Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 22:26   #3961
marsylia
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
Montii Ty masz 100 cm, ja 82 cm a między nami miesiąc różnicy w terminach ;] także wiesz.... :P

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

marsylia przy jakim wzroście tyle ważysz? o.O wow..

ja przy 164 cm ważę 57,1 kg (prze chwilą spr!!) czyli teraz jakieś 1,1 kg do przodu od wagi z przed ciąży. No mam nadzieję, że dużo nie utyję.
Avikusia ja nie jestem wysoka mam 168 A brzuszek zmierzyłam mam 87 cm, w sumie to ciągle mniej niż w biuście ale tylko o 3 cm
Ogólnie nawet nie czuje ze mam duzy brzuch, choc przed ciaza mialam w tym miejscu 64cm, ale raczej czuje się ocięzala. Jakos nago mam wrazenie ze jestem zwinniejsza
W sumie w tym tyciu najbardziej przeraza mnie predkosc do 20 tygodnia prawie nic nie tylam a teraz w 3 tygodnie 2 kilo i nagle brzuch jak dynia, i jak się tu przyzwyczaic

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

Montii moja bratowa uzywala tego pasa ale nie odrazu po porodzie bo ponoc nie wolno, po pary tyg zalozyla i talie ma jak osa, brzuch plaski jak deska chociaz ona tak szybko zrzucila wszystko ze moim zdaniem bez pasa by sie obyło
za to ja mam tendencje do tycia i wiem ze jak sie nie wezme odrazu za siebie to bedzie tylko gorzej i bede jednym wielkim pasztetem

bardzo mnie kłuje brzuch, nie boli tylko tak ostro kłuje , najbardziej po lewej stronie ze juz nie wiem co to ma byc, spałam może ze 3 h bo jeszcze skurczy łydek dostawałam
okropna noc
Castia a moze by pomogl magnez na te kłucia?

My jutro jedziemy do Szczecina do moich rodziców na święta, więc pewnie napiszę dopiero po poniedziałku.
Wszystkim życzę wesołych świąt, smacznego jedzenia(to teraz dla mnie bardzo ważne) i ciepłej atmosfery

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 05:37   #3962
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Macie już listę rzeczy potrzebnych do szpitala?

Ja niestety nie ...planuje w swieta kupic....a lutym torba spakowana juz bedzie stala hihihi
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 05:41   #3963
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

cześć dziewczynypatrze,że dalej mierzycie brzuszki i listy sporządzacieDo szpitala najważniejsze są koszle do karmienia,jeżeli bedzieice karmic,galoty jednorazowe,dla maluszka ubranka i pampy.Niektóre szpitale zaopatrują maluchów,więc być może nie trzeba.No i butelka wody,przyda się na porodówce

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 05:44   #3964
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki
Ja juz po wizycie u gin wyniki na cholestaze wyszly ujemne wiec odetchnelam z ulga tylko ze cholesterol mam 265 czyli ponad norme i musze diete trzymac ale cholesterol to od tarczycy rosnie wiec az tak sie nie martwie.To swedzenie to po prostu przez rozciaganie skory nie powinnam nosic rajstop bo wtedy jest najgorzej

Bylam u fryzjera zrobilam balejaz i od razu lepiej sie czuje

Teraz uciekam bo musze upiec babeczki kruche a troszku mi to czasu zajmie
No to dobrze ze wsio ok sie skonczylo......
Stary 2010-12-23, 05:46   #3965
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

trzyrazyi spać nie możesz???ja wstałam o 6 to mi mąż powiedział,że mam ładnie nagrzane pod sufitemTeraz sniadanko jem

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 05:47   #3966
trzyrazyi
Zadomowienie

[QUOTE=iweczka;23932484]
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witam sie i ja

iweczka jak jest malo pojemna to chyab nie ma co sobie glowy nia zawracac ?? a widzialas ja moze na "żywo" i obczailas ta pojemnosc ??

ewelqa tak widziałam tą komodę-może źle powiedziałam, że jest mało pojemna-ale szalu też nie ma...... są 3 szuflady, ale nie tak bardzo glebokie. chce jeszcze pojechać do IKEI po Nowym Roku i zobaczyć czy tam jakieś są co podpasują mi pod kolor, ale na łóżeczko chyba jestem już zdecydowana, ale póki nie kupię, to nic nie wiadomo
Komode ja planuje w ikei kupic bo maja duzy wybor i ceny dobre
Stary 2010-12-23, 06:29   #3967
Tity
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny
Ja też wstałam o 6, a razem ze mną mały. Mam wrażenie, że się budzi też w nocy wtedy kiedy ja zaczynam jakąś aktywność
Wczoraj przyszedł wózek, ale kurier zawiózł go do pracy Dopiero mąż ma go przywieźć. A dzisiaj idę do gina. Leci 31 tydzień, ciekawe ile mały waży

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 06:32   #3968
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Moje dziecko ściągnęło mnie dziś z łóżka o 6:30 choć zazwyczaj dosypia chociaż do tej 7...A ja nadal chora, od kataru mam cały czerwony nos a do tego doszedł kaszel. Piękna perspektywa na święta

Izabela, x-landery np. wystawiają nowe kolekcje na początku roku i tak na logikę inne firmy też powinny. Ale nie wiem czy wszędzie są co roku nowe...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 06:44   #3969
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Ale masz fajna kuleczke z przodu ....dzidzia rosnie i rosnie...a ty to wogole jakbys nic nie przytyla jak wy to robicie...
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
aaaki brzuchoool! super
Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kasiapruszkow, brzuszek duży ale poza tym wcale nie widać żebyś przytyła
dzieki dziewczyny ale slad po przytuciu jest jeden znaczny - nie wchdoze w spodnie sprzed ciazy :-(

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
coralady, iwa00, kasiapruszkow też śliczne zgrabne te brzuszki macie
a powiem wam jeszcze wczoraj na wieczór babcia podrzuciła nam bigos tak pachniał że mówię: nie no muszę go zjeść, potem wzięłam drugą porcję śmiejąc się że pewnie będę umierać w nocy... oj głupia ja... w nocy budziłam się co chwilę taki miałam brzuch twardy ale najgorzej to się czułam przez cały dzień - mega wzdęcia i taki ból brzucha... oj głupia ja nigdy więcej bigosu w ciąży na wigilię poszczę
[QUOTE=megi2015;23936864]co do reklamacji to ja też kiedyś w deichmanie reklamowałam buty ze skóry bo miałam je 1 raz założone, i przy drugim wyjściu złamał mi się obcas w połowie...i na miejscu pani powiedziała że to nie moja wina tylko jakas wada fabryczna i od razu wymienilam buty na nowe QUOTE]

co do deichmana to czesto alysze do znajomych ze tam cos rekalmuja oni maja chyba taka polityke ze wiedza ze ich buty sie czesto psuja i od razu daja drugie

wczroaj przesienidzialm w domu ale dzis znow do pracy oby szybko zlecialo

bo jeszcze torche roboty w domu przedmna

mielgo dizonka
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 06:57   #3970
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
trzyrazyi spać nie możesz???ja wstałam o 6 to mi mąż powiedział,że mam ładnie nagrzane pod sufitemTeraz sniadanko jem
Moj maz sie chyba przyzwyczail...hehhe wczoraj przed nim wstalam ..o 4.30 poprasowalam,2 sniadania zjadlam,bigos dokonczylam i posprzatalam ...dzis lepiej pobudka o 5.15 hahah masakra pospalam dluzej bo wczoraj wczesniej wstalam ale tak byc nie moze musze cos z tym zzrobic bo do porodu sie wykoncze tym wczesnym wstawaniem jutro juz wigilia przygotowane wszystko macie????? Wczoraj brata na lotnisko zawozilam ju w domku w polsce a my tutaj ale smutno ...nie cierpie tu swiat
Stary 2010-12-23, 07:35   #3971
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

pociesze Was ja teraz budze sie ok 3 w nocy ide do kibelka a jjak sie klade to nie daje mi zasnac moj pasazer na gape i kopie gdzie popadnie i do tego mam zatkany nos ze nie moge sie ulozyc zeby swobodnie oddychac ;p
i tak do 5 zanim nie wstane do pracy ;p
Stary 2010-12-23, 07:49   #3972
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
pociesze Was ja teraz budze sie ok 3 w nocy ide do kibelka a jjak sie klade to nie daje mi zasnac moj pasazer na gape i kopie gdzie popadnie i do tego mam zatkany nos ze nie moge sie ulozyc zeby swobodnie oddychac ;p
Szczerze wspolczuje tymbardziej,ze do pracy masiakra...ja wolne mam ale od poniedzilaku wracam...a od poly stycznia na macierzynskie wreszcie odpoczac...jak sie bedzie dalo
Stary 2010-12-23, 08:09   #3973
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

na zwlonienie raczej bo macierzynski to chyba po urodzeniu ?? ja che od pierwszego stycznia wiec zostaje midizs i tydznien po swietach
ale nei wiem czy dostane zwolnienie daltego ze mi ciezko chdozic ?? sie okaze choc wolalbym juz siedizec w domu bo ciagel przeizebiona chodze i przedwswszystkim zmeczona i ledwo po tym sniegu sie poruszam
Stary 2010-12-23, 08:30   #3974
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
na zwlonienie raczej bo macierzynski to chyba po urodzeniu ?? ja che od pierwszego stycznia wiec zostaje midizs i tydznien po swietach
ale nei wiem czy dostane zwolnienie daltego ze mi ciezko chdozic ?? sie okaze choc wolalbym juz siedizec w domu bo ciagel przeizebiona chodze i przedwswszystkim zmeczona i ledwo po tym sniegu sie poruszam
Współczuję, ja też duszę się w nocy od kataru ale przynajmniej do pracy wracać nie muszę. U mnie ze zwolnieniem problemu nie ma, wręcz przeciwnie, zamierzałam wrócić na trochę to gin od razu zabronił. I ledwo wchodzę od razu wypisują zwolnienie...

Stary 2010-12-23, 08:43   #3975
kolba
Raczkowanie

Witam wszystkie Mamusie w ten przedświąteczny słoneczny (przynajmniej w Krakowie) dzień!!!!
Ja juz po wizycie. Wszystko ok, ujście zamknięte, wyniki świetne tylko tak jak przypuszczałam grzybek mi się przyplątał Muszę o aptekę zahaczyć i Macmiror kupić - znów będzie się ze mnie lało na żółto Gin mnie nie pocieszyła, bo powiedziała, że teraz to najwięcej się przytyje, choć to nie takie tycie dosłowne, tylko wodę się w organizmie gromadzi. No i że brzuch też teraz dopiero zacznie rosnąć - o matko, będzie ciężko
My sie pakujemy i do moich Rodziców w góry za chwilę jedziemy!!!

Dla wszystkich Was dużo buziaków na dziś, cudnego samopoczucia i wytrwałości w ostatnich przedświątecznych przygotowaniach!!!
kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 08:45   #3976
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:

siedze w domu to mam czas na zdjeicea
wrzuce Wam kilka z calej ciazy niestety nie mialam czasu wiecej porobic - MONTI popatrz kto jest gruby bo na pewno nei ty ;p
a i bluzeczka ktora upolowalm ostatnio w lumpku z metka za 3,7zl

brzusio śliczny
i gdzie ty gruba jesteś

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
hehe dobra jesteś ja tez na pewno pójde + na basen. Mąż ma z pracy karte multisport i od marca przechodzi ona na mnie a potem z mała będę chodzić

Moja córa będzie miała chyba włosy do pasa - taką mam zgagę!!!!

ja na razie nie planuje żadnych sportów i ćwiczeń bo zawsze to co planuje mi nie wychodzi

to moja córcia będzie łysa bo zgagi zero a chciałabym urodzić bobasa z zawadiacką czupryną

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

co do kolacji to bez obaw mam dwie siostry w domu wiec to na ich głowie w tym roku kolacja no i na głowie mamy. no ale te siostry co nie mieszkaja z nami tez cos przygotowywuja zebysmy my wszystkiego same nie robily bo ilosci tego sa ogromne
ja bede sobie siedziec i kroic cos, miksowac itp itd

no to mi ulżyło bo myślałam że sama będziesz się wysilać a wtedy to chyba bym się zebrała i ci pomogła

monika cieszę się, że wszystko ok!

Cytat:
a powiem wam jeszcze wczoraj na wieczór babcia podrzuciła nam bigos tak pachniał że mówię: nie no muszę go zjeść, potem wzięłam drugą porcję śmiejąc się że pewnie będę umierać w nocy... oj głupia ja... w nocy budziłam się co chwilę taki miałam brzuch twardy ale najgorzej to się czułam przez cały dzień - mega wzdęcia i taki ból brzucha... oj głupia ja nigdy więcej bigosu w ciąży na wigilię poszczę

no właśnie ja też się powstrzymuje chociaż bigos kocham to nie tknę tak samo kapuchy z grochem i grzybami co ja będę jeść w wigilie

..... chyba tylko karpia i ciasta

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

A ja byłam w deichmanie buty wymienic, z miejsca nowe sobie wzielam, w sumie spoko, bo chyba z mojej winy tamte sie rozlecialy niczym ich nie smarowalam
no ale w deichmanie z miejsca reklamacja..
a w reeboku, heh napisali mi ze buty za bardzo wyeksploatowane i uszkodzenie wynika haczenia piętą o krawężnik! ciekawe jak

to super

no i dobrze wiedzieć że gdzieś można normalnie reklamować buty
moja siostra sądziła się z CCC bo złamała obcas a oni jej nie chcieli wymienić i na rozprawie zasądzono że jej wina że złamała obcas bo jest za ciężka kobieta waży 45 kg to dla kogo oni te buty robią

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Moja siostra dostała kiedyś z adidasa "Buty użytkowane niezgodnie z przeznaczeniem"

ciekawe co ona takiego z nimi robiła

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
My jutro jedziemy do Szczecina do moich rodziców na święta, więc pewnie napiszę dopiero po poniedziałku.
Wszystkim życzę wesołych świąt, smacznego jedzenia(to teraz dla mnie bardzo ważne) i ciepłej atmosfery
dziękujemy i tobie też życzymy wesołych świąt spędzonych w spokoju i miłości z rodziną i przyjaciółmi przy suto zastawionym stole (oczywiście samymi pysznościami :P)

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 08:54   #3977
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem kto pytał o komody ale my mamy z ikei za 199.99 dokładnie taką

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80103344

były różne wersje większe mniejsze więcej szuflad mniej, kolorki też różne

eirene i chyba taka i ja kupie!!!! cena też całkiem OK a powiedz mi głęboka jest?? po Nowym Roku wyciagnę męża do Ikei chyba
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 08:59   #3978
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Tutaj gdzie ja jestem idzie sie na mecioerzynskie ktore jest tylko 9 miesiecy platnego i jak chcesz to bierzesz 3 miesiaczki bezplatnego a potem do pracki trzeba wracac ale ja jak cos to wracam na pol etatu bo na caly sie nie oplaca
Stary 2010-12-23, 08:59   #3979
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
aha dziewczynki proszę was o kliki w aniołka
ja klikam wam wszystkim co biorą udział spadam na kolację
kliknęłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 09:00   #3980
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie w ten przedświąteczny słoneczny (przynajmniej w Krakowie) dzień!!!!
Ja juz po wizycie. Wszystko ok, ujście zamknięte, wyniki świetne tylko tak jak przypuszczałam grzybek mi się przyplątał Muszę o aptekę zahaczyć i Macmiror kupić - znów będzie się ze mnie lało na żółto Gin mnie nie pocieszyła, bo powiedziała, że teraz to najwięcej się przytyje, choć to nie takie tycie dosłowne, tylko wodę się w organizmie gromadzi. No i że brzuch też teraz dopiero zacznie rosnąć - o matko, będzie ciężko
My sie pakujemy i do moich Rodziców w góry za chwilę jedziemy!!!

Dla wszystkich Was dużo buziaków na dziś, cudnego samopoczucia i wytrwałości w ostatnich przedświątecznych przygotowaniach!!!
Ale ci zazdroszcze kolba nawet niew iesz...ach gory cos pieknego D:
Stary 2010-12-23, 09:02   #3981
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Moja siostra dostała kiedyś z adidasa "Buty użytkowane niezgodnie z przeznaczeniem"
haha no ciekawe co na rekach je nosiła i gary nimi zmywała?? bosheeee jak oni coś napiszą to ręce opadają.......
Stary 2010-12-23, 09:03   #3982
trzyrazyi
Zadomowienie

No ladnie to teraz juz w iem od czego mnie tak brzuch w czoraj bolal i niedobrze bylo...myslalm ze pawia puszcze......najadlam sie bigosu...ale ja to jestem nie pomyslalm przeciez kapusta to rozdyma
Stary 2010-12-23, 09:12   #3983
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Apropo wózków

Kiedy firmy wypuszczają nowe kolekcje

Bo tak sobie myślę że do marca/kwietnia to może pojawią się nowe modele albo kolory wózków
iiza w sklepie facio mi mówił, że zazwyczaj w styczniu, ale to też różnie z nimi bywa.....

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Ja niestety nie ...planuje w swieta kupic....a lutym torba spakowana juz bedzie stala hihihi
ja to już od 1 lutego będę mieć spakowaną-jak nie wcześniej bosheeeeee a pod koniec stycznia mam jeszcze obronę - będe jak wieloryb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-23, 09:14   #3984
gosikk_s
Zakorzenienie

O kurcze, a nam mama właśnie przyniosła bigos na dziś. Czy to oznacza noc w bólach?

Stary 2010-12-23, 09:14   #3985
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
ja znowu pół nocy nie spałam przez zgagę a przy tym i mąż cierpi bo się krece, wiercę, łaże ciągle a do tego katar, nos mi się zatyka - ja chyba pier....... dostane., Nawet renni mi nie pomoga na tę okropną zgagę
Stary 2010-12-23, 09:19   #3986
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
iiza w sklepie facio mi mówił, że zazwyczaj w styczniu, ale to też różnie z nimi bywa.....

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

ja to już od 1 lutego będę mieć spakowaną-jak nie wcześniej bosheeeeee a pod koniec stycznia mam jeszcze obronę - będe jak wieloryb
Wsplczuje ci z ta obrona....jeszcze stres dodatkowy cie czeka..ale trzymam kciuki

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
ja znowu pół nocy nie spałam przez zgagę a przy tym i mąż cierpi bo się krece, wiercę, łaże ciągle a do tego katar, nos mi się zatyka - ja chyba pier....... dostane., Nawet renni mi nie pomoga na tę okropną zgagę
Twoja dzidzia bedzie miala wloski jak tarzan hihihihi
Stary 2010-12-23, 09:19   #3987
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuję, ja też duszę się w nocy od kataru ale przynajmniej do pracy wracać nie muszę. U mnie ze zwolnieniem problemu nie ma, wręcz przeciwnie, zamierzałam wrócić na trochę to gin od razu zabronił. I ledwo wchodzę od razu wypisują zwolnienie...
eh no mam nadizje ze u mnie bedie tez dobrze

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Wesolych swiat rowneiz dla Was i dizekujemy

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
brzusio śliczny
i gdzie ty gruba jesteś
dzieki ;p
ale dobrze ci ze jeszce ci ezgaga nie dopadla - oby cie ominela ;p

Cytat:
Tutaj gdzie ja jestem idzie sie na mecioerzynskie ktore jest tylko 9 miesiecy platnego i jak chcesz to bierzesz 3 miesiaczki bezplatnego a potem do pracki trzeba wracac ale ja jak cos to wracam na pol etatu bo na caly sie nie oplaca
a zapomnialm ze ty zagrniaca mieszkasz ;p
Stary 2010-12-23, 09:20   #3988
ego_ego
Wtajemniczenie

Dzień dobry

w końcu Was doczytałam, bo wczoraj w pracy urwanie głowy, dzisiaj też, a w domu też trochę roboty, ale już nadrobiłam

Cytat:
Sprobuje wstawic zdjecie

Załącznik 3619501
fajoski becik

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
30 tc
no piękny, w końcu coś widać Chudzinko

Cytat:
a ja siedze w domu z zataknym nosem i ledow co mam sile pisac
wrzuce Wam zdjiece mojego wozeckza - tylko jakos slaba bo z kom
fajny ten wózeczek

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
W załączniku mój brzuszek w 24tc +7,5 kg. Ten wystający punkcik to mój wystający pępekPrzepraszam za niewyjściowy strój,ale to domowy
no bardzo ładny, malutki

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
witam po całym dniu.
brat mnie dziś wyciagnal do manufaktury, ucieszylam sie, caly dzien mi zlecial. tylko troche sie nachodziłam i mnie teraz troszke doł brzuszka kuje. nie wiem czy od tego?? ale udalo mi sie w koncu kupic spodnie ciazowe, bo mam dosc tych getrow, bo mam do niech ograniczona liczbe tunik i swetrow. a do spoodni mam więcej wariantów. były przecenione ze 140zł na 40!!! czarne sztruksy, no po prostu w szoku byłam, z h&m.
kupilam tez bodziaki z półspioszkami. takze jestem zadowolona. Tymek ma dzis dobry dzien bo czesto o sobie przypomina. zauważyłam że jak aktywnie spedzam dzien to i dziecko jest aktywniejsze, a jak przeleze wiekszosc to mało co sie rusza.
ja naszczescie ze sprzataniem nie mam problemu bo we wtroek po swietach przychodzi malarz, wiec stwierdzilam ze nie ma co sprzatac za bardzo
kurde, a ja kupiłam w zeszłym tyg za 75zł i w dodatku za duże, może na koniec ciąży się przydadzą, chociaż oby nie

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość
wzajemnie wesołych świąt

Cytat:
a dlaczego masz nie dostac? wiem, że masz głupią panią dr, ale powiedz jej, że dojeżdżasz daleko wkd i już nie masz siły, a jak nie to idź do internisty, bo jesteś przeziębiona i on Ci napewno da
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:21   #3989
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
O kurcze, a nam mama właśnie przyniosła bigos na dziś. Czy to oznacza noc w bólach?
nie wiem ale ja wczoraj zjadlam w odstepach czasowych bigos <2talerze male> i w drodze powrotnje tak mnie wzileo ze szok...zoladek bolal brzuch twardy nawet miete na noc pilam bo sie balam cokolwiek zjesc ....tragedia istna
Stary 2010-12-23, 09:21   #3990
Montii
Zakorzenienie

a mi po bigosnie nic nie było !

dzień dobry

i proszę o świąteczne klikanie w mego aniołka w podpisie

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości