|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Może ktoś tu mnie pamięta
![]() Weny, zdrowia, szczęścia, powodzenia w codziennym życiu i udanego Sylwka Z okazji Świąt życzyła mu odwzajemnionej miłości. Nie wiedział tylko, że w myślach dodała 'do mnie'... Wiedziała, że jest tylko na chwilę, że niedługo nie będzie się do Niej odzywał. Ale chciała, żeby reszta to uszanowała. To w końcu było jej życie. Nienawidziła, kiedy była szczęśliwa, coś ją uskrzydlało, a ktoś jednym zdaniem, jednym słowem tak brutalnie sprowadzał ją na ziemię, odcinał jej skrzydła. Kochała Go, nawet wtedy, gdy słyszał zupełnie coś innego niż powiedziała. może ktoś przeczyta
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
"
tak naprawdę to On nigdy nie był i nigdy nie będzie. dziś jednak nie ma to już najmniejszego znaczenia. powiedz, że chcesz, to zamienię się w część tego, co stale masz na sobie. wezmę Cię na seans, co nie kończy się. krwawy romans, co zostaje w głowie. tylko powiedz.. jeśli i tak nam jest pisane, jeszcze się spotkamy. teraz trzeba tylko pozwolić, by los sam zdecydował o tym, co jest dla nas najlepsze. BEZGRANICZNIE. to jest to słowo. bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro <3 mam głowie obraz, że jesteśmy przy sobie. " / perełki, wszystkiego najlepszego z okazji świąt!
zdrrrowia, szczęścia, MIŁOŚCI, pieniędzy ![]() i duuuużo niekończącej się weny! uwielbiam Was wszystkie
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2010-12-23 o 13:12 |
|
|
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
pozwól mi nie mówić nic i tylko patrzeć zanim znów stracisz oddech gdy światło zgaśnie
chociaż nie jest jak dawniej, gdy mnie tylko zawołasz przyjdę by wznieść z Tobą toast. pamiętasz? razem na zawsze. razem do piekła. a potem znów powiem Ci że możesz mi ufać i to nie jest tak że już nie lubię Cię słuchać w Twoich ramionach chcę odnaleźć przypadkiem wiarę w jutro. wiesz, to nie jest tak że próbuję gdzieś uciec a nawet jeśli to możesz być pewien że wrócę. kląć jeszcze głośniej i jeszcze częściej albo odejść nie mówiąc nic więcej. nie jestem pewna czy wiesz o co mi chodzi gdy mówię że potrzebuję kilku godzin bo chyba się gubię. mogłabym rozliczyć Cię za gwałt na emocjach albo obrócić to w żart i ukryć rozpacz. tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. pozwól naprawić mi to co we mnie zepsute. wesołych świąt ; )
|
#3184 |
|
Zadomowienie
|
A może jest gdzieś jakieś składowisko złamanych serc? Wysypisko miłości zranionych, zbędnych, wyśmianych... Może brakuje tam tylko takiej, jak moja - miłości nie do przyjęcia? Ale do cholery, przecież go kocham. I będę o niego walczyć... z nim samym! "Nigdy" nie istnieje. Nie ma czegoś takiego. "Nigdy" jest tak samo umowne jak czas. Dzisiejsze "Nigdy" jutrzejszy dzień może zmienić. Odebrać mu bezmiar, bezkres i przerażenie, jakie ze sobą niesie. Pokochaj nadzieję. To Twoja największa przyjaciółka. Czy czułeś się kiedyś jak reklamówka powiewająca na wietrze, pragnąca zacząć jeszcze raz? Czy czułeś się kiedyś jak cienki papier, jak domek z kart, jedno uderzenie do zawalenia się wszystkiego... By Bóg szedł z Wami jedną drogą a światło Pana oświetlało każdy ciemny kąt.
By serce nie płakało gdy w życiu chwile złe, by pamiętać, że są wokół przyjaciele, którzy zawsze Was ochronią Dzielę się opłatkiem, który przesyłam przez te życzenia, błogosławiąc dalsze dni. Aby przyjęło mnie Wasze serce, a opłatek skrócił drogę która dzieli nas. Żebyśmy mogli wspólnie się cieszyć ze świątecznych chwil! Wszystkiego co najlepsze Aniołeczki Moje
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-23 o 13:23 |
|
|
|
#3185 |
|
Raczkowanie
|
Serce, które łamie się na pół, krwawi, niszczy swoim bezustannym bólem.. tonie, tonie w Twoich słonych łzach i nikt go nie uratuje, nie wyciągnie pomocnej dłoni..
Nie odzywasz się do mnie, ale ja nadal utrzymuję kontakt z Tobą.. w moim sercu. Przestałam normalnie funkcjonować, może teraz ktoś mnie wreszcie zauważy.. Wkur.wia mnie to, że jednym słowem można zniszczyć coś co istniało dostatecznie długo w naszym życiu, a potem tak cholernie boli.
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
"The morning’s on it’s way, our friends all say goodbye,
there’s nowhere else to go, I hope that you’ll stay the night." Poranek jest jeszcze daleko, wszyscy znajomi powiedzieli dobranoc, nie ma już gdzie pójść, mam nadzieję, że zostaniesz na noc. "And if this is what we’ve got, then what we’ve got is gold. We’re shining bright and I want you..." I jeśli to jest tym co mamy, w takim razie to co mamy jest złotem Lśnimy jasno i chcę Cię...
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu - niezmiernie się z tego cieszę
![]() rumuneczkaxd - ja Twoje podbiłam, a ty moje skradłaś <3 + życzę wam dziewuszki seksiastych świąt ! ;* ^^ przepraszam, prześladuje mnie chwilowy brak weny.. ______ a w te święta życzę Ci byś sobie w końcu o mnie przypomniał. odkąd mam Ciebie, niczego więcej mi nie potrzeba. <3 jesteś moją ulubioną porą dnia. ;* oderwać się od rzeczywistości i wznieść się w przyszłość.
|
#3188 |
|
Raczkowanie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT!
Mów prawdę, mów prawdę, mów prawdę... Obdarzony ciemnymi oczami, których spojrzenie powoduje, że rozpadam się na kawałki. Znajdował sobie pretekst mych zmarzniętych dłoni i delikatnie je pieścił. Jest dla mnie drogowskazem, jak i kulą u nogi. |
|
|
|
#3189 |
|
Przyczajenie
|
" Przy Tobie
każdego dnia rodzę się na nowo . " Najbardziej brakowało mi twojego uśmiechu , słów "kocham Cię" przy porannej kawie . Co chciałabym na święta ? Dostałam już najpiękniejszy prezent - Ciebie .
Edytowane przez La_Tua_Cantante Czas edycji: 2010-12-23 o 14:29 |
|
|
|
#3190 |
|
Rozeznanie
|
z okazji zbliżających się Świąt chciałabym złożyć wam perełki życzenia ![]() więc wszystkiego, wszystkiego co zapragniecie. szczęścia, a przede wszystkim zdrowia, miłości i chłoopaka, który będzie was wart <3 a Sylwestra udanego w gronie najlepszych ![]() Wesołych Świąt myszki czemu nigdy nic nie przychodzi szybko ? tylko trzeba czekać, czekać bezgranicznie. a co jak już ktoś nie ma siły ? bo gdy wysiądzie serce, będzie trzeba użyć rozumu chłopcze. raz, dwa, trzy.. zapominamy! rozumiesz ? zapomnieć i już nigdy do tego nie wracać. bo ból wróci razem z nim. ból ma swoje charakterystyczne skutki.
|
#3191 |
|
Raczkowanie
|
Powiedziałeś , żebym poczekała. Czekałam.
Czekałam cały rok, potem dwa aż w końcu 4 lata. Nie zapomniałam. Kochałam.Kocham. Ciebie nie ma, może tak naprawdę nigdy nie było ? Święta to czas kiedy każdy człowiek sobie przebacza. Dlaczego Ty nie możesz być tym każdym ? I łzy napływają mi do oczu, ręce się trzęsą, nogi uginają, a to przecież tylko Ty na szkolnym korytarzu. |
|
|
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
skoro tak wszyscy z tymi życzeniami, to ja też
.Więc życzę tym, które chcą zapomnieć by zapomniały. Tym co czekają by już nie musiały czekać tylko miały to co chcą. By mężczyźni nas bardziej rozumieli, a chłopcy nie bruździli nam w życiu. Spełnienia marzeń, wymarzonych prezentów, wyrozumiałych przyjaciół i rodzin. Byście bez większych problemów rozpoczęły 2011. przyczepie sobie metalową płytę
na dupę i będę godnie znosiła każdy cios od życia. każdy się stacza. wiesz, że ja tylko udaje, że to mnie nie zraniło,nie? życzę Ci byś pokochał kogoś równie mocno jak ona Ciebie. wystawia moją psychikę na próbę? pytam o szczęście, o życie i o wszystko inne. na nicości nie da się stać i czuć pewnie. jesteś jednak taki sam jak wszyscy. wyróżnia Cię tylko sposób bycia i łobuzerski uśmiech. nic więcej. przyszłość w rękach nosi znak zapytania. bez większego entuzjazmu żyje, odpisuje, cierpię. bawmy się dalej. ja w udawanie, że nic się nie stało Ty, że nie widzisz iż mnie ranisz.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-12-23 o 15:08 |
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
your blue eyes - jesteś niesamowita !
Patrysiowa - niezastąpiona ! <3 lazurowe niebo wyraża moją tęsknotę.. otwórz oczy, patrz zostawił Cię, ale to wszystko nadal trwa. Wkurzasz się,że nikt nie zwraca uwagi na Twoje cierpienie.. każdy obojętnie gdzieś pędzi, pewnie nawet sam nie wie gdzie. bilet w jedna stronę do jego serca poproszę. Jego zapach jest moją narkozą.. wdycham go, aż do płuc.. oo, już Pan doktor może operować moje złamane serce. śpij, ja całą noc będę trwać.. dla Ciebie. jak w tipsporcie obstawiasz mecze i czekasz na wygraną, tak bawisz się ze mną, nie odzywasz się i obstawiasz kiedy zwariuję.
|
#3194 | |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu - bardzo mi z tego powodu miło.
Cytat:
idealny, naprawdę. ukradłam. następnym razem, gdy powiem, żebyś mnie przytulił,
uderz mnie w twarz. nienawidzę siebie za to, że muszę cię kochać. niby wiem, że tę chwilę przyjemności przypłacę tygodniami cierpienia, ale co z tego? potrzebuję odwyku od twojego hipnotyzującego spojrzenia i łobuzerskiego uśmiechu. jeszcze nikt nie ranił mnie w taki idealny sposób - mocno, głęboko i tak, abym chciała jeszcze. wena zaginiona w akcji.
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() *** Ludzie mówią "żałuj tylko te rzeczy, których nigdy nie zrobiłeś". Więc dlaczego żałuję to, co źle zrobiłam? Czas nie leczy ran. On tylko sprawia, że stają się głębsze. "I love how he makes me feel, like anything's possible, or like life is worth it. Kocham jak on sprawia, że czuję, że wszystko jest możliwe lub jak życie jest tego warte."
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
|
#3196 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za wszystko, co mi mignęło.
![]() nie mam zbyt dużo czasu, wpadam bo Patrysia krzyczała ![]() wesołych. *
Ty tak na serio? My na poważnie? powiedz, wykrzycz, znać daj. chłopak, zainwestuj w ładną kokardę, byłbyś wspaniałym prezentem na Święta.
|
#3197 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki moje drogie. Z okazji świąt, które coraz to bardziej się do nas zbliżają - a może my się do nich zbliżamy? W każdym razie niezapomnianych wrażeń pozytywnych, spełnienia marzeń i miłości, cholernie dużo! Dla tych, które chcą zapomnieć zapomnienia, dla tych, które kochają szczęśliwie wspaniałych chwil. I weny.! ![]() Tyle od Malinowej, która was kocha <3 Cytat:
i wiedz,że ja także cię kocham. Magicznych świąt! Cytat:
A w prezencie twoje usta,
napełnione słodyczą. A ja znowu tracę ciebie, wciąż brak mi sił. Oryginał, niepowtarzalny element. Idealny, mój osobisty- cały ty. I kiedyś byłam tak blisko, ale twoje tempo jest zbyt szybkie i znów się oddalam.
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
"...jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia, jest taka moc, co smutek w radość przemienia, jest taka siła, co spełnia marzenia... To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia..." ***** Kochane życzę wam tego, by spełniły się wasze Bożonarodzeniowe życzenia. Te trudne i łatwe do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe,mówione głośno lub niemówione wcale..
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wszystkiego dobrego, spokojnych i wesołych świąt. oraz szczęśliwego nowego. ; ***JednaNaMilion - <3 Małpa! <3 _________________________ _ święta, bez Ciebie. moja głowa pełna myśli o Tobie, nadal nie mogę zapomnieć. i znów coraz częściej wracam do nas wspomnieniami. minęło pół roku, nadal kocham i tęsknię. masz ją, mnie już nie ma. ' dzisiaj daj spokój z gniewem. stres jest pod kołdrą, na ich prześcieradle. po piąte: luz a'la lata sześćdziesiąte. ja namiętnie gram, wiesz, inaczej nie mam szans. '
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz. -Wytrzymasz ze mną? -Nie wytrzymam bez ciebie... nie Twoja wina, że trafiasz na samych idiotów. |
|
|
|
|
#3201 |
|
Raczkowanie
|
A gdyby sny chciały się czasem spełniać byłabym bogatsza od Billa Gates'a, popularniejsza od Paris Hilton, piękniejsza od Angeliny Jolie i szczęśliwsza niż kiedykolwiek. Gdyby chciały się spełniać byłbyś teraz ze mną... Meet me on the dark side. Dziewczynki życzę Wam spokojnych, pełnych uśmiechu i miłości, ciepłych Świąt, a Nowy Rok niech nie będzie ubrany w zbyt dużego kaca ;]
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
ouu, Primadonna, ciiri, Christerine, xxgroszek07xx, otojest, agattee, bajkowa, grise, latin, ruda wiewiora, 96LadyPoziomka96, mandarynka, Drift, affen, 3martyna3, caroline060, boundlessly, Paralogiczna, Toogether93, Siatkarka18- najlepsze perełki ;-* ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Tak bardzo chciałbym widzieć cię więcej i częściej, trzymać za rękę, łapać powietrze, opowiadać ci jak bardzo zwariowałam. założyła ciepły sweter, zrobiła sobie ciepłą herbatę, usiadła przy ciepłym kominku i doszła do wniosku, że nic nie daje jej tyle ciepła ile Ty jej dawałeś. Bo marzenia się nie spełniają, sny zawsze kończą, wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Czas mija w świetle bloków, obiecaj mi miłość do grobu wesołych cukiereczki.
|
#3203 |
|
Raczkowanie
|
Ejvon - zachwycasz, okradam Perełko <3
'No matter how many times that you told me you wanted to leave No matter how many breaths that you took you still couldn’t breathe Nieważne ile razy mówiłaś mi, że chcesz odejść Nieważne, ile oddechów brałaś, i tak nadal nie mogłaś oddychać. Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Powiedz mi,czy zabiłabyś by uratować życie? Powiedz mi czy byś zabiłabyś, by udowodnić swoją racje?' /30 Second To Mars - Hurricane/ Aaaaaaa! Czas mnie goni, kurdę! Coraz mniej czasu na prawdę. Zaczaruj mnie, jak robisz to zwykle, tak bym osłupiała i tak by drżały mi usta. A może znajdę Cie pod choinką, gdzieś w jej oddali? Znów dręczą mnie myśli. Tak, te o Tobie. |
|
|
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych świąt . !
Życzę wam tego czego same chcecie , by te dziewczyny które chcą zapomnieć, o swoich eks nareszcie zapomniały, by te które kochają w kącu również zostały pokochane, I przedewszystkim spełnienia marzeń . ! Miłość bez wzajemności to jak czekolada truskawkowa bez nadzienia .
- Powiedz, co w tobie jest nie tak... rozwiązemy ten problem razem . - We mnie? Jestem brzydka, gruba i głupia. - Kochanie dla mnie jesteś najładniejszą i najmądrzejszą kobietą na świecie. Nic mi wiecej nie potrzeba, oprócz ciepła twoich rąk . Powiedz, cz w tym roku to ty będziesz moim prezentem pod choinkę ? Marzę o tym by w czerwonym pudełku z kokardką znależć właśnie ciebie .
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotne dzięki ♥
'' Za każdym razem, gdy robi się coś, dlatego, że „życie jest zbyt krótkie” można być pewnym, że życie okaże się wystarczająco długie, by za to pokarać.. Chodź tu. Mało mi Ciebie! Boże widzisz i nie grzmisz, spuść nogi i kopnij kogo trzeba... Chciałabym robić dwie zamiast jednej kawy o poranku. Po przebudzeniu ubierać Twoja koszulę, zamiast mojego za dużego swetra. Ogrzewać się w Twoich ramionach, zamiast pod kocem. Cierpienie należy do życia. Jeśli cierpisz, znaczy, że żyjesz. Pogódź się z tym mała dziewczynko. On nie wrócił, a słońce nadal świeci... '' Życzę Wam moje kochane aby te święta były wyjątkowe, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój, a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. Co najważniejsze, abyście były zdrowe i umilały człowiekowi życie swymi nieziemskimi opisami. Ula ![]() |
|
|
|
#3206 |
|
Raczkowanie
|
"
Życzę Ci wesołych Świąt, spędzonych w miłej atmosferze. Aby pod choinką znalazł się Twój wymarzony prezent. Szczęśliwego nowego roku, aby był lepszy niż poprzednie. I żebyś w tym roku zakochał się we mnie. "
|
#3207 |
|
Zadomowienie
|
limitowanaa, Siatkarka18 - dziękuję!
kontrastowa0, Marsi89, niczego_po_trochu - bardzo mi miło agrr, BrillanteAstro5, eajAgnes, Ejvon, kreskowa, Lovely x3 ________________
'Tuliła Jego bluzę do siebie wyobrażając, że przytula się do Niego, bo nadal czuła Jego słodki zapach, który powoli Ją usypiał' She hugged His blouse to herself imagining that cuddles up to Him, because She still felt His sweet smell that slowly Her to sleep. 'Miałam nadzieję, że poczujesz się zhańbiony kiedy zobaczyłeś, że przez Ciebie płaczę. Potrafiłeś się jedynie uśmiechnąć. Nie, nie miałam do Ciebie żalu. Miałam żal do samej siebie. Żal do serca, które czuje coś w kierunku takiego sukinsyna jak Ty. Twoje czary działają na mnie zupełnie inaczej. Do tej pory nie sądziłam, że można kogoś tak zauroczyć. Nie możesz odejść. Tym bardziej absolutnie nie pozwalam Ci zostać. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie Ty, gdyby nie Twój zmysłowy dotyk, intensywny zapach, oddep pryprawiający mnie o dreszcze i Twoja *******ona osoba. Kocham Cię i nie umiem przestać. Najgorsze jest to, że Ty jesteś w stanie pokochać tylko kryminalistkę'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-12-23 o 17:34 |
|
|
|
#3208 |
|
Przyczajenie
|
Heej;*
Dobra nie wiem od kiedy d*pa to przeklenstwo mo ale nieważne. Boskie macie poprostu te opisy , skradnełam pare , bo mi się tak bardzo podobały. _________________________ Zwykł, szary dzień ludzie kolorują wódką ... bo on jest głuchy na twoje łzy , nie wysilaj się -Kochasz go.? -Nie już nie. -Spójrz mi w oczy i powiedz ze go nie kochasz. -yy., chyba zostawiłam włączone żelazko. Złap na język płatek śiegu i pokaż mi jak smakuje. Bo miłość nie grzech , i nie odchodzi sama , nie. |
|
|
|
#3209 |
|
Raczkowanie
|
desecrate - bierz co chcesz kochana
również okradam. marikab - na zdrówko ![]() Coś nas ze sobą łączy.. Wspomnienia, te cholerne wspomnienia, które nie chcą dać mi spokoju. Wcale nie będzie łatwo poczuć, że się żyje.. Mam siłę i wiarę, przezwyciężę to zło, które pragnie mnie zniszczyć. Nie zatrzymam się, będę dalej dążyła do marzeń.. Jesteś wszędzie.. w moim sercu, duszy, myślach, uczuciach, słowach, wszystko robię z myślą o Tobie. Czuję Twój zapach choć Cię tu nie ma. Myśli unoszą mnie wysoko jak wiatr jesienne liście. Kocham ten stan, ale bardziej kochałam to uczucie, że jesteś blisko...
|
#3210 |
|
Raczkowanie
|
marikab- A proszę Cię bardzo okradaj myszko
![]() bardzo mi miło z tego powodu Kobietki ! ![]() chciałam wam życzyć wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, radości, pomysłowości , chłopaka który jest was wart i oczywiście weny ![]() ![]() Byłam na pograniczu. Pograniczu radości i smutku. Odchodził- byłam smutna. Radości-już nigdy go nie spotkałam. I nagle poczuł ból, gdy złożyłam mu życzenia świąteczne. Tak to zdecydowanie było sumienie. A na święta życzę Ci dziewczyny która na Ciebie nie zasługuje i radości na którą Ty nie zasługujesz.
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2010-12-23 o 17:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.