|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
pomidora u mnie Franio a Leoś tak jak tity napisała - u Niej
![]() no, ale faktycznie może mnie już zaczepia... od 1,5 tyg. mam takie wrażenie ![]() tity do hipermarketu jakiegoś sie wybierasz? ja byłam z psem w naszym małym sklepiku rano po chleb i inne takie tam a na większe to ja nie wiem kiedy weruczek a szukasz czegoś na stałe? język ang. znasz bardzo dobrze prawda? to powinno być łatwiej |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny, wczoraj siedziałam na necie i czytałam i szukałam .... znalazłam dziewczyny które tez biorą tą luteinę dopochwowo i w sumie troche się uspokoiłam bo niektóre tez maja tak że cały czas mokro mają czyli jak ta luteina wyłazi to jest takie uczucie właśnie że razem z taką wodnistą wydzieliną ..... ach piję tą herbatę żurawinową i wodę min bez gazu może pomoże a za 2 tyg gin
Tity i jak przyszedł wózeczek? Oliwka to pewno Franio Weruczku co tam z pracą, najważniejsze żeby z dzidzia było ok, praca się znajdzie, trzymam kciuki za Ciebie Danika no mam nadzieję że szybko zobaczysz swoje II Anessko to zaprosiłaś kogoś na świeta czy spędzacie sami z TZ? |
|
|
|
#4023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzis robie sledzie (wczoraj juz mi sie nie chcialo Albo chyba je zrobie w czwartek, zeby juz nic nie brudzic![]() Milego dnia i dla ciebie Cytat:
![]() No widzisz Sloneczko, nie trzeba sie odrazu denerwowac ale obserwoj i jakby co to do gina smigaj Ja tez zaraz lece na ostatnie zakupy i pozniej do roboty ![]() Milego dziewczynki
|
|
#4024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My staraliśmy się kilka mc, bardzo chciałam ciąży, a potem bałam się jak jasny gwint Tity, Ollliwko, przepraszam za pomylenie imion waszych pociech Cytat:
Przyjeżdżam do ciebie na Święta! ![]() My wczoraj kupiliśmy choinkę, jutro ubieramy, bo dziś P. nie ma cały dzień. I kupiłam sobie śliczne botki na obcasie Miłego dnia |
|||
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale da się bez tego żyć Byłam w Rossmanie, w Lidlu, w Biedronce i odwiedziłam koleżanki w starej pracy Pogoda dzisiaj piękna. Przeszłam się jeszcze z mamą z psem. Zaraz idę obierać jabłka na szarlotkę ![]() Jeszcze nieeee. Pewnie po świętach dopiero przyjdzie... Pomidorka wybaczone ![]() Anesska ale pyszności
|
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
pomidorko pomyłka wybaczona
my mamy też choinkę od niedzieli tyle, że żywą stoi póki co w garażu i czeka na ubranie , ale to jutro a Wy żywą macie?
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam żywą choinkę i juz ubrana stoi w pokoju
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy sztuczną.
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wybaczenie
![]() Ja mam żywą choinkę, na balkonie stoi i czeka na jutrzejsze ubieranie
|
|
|
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho po zakupach juz
![]() Tak mnie naszlo na baleron, ze jak zobaczylam sliczny i swiezutki i chudziutki w polskim sklepie, no to musialam po prostu kupic kilka plasterkow ![]() Ledwo co do domu sie dokulalam, bo bym juz zjadla go tak na "zywca" w autobusie Zaraz zabieram sie za sledzia i cwikle ![]() I wszystkie kolezanki zapraszam na swieta Lece do kuchni
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
Hej Babeczki
wróciłam właśnie z usg genetycznego i z zakupów wszytko jest dobrze żadnych odchyłów od normy pan doktorek bardzo zadowolony a ja chyba jeszcze bardziej mam się nie martwić bo wszytko jest ok i prawdopodobieństwo, że z dzidzią jest coś nie teges jest znikome!!!!!! hura hip hip!!!!! |
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
shira super
![]() a ja się strachu najadłam... w autobusie prawie, że zemdlałam No a jak wysiadałam to bolał mnie brzuch trochę i poczułam, że mam TAM mokro no to już wkręt , że "krew" a ja kilka kropli moczu popuściłam i nie wiem jak to się stało nawet przepraszam za dosłowność tylko od razu czarne myśli miałam![]() a czy któraś miała w ciąży lub ma problemy z zębami albo dziąsłami? Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-12-21 o 16:09 |
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwko, dobrze, że juz się lepiej czujesz
Ja z zębami kłopotów nie miałam, zakładałam tylko jedną plombę, ale to dlatego, że nie zdążyłam tego przed ciąża zrobić. Dziąsła zaczęły mi krwawić w III trymestrze, ale wiem, że zdarza się to nawet wcześniej i tez jest normalne. Wszystko jest w ciąży bardziej ukrwione
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja przed ciążą też miewałam takie omdlenia małe w autobusach , ze dwa czy trzy razy
hemoglobinę miałam 12 równo 3tyg. temu , po świętach idę na morfologię i mocz i zobaczę te moje wyniki póki co żelazo kazała łykać, ale te kapsułki podejrzewam mało dają jednak |
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Shira
dla dzidzi że zdrowo rośnie Oliwka mi ostatnio jest słabo codziennie, chyba ciśnienie mam niskie, kawy nie piję nawet mnie nie ciągnie do niej Anessko a Ty do piątku pracujesz? i zaraz po świętach masz jakiś urlopik? ja cos chyba jakiś katarek załapałam bo czuję że mnie dopada .... można jakieś wapno łyknąć ? przecież ja siedzę w domu i nie wychodzę praktycznie z łóżka to skąd to się przyplątało .... piłam tą herbatkę żurawinową i pomaga coś więc obyło się bez gina mam nadzieje że wytrzymam bez gina te 2 tyg ... dzis przeczytałam że ta luteina wpływa źle na samopoczucie typu stany depresyjne bóle głowy ..... ach to może moje czarnowidztwo jest tym spowodowane
|
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piękne
haha fajni jesteśmy nie?! zdrowo se rośniemy kurczę jak moja dzidzi będzie taka ruchliwa na zewnątrz jak w środku to ja już podziękuje Olliwko no co to za mdlenie no nie robimy takich rzeczy biedulko ![]() Słoneczko a na co działa ta herbata? chyba się zgubiłam? no nastepna mi tu czarne myśli uprawia chyba Wam tyłki spiorę![]() Pomidorko miałąś rację wszytko jest ok, ale co się nadenerwowałam to moje ![]() muszę kupić dziś tż coś pod choinkę ale wcale mi się nie chce nie zasłużył sobie ani troszkę po akcji wczorajszej powinien dostać wegiel pod choinkę i ruzgi nic więcej!! |
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shira ![]() A mój mi chyba dzisiaj zrobi przebicie nogą przez brzuch...
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Shira na drogi moczowe jest ta herbatka
|
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza tu nastała .... chyba wszystkie w kuchni siedzicie
|
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
W porządku
Dzięki![]() Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, masakra... Ale ogólnie to jakiś lepszy czas mamy, z Martynki prawdziwa śmieszka ![]() Przepraszam, ale nie mam czasu nadrobić tego co napisałyście, mam na głowie trochę nauki i projekty do oddania po Nowym Roku, a moja Niunia wymaga tyle uwagi, tylko się bawić.. ![]() Buziaki!
|
#4041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bedzie pracowicie, bo wyprzedaz zaczynamy od niedzieli ![]() Ale sie dzis narobilam Uszka, losos w galarecie i zdazylam ugotowac tylko warzywa na salatke jarzynowa - nie mam juz sily i ochoty na nic wiecejTZ znow mi dal popalic swiatecznie, to chyba juz bedze tradycja, ze pare dni przed Wigilia placze ![]() Zaraz sie klade, bo jutro znow na 8.30 do pracy ![]() Shira - nie pogratulowalam wizyty Ja mojemu kupilam dzis weekend w dowolnie wybranym hotelu w UK - oczywiscie weekend we dwoje
|
|
#4042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A chciałam wiedzieć jak z jej serduszkiem, czy już wszystko ok? Cytat:
Chłopy to chyba tak mają przed świętami, że babka się narobi i jeszcze jej się dostanie od faceta Wczoraj przyszedł wózek, ale kurier zawiózł go do pracy Dopiero mąż go zabierze. W ogóle idę dzisiaj na wizytę do gina. Jestem ciekawa ile maluch waży. Mam wrażenie, że w ciągu ostatniego tygodnia bardzo urósł i nie ma miejsca w brzuchu, nie wiem jak mój brzuch to wytrzyma, już mi się skóra kończy
|
|||
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka Martynka jest przesłodka
Anessko oj napracowałas się i myślę że goście docenią Twoje pyszności, a TZ wynagrodzi Twoją pracę ![]() Tity a ile jeszcze trwa ten konkurs? |
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry kobietki
wczoraj zaganiany dzień mieliśmy, Tż wziął wolne objeździliśmy dziadków, prababcię , zahaczyliśmy o tesco dzisiaj jadę do leclerca na małe zakupy pewnie tłumy będą jeszcze zaraz biorę się za odkurzanie... już bym chciała poniedziałek i usg
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka ja już bym chciała żeby był styczeń
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Do niedzieli
Już nie wiele zostało, ale proszę jeszcze o parę klików ![]() Ojej byliśmy na zakupach, w sklepach szał. Mąż dzisiaj ma misje sprzątanie. Ja staram się nie szarpać, bo brzuch napięty, nie wiem czy to mały, czy nie. Za 1,5h do gina |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dziś głowa boli - chyba ze zmęczenia i nadmiaru emocji
![]() Tata wczoraj miał operację na mózgu. Jestem w szoku, bo operacja była wczoraj między 12 a 15-tą, a dziś po 10-tej Tata do mnie zadzwonił i zupełnie przytomnie oraz w nawet niezłym nastroju ze mną rozmawiał Guz został usunięty, teraz trzeba czekać na wyniki histopatologii, żeby sprawdzić, czy w całości... No a jak Tata już całkiem wydobrzeje - operacja na płuca niestety... Ale póki co mamy chwilę wytchnienia... Byle do przodu...
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti super wiadomości na święta
![]() ja dzis się dowiedziałam że mój bratanek chyba ospę ma, mam nadzieje że jak już chorowałam w dzieciństwie to mnie ominie to cholerstwo
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja no to świetna wiadomość
Właśnie, byle do przodu A jaki czas przewidują na wydobrzenie taty po tej operacji?A my wróciliśmy od gina właśnie, wszystko jest ok, tylko znowu muszę Clotrimazol sobie aplikować, bo coś atakuje. Mały ma ok 1,5 kg i nadal jest małym ![]() I chwalę się jeszcze naszą prawie neonową maszyną
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny
Tity, dużo zależy od organizmu, na szczęście Tata jest silny i nie rozczula się nad sobą, tylko stara się szybko wracać do sprawności. Tata najprawdopodobniej będzie teraz tydzień w szpitalu, a z tego co wiem, to operować płuca zamierzają jeszcze w styczniu, czyli mniej niż miesiąc od tej operacji
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

Dzis robie sledzie (wczoraj juz mi sie nie chcialo
Albo chyba je zrobie w czwartek, zeby juz nic nie brudzic
(
Przyjeżdżam do ciebie na Święta! 

przepraszam za dosłowność tylko od razu czarne myśli miałam
przecież ja siedzę w domu i nie wychodzę praktycznie z łóżka to skąd to się przyplątało 

A co tam u Was?