|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
a ja już po malym spa- kąpiel, depilacja i balsam brązujący w ciało
|
|
|
#902 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekiCytat:
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI i jeszcze na MM w makijazach zaraz znajde link ![]() Cytat:
Cytat:
niby zrozumial, ale i tak jak na tyle czekania to jestem dumna z niego, ze kupil mi to czego tak pragnelam, ale wiem, ze 1taki pedzelek to 25-35zl, wiec zaszalal aaa i TZ ma haslo do wizazu, nieraz u niego siedzialam, wiec tam ma zapisane haslo i umie obslugiwac sie wizazem Cytat:
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam pedzle:
pedzel do pudru sypkiego- koza pedzel do rozu- koza pedzel do cieni 04- sobol pedxel okragly 10- czarny wlos kucyka pedzel punktowy (korektor, cienie)- sobol pedzel z gabka (cien, kredka)- mimo ze to pacynki jestem bardzo zadowolona, bo do wykonczenia, rozcierania sa idealne no to tyle co do ilosci, dla mnie w sam raz, wszystko co potrzebuje, dobrze ze nie kupil do kresek,do brwi czy ust, grzebyka bo by kase stracil, a ja mam i jestem z nich zadowolona, a uzywam od swieta te 2ostatnie, wiec ciesze sie, ze powybieral to co mi potrzebne, nie wiem skad wiedzial ale kuupywal w sklepie tam gdzie ja czesto kupowalam przy nim kosmetyki, a tam milutkie kobiety sa i znaja sie, wiec mu doradzily etui nie ma, mam kazdy pedzel osobno zapokowany w takie cos jak na zdjeciu, zasuwane na taki zameczek i w zmieszcza sie wszystkie pedzle do cienie, a w drugi do pudru i rozu wiec jest ok![]() miekkosc, no super, jutro cos zmaluje pasuja mi czerwone usta ?posty podzielo bo za dlugie
|
#904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję za opinie Kitka a w jakie dodatki byś uderzyła?ja dzis tylko podstawa... caate według mnie pasują ja uwielbiam sama takie kolory i często podkreślam właśnie albo taka czerwienia usta albo różem ostatnio bo zakupiłam szminkę a avonie odcień glamorous ... rewelka <3
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-12-22 o 22:20 |
|||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
caate pędzle super
i bardzo ładnie Ci w czerwonych ustach---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- loluska świetna sukienka było: maseczka oczyszczająca na twarz maseczka rozświetlająca na twarz maseczka nawilżająca na twarz peeling twarzy balsam na ciało serum do biustu krem na stopy krem na dłonie manicure mycie włosów maska na włosy do spłukania odżywka na włosy bez spłukiwania odżywka w sprayu na włosy będzie jeszcze: krem pod oczy żel punktowy na wypryski serum na twarz i szyje |
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Kochane
Miałam dziś w planach duuże spamowanie i nic nie wyszło, chociaż ze szkoły wyszłam o 10:30 Najpierw Tż pojawił się pod szkołą co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło i spędziliśmy razem całe południe ) i, że tam Orsay jest to od razu będę mogła coś sobie kupić bo mówiłam jej wczoraj o tych ciuchach I ogólnie powiem Wam,że jestem okropnie zawiedziona Orsay'em w tej Viktorii - w tym sklepie jest najgorsza, najmniej miła i kompletnie nie znająca się na ciuchach w sklepie obsługa w całej galerii naprawdę!! I byłam w domu dopiero koło 22, także nie mam siły kompletnie na nic, dziś tylko podstawa, za to jutro będzie już na pewno duże spamowanie!!Ale za to kupiłam sobie: - klasyczne czarne buciki na obcasie z zamszu ale na platformie także nawet nie czuć tych cm)- płyn micelarny Bourjois bo się skończył - peeling i maseczkę oczyszczającą Eva Natura do wypróbowania - krem Bambino - 150ml kosztowało tyle samo co 75 więc wzięłam większe opakowanie I jeszcze pod wpływem chwili kupiłam Tż'owi czarną czapkę Philip Russel w Jeans Club - taką zwykłą najprostszą na zimę Bo mnie ta jego drażni i jest już hmm.."przechodzona" ale on ją bardzo lubi A była taka promocja i okazja, że normalnie dokopać się do tego stoiska nie mogłam, taki tłok Bo te czapki w różnych kolorach były przecenione z 29,99 na 6,90 także wiecie..![]() A i mam prośbę, możecie mi polecić jakieś szampony? Wiecie, żeby dobrze oczyszczał, nie wysuszał, nie obciążał, odświeżał, pielęgnował, może nawilżał nawet? W ogóle porobiłam dziś zdjęcia i nie mogę ich wrzucić na kompa, zacina się coś, wyłącza A chciałam Wam pokazać te zdjęcia kurtki i zimowych butów i od razu mojego sylwestrowego zestawu, żebyście poradziły co do niego dodać(bo jednak w sukience nie idę, bo idziemy na domówkę a nie na salę ) i tych butów dzisiejszych..Na razie idę zmyć makijaż, wykąpać się szybciutko, zaparzyć herbatkę i może Was nadrobię jak nie usnę, bo taka padnięta jestem .... Miłego wieczorku
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewwczyny
![]() loluska, podoba mi sie sukienka kitka, brwi mi sie podobaja, szkoda, ze z goru nie da sie regulowac, ale i tak jest pieknie, napewno duzo lepiej ide sie szybko myc jak Alessandra, bo tez mi jakos zlecial ten dzien i juz jest prawie 23, a ja macam pedzle nadal
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
caate
kładłam na mój naturalny zdjęcia 3 pierwsze w albumie ![]() kurcze to chyba faktycznie zrezygnuję z tej biżu, postawić na jakieś większe kolczyki? tylko jakie?
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
caate obejrzałam w końcu filmik
super makijaż i świetnie się Ciebie ogląda
|
|
|
|
#910 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() co do tej dziewczyny tez bardziej podoba mi sie w blond hm musze sprawdzic odcienie kobo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro farbuję włosy na ciemny brąz i położę na twarz i ciało samoopalacz
|
|
|
|
#912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak taty nie bedzie to jutro cos nakrece, moze z jakis mocniejszych, chociaz mam ochote na takie lekkie, ale tam nie ma co pokazywac ![]() Cytat:
![]() dla mnie sukienka i bizu maja troche inny styl, ta szarosc mi tam nie pasuje Cytat:
![]() i balsam brazujacy tez czas zaczac ![]() nalozylam amle, jutro bedzie test maski revlon, mini spac z peelingiem buzi i lece spac bo zmeczona jestem, dobranoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-22 o 23:18 |
||||
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
no to szukam jeszcze biżu do kiecki
ucieszę się z wszelkich opiniii caate fajny filmik i ładny makijaż, gdybym mogła coś radzić, to żebyś więcej mówiła co robisz i po co, bo np dla mnie ociemniałej w makijażu takim to by się przydało :d to tylko moja sugestia oczywiście ![]() tez mykam spać, dobranoc
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak Was dziś nie nadrobię, dopiję tylko zieloną herbatkę i lulu, bo same mi oczy lecą..
Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata x2 - Merz Spezial x2 Włosy: - balsam nawilżający Joanna na 1/3 włosów Twarz: - krem Alantan Plus - filtr spf50 LRP - starannie wytuszowane rzęsy - demakijaż tylko micelem Bourjois - krem Dermosan na noc + punktowo Tormentiol - gruba warstwa Bambino na usta na noc i cienka pod oczka Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas - krem do stóp Avon - masaż Syrenką - krem Bambino na dłonie na noc Jeju, jaka dziś porażka z włosami ![]() ![]() ![]() A i właśnie od teraz mam zamiar do demakijażu używać tylko i wyłącznie: - płynu dwufazowego do zmywania oczu (moja ukochana Bielenda!) - płynu micelarnego (chciałabym Biodermę wypróbować, ale na razie stać mnie tylko na Bourjois )- toniku (poluję na ten z serii Best z Herba Studio) I sprawdzę, czy to może ta woda ma też jakiś wpływ na mnie, bo coraz bardziej mi to pasuje i może jak nie będę używać żeli do mycia i wody do mycia twarzy to się poprawi? A i raz w tygodniu będzie OCM i tylko wtedy będę używać wody do zmycia go, ale tylko mineralnej i zobaczymy jakie efekty będą ![]() Kochane, to ja lecę, dobranoc, Kolorowych!
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
No caate TZ naprawde sie popisal, cudne pedzle
![]() ![]() Ja tez mam zamiar sobie sprawic ale ja chce tylko do rozu/bronzera, eyelinera i jakies ze dwa do cieni w tym na pewno jeden kulkowy Wiecej nie potrzebuje bo po prostu nie uzywam pudru, nie maluje brwi itp i dlatego, ze tak malo potrzebuje to chcialabym sobie kupic jakies lepsze juz ![]() Te maestro naprawde takie super sa? A hakuro? Moze ktos moglby mi polecic cos?
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-22 o 23:54 |
|
|
|
#916 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Powiem Ci Snow, ze ja mam zwykle pedzle LancrOne i są świetne- wlosie nie wypada, fajnie sie nimi maluje
nie przywiazuje wagi do marki, chociaz moze faktycznie markowe sa lepsze?
|
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() _Alessandra, to zależy jaki chcesz szampon? Ja używam Dove niebieski - moim zdaniem jest super .Caate, pędzelki super, masz kochanego chłopaka ![]() Ja mam w sumie tylko 3 pędzle - do różu, do pudru i do brwi. Pierwsze dwa kupiłam w Rossmanie i żadne wloski mi nie wypadają, a trzeci jest już z jakiejś sephory czy czegoś z naturalnego włosia, więc wiadomo. Mówiłyście coś o brwiach Megan Fox - http://www.youtube.com/watch?v=xG2hA...layer_embedded ... Jest nową twarzą Armaniego :O Co do dzisiejszego spamowania - dostałam w prezencie różyczki do kąpieli, więc się wykąpałam, posiedziałam godzinę z maseczką na włosach, nałożyłam balsam do ciała i samoopalacz. To i tak dużo jak na mnie No ale wolne, trzeba korzystać
|
#918 |
|
zawsze mam racje
|
_Alessandra: ja próbowałam myć buzię tylko micelem, bez żelu do twarzy, ale u mnie się to nie sprawdziło
|
#919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero zaczynam żelować paznokcie. Brak czasu w dzien
|
|
#921 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry ślicznoty
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym stawiała na perły lub srebro. I raczej skłaniała się do dużych kolczyków i branzoletki Cytat:
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ładna jest, ale mi jej urodę psuje jej wypisana na twarzy głupota ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja jestem troche nieogarnieta i nie wiem po prostu co mowic, moze mi przejdzie, bo stresuje sie przed Wami ![]() Cytat:
w dotyku sa nieporownywalne, dizsiaj bede sie nimi malowac to zobaczymy z tego co czytalam to inglot, sephora i maestro to ten sam poziom, kazde sa mega trwale i nadajace sie do praniaCytat:
?to sie pochwalilam Cytat:
![]() owszem jest piekna, ale jej styl i charakter... zmylam amle, nalozylam stapiz i revlona, pieknie pachnie ten revlon
|
|
#924 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-23 o 09:33 |
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo sie nie czerwienie stwierdzilam, ze zrobie dla TZta salatke z gyrosem, jak wroci z krk od rodziny, ale to tak na sylwestra w ramach prezentu, skoro nie chce zebym mu nic nie kupowala, to chociaz zrobie cos za cyzm szaleje ale i tak bym mu kupila jakis drobiazg, bo taka juz jestem, ale nie wiem co, najchetniej ksiazke jakas o hipno, ale nie wiem jaka, bo on sie zna i wie czego potrzebujejak wczoraj rozmawialismy, o tym ze tezbym chciala mu cos dac to on mi na to' ile razy ja cos dosstawalem a Ty nie, jeszcze bedziesz miala wiele okazji zeby mi dac prezent' no allleeee ja tak nie potrafie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-12-23 o 10:10 |
|
|
|
|
#927 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
czerwone usta pasują, zresztą- ładnemu we wszystkim ładnie ![]() myślałam o jakiś srebrnych, tak jak angelwithoutsoul pisała , ja bym chyba postawiła na większe srebrne kolczyki i bransoletkę do tego Cytat:
![]() ja niedawno wstałam, wczoraj poszłam spać o 22.30 już i dziś obudziłam sie o 10.... no ale nadrabiam braki snu zaraz pewnie zjem śniadanie, ogarnę się i pójdę na solarium...a wieczoram się jeszcze podprawię balsamem brązującym w pierwszy dzien świąt idę na imprezę i muszę booosko wyglądać no a do sylwestra też niedaleko już
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka, moze czytal, a moze pamietal jak mu na all pokazywalam
![]() bo my czasami tak sobie marzymy, co bysm,y kupili gdybysmy mieli 1mln ostatnio bylo 'bez czego nie moge zyc' on mial mi kupic cienie, nie kupil, jak uslyszal o pedzlach to chyba mu serce zmiekklo moze i dlatego, ze swieta+24-nasz dzien tata jest w domu, a ja krece filmik obok niego, bo tam mam najlepsze swiatlo, wiec chyba sie nie odwaze bo uzna mnie za wariatke ![]() zmylam revlona i hmm, nie sa super sliskie i lejace sie, mimo uzycia amli ale sa jakby grubsze w dotyku, czuc, ze sa mocne, zobaczymy jak wyschna
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
caate, jak miło z jego strony, najfajniejsze są takie idealnie dopasowane prezenty
![]() dziewczyny, jedno mnie intryguje czym różnia się eyelinery w żelu od zwykłych, tych z gotowym pędzelkiem? Bo widzę, że Wy o nich piszecie, dużo dziewczyn na YT mówi i zastanawiam się![]() Caate, mogłabym Cię poprosić o zdjęcia jak robisz ten makijaż z czerwonymi ustami? Zwłaszcza to ślicznie podkreślone oko. Widziałam wczoraj dziewczynę w Douglasie, która miała bardzo podobny makijaż, wyglądała ślicznie
|
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem dumna z siebie, pierwszy moj smokeyja mam nalozony tam na cala powieke bialy cien matowy, na to zloty cien taki jasny, a w kaciku zewn. ciemniejszy zloty, do tego kreska, szminka chanel i gotowe eyeliner w zelu, to taki w sloiczku, to tak jak pasta do butow w plynie i ta w sloiczku ![]() dla mnie bardziej wydajny no i musisz do zelu uzywac pedzelka, w moim przypadku jeszcze plyn durlaine, bo mam od roku tez zel i juz podsechl i zeby malowac nim tak jak tymi w plynie dodaje kropelke duraline i maluje. dla mnie ten zel nie rowna sie innemu,trwalosc,mega nasycenie koloru, cena-36zl za produkt ktory predzej sie przeterminuje niz skonczy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

dzisiaj kupiłam prezent dla przyjaciela, jutro muszę kupić dla TŻ. On w sumie mówi, że nic nie chce, bo sobie kupił projektor, ale ja nie umiałabym mu nic nie kupić 

dzieki
ja staram się jak na razie o niej nie myśleć

zaraz pewnie zjem śniadanie, ogarnę się i pójdę na solarium...a wieczoram się jeszcze podprawię balsamem brązującym
ale sa jakby grubsze w dotyku, czuc, ze sa mocne, zobaczymy jak wyschna