|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
uff nadrobiłam, a między czasie sałatkę zrobiłam i farsz do ryby po grecku ;-)
Padam na buźkę, jutro będę się rozpisywać i zrobię fotkę choinki i w ogóle. Póki co dobranoc kochane |
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym chciała taką choinke NASZĄ![]() mnie też wywaliło tzn nigdy się tam nie pojawiłam z tego samego powodu dlatego dałam już sobie z tym spokój. Cytat:
![]() babeczki upieczone, ciasteczka ozdobione a ja padnięta ale i szczęsliwa
|
||
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD
![]() Ja już siedzę z kawą, tż odprawiony do pracy dziś trzeba zrobić pranie, ostatnie zakupy, pieczenie muffin i wsio TŻ może dziś wróci wcześniej więc może jakiś film zobaczymy jutro ostatnie ogarnięcie mieszkanka, prasowanie i robienie sałatki. a popołuniu kierunek teścieżyczeń Wam jeszcze nie składam bo do Wigilii jeszcze nie raz pewnie się odezwę ![]() w zamian, MIŁEGO DNIA życzę ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- zapomniałam, Haniula śliczna choinka ![]() Dudi, dobrze że Jula zdrowieje ![]() ja jak byłam mała to zawsze się pochorowałam na święta
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia mogę ten przepis prosić
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam kochana nie zauważyłam
![]() przepis mam skopiowany od którejś SPD MUFFINKI JABŁKOWO-CYNAMONOWE muffinki jabłkowo - cynamonowe Składniki suche:
Składniki mokre:
W jednej misce wymieszać składniki suche, w drugiej mokre. Obie masy połączyć razem. Na koniec dodać jabłko pokrojone w kostkę. Ciasto wlewamy do 2/3 wysokości foremek i pieczemy około 25-30 min. w 190`C.
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
nie uwierzycie
już od rana qmpela z firmy zadzwoniła do mnie z wieścią, że mam przyjeżdżać, bo mają dla mnie przedłużoną umowę teraz dają na niecały rok(każdemu), ale to znaczy, że nie jestem od stycznia bezrobotna przysługują mi bony na święta (kwietniowe chociażby), paczki, itpale się cieszę byłam PEWNA, że nie przedłużą mam nadzieję, że w takim razie mają w zamiarze przedłużać do końca wychowawczego zobaczymy , ale bardzo by było fajnie ![]() za 1,5 h jadę ![]() może zły czas jest za mną , co ?
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-23 o 08:53 |
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry SPD!
Chciałam tylko się przywitać i powiedzieć, że od wczoraj jestem na nie. Na wszystko. Jest mega źle i mega wk**w się mnie trzyma. I chcę do domu. Wrrr. No, to miłego dnia
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie dobre wieści z samego rana ![]() ja sie dowiedziałam, że tż dostanie premie po nowym roku
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że na kasę człowiek czeka jak na zbawienie ![]() kurcze, tak się cieszę póki nie podpiszę to nie uwierzę ![]() nie będę bezrobotnaaaa
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
upiekłam wczoraj 105 pierników różnej wielkości ale jak już szaleć to szaleć ![]() od rana kończę sprzątanie - P. jak wszedł do mieszkania, rzucił okiem i powiedział - jak tu pusto, jakbyśmy się wyprowadzali. NIE PODOBA MI SIĘ. zabieram się za gotowanie, bo dziś szykuję taką małą wigilię dla nas, zamiast obiadu, potem jedziemy do teściów a jutro rano do moich rodziców więc teraz już w razie gdybym już się nie pojawiła życzę Wam wszystkim spokojnych, radosnych
i obfitych w wymarzone prezenty świąt żeby wszystkie stresy, kłótnie i kłopoty się skończyły i żeby karp przemówił i podał numery na szóstkę w totka Wesołej Gwiazdki Dziewczyny
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -- Cytat:
![]() próbowałam już nieraz pochować kosmetyki przy lustrze, ale nie mogę, bo ciągle mam wrażenie, jakbym się wyprowadzała myślę, że dotyczy to tylko osób, co wynajmują żeby nie było tak pozytywnie to wiecie co, normalnie w nocy się budziłam co chwilę, tak mnie nogi bolały, szczególnie prawa od kolana w dół przed ciążą tak nie miałam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-23 o 09:07 |
||
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świątecznie. ![]() Ale powiem Ci, że nie jesteś sama. U mnie podobnie. Odechciało mi się Świąt zupełnie. Ogólnie wszystko jest do dupy, humor mam fatalny i jestem na nie. Powodem tego jest praca główne, a właściwie to co sie w niej dzieje.! Wczoraj pięć minut przed godziną 16 zostały zwolnione u mnie dwie osoby - dobre osoby. I to tylko dlatego, że miały własne zdanie czy tez nie do końca zgadzały się w niektórych kwestiach z jedną szanowną Panią która jest oczkiem w głowie szefa! Noooosz kur***! I to jeszcze na dzień przed Świętami!I ani rozmowy, ani be, ani me, ani kukuryku. Na dobra sprawę nawet powodów nie usłyszeli. Tylko papier do łapy i do widzenia! Ech, sporo by opowiadać bo historia jest dłuższa, ale nie mam na to ani nastroju ani czasu. Wczoraj byłam tak wku**** że zaczęłam pisać wypowiedzenie. Nie mam ochoty mieć z tą firmą nic wspólnego - nie wiem może to emocje póki co, ale na prawdę mam dość. Jeśli tak się tu traktuje ludzie (najpierw Dyrektorka, teraz oni) to ja podziękuję i kto będzie następny? JA? Wodę odejść sama i jeszcze zostawić ich z tym bajzlem! Ostro więc szukam roboty.Poza tym z kasa średnio, wszystko średnio, jestem gruba, nie mam w co się ubrać, mam dwa pryszcze na brodzie i ogólnie jest bleeeeeeeeeeeee! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr!
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4604 | |||
|
Zadomowienie
|
Helooooołłłłł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czyżby dzień paszteta i dzień kupy w jednym? Chciałam poradzić byś to sobie przemyślała ale niestety mam podobny charakter i pewnie też bym skrobnęła wypowiedzenie także może się nie będę lepiej wypowiadać Ale liczę że Ci się wszystko ułoży.Lili jak fajnieee los się do Ciebie uśmiechnął
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiesz jak to wszystko- pomoc cioci, przelew na konto, a w rezultacie umowa- mnie cieszy takiego obrotu spraw się nie spodziewałam.myślałam, że w święta ledwo wyżyjemy, bo kasy z pracy nie dostanę i że niedlugo będę musiała świadectwo pracy jechać odebrać, bo umowy przecież nie dostanę, skoro jestem na wychowawczym
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny P. się struł
co ja mam zrobić? święta jutro, wyjazd pod ??? dzisiejsza wigilia też, a zaczęłam już gotować węgiel bierze, ale co jeszcze? i bida w pracy jutro chyba będzie tak że na wigilię do rodziców nie zdążymy odechciało mi się świąt
|
#4607 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki, wpadłam się przywitać i powiedzieć że idę sprzątać. JAKBYM ZGINĘŁA NA FRONCIE- RATUJCIE!!!
![]() Cytat:
Cytat:
3maj się mocno![]() Cytat:
iija jeśli Cię to pocieszy to u nas z kasą też krucho, ja mam uda jak krowa wielkie, o ubraniach nawet nie mówię bo tez nie mam co na siebie założyć i mam jednego pryszczana brodzie, ale jeśli chcesz to do popołudnia sprawię że będą dwa do posprzątania mam cały dwupiętrowy dom,o robieniu jedzenia to nawet mi się nie chce mówić, a muszę się wyrobić do 5, bo póżniej idę do koleżanki na urodziny. Masakra ale nie poddajemy się KochANA, twarde SPD jesteśmy, co nie???![]() A szef świnia, uciekaj stamtąd dziewczyno!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||
|
|
|
#4608 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje kochana!!! Normalnie multum prezentów się Wam trafiło. Oby tylko tak dalej!!! Cytat:
Wiem, że mam swoje za uszami, ale reakcja TŻ była nieadekwatna do tego wszystkiego. W dodatku był tak wściekły, że prawie zajechał auto ;( Miałam dzisiaj do pracy jechać autobusami (z jednego miasta do drugiego), bo byłam pewna, że już po aucie, a na naprawy ani inne nas nie stać obecnie... Porażka. Można było wieszać siekiery w powietrzu wczoraj. Dzisiaj jest niby lepiej, ale pewnie za chwilę znowu będzie o coś awantura, a jeszcze poprzednia nie wyjaśniona i nie omówiona. Eh. Cudownie się te święta zapowiadają ;( Cytat:
U nas dzisiaj w pracy zrobili prezent i zwalniają nas wcześniej do domu i całe szczęście, bo muszę jechać na pocztę dzisiaj koło starego mieszkania, kupić prezent dla braciszka mojej chrześnicy, zapakować prezenty dla obu maluchów i zawieźć, coby były pod choinką razem z prezentami od reszty ;-) Szkoda, że TŻ zapracowany i nie uda nam się razem podjechać, żeby prezenty dać osobiście ;-( ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() O kurcze! Ale chamstwo! Uciekaj stamtąd jak tylko znajdziesz coś nowego, bo szkoda zdrowia na takie klimaty ;( U mnie nastrój świąteczny i ogólnie -100 w skali od 1 do 10
|
||||
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko u mnie za wesoło
![]() prawie konczymy się pakować , wczoraj z tż bylismy oglądać pralki i mam taki mętlik w głowie, że masakra ...już nie wiemy jaką wziąć a drugi powód moich zmartwień to to, że w pewnej kwestii nie zrozumieliśmy się z tż, on miał co innego na myśli i ja miałam co innego na myśli i bardzo mi się przykro zrobiło , nawet mi łezka poleciała ![]() ![]() i teraz nawet nie cieszą mnie święta
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Golden może niech sobie wywoła wymioty, ulzy mu troche, mi ostatnio tez cos leżało na żoładku, ale pawia puścułam i przeszło
Mój Tż dzisiaj musiał iśc do pracy Kase dostał, ale jak zatankował auto do pełna i wziął kase na buty ( bo juz je kupuje od nie wiem kiedy i należą musie to wiem) to mi niewiele zostało i nie wiem czy mi do 10 tego starczy Kupie tylko najpotrzebniejsze rzeczy i tyle. Reszta musi do wyp.łaty poczekać. Ale pocieszam się tym, że ten tydzień do sylwka będzie się jadło świąteczne potrawy jeszcze, a moja mama narobiła tego wszystkiego pełno. A po sylwku w sumie tylko tydzień do wypłaty. Nie wiem co będzie z moimi zakupami, bo nie wiem, o której Tż skończy. Mój tata coś wspominał, że pojedzie do biedro to najwyżej zabiore się z nim, a jutro od rana na rynek polece. A chciałam mieć spokojne święta. Lece sie ubrać i dalej sprzątać. ŻYCZE WSZYSTKIM SPD WESOŁYCH, ZDROWYCH I RODZINNYM ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. już teraz bo nie wiem czy do wigili wejde |
|
|
|
#4611 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja też jestem w****iona... TŻ chrapie bo się późno położył.. a ja to co? Miał robić zakupy, ja stoję z robotą bo nie mam składników
*******ę, nie będę się po południu zarzynała
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- co za chamstwo
jeszcze taki prezent na święta zrobili pracownikomLili-ale super ![]() witam ![]() dopiero dzisiaj rano włączyli mi wodę mam stertę garów do pomycia, muszę ścianę w kuchni pomalować i jeszcze zrobić pierogi![]() Życzę Wam spokojnych, rodzinnych i radosnych Świąt, dużo prezentów pod choinką i przede wszystkim dużo uśmiechu
|
|
|
|
#4613 |
|
Konto usunięte
|
cześć Kochane SPD, u mnie też nienajlepiej, wczorajszy miły wieczór z P. skończył się kłótnią, on powinien chyba dostac nobla za to, ze z momentu wręczania prezentów zrobił tak nieprzyjemną i przykrą dla mnie sytuację i to z tak błahego powodu, że ja chciałam żeby otworzył prezent od razu zeby sprawdzic czy trafiłam z rozmiarem jednej rzeczy bo jesli nie to bym wymienila, a on sie oburzył bo u niego otwiera sie prezenty w wigilie przy choince
NIE MA TO JAK ZAPEWNIĆ DOBRY HUMOR I SPOKÓJ NA ŚWIĘTA ![]() Lili wiedziałam, ze dostaniesz tą kasę, gratuluje tez przedłużenia umowy Ijaa uciekaj stamtad jak najszybciej, poczatek roku to najlepszy moment na trafienie na dobry etat, 3mam kciuki ![]() Dodaja, tak od poniedziałku (nurek ) zaczynamy ostro hulać |
|
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kochaniutkie moje
Nie mam na razie czasu nadrabiać więc wybaczcie ![]() Dla poprawy humorku jedna z moich ulubionych świątecznych pioseneczek dla was http://www.youtube.com/watch?v=-Uely...F97BFC&index=4 Kash nakopałabym mu jak on mógł tak ci humor popsuć Lili no gratuluję strasznie ![]() ![]() Wszystkim wk***nym życzę żeby sprawy się ułożyły po ich myśli. Żeby w przyszłym roku spotykały nas tylko same dobre i jeszcze lepsze rzeczy. Mnóstwa miłości, dobra, sprawiedliwości i życzliwości. Góry kasy i żadnych zmartwień. Posłusznych TŻtów, mało gderających teściowych i niezwykle wyrozumiałych i nieczepialskich szefów. Gigantycznych premii i studentkom zaliczonych z łatwością wszystkich egzaminów ![]() Dziękuję, że jesteście Uciekam robić rybke po grecku, ale będę zaglądać w miarę możliwości |
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Lili gratuluje umowy
A ty nam tu tyle marudzisz, a naprawde ktoś nad Wami czuwa Ciesze się ![]() Wszystkim SPD które są na NIE duuuuzo uśmiechu dziś, mało nerwów i ogolnie dajta na luuz dziewuchy Świeta ida pier** prace, a kłótnie z TZ to pewnie dlatego, ze kazdy się troche stresuje świetami A ja dostałam @ ![]() Lece szykować 3bita, tylko P. wysłałam do sklepu bo mi mleko wypił a specjalnie schowałam w lodówce z tyłu, zeby nie dorwał mlekopij jeden noo
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Bleeeeeeee chcę do domu!
A niedługo u mnie Wigilia. Na prawdę tak mam ochotę siedzieć przy tym stole i robić dobrą minę do złej gry, że aż mnie mdli.
|
|
#4617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jestem tego pewna i cieszę się strasznie, że zaczeło wam się układać![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zapytanie odnośnie muffinek... jeśli je dziś upiekę to jak długo będą dobre ? tzn boje się że mi wyschną
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
ooo fajne...nie koniec mojego złego
![]() własnie zauwazyłam, ze w moich obu kwiatkach jest pełno małych białych robali ((((((((( miała któraś tak?? czy zmiana ziemi wystarczy i pomoze??
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie byly chyba ze 3 dni i byly dobre z tego co pamietam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

jutro będę musiała sama iść na zakupy

dziś trzeba zrobić pranie, ostatnie zakupy, pieczenie muffin i wsio 
przysługują mi bony na święta (kwietniowe chociażby), paczki, itp
byłam PEWNA, że nie przedłużą
mam nadzieję, że w takim razie mają w zamiarze przedłużać do końca wychowawczego 

wiadomo, że na kasę człowiek czeka jak na zbawienie 

NIE MA TO JAK ZAPEWNIĆ DOBRY HUMOR I SPOKÓJ NA ŚWIĘTA
jak on mógł tak ci humor popsuć
A ty nam tu tyle marudzisz, a naprawde ktoś nad Wami czuwa