Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-23, 14:49   #1951
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Hej dziewczynki!
przepraszam, ze was tak zaniedbalam ale wpadlam w wir pracy, chcialam zrobic jak najwiecej zanim TZ przyjdzie, mial mi pomagac, ale niestety musial byc w pracy, zostanie za to wyslany na ostatnie zakupy, jezdzi teraz po talerze dwa do kompletu na wigilie winka itp wsciekly pewnie w tych korkach, a wieczorkiem moze pokleimy te pierogi bo karkowka upieczona, salatka jarzynowa zrobiona, wieeelki gar, salatka pieczarkowa, zupka grzybowa gotowa i szarlotka w piekarniku Poszalalam wiem, ale za to jak tylko polozylam sie na chwile zeby odpoczac, to Zosia tak zaczela w brzuszku fikac, ze chyba dala mi znac, ze jej sie nie podobalo
doczytam was pewnie dopiero wieczorkiem, bo TZ zostawiam ogarniecie kurzow, odkurzacz i podlogi, ja tylko wyprasuje sukienke a jemu oczywiscie zostawie obrusik) hihi
padam dziewczyny, przegielam,

ale swieta sa raz w roku prawda? na szczescie

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 14:53   #1952
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Tez czekam na newsy z niecierpliwoscia.
Bylam dzisiaj u siebie w pracy, bardzo cieplo mnie przyjeli, mimo, ze przeciez jestem na zwolnieniu caly czas. Ale to pewnie te slodycze tak zadzialaly, co im zawiozlam na swieta
Poza tym zalatwialam rozne sprawy w miescie, jezdzi sie fatalnie, nie ma gdzie parkowac i wszyscy chodza nerwowi. teraz czekam na kuriera z bodziakami, mialy byc pod choinke, do DHL sie nie idzie dodzwonic, a ja nie moge siedziec w domu caly dzien...
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:27   #1953
kasiula1208
Zadomowienie

czesc dziewczynki mam do was pytanko bo wiedze ze jestescie obeznane ... moze to nie ten watek akurat ale chciałam zapytac juz doswiadczone przyszsłe mamusiejutro mam dostac@ ale dziwnie sie czuje.. nie umie tego opisac.. jakby mnie swędziało w srodku w podbrzuszu nie umie tego opisac..dziwne jest to o tyle ze nie boli mnie podbrzusze tak jak zawsze przed @ tylko mnie swedzi w srodku.. dodam ze nie mam zadnej infekcji i nigdy nie miałam takiego uczucia... czy miała tak któras moze i była w ciazy?
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:39   #1954
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki mam do was pytanko bo wiedze ze jestescie obeznane ... moze to nie ten watek akurat ale chciałam zapytac juz doswiadczone przyszsłe mamusiejutro mam dostac@ ale dziwnie sie czuje.. nie umie tego opisac.. jakby mnie swędziało w srodku w podbrzuszu nie umie tego opisac..dziwne jest to o tyle ze nie boli mnie podbrzusze tak jak zawsze przed @ tylko mnie swedzi w srodku.. dodam ze nie mam zadnej infekcji i nigdy nie miałam takiego uczucia... czy miała tak któras moze i była w ciazy?
Ja DOKLADNIE tak mialam. Nie wiem czy Cie to pocieszy, czy zasmuci, ale taki byl pierwszy objaw, po ktorym pomyslalam "Oho jestem w ciazy"
Stary 2010-12-23, 15:41   #1955
SiLLee
Raczkowanie

Cytat:
ja również miałam takie łaskotanie, "dziwne" uczucie. Więc prawdopodobnie jesteś w ciąży
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:49   #1956
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam Wiktorię
ale śliczna ja też chcę taką córeczkę!

Cytat:
a sukienusię polecam. Nie ma jak jeans!! Nosiła ją od 2 latek (była za kolanko) później tylko przesuwałam szeleczki i prawie do 4 lat wytrzymała - już jako extra mini na lato Jak dorobie super długie szelki to Wiki wystartuje w niej w 30 edycji TAP MADL

Cytat:
a ja nie miałam i nie wiem o co chodzi z tym swędzeniem
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:50   #1957
kasiula1208
Zadomowienie

od dwóch lat pragne dziecka te dziwne uczucie czuje juz od jakis dwóch tyg. nie wiem jak to opisc.. jakby... swędzenie... zwiekszone libido... no nie wiem... raz mam te uczucie raz nie.. ale dzis przybrało na sile.. nie umie wysiedziec normalnie tak mocno swedzi mnie tam w srodku...miedzy pepkiem a podbrzuszem.. przestepuje z nogi na noge to jest nie do wytzrymania... 2 tyg temu myslałam ze to moze jakas infekcja ale nie... do dzis nie mam zadnego sluzu itd. i swedzi mnie głeboko w srodku w podbrzuszu... zadnych innych objawów nie mam... zawsze bolał mnie brzuch przed okresem a teraz opoteznie swedzi tam w srodku i to mnie bardzo dziwi....
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 15:59   #1958
amarcia
Wtajemniczenie

Powiem tak - po prostu zrób test.
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:03   #1959
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
od dwóch lat pragne dziecka te dziwne uczucie czuje juz od jakis dwóch tyg. nie wiem jak to opisc.. jakby... swędzenie... zwiekszone libido... no nie wiem... raz mam te uczucie raz nie.. ale dzis przybrało na sile.. nie umie wysiedziec normalnie tak mocno swedzi mnie tam w srodku...miedzy pepkiem a podbrzuszem.. przestepuje z nogi na noge to jest nie do wytzrymania... 2 tyg temu myslałam ze to moze jakas infekcja ale nie... do dzis nie mam zadnego sluzu itd. i swedzi mnie głeboko w srodku w podbrzuszu... zadnych innych objawów nie mam... zawsze bolał mnie brzuch przed okresem a teraz opoteznie swedzi tam w srodku i to mnie bardzo dziwi....
To jest trochę jak wróżenie z fusów, nie możesz wytrzymać to zrób test po prostu i będziesz wiedziała.

Co tu taka cisza?????
Wszystkie gotują?

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Powiem tak - po prostu zrób test.
Wyjęłaś mi to z ust
Zaraz mój, Twój kawaler wróci
Już nie mogę wytrzymać, co mu ta pani na tej głowie zrobiła

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:04   #1960
kinga_91
Rozeznanie

Witam ja dzisiaj rowniesz mialam wizyte
z dzidzusiem wszystko wporzadku rozwija sie prawidlowo wyniki badan rowniez mam bardzo dobre tsh mi spadlo cisnienie narazie ok tak wiec jestem szczesliwa no i lekarz juz na 100% potwierdzil swoja poprzednia diagnoze będzie SYNEK
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:10   #1961
amarcia
Wtajemniczenie

siasiek zaraz będzie? od tego fryzjera? jejuuu, a ja taka nieumalowana...

Kinga gratulujemy potwierdzenia Troszę tu ostatnio mężczyzn było za mało, przywracacie równowagę
Stary 2010-12-23, 16:11   #1962
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga_91 Pokaż wiadomość
z dzidzusiem wszystko wporzadku rozwija sie prawidlowo wyniki badan rowniez mam bardzo dobre tsh mi spadlo cisnienie narazie ok tak wiec jestem szczesliwa no i lekarz juz na 100% potwierdzil swoja poprzednia diagnoze będzie SYNEK
Gratki
Wiecie jakie są fajne takie małe pindorki (młody tak swego czasu wołał teraz już mówi siurok ).

Mój Tż jak ktoś go pyta co będziemy mieli to odpowiada tak:
"no co?! kolejne dziecko mamusi"

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:17   #1963
andziot
Zakorzenienie

Zocha ma dzien marudzenia
wszystko na "nie"
daj mi siłę !!!!

Siasiek a jakie fajne są małe bronchildy :P:

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2010-12-23 o 16:19
andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 16:44   #1964
amarcia
Wtajemniczenie

Siasiek a jakie fajne są małe bronchildy :P:[/QUOTE]

Potwierdzam

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

dobra... idę dziewczyny. Zajrzę wieczorem, jak sie uda i poczytam wiadomości
Doczekać się nie mogę!
Stary 2010-12-23, 16:55   #1965
mimbi
Zakorzenienie

Objechalam wlasnie cmentarze u mnie w miescie, na drogach po prostu jest horror!!! Nie dosc ze te okropne korki, to jeszcze wszyscy jezdza jak szaleni, a o uprzejmosci na drodze to w ogole nie wspomne. Chyba sobie nakleje naklejke "Kierowca w ciazy", zeby chociaz ludzie byli dla mnie milsi. Jak pomysle, ze jutro mam do pokonania 150 km to az mi sie nie chce nosa z domu wysciubiac.

Moja kolezanka na siurka swojego synka mowi czule "jajuszka", rozklada mnie to na lopatki
Stary 2010-12-23, 17:14   #1966
Paulizia
Wtajemniczenie

Jajuszka to ja ugotowalam na twardo do salatki
Jejku juz praktycznie wszytsko zrobione mam teraz tylko salatke jarzynowa klepie i bedzie finito
Zrobilam farsz na rybe po grecku i mam do Was prosbe... zabierzcie ode mnie, bo zezrem caly
Sledzie w oleju juz dochodza w lodowce, karp jest bez lba, filety przyprawione musze cos zjesc, bo zapomnialam ze dziecko w brzuchu mam od tego gotowania
Stary 2010-12-23, 17:34   #1967
violisia
Zadomowienie

Cześć dziewczyny Nie wiem czy jutro wszystkie beda na wizazu, czy ja dam rade wejsc.. wiec wpadam wam dzisiaj złożyc życzenia:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

i poza wierszykiem życze Wam spokojnej dalszej czesc ciąży, zdrowych dzieciaczków i szczesliwego rozwiazania w terminie

Ps. wczoraj mój mężul pierwszy raz poczuł jak maluszek kopnał

az zaniemowił z wrażenia hehehe i teraz przychodzi co jakis czas puka w brzuszek caluje i mowi ejjj maluszkuuu tu tata, kopnij tate:P , ejjj spisz..?!
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 17:46   #1968
principessina
Zakorzenienie

Hallo Kochane ja padam...przez to ze tak rano wstalam teraz chodze na rzesach,a dopiero sie zabieram za pieczenie ciast, caly ranek mi zszedl na zakupach, prawie szlag mnie trafil, takie kolejki no i korki, jutro tylko maz odbierze zamowiona mozzarelle, chleb i po wode skoczy, tak wszystko mamy

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
principessina wyprzedasz mnie co rano
aha, moja dzidzia wczoraj do pierwszej w nocy strasznie fikała
i wymyśliłam leżąc w łózku i nie mogąc spać, że to od kawowego jogurtu (250mg)
tyle ze tam pewnie strasznie mało tej kawy jest, ale może przez to ze ja w ogole kawy nie pijam to dzidzia nieprzyzwyczajona ???
andziot no mam nadzieje, ze chociaz jutro pospie, bo inaczej na Wigilii beda spala, a u mnie Wigilia dopiero ok.21szej takze Wy wszystkie bedzie juz pewnie po

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a u nas ciagle jeszcze ciemnooo..choc widac ze moze sie rozjasni powoli wreszcie...
u Ciebie ciemnica, ale u mnie nie lepiej taka paskudna pogoda dzis byla, wilgotno, szaro i buro, padalo, po moim wczorajszym fryzjerze sladu nie ma

Cytat:
Siasiek moja Wiktoria w październiku skończyła 4 latka. Na bilansie miała 104cm i 15,5kg. Przedstawiam Wam Wiktorię
oo jaka sliczna coronia

violisia Wam tez zycze Wesloych Swiat

Dziewczyny a kupilam sobie dzisiaj stanik, wyobrazcie sobie ze o 2 numery wiekszy niz przed ciaza! tez tak Wam piersi urosly?? co to bedzie w 9tym miesiacu...
Stary 2010-12-23, 18:23   #1969
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
kinga noooo w końcu sisiorek Gratuluuuuję! Wpisałam synusia na listę

No a gdzie nasze pozostałe gwiazdy?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:31   #1970
eweska
Moderatoreska

Hello

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Miałam dziś usg na 14 dzwoniła pani po 12 i pytala czy mogę wcześniej przyjkechać, więc się zebralismy i pojechaliśmy
Z dzieciaczkami wszystko ok, ważą jedno 425 g, a drugie prawie 450g, jak na razie termin porodu przesunął mi się z 4maja na końcówkę kwietnia, rozbieżność między dzieciaczkami jest niewielka, wszytsko z nimi dobrze, wszystko ok, najważniejsze że zdrowe
Nie mogłam tylko wyleżeć na tym usg, ciągle mi się słabo robiło, więc obracałam sie na bok wtedy przechodziło, dzieciaczki za bardzo uciskaja już na różne naczynia i dlatego tak mam jak leżę na wznak.
A teraz najważniejsze na co wszyscy czekaja, a więc..................... ......................... .................. są dwa siusiaczki Nie będzie kucyczków, sukieneczek i spineczek Będą mie otaczać same chłopaki w domku

Ciekawe co u reszty dziewczyn
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:40   #1971
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
A teraz najważniejsze na co wszyscy czekaja, a więc..................... ......................... .................. są dwa siusiaczki Nie będzie kucyczków, sukieneczek i spineczek Będą mie otaczać same chłopaki w domku
Gratulacje kochana
Najważniejsze, że chłopcy zdrowi
I statystykę na forum wyrównujesz
Dziewczynka będzie następna
Który lekarz robił Ci badanie?? Może Łukasz Szwaczka??

Edytowane przez anulinka2009
Czas edycji: 2010-12-23 o 18:41
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:41   #1972
Paulizia
Wtajemniczenie

Ewesko!!! Ale duze dzieciaczki!!! Najwazniejsze, ze u nich wszystko dobrze Zaskoczylas mnie tymi siusiakami, bo bylam pewna, ze chociaz jedna lalunie bedziesz miala Nie ma co sie tak nastawiac. Moja chrzesnica tez miala byc Fabianem... nawet w 9 miesiacu bylo usg Moj brat przez dwa nastepne dni mowil na nia ON
Stary 2010-12-23, 18:42   #1973
kinga_91
Rozeznanie

eweska super ze z dzieciaczkami wszystko dobrze
gratuluje dwoch kawalerow
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:47   #1974
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Gratulacje kochana
Najważniejsze, że chłopcy zdrowi
I statystykę na forum wyrównujesz
Dziewczynka będzie następna
Który lekarz robił Ci badanie?? Może Łukasz Szwaczka??

Zgadza się najważniejsze że chłopcy, jak tylko na usg zobaczył jednego siusiaczka to już byłam pewna że i drugi też będzie siusiaczek. Zgadza się tsk ten lekarz robił mi usg trwało strasznie długo bo pond godzinę, nie mogłam wyleżeć.
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Ewesko!!! Ale duze dzieciaczki!!! Najwazniejsze, ze u nich wszystko dobrze Zaskoczylas mnie tymi siusiakami, bo bylam pewna, ze chociaz jedna lalunie bedziesz miala Nie ma co sie tak nastawiac. Moja chrzesnica tez miala byc Fabianem... nawet w 9 miesiacu bylo usg Moj brat przez dwa nastepne dni mowil na nia ON
Ewndentnie u mnie są chłopcy, siusiaczki były bardzo dobrze widoczne nie trzeba było nic szukać, lekarz powiedział, że nie ma innej opcji jak tylko chłopcy.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
eweska super ze z dzieciaczkami wszystko dobrze
gratuluje dwoch kawalerow
Stary 2010-12-23, 18:49   #1975
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Powiem Wam szczerze, że tak jak nie mam intuicji co do płci moich dzieci to sprawdza się ona odnośnie waszych skarbów. I tu od razu napiszę, że jestem na 85% pewna, że i Kasia nosi pod sercem upragnionego synka
Oj kobietko nie kuś mnie już, zobacz jakie sie tu cuda dzieja, te co chca miec dziwczynke maja chlopca i na odwrot az sie boje....a tak o synku marze strasznie ze nie wiem, przeraza mnie to

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość

ciekawe, ja bede sie modlila potem :" Panie Boże spraw by te kilogramy poszly mi w cycki, i... Panie Boze spraw by poszł te kilogramy z wszystkiego byle nie z moich cyckow:P...."
to bedziemy sie razem modlic, wieksze szanse

Cytat:
Napisane przez sandrunia1511 Pokaż wiadomość
witam

byłam dzisiaj u lekarza i wszystko jest w porządku, ale płci nie chcą mi jeszcze podać ; /

wgl to jestem w 18t i moje maleństwo ma 18 cm
czy to tak ok czy za mało czy jak ?
bo czytam w necie, że mają w 18 tyg 14-16 cm ..
i teraz sama nie wiem jak to jest.. ;/
kobietko kawal bejbika, tylko sie cieszyc

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
to powiedz co Ci podpowiada o ile wogole jesli chodzi o mnie a raczej o mojego bąbla

pod spodem zdjecia z poniedzialkowego usg
zazdroszcze wam tych fotek, bo ja mam tylko jedno z 14tc
zdjatka cos slabo widoczne...

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

co do glukozy to moj gin kazał mi zrobić z 75g, poprzednio też tak robiłam, on to tłumaczy tym że jak z 50g wychodzi źle to i tak trzba powtórzyć test z 75g wtedy i trzba robić dwa razy, a tak od razu wiadomo o co loto
mi tez kazala z 75g, a ja kupilas w aptece w proszku?

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
coś mi się wydaje, ze od kilku dni czuję malucha mojego nie jestem pewna, ale nie jestem w stanie powiązać to pukanie w brzuchu z innymi objawami fizjologicznymi więc sobie wmawiam że to maluch.
!
kochana to na pewno dzidzius, teraz sie dopiero zacznie!!

Cytat:
Dziękuję Monia

Siasiek moja Wiktoria w październiku skończyła 4 latka. Na bilansie miała 104cm i 15,5kg. Przedstawiam Wam Wiktorię
ale sliczna coreczka

Cytat:
gratuluje!

Cytat:
Hello

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Miałam dziś usg na 14 dzwoniła pani po 12 i pytala czy mogę wcześniej przyjkechać, więc się zebralismy i pojechaliśmy
Z dzieciaczkami wszystko ok, ważą jedno 425 g, a drugie prawie 450g, jak na razie termin porodu przesunął mi się z 4maja na końcówkę kwietnia, rozbieżność między dzieciaczkami jest niewielka, wszytsko z nimi dobrze, wszystko ok, najważniejsze że zdrowe
Nie mogłam tylko wyleżeć na tym usg, ciągle mi się słabo robiło, więc obracałam sie na bok wtedy przechodziło, dzieciaczki za bardzo uciskaja już na różne naczynia i dlatego tak mam jak leżę na wznak.

Ciekawe co u reszty dziewczyn
kurde Eweska a jednak ... moglabys chociaz jednego zostawic dla mnie, gratuluje skarbie bedziesz miala dobrze zobaczysz moja babcia tez ma 3 synow...

a ja dzisiaj zrobilam 3 salatki dla mojej babci i tesciowej oraz dla nas, mniam mniam.
Jutro rano wyjezdzam, bede na forum dopiero w poniedzilek. Z tz wszystko dobrze...
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:49   #1976
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:

Zgadza się najważniejsze że chłopcy, jak tylko na usg zobaczył jednego siusiaczka to już byłam pewna że i drugi też będzie siusiaczek. Zgadza się tsk ten lekarz robił mi usg trwało strasznie długo bo pond godzinę, nie mogłam wyleżeć.
Mnie robił pierwsze badanie, drugie też ma robić.
Jak dla mnie profesjonalista i bardzo fajnie wszystko tłumaczy.
Czytałam o nim sporo w necie i tylko dobrego
To teraz już tylko imiona wybierać
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-23, 18:55   #1977
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
kurde Eweska a jednak ... moglabys chociaz jednego zostawic dla mnie, gratuluje skarbie bedziesz miala dobrze zobaczysz moja babcia tez ma 3 synow...
Troszkę mi smutno jednak liczyłam na córeczke, ale jednak ktoś chciał aby było inaczej, synal jest przeszczęśliwy on od początku chciał braci.

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Mnie robił pierwsze badanie, drugie też ma robić.
Jak dla mnie profesjonalista i bardzo fajnie wszystko tłumaczy.
Czytałam o nim sporo w necie i tylko dobrego
To teraz już tylko imiona wybierać
Zgadza się fajnie tłumaczy i wszystko pokazuje, a do tego bardzo sympatyczny, śmiał się i mówił że za rok powie mi że jest córeczka Ja do niego, że raczej podziękuję
Stary 2010-12-23, 18:55   #1978
Paulizia
Wtajemniczenie

Ach Ewesko to czwarta napewo bedzie coreczka
Stary 2010-12-23, 18:59   #1979
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Ach Ewesko to czwarta napewo bedzie coreczka
Już na pewno nie będzie, chyba że z przypadku bo my raczej już nie zdecydujemy się na kolejne i tak miała być 2 a będzie trójka dzieci
Stary 2010-12-23, 19:06   #1980
principessina
Zakorzenienie

eweska cos napisac serdecznie Ci gratuluje dwoch siusiaczkow, ale Twoj maz ma nasienie, a tak gadalam ze Wlosi samych facetow polodza hehe no fajnie by bylo miec choc jedna coreczke, ale to juz sila wyzsza, nie od nas zalezy, ale powiem Ci, ze jak obserwuje znajome z synkami to ciagna bardziej do mamy, a coreczki do tatusiow zreszta sama cos mozesz o tym powiedziec, bo masz juz synka teraz mozecie pomyslec o zalozeniu druzyny pilkarskiej

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości