Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 21:15   #901
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a ja nie czuję jakoś dzisiaj kupiłam prezent dla przyjaciela, jutro muszę kupić dla TŻ. On w sumie mówi, że nic nie chce, bo sobie kupił projektor, ale ja nie umiałabym mu nic nie kupić mamy teraz kino w domu
ale super z tym projektorem

a ja już po malym spa- kąpiel, depilacja i balsam brązujący w ciało

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:51   #902
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hej

tak, mialam chorobe kociego pazura straszne było to, jak lekarze powiedzieli, że wytną tego guza razem z kawałkiem mieśnia naokoło-guz był w okolicy łokcia prawej ręki. A było tak jak opisałas- bolący guz i antybiotyki. Jak dzis pamietam, ze bralam penicyline

A jesli chodzi o avon to do pielegnacji nic nie mialam nigdy, jedynie cos z kolorowki, wiec zobacze co to za mleczko-drogie nie jest, wiec nie bedzie az takiej szkody wyrzucic

eee nie przejmuj sie tym co dziewczyny mówią jak moga nie pasować? mi sie wydaje ze to własnie starszym kobietom nie koniecznie pasuja metaliczne odcienie, ale mlodej osobie?
no wlasnie nie wiem, mi sie mega podobaja te cienie, taki efekt wiec bede uzywac... bede kombinowac z matowym bialym zeby wyzbyc sie tej perly to moze lepiej bedzie dzieki
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

rzadko się udzielam ostatnio ale regularnie czytam. Dużo się dzieje więc wybaczcie

Caate, oglądałam wczoraj filmik, makijaż super. Nie uważam, że metalicznych cieni nie możesz używać. Na MM nie zawsze wszyscy mają racje więc wię nie przejmuj
dziekuje bardzo, mozliwe, tak czy inaczej bede uzywac tych cieni bo mi sie mega podobaja
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: a gdzie link do tego filmiku? bo mi gdzieś umknął
http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI
i jeszcze na MM w makijazach zaraz znajde link
Cytat:
super, że jednak Ci coś kupił może On wizaż czyta?
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
loluska ślicznie wyszło

catee Wiedziałam, że coś dostaniesz Przydatny prezent, też bym taki chciała

Sukienka jest boska, a Ty w niej wyglądasz prześlicznie Co do dodatków, ja bym wybrała perły, albo srebro. Ale to co Ty masz na sobie też jest gustowne
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej piekne

Kitka slicznie brwi

Loluska bardzo ale to bardzo podoba mi sie Twoj kolor i sukienka z reszta tez

Caate rany tez sie ciesze z Toba super ze TZ jednak Ci prezent sprawil i to jeszcze taki

Talullah gratuluje pracy

A ja bylam dzis z TZ u jego mamy bo w swieta nie bedziemy sie widziec i dostalam pieniazki i jutro lece do natury kupic sobie cos z KOBO a dokladnie baze pod makijaz i cien do powiek
dziewczyny to jest szok, ze dostalam cos od niego! i oczyewiscie uslyszalam, jak mu powiedzialam 'kochanie to za drogie bylo...' a on mi na to 'taaa gdybym Ci kupil cos za 5zl to bys mnie przeciez wysmiala', zrobilo mi sie glupio, wytlumaczylam ze jasne, ze wykosztowal sie i jakoscia sie odplaca, ze mnie by nie bylo stac, a pedzelki dla mnie sa idealne, lepsze niz chcialam, ale to nie znaczy ze zawsze jak ma mi prezent zrobic to niewiadomo jak kosztowny, ze liczy sie gest i ja nawet z batona cieszylabym sie, wazne ze to od niego jest...
niby zrozumial, ale i tak jak na tyle czekania to jestem dumna z niego, ze kupil mi to czego tak pragnelam, ale wiem, ze 1taki pedzelek to 25-35zl, wiec zaszalal

aaa i TZ ma haslo do wizazu, nieraz u niego siedzialam, wiec tam ma zapisane haslo i umie obslugiwac sie wizazem
Cytat:
no to Ci sie udal zakup jak mam dac 22zl na all +wys to wole w sklepie kupic

A ten blog juz odwiedzilam kilka dni temu, ta dziewczyna jest niesamowita ale bardziej podobala mi sie w blond wloskach teraz jakas taka przerysowana

A z kobo chyba najbardziej zachwalany jest cien golden rose to jest roz przelamany zlotem
ja mam ta paletke, tzn nie z tych makijazy ale z jej poprzednich, to wlasnie ta moja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13312.jpg (87,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13313.jpg (68,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13314.jpg (59,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13310.jpg (50,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13316.jpg (49,0 KB, 36 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:51   #903
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wklejam pedzle:
pedzel do pudru sypkiego- koza
pedzel do rozu- koza
pedzel do cieni 04- sobol
pedxel okragly 10- czarny wlos kucyka
pedzel punktowy (korektor, cienie)- sobol
pedzel z gabka (cien, kredka)- mimo ze to pacynki jestem bardzo zadowolona, bo do wykonczenia, rozcierania sa idealne

no to tyle co do ilosci, dla mnie w sam raz, wszystko co potrzebuje, dobrze ze nie kupil do kresek,do brwi czy ust, grzebyka bo by kase stracil, a ja mam i jestem z nich zadowolona, a uzywam od swieta te 2ostatnie, wiec ciesze sie, ze powybieral to co mi potrzebne, nie wiem skad wiedzial ale kuupywal w sklepie tam gdzie ja czesto kupowalam przy nim kosmetyki, a tam milutkie kobiety sa i znaja sie, wiec mu doradzily etui nie ma, mam kazdy pedzel osobno zapokowany w takie cos jak na zdjeciu, zasuwane na taki zameczek i w zmieszcza sie wszystkie pedzle do cienie, a w drugi do pudru i rozu wiec jest ok
miekkosc, no super, jutro cos zmaluje

pasuja mi czerwone usta?

posty podzielo bo za dlugie
Stary 2010-12-22, 22:17   #904
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej piekne

Kitka slicznie brwi

Loluska bardzo ale to bardzo podoba mi sie Twoj kolor i sukienka z reszta tez

Caate rany tez sie ciesze z Toba super ze TZ jednak Ci prezent sprawil i to jeszcze taki

Talullah gratuluje pracy

A ja bylam dzis z TZ u jego mamy bo w swieta nie bedziemy sie widziec i dostalam pieniazki i jutro lece do natury kupic sobie cos z KOBO a dokladnie baze pod makijaz i cien do powiek
Cytat:
kolorek ładny, nabrał głębi ale i tak ciągle uważam, że naturalny też masz śliczny

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
kolorek super- ogólnie bardzo ładne masz włoski a sukienka cud miod- jesteś taka zgrabna..... chociaż co do dodatków- ja bym dała jakieś bardziej wyraziste

dziękuję

nie mów nic o sesji ja staram się jak na razie o niej nie myśleć

byłam na meeega długim spacerze - jak jest cudownie- taki zimowy las i jezioro.... w końcu czuję że święta idą

dziękuję za opinie Kitka a w jakie dodatki byś uderzyła?

ja dzis tylko podstawa...

caate

według mnie pasują ja uwielbiam sama takie kolory i często podkreślam właśnie albo taka czerwienia usta albo różem ostatnio bo zakupiłam szminkę a avonie odcień glamorous ... rewelka <3

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-12-22 o 22:20
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:27   #905
agusiownik
Zakorzenienie

caate pędzle super i bardzo ładnie Ci w czerwonych ustach

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

loluska świetna sukienka

było:
maseczka oczyszczająca na twarz
maseczka rozświetlająca na twarz
maseczka nawilżająca na twarz
peeling twarzy
balsam na ciało
serum do biustu
krem na stopy
krem na dłonie
manicure
mycie włosów
maska na włosy do spłukania
odżywka na włosy bez spłukiwania
odżywka w sprayu na włosy

będzie jeszcze:
krem pod oczy
żel punktowy na wypryski
serum na twarz i szyje

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:33   #906
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Kochane
Miałam dziś w planach duuże spamowanie i nic nie wyszło, chociaż ze szkoły wyszłam o 10:30 Najpierw Tż pojawił się pod szkołą co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło i spędziliśmy razem całe południe A później mama zadzwoniła, czy nie pojechałabym z nią do Wałbrzycha do tej galerii Viktoria po jakąś koszulę dla mojego brata bo u nas nic ciekawego nie ma (a on chce na długi rękaw, szarą, bądź czarną typu "slim fit" - ciężko coś takiego znaleźć, naprawdę ) i, że tam Orsay jest to od razu będę mogła coś sobie kupić bo mówiłam jej wczoraj o tych ciuchach I ogólnie powiem Wam,że jestem okropnie zawiedziona Orsay'em w tej Viktorii - w tym sklepie jest najgorsza, najmniej miła i kompletnie nie znająca się na ciuchach w sklepie obsługa w całej galerii naprawdę!! I w końcu wyszłam z niczym, bo i tak ciuchów, które chciałam nie było - oprócz sweterka w rozm.40 i bluzki również w tym i wyższych ... Oczywiście koszuli też nie kupiłyśmy I byłam w domu dopiero koło 22, także nie mam siły kompletnie na nic, dziś tylko podstawa, za to jutro będzie już na pewno duże spamowanie!!

Ale za to kupiłam sobie:
- klasyczne czarne buciki na obcasie z zamszu (10cm obcas ale na platformie także nawet nie czuć tych cm)
- płyn micelarny Bourjois bo się skończył
- peeling i maseczkę oczyszczającą Eva Natura do wypróbowania
- krem Bambino - 150ml kosztowało tyle samo co 75 więc wzięłam większe opakowanie

I jeszcze pod wpływem chwili kupiłam Tż'owi czarną czapkę Philip Russel w Jeans Club - taką zwykłą najprostszą na zimę Bo mnie ta jego drażni i jest już hmm.."przechodzona" ale on ją bardzo lubi A była taka promocja i okazja, że normalnie dokopać się do tego stoiska nie mogłam, taki tłok Bo te czapki w różnych kolorach były przecenione z 29,99 na 6,90 także wiecie..

A i mam prośbę, możecie mi polecić jakieś szampony? Wiecie, żeby dobrze oczyszczał, nie wysuszał, nie obciążał, odświeżał, pielęgnował, może nawilżał nawet?

W ogóle porobiłam dziś zdjęcia i nie mogę ich wrzucić na kompa, zacina się coś, wyłącza A chciałam Wam pokazać te zdjęcia kurtki i zimowych butów i od razu mojego sylwestrowego zestawu, żebyście poradziły co do niego dodać(bo jednak w sukience nie idę, bo idziemy na domówkę a nie na salę ) i tych butów dzisiejszych..

Na razie idę zmyć makijaż, wykąpać się szybciutko, zaparzyć herbatkę i może Was nadrobię jak nie usnę, bo taka padnięta jestem ....
Miłego wieczorku

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:40   #907
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewwczyny

loluska, podoba mi sie sukienka jednak bizu mi do niej nie pasuje, ja bym nic nie dawala na szyje bo tam malo miejsca jestl, albo cos delikatne, chetnie bym cos na reke zalozyla kolor wlosow tez swietny! na jaki kladlas?

kitka, brwi mi sie podobaja, szkoda, ze z goru nie da sie regulowac, ale i tak jest pieknie, napewno duzo lepiej

ide sie szybko myc jak Alessandra, bo tez mi jakos zlecial ten dzien i juz jest prawie 23, a ja macam pedzle nadal
Stary 2010-12-22, 22:45   #908
loluska
Zakorzenienie

caate
kładłam na mój naturalny zdjęcia 3 pierwsze w albumie

kurcze to chyba faktycznie zrezygnuję z tej biżu, postawić na jakieś większe kolczyki? tylko jakie?

Stary 2010-12-22, 22:46   #909
samaraNW
Zakorzenienie

caate obejrzałam w końcu filmik super makijaż i świetnie się Ciebie ogląda mam nadzieję, że będziesz Nam kręcić ich więcej
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 22:49   #910
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no to Ci sie udal zakup jak mam dac 22zl na all +wys to wole w sklepie kupic

A ten blog juz odwiedzilam kilka dni temu, ta dziewczyna jest niesamowita ale bardziej podobala mi sie w blond wloskach teraz jakas taka przerysowana

A z kobo chyba najbardziej zachwalany jest cien golden rose to jest roz przelamany zlotem
tak jak mowilam, zamawialam na zbiorowych zamówieniach
co do tej dziewczyny tez bardziej podoba mi sie w blond
hm musze sprawdzic odcienie kobo

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wklejam pedzle:
pedzel do rozu- koza
pedzel z gabka (cien, kredka)- mimo ze to pacynki jestem bardzo zadowolona, bo do wykonczenia, rozcierania sa idealne

no to tyle co do ilosci, dla mnie w sam raz, wszystko co potrzebuje, dobrze ze nie kupil do kresek,do brwi czy ust, grzebyka bo by kase stracil, a ja mam i jestem z nich zadowolona, a uzywam od swieta te 2ostatnie, wiec ciesze sie, ze powybieral to co mi potrzebne, nie wiem skad wiedzial ale kuupywal w sklepie tam gdzie ja czesto kupowalam przy nim kosmetyki, a tam milutkie kobiety sa i znaja sie, wiec mu doradzily etui nie ma, mam kazdy pedzel osobno zapokowany w takie cos jak na zdjeciu, zasuwane na taki zameczek i w zmieszcza sie wszystkie pedzle do cienie, a w drugi do pudru i rozu wiec jest ok

pasuja mi czerwone usta?

super pedzle, fajnie ze sa tylko te potrzebne superr

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:04   #911
agusiownik
Zakorzenienie

ja jutro farbuję włosy na ciemny brąz i położę na twarz i ciało samoopalacz

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:17   #912
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tak jak mowilam, zamawialam na zbiorowych zamówieniach
co do tej dziewczyny tez bardziej podoba mi sie w blond
hm musze sprawdzic odcienie kobo

super pedzle, fajnie ze sa tylko te potrzebne superr
dzieki tez sie ciesze, ze moj tZ mysli, a nie kupuje co popadnie
Cytat:
caate obejrzałam w końcu filmik super makijaż i świetnie się Ciebie ogląda mam nadzieję, że będziesz Nam kręcić ich więcej
dziekuje
jak taty nie bedzie to jutro cos nakrece, moze z jakis mocniejszych, chociaz mam ochote na takie lekkie, ale tam nie ma co pokazywac
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate

kurcze to chyba faktycznie zrezygnuję z tej biżu, postawić na jakieś większe kolczyki? tylko jakie?
a nie zauwazylam, myslalam ze na cos Ci tak ladnie zlapal
dla mnie sukienka i bizu maja troche inny styl, ta szarosc mi tam nie pasuje

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ja jutro farbuję włosy na ciemny brąz i położę na twarz i ciało samoopalacz
jak jutro znajde farbe, tzn krem koloryzujacy, bo ja od farby jak od ognia- goldwell to tez kupie i zafarbuje w niedziele, bo nie potrafie zyc z takimi wlosami, a wiem, ze ta farba moze mnie uratowac i pozniej bede spokojnie nadal zapuszczac i kiedys juz nie bede musiala farbowac
i balsam brazujacy tez czas zaczac

nalozylam amle, jutro bedzie test maski revlon, mini spac z peelingiem buzi i lece spac bo zmeczona jestem, dobranoc

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-22 o 23:18
Stary 2010-12-22, 23:27   #913
loluska
Zakorzenienie

no to szukam jeszcze biżu do kiecki ucieszę się z wszelkich opiniii

caate
fajny filmik i ładny makijaż, gdybym mogła coś radzić, to żebyś więcej mówiła co robisz i po co, bo np dla mnie ociemniałej w makijażu takim to by się przydało :d to tylko moja sugestia oczywiście

tez mykam spać, dobranoc

Stary 2010-12-22, 23:37   #914
_Alessandra
Zakorzenienie

Ja jednak Was dziś nie nadrobię, dopiję tylko zieloną herbatkę i lulu, bo same mi oczy lecą..

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata x2
- Merz Spezial x2

Włosy:

- balsam nawilżający Joanna na 1/3 włosów

Twarz:

- krem Alantan Plus
- filtr spf50 LRP
- starannie wytuszowane rzęsy
- demakijaż tylko micelem Bourjois
- krem Dermosan na noc + punktowo Tormentiol
- gruba warstwa Bambino na usta na noc i cienka pod oczka

Ciało:

- krem do rąk Isana co jakiś czas
- krem do stóp Avon
- masaż Syrenką
- krem Bambino na dłonie na noc

Jeju, jaka dziś porażka z włosami I nawet się nie wybalsamowałam, jutro to zrobię potrójnie nawet jak trzeba będzie, tylko się nie wysusz skórko do jutra, pańcia ładnie Cię prosi

A i właśnie od teraz mam zamiar do demakijażu używać tylko i wyłącznie:
- płynu dwufazowego do zmywania oczu (moja ukochana Bielenda!)
- płynu micelarnego (chciałabym Biodermę wypróbować, ale na razie stać mnie tylko na Bourjois )
- toniku (poluję na ten z serii Best z Herba Studio)
I sprawdzę, czy to może ta woda ma też jakiś wpływ na mnie, bo coraz bardziej mi to pasuje i może jak nie będę używać żeli do mycia i wody do mycia twarzy to się poprawi?
A i raz w tygodniu będzie OCM i tylko wtedy będę używać wody do zmycia go, ale tylko mineralnej i zobaczymy jakie efekty będą

Kochane, to ja lecę, dobranoc, Kolorowych!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 23:53   #915
snowhitee
Zakorzenienie

No caate TZ naprawde sie popisal, cudne pedzle A w czerwonej szmince jest Ci bardzo do twarzy

Ja tez mam zamiar sobie sprawic ale ja chce tylko do rozu/bronzera, eyelinera i jakies ze dwa do cieni w tym na pewno jeden kulkowy Wiecej nie potrzebuje bo po prostu nie uzywam pudru, nie maluje brwi itp i dlatego, ze tak malo potrzebuje to chcialabym sobie kupic jakies lepsze juz
Te maestro naprawde takie super sa? A hakuro? Moze ktos moglby mi polecic cos?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-12-22 o 23:54
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 00:06   #916
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Powiem Ci Snow, ze ja mam zwykle pedzle LancrOne i są świetne- wlosie nie wypada, fajnie sie nimi maluje mam tez jeden pedzel z naturalnym wlosiem z Avonu, jeden z h&m'u nie przywiazuje wagi do marki, chociaz moze faktycznie markowe sa lepsze?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 00:13   #917
marthaaa
Raczkowanie

Witam
_Alessandra, to zależy jaki chcesz szampon? Ja używam Dove niebieski - moim zdaniem jest super.
Caate, pędzelki super, masz kochanego chłopaka
Ja mam w sumie tylko 3 pędzle - do różu, do pudru i do brwi. Pierwsze dwa kupiłam w Rossmanie i żadne wloski mi nie wypadają, a trzeci jest już z jakiejś sephory czy czegoś z naturalnego włosia, więc wiadomo.

Mówiłyście coś o brwiach Megan Fox - http://www.youtube.com/watch?v=xG2hA...layer_embedded ... Jest nową twarzą Armaniego :O Jej brwi są naprawdę perfekcyjne...

Co do dzisiejszego spamowania - dostałam w prezencie różyczki do kąpieli, więc się wykąpałam, posiedziałam godzinę z maseczką na włosach, nałożyłam balsam do ciała i samoopalacz. To i tak dużo jak na mnie No ale wolne, trzeba korzystać

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 00:28   #918
kobietasukcesu
zawsze mam racje

_Alessandra: ja próbowałam myć buzię tylko micelem, bez żelu do twarzy, ale u mnie się to nie sprawdziło Przy mojej przetłuszczonej, zatkanej skórze żel jest niezbędny.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 00:41   #919
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
_Alessandra: ja próbowałam myć buzię tylko micelem, bez żelu do twarzy, ale u mnie się to nie sprawdziło Przy mojej przetłuszczonej, zatkanej skórze żel jest niezbędny.
Mam to samo, z resztą chyba czułabym się niekomfortowo... Ale zależy od człowieka

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 01:08   #920
fashionably
Raczkowanie

Dopiero zaczynam żelować paznokcie. Brak czasu w dzien

fashionably jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 08:04   #921
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry ślicznoty

Cytat:
aaa czyli jednak 35zl to ja za 40 mialam 2
ciekawa jestem tych cieni z kobo no nie wiem, musze pomyslec bo mam ochote na ta palete co ma ta dziewczyna http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ ale u mnie trudna sprawa z tym wyborem
Jaka ona piękna

Cytat:
no wlasnie nie wiem, mi sie mega podobaja te cienie, taki efekt wiec bede uzywac... bede kombinowac z matowym bialym zeby wyzbyc sie tej perly to moze lepiej bedzie dzieki

dziekuje bardzo, mozliwe, tak czy inaczej bede uzywac tych cieni bo mi sie mega podobaja

http://www.youtube.com/watch?v=DD1cS8ljrNI
i jeszcze na MM w makijazach zaraz znajde link

dziewczyny to jest szok, ze dostalam cos od niego! i oczyewiscie uslyszalam, jak mu powiedzialam 'kochanie to za drogie bylo...' a on mi na to 'taaa gdybym Ci kupil cos za 5zl to bys mnie przeciez wysmiala', zrobilo mi sie glupio, wytlumaczylam ze jasne, ze wykosztowal sie i jakoscia sie odplaca, ze mnie by nie bylo stac, a pedzelki dla mnie sa idealne, lepsze niz chcialam, ale to nie znaczy ze zawsze jak ma mi prezent zrobic to niewiadomo jak kosztowny, ze liczy sie gest i ja nawet z batona cieszylabym sie, wazne ze to od niego jest...
niby zrozumial, ale i tak jak na tyle czekania to jestem dumna z niego, ze kupil mi to czego tak pragnelam, ale wiem, ze 1taki pedzelek to 25-35zl, wiec zaszalal

aaa i TZ ma haslo do wizazu, nieraz u niego siedzialam, wiec tam ma zapisane haslo i umie obslugiwac sie wizazem

ja mam ta paletke, tzn nie z tych makijazy ale z jej poprzednich, to wlasnie ta moja
Mój Tż też zna hasło i umie się posługiwać wizażem, nie raz poczytuje co tu wypisuje

Cytat:
caate

Jeśli postawisz na większe kolczyki, to najlepiej dodaj do nich tylko branzoletke. A jeśli małe, to możesz dodać naszyjnik. Chodzi o to, żebyś nie "obciążyła" się tą biżuterią Ja bym stawiała na perły lub srebro. I raczej skłaniała się do dużych kolczyków i branzoletki

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam
_Alessandra, to zależy jaki chcesz szampon? Ja używam Dove niebieski - moim zdaniem jest super.
Ja mam w sumie tylko 3 pędzle - do różu, do pudru i do brwi. Pierwsze dwa kupiłam w Rossmanie i żadne wloski mi nie wypadają, a trzeci jest już z jakiejś sephory czy czegoś z naturalnego włosia, więc wiadomo.

Mówiłyście coś o brwiach Megan Fox - http://www.youtube.com/watch?v=xG2hA...layer_embedded ... Jest nową twarzą Armaniego :O Jej brwi są naprawdę perfekcyjne...

Co do dzisiejszego spamowania - dostałam w prezencie różyczki do kąpieli, więc się wykąpałam, posiedziałam godzinę z maseczką na włosach, nałożyłam balsam do ciała i samoopalacz. To i tak dużo jak na mnie No ale wolne, trzeba korzystać
Megan jest piękna

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:14   #922
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Megan jest piękna
ładna jest, ale mi jej urodę psuje jej wypisana na twarzy głupota

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
dziekuje
jak taty nie bedzie to jutro cos nakrece, moze z jakis mocniejszych, chociaz mam ochote na takie lekkie, ale tam nie ma co pokazywac
to czekam na filmik
Stary 2010-12-23, 09:23   #923
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no to szukam jeszcze biżu do kiecki ucieszę się z wszelkich opiniii

caate
fajny filmik i ładny makijaż, gdybym mogła coś radzić, to żebyś więcej mówiła co robisz i po co, bo np dla mnie ociemniałej w makijażu takim to by się przydało :d to tylko moja sugestia oczywiście

tez mykam spać, dobranoc
dzieki
wiesz, ja jestem troche nieogarnieta i nie wiem po prostu co mowic, moze mi przejdzie, bo stresuje sie przed Wami
Cytat:
No caate TZ naprawde sie popisal, cudne pedzle A w czerwonej szmince jest Ci bardzo do twarzy

Ja tez mam zamiar sobie sprawic ale ja chce tylko do rozu/bronzera, eyelinera i jakies ze dwa do cieni w tym na pewno jeden kulkowy Wiecej nie potrzebuje bo po prostu nie uzywam pudru, nie maluje brwi itp i dlatego, ze tak malo potrzebuje to chcialabym sobie kupic jakies lepsze juz
Te maestro naprawde takie super sa? A hakuro? Moze ktos moglby mi polecic cos?
tez mialam takie zwykle z syntetycznego wlosia, wypralam je raz i po nich, a jak nie prac pedzli i maziac sie tymi bakteriami? dlatego moje pedzle juz byly kiepskie i teraz moge je wyrzucic i sie nie meczyc juz nimi
w dotyku sa nieporownywalne, dizsiaj bede sie nimi malowac to zobaczymy z tego co czytalam to inglot, sephora i maestro to ten sam poziom, kazde sa mega trwale i nadajace sie do prania
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Witam

a wiecie, ze ja mam tak samo na nazwisko jak Megan?
to sie pochwalilam tez fajny prezent, ja uwielbiam wszystko co do kapieli, a Ty masz rozyczki
Cytat:
witam

ładna jest, ale mi jej urodę psuje jej wypisana na twarzy głupota

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

to czekam na filmik
cos te wroclawianki czesto sie ze soba zgadzaja
owszem jest piekna, ale jej styl i charakter...

zmylam amle, nalozylam stapiz i revlona, pieknie pachnie ten revlon
Stary 2010-12-23, 09:31   #924
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Mój Tż też zna hasło i umie się posługiwać wizażem, nie raz poczytuje co tu wypisuje

J
Ja bym się źle czuła ze świadomością, że ktoś może mnie podczytywać

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-23 o 09:33
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 09:51   #925
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
wiesz, ja jestem troche nieogarnieta i nie wiem po prostu co mowic, moze mi przejdzie, bo stresuje sie przed Wami
nie martw się, nie widać, że się stresujesz

Cytat:
cos te wroclawianki czesto sie ze soba zgadzaja
Stary 2010-12-23, 10:07   #926
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja bym się źle czuła ze świadomością, że ktoś może mnie podczytywać
mi tam nie przeszkadza, on wie ze ja tu wszystko pisze i sobie tylko zartuje ze mnie, ale chyba tu nie wchodzi, nie chcialoby u sie
Cytat:
nie martw się, nie widać, że się stresujesz

bo sie nie czerwienie

stwierdzilam, ze zrobie dla TZta salatke z gyrosem, jak wroci z krk od rodziny, ale to tak na sylwestra w ramach prezentu, skoro nie chce zebym mu nic nie kupowala, to chociaz zrobie cos za cyzm szaleje ale i tak bym mu kupila jakis drobiazg, bo taka juz jestem, ale nie wiem co, najchetniej ksiazke jakas o hipno, ale nie wiem jaka, bo on sie zna i wie czego potrzebuje
jak wczoraj rozmawialismy, o tym ze tezbym chciala mu cos dac to on mi na to' ile razy ja cos dosstawalem a Ty nie, jeszcze bedziesz miala wiele okazji zeby mi dac prezent' no allleeee ja tak nie potrafie

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-23 o 10:10
Stary 2010-12-23, 10:11   #927
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
wklejam pedzle:
pedzel do rozu- koza

pasuja mi czerwone usta?

suuuper pędzle... może rzeczywiście twój TŻ wizaż podczytał
czerwone usta pasują, zresztą- ładnemu we wszystkim ładnie

Cytat:
dziękuję za opinie Kitka a w jakie dodatki byś uderzyła?

j
myślałam o jakiś srebrnych, tak jak angelwithoutsoul pisała , ja bym chyba postawiła na większe srebrne kolczyki i bransoletkę do tego

Cytat:
Powiem Ci Snow, ze ja mam zwykle pedzle LancrOne i są świetne- wlosie nie wypada, fajnie sie nimi maluje mam tez jeden pedzel z naturalnym wlosiem z Avonu, jeden z h&m'u nie przywiazuje wagi do marki, chociaz moze faktycznie markowe sa lepsze?
o dobrze że masz lancrOne bo ja też o nich myślę żeby może zmówić po świętach

ja niedawno wstałam, wczoraj poszłam spać o 22.30 już i dziś obudziłam sie o 10.... no ale nadrabiam braki snu zaraz pewnie zjem śniadanie, ogarnę się i pójdę na solarium...a wieczoram się jeszcze podprawię balsamem brązującym w pierwszy dzien świąt idę na imprezę i muszę booosko wyglądać no a do sylwestra też niedaleko już

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 10:49   #928
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kitka, moze czytal, a moze pamietal jak mu na all pokazywalam
bo my czasami tak sobie marzymy, co bysm,y kupili gdybysmy mieli 1mln i tak wymieniamy,wymieniamy, przez co wiemy co druga osoba pragnie
ostatnio bylo 'bez czego nie moge zyc' on mial mi kupic cienie, nie kupil, jak uslyszal o pedzlach to chyba mu serce zmiekklo moze i dlatego, ze swieta+24-nasz dzien

tata jest w domu, a ja krece filmik obok niego, bo tam mam najlepsze swiatlo, wiec chyba sie nie odwaze bo uzna mnie za wariatke

zmylam revlona i hmm, nie sa super sliskie i lejace sie, mimo uzycia amli ale sa jakby grubsze w dotyku, czuc, ze sa mocne, zobaczymy jak wyschna
Stary 2010-12-23, 11:53   #929
bita smietana
Zakorzenienie

caate, jak miło z jego strony, najfajniejsze są takie idealnie dopasowane prezenty

dziewczyny, jedno mnie intryguje czym różnia się eyelinery w żelu od zwykłych, tych z gotowym pędzelkiem? Bo widzę, że Wy o nich piszecie, dużo dziewczyn na YT mówi i zastanawiam się

Caate, mogłabym Cię poprosić o zdjęcia jak robisz ten makijaż z czerwonymi ustami? Zwłaszcza to ślicznie podkreślone oko. Widziałam wczoraj dziewczynę w Douglasie, która miała bardzo podobny makijaż, wyglądała ślicznie Zresztą- Ty też wyglądasz w nim rewelacyjnie
Stary 2010-12-23, 12:17   #930
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
caate, jak miło z jego strony, najfajniejsze są takie idealnie dopasowane prezenty

dziewczyny, jedno mnie intryguje czym różnia się eyelinery w żelu od zwykłych, tych z gotowym pędzelkiem? Bo widzę, że Wy o nich piszecie, dużo dziewczyn na YT mówi i zastanawiam się

Caate, mogłabym Cię poprosić o zdjęcia jak robisz ten makijaż z czerwonymi ustami? Zwłaszcza to ślicznie podkreślone oko. Widziałam wczoraj dziewczynę w Douglasie, która miała bardzo podobny makijaż, wyglądała ślicznie Zresztą- Ty też wyglądasz w nim rewelacyjnie
aaaaaaaa pedzle sa cudowne i makijaz mi sie podoba, pozniej Wam pokaze, mam nadzieje, ze w|am tez przypadnie do gustu, jak nie to trudno ja jestem dumna z siebie, pierwszy moj smokey

ja mam nalozony tam na cala powieke bialy cien matowy, na to zloty cien taki jasny, a w kaciku zewn. ciemniejszy zloty, do tego kreska, szminka chanel i gotowe

eyeliner w zelu, to taki w sloiczku, to tak jak pasta do butow w plynie i ta w sloiczku
dla mnie bardziej wydajny no i musisz do zelu uzywac pedzelka, w moim przypadku jeszcze plyn durlaine, bo mam od roku tez zel i juz podsechl i zeby malowac nim tak jak tymi w plynie dodaje kropelke duraline i maluje. dla mnie ten zel nie rowna sie innemu,trwalosc,mega nasycenie koloru, cena-36zl za produkt ktory predzej sie przeterminuje niz skonczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości