![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Ja miałam żwirek, ale i tak dawałam na żwirek trocinki, żeby chomulki miały gdzie kopać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oooo jak milutko ![]() ![]() ![]() Kochaniutkie Piranie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze stare zdjęcie (ale obrobione na świątecznie), bo już ich razem nie puszczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Asia jak tam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Joasia był Pan T? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
No co no
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Madziarka nas nie lubi ostatnio
![]() A ja chyba zaraz idę tworzyć sernika ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Wojtuniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Ale kuleczka z Wojtusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie widze, ale tak za pamięci zapytałam, bo może się zjawi i będzie nadrabiac i przeczyta i odpowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wydaje mi sie, czy dziś Madziarka cos pisała, czy to wczoraj?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Mogłam napisac do Mikołaja list, żeby mi przyniósł pod chabazia jakąś Vitę Buerlecitin czy coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Rysiek ma posprzątane. Chodzi wypchany jedzeniem. Obejrzał kołowrotek ale nie wchodzi nawet do niego. I tak brzydko chodzi. Tak jakby kulał na jedną nóżkę, ale jak się rozpędzi to leci normalnie na dwóch, więc nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Może mu ciężko z jedzonkiem w polikach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Jutro idziemy na Wigilię do babci jednak. Nie będzie Aśki Krzyśka i Adasia, bo mały dalej w szpitalu. Babcia z zciotką mają jutro rano jechać do nich, zawieźć jakieś jedzenie i maja wrócić na kolację. A tak w ogóle to dla Kamy spodobało się szczekanie ![]() ![]() ![]() Często jak wracamy ze spaceru to przechodzimy koło takiego domku i tam za płotem jest taki piękny owczarek niemiecki ![]() I on zawsze szczeka na Kamę, a Kama oczywiście biega pod tym płotem podniecona ![]() No i Kama zawsze tylko ewentualnie na niego warczała, a dziś szczekała na niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ona jak to boksery nie jest skora do szczekania, nawet do warczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | ||||
Zakorzenienie
|
Jeeeesteeem
![]() matko co za dzień ![]() mnie dzisiaj czeka DWT bo chawira Sebyjuż lekko podśmiarduje ![]() aż mnie serce boli, że będę musiała wyrzucić "dzieło" Sebuśka ![]() ale.. dam mu rolkę, chusteczki i chomiczego chabazia - kolbę ![]() więc może mi wybaczy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przyjedzie jutro wieczorem ![]() -->Wysłałam Mu wczoraj taką ekartkę - moje zdjęcie i napis "All I want for Christmas is You!!!" ![]() Cytat:
![]() ![]() miałam dzisiaj mieć luźniejszy dzień, ale jednak weszło zamówienie i musiałam się tym zająć Moja mama dzisiaj zrobiła sernik ![]() o skubany ale się trzyma ![]() Cytat:
![]() Madziuś, a propo balastu.. mój TŻ mówi tak na.. kupę ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-12-23 o 15:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#685 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() No chyba, że po północy trochę Ci nawrzuca ![]() Ja kupiłam dziś trociny, więc też już możemy zrobić DWT ![]() Albo dziś wieczorem, albo jutro rano ![]() Cytat:
![]() ![]() I co podobała się kartka dla M.? ![]() ![]() O dzięki ![]() ![]() o masz ![]() ![]() A co dla Ryśka nie może się chcieć kupy? ![]() Napisałabym kto jeszcze tak mówił, ale sobie daruję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Idę się chyba trozkę przespać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odebrał ją dzisiaj o 2.30 w nocy bo dopiero skończył pracować ![]() napisał że dziękuję i że przeprasza że nie pisze więcej ale pada na twarz ![]() tak więc Mu wybaczyłam i będę czekać na podziękowanie jutro ![]() biedak jest taki przepracowany że masakra.. będę całe Święta wysłuchiwać ile to On pracował ![]() ![]() Już sobie zamówił moje kolana aby połozyc na nich głowe a ja mam go smyrać i tak miną nam święta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Aaa...no tak...zapomniałam, że to ja mam jedynie taki Boski przywilej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() Zrobiłam DWT.. podniosłam domek do góry i myślę sobie 'co on taki ciężki???' zdjęłam dach, zaglądam do środka, a tam.. full ziaren ![]() chyba ze 3 miski ![]() ależ sobie spiżarnię zrobił! a ja myślałam że on to wszystko zjada, a potem biega na kółku i nie widać tych dodatkowych gramów ![]() No ale nic, wymieniłam wiórki na świeże, dałam michę jedzenia, a ten jakieś 10minut biegał po klatce, a teraz rwie chusteczki i nosi do domku. Kolbę dostanie jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.