiczki Kolekcja prawie dorównuje tej z charmsami

Dziewczyny czy jak któraś z Was będzie w Veronie to może zobaczyć czy jest ten żółw ze starej kolekcji? Bardzo mi zależy żeby go mieć a u mnie nigdzie nie ma

Edytowane przez sorina
Czas edycji: 2010-12-23 o 08:08
Stary 2010-12-23, 08:31   #493
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
ano niestety..przez Ciebie kupuję skórkę
może jutro cosik dojdzie do nas...
doradzicie mi babki co wziąć w takim razie? zastanawiam się nad dzikim kotem (raczej pewniak) i kwiatem antycznym albo pustyni...doradzicie? na zdjęciu mi się najbardziej podoba pustyni ale może któraś ma porównanie?
ja bym nie brała dzikiego kota nie widząc go na żywo, to jest jeden z tych koralików który występuje w różnych odmianach moj mógłby miec wiecej niebieskiego, ale taki podobno bardzo ciezko znaleźć
a co do kwiatków to ja mam antyczny i taki polecam jakos ładniej sie prezentował na bransoletce z ciemnofioletowym

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
w końcu nie wytrzymałam i zamówiłam sobie ( jako prezent od TŻ )
bransoletkę z Trollbeads
W uwagach napisałam , że te gratisowe Murano poproszę duże i równe.
Mam nadzieję, że jutro odwiedzi mnie kurier i Murano będą takie jak prosiłam
no w końcu jakie murano sobie wybrałaś?

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
wszystko było, ide zaraz zobaczyc co tam mnie zaskoczy

Cytat:
fajnie wygląda taki naszyjnik nie? a jeszcze teraz wymyśliłam mniejszą wersję. Mały charms na łańcuszku bez kółka i kilka beadsów nad nim. Też fajnie! Uznałam,że jestem genialna!
wlasnie do mnie jedzie ten naszyjnik mozesz powiedziec jaką masz długość? cały czas nie wiem jaką wziąść
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 08:38   #494
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
ja bym nie brała dzikiego kota nie widząc go na żywo, to jest jeden z tych koralików który występuje w różnych odmianach moj mógłby miec wiecej niebieskiego, ale taki podobno bardzo ciezko znaleźć
a co do kwiatków to ja mam antyczny i taki polecam jakos ładniej sie prezentował na bransoletce z ciemnofioletowym

wlasnie do mnie jedzie ten naszyjnik mozesz powiedziec jaką masz długość? cały czas nie wiem jaką wziąść
dziki kot miewa w ogóle niebieski!? bo ja myślałam,że on ma czarny, szary i beżowy..i chciałam poprosić jak najbradziej szary. Z tym niebieskim mnie zakręciłaś. No to teraz nie wiem faktycznie.
Co do kwiatów to podobają mi się oba, ale na zdjęciu chyba bardziej pustyni. Taki jest jaśniutki i by pasował do niebieskim koralików ale wiadomo..zdjęcie a rzeczywistośc to całkiem co innego.

Naszyjnik mam 75 cm. Dla mnie idealny bo chciałam coś na golf bo uwielbiam golfy. Jak mam duży golf to mi sięga nad...miejsce, gdzie z reguły są cycki . A jak nie mam golfu to tak pod mostek dla mnie idealnie. Ale tłumaczę ..co ?
Stary 2010-12-23, 08:44   #495
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
dziki kot miewa w ogóle niebieski!? bo ja myślałam,że on ma czarny, szary i beżowy..i chciałam poprosić jak najbradziej szary. Z tym niebieskim mnie zakręciłaś. No to teraz nie wiem faktycznie.
Co do kwiatów to podobają mi się oba, ale na zdjęciu chyba bardziej pustyni. Taki jest jaśniutki i by pasował do niebieskim koralików ale wiadomo..zdjęcie a rzeczywistośc to całkiem co innego.
tu masz dzikiego kota z niebieskim (strasznie mi sie podoba ) moj nie ma szarego wcale :
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=17598

a naszyjnik tez zamówilam 75 cm
Stary 2010-12-23, 08:52   #496
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
tu masz dzikiego kota z niebieskim (strasznie mi sie podoba ) moj nie ma szarego wcale :
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=17598

a naszyjnik tez zamówilam 75 cm
z naszyjnika będziesz zadowolna. W ogóle uważam,że cena jak na ten łańcuch jest naprawdę śmieszna. Byłam zaskoczona ,że on taki porządny.
A co do kota...to jakie masz kolorki u siebie?
Stary 2010-12-23, 08:58   #497
Achika
Zadomowienie

Anno nie bralam udzialu w licytacji wtedy ustawilam tylko snajpera ;P Skoro napisalam ze to nie ja sie z toba licytuje to tak jest nie mam powodu do klamania , chodiz mi tylko o to ze wpisalam w snajperze dokladnie 51 zl i za tyle wylicytowany zostal korlaik ale nie przeze mnie:PP
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:00   #498
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
A co do kota...to jakie masz kolorki u siebie?
hmm, dominuje żółty i brązowy. Co mnie zaskoczyło to on jest w środku taki przeźroczysty, nie wiem jak to wytłumaczyc - te wzorki nie są na ciemnym tle, tylko na takim beżowo-brązowo-prześwitującym
Stary 2010-12-23, 09:05   #499
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
hmm, dominuje żółty i brązowy. Co mnie zaskoczyło to on jest w środku taki przeźroczysty, nie wiem jak to wytłumaczyc - te wzorki nie są na ciemnym tle, tylko na takim beżowo-brązowo-prześwitującym
uuuu..to mi chyba wybiłaś go z głowy..żółty i brązowy to całkiem nie mój
Stary 2010-12-23, 09:08   #500
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
uuuu..to mi chyba wybiłaś go z głowy..żółty i brązowy to całkiem nie mój
znowuuuuu postaram sie zrobic fotki dla ciebie wieczorem (ale nie obiecuje, bo wiadomo - świeta i brak czasu)

Edytowane przez ktsw
Czas edycji: 2010-12-23 o 09:10
Stary 2010-12-23, 09:12   #501
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Obiecane zdjęcia
1. kareta YES 59 zł

Mama zaciągnęła mnie wczoraj do Yesa, żeby kupić mi na święta ringsy. Ale wybór był beznadziejny, w moim rozmiarze jakieś resztki Powiedziałam mamie, że przez neta zamówimy. No, ale się zastanawiam czy w ogóle brać, bo ja pierścionków nigdy nie nosiłam
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:15   #502
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Świetne te koniki!
Szkoda tylko, że nie robią ich dwustronnych

A ja jestem wniebowzięta i to z dwóch powodów :
1) Dzwonił Pan z Yes w Manhattanie, że już są moje charmsy zamówione do odbioru, jutro rano po nie jadę! Mam nadzieję że dostanę z -30% bez problemu

2) Nie uwierzycie ale przyszedł dzisiaj też wygrany kalendarz z Yes , a był wczoraj wysłany, więc jestem w szoku że tak szybko Do kalendarza tradycynie życzenia z opłatkiem
Ale ten kalendarz jest ogrooomny i ciężki, ma jakiś metr na metr, w wielkim kartonie przyszedł.
To chyba nie ten sam co dawali w sklepie
dzięki - Tobie gratuluję kalendarza i fotki fotki sil vous plait-Ja dostałam zniżkę bez problemu i Zadna rzecz nie była uszkodzona ,ani nie wyglądała na używaną.

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:19   #503
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
znowuuuuu postaram sie zrobic fotki dla ciebie wieczorem (ale nie obiecuje, bo wiadomo - świeta i brak czasu)
hehe...jestem widać oporna i niezdecydowana
no tylko że teraz już całkiem nie wiem co brać
Stary 2010-12-23, 09:25   #504
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość

Mama zaciągnęła mnie wczoraj do Yesa, żeby kupić mi na święta ringsy. Ale wybór był beznadziejny, w moim rozmiarze jakieś resztki Powiedziałam mamie, że przez neta zamówimy. No, ale się zastanawiam czy w ogóle brać, bo ja pierścionków nigdy nie nosiłam

To nie zamówiłaś ich jeszcze? Mi się rungdy podobają bardzo ,ale też pierścionków nie noszę. U siebie widzę tylko zaręczynowy i obrączkę jak już Choć pewnie jakbym zaczęła kupowac ringsy to bym się wciągnęła bo bransoletek też nie nosiłam wcześniej

A tu mój pierniczek na ręce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (27,1 KB, 90 załadowań)
Stary 2010-12-23, 09:28   #505
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Dziewczyny
Co do tych ringsów, które chce kupić - na facebooku znalazłam jednego ładnego, ale go nie było w sklepie online, napisałam to Yesowi w komentarzach a on:
Cytat:
@ Monika Kozłowska - rings zlokalizowany, podaj proszę jaki rozmiar i który ze sklepów YES Ciebie interesuje.
Niezle się zdziwiłam :O Dbają o klientów

Aha, zamawiam charming i napisali mi, żebym podała grubość nadgarstka - czyli co? Mam tak sobie zmierzyć i im napisac?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
To nie zamówiłaś ich jeszcze? Mi się rungdy podobają bardzo ,ale też pierścionków nie noszę. U siebie widzę tylko zaręczynowy i obrączkę jak już Choć pewnie jakbym zaczęła kupowac ringsy to bym się wciągnęła bo bransoletek też nie nosiłam wcześniej

Ale ten pierniczek długi
Ślicznie paznokietki

Zastanawiam się teraz czy zamawiać, bo jak ogłosiłam wesołą nowinę TŻowi, że mama chce mi kupić pierścionki to on: "Ale po co, przecież Ty nie nosisz " - trochę ugasił moją radość
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:31   #506
sajf
Zakorzenienie

Cytat:

Ciastek na moją listę must have

Stary 2010-12-23, 09:34   #507
Anno1989
Zadomowienie

Dostałam paczkę od MJ!
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:38   #508
sajf
Zakorzenienie

Wszystkim dziewczynom dziękuję za gratulacje moich zdobyczy .
Sorina piękne charmsy i paznokcie dla ciebie koniki od du..... strony- niestety są jednostronne .
A i jeszcze charms z bedsami -zdjęcie za dnia. Trochę mi się kuń w śniegu wytarzał - narowiste stworzenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuń 001.jpg (86,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuń 007.jpg (50,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuń 003.jpg (64,6 KB, 55 załadowań)

Stary 2010-12-23, 09:39   #509
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czesterka Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Co do tych ringsów, które chce kupić - na facebooku znalazłam jednego ładnego, ale go nie było w sklepie online, napisałam to Yesowi w komentarzach a on:

Niezle się zdziwiłam :O Dbają o klientów

Aha, zamawiam charming i napisali mi, żebym podała grubość nadgarstka - czyli co? Mam tak sobie zmierzyć i im napisac?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Ale ten pierniczek długi
Ślicznie paznokietki

Zastanawiam się teraz czy zamawiać, bo jak ogłosiłam wesołą nowinę TŻowi, że mama chce mi kupić pierścionki to on: "Ale po co, przecież Ty nie nosisz " - trochę ugasił moją radość

YES na fb mi się naprawdę podoba. Z resztą na maile na stronie kontaktu też odpowiadają i są naprawde pomocni

czesterka pierniczek jest taki standardowy jeśli chodzi o długośc tylko miałam go zaczepionego na końcu bransoletki i 2 oczka mi zwisały

Paznokcie pierwszy raz zrobiłam sobie fioletowe, bo ostatnio to stale białe końcówki ,ale te będą pasować mi do sukienki na świeta
Stary 2010-12-23, 09:41   #510
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam paczkę od MJ!
pokaż
ja jeszcze czekam

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości