|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
dostałam przesyłke z yes
sowa jest prześliczna, taka bardziej czerwona niz pomarańczowa i bardzo dobrze, wlasnie o taką mi chodziło tylko nie wiem teraz czy naszyjnik nie jest za dlugi, hmmmmyslicie ze jak pojde do sklepu to mi wymienią na ten krótszy? |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak jeszcze wlazłam na forum pomimo życzeń : Co myślicie o tym podróba czy nie?
allegro.pl/pandora-charm-srebrna-zawieszka-masa-perlowa-i1365177310.html bo na alle takie z masy jeszcze wygrzebałam.
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cokolwiek by tam nie było napisane ja balabym sie kupowac poza sklepami stacjonarnymi albo stronkami sklepów firmowych... no ale moze się nie znam bo świezak ze mnie
|
|
|
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się zapytuję o sprzedawcę z allegro: abigela i jej koraliki: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11266533
Ktoś kupował u tej Pani? |
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej o co chodzi, że dostałam kurierem ten wielki kalendarz z Yes? A nie brałam udziału w żadnym konkursie. Też dostałyście?
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
jhaaaaaaaaaaaa przyszedl korlaik od MJ cudownie
D cala bransoletka jest juz zapakowana i bedzie pod chonikajestem zla bo te stopery z allegro juz sie poluzowaly i jezdza na bransoletce;// niedobrze bo zmarnowalam tylko 26 zl i co teraz? myslicie ze jakbym im napisala ze sa do bani to zwroca mi kase??? o to fotki mojej pieknosci, koralowy jets moim nowym nabytkiem
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Achika, śliczne Trolle
![]() Sorina, rękawiczka i kareta śliczne! Pierniczek wygląda ślicznie na bransoletce, pazurki również ładne A tego BF to oddawaj Też bym chciała takie prezenty dostawać No i dzięki Tobie do mojej listy must have doszły lizaki A poza tym to ładna charmsomaniaczka z Ciebie![]() Sajf, powtórzę się, ale koniki są tak śliczne, że muszę jeszcze raz to napisać I w połączeniu z Trollami fajowo wygląda ten narowisty No i fajne te Twoje fotki wakacyjne![]() Ennkaa, Twój pomysł jest genialny! Jak się dorobię Trolli albo Pandory i łańcucha, to też sobie tak zrobię, a co ![]() Anno1989, śliczne Trolle Pustynny kwiat na Twojej fotce sto razy ładniejszy niż na ich stronie A mama na pewno będzie zadowolona z prezentu![]() Chantell, co do Twojego pytania, to chyba tylko ja jestem jakaś inna, bo niestety nie spodziewam się żadnych błyskotek pod choinką Ale głównie dlatego, że wcale o nie nie prosiłam, bo nie chciałam nikomu robić kłopotu z zamawianiem przez internet, bo to jedyna możliwość w tej chwili (niestety w mojej miejscowości nie uświadczysz ani Apartu, ani Yes'a). Chociaż kto wie, może przynajmniej jednemu bratu, który mieszka w Warszawie wpadnie do głowy taki pomysł...Spaza, współczuję z tą przesyłką, ale myślę, że jak ją dostaniesz po świętach to sprawi Ci jeszcze większą radość, bo im dłużej się na coś czeka, tym bardziej to cieszy ![]() cynnamon, piękne Trolle! Zazdraszczam ![]() Dziewczyny, stwierdziłam, że złożę Wam życzenia teraz, bo później nie będę miała kiedy, chociaż jeszcze pewnie do Was zajrzę ![]() A więc: Fantastycznych i mroźnych Świąt Bożego Narodzenia, prawdziwej zimy za oknem i ciepła rodzinnego. Niepowtarzalnych wzruszeń i zaskakujących (koralikowo- charmsowych )prezentów. Oraz mnóstwa kaski na nowe świecidełka
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
Coraz piekniejsza ta twoja bransoletka
Taka do zjedzenia jest super!A to serduszko jest z Pandory, prawda? Ja swojej zrobie fotkę ale jutro, jak juz odpakuje prezenty
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2010-12-23 o 18:42 |
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam dziś przesyłkę od MJ dziękuję śliczniea Trolle są absolutnie magiczne dziękuję również ktsw, dzięki której zdjęciom zdecydowałam się na Trolle |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne te Wasze bransoletki
A ja już teraz życzę Wam Zdrowych i radosnych Świąt!
Spełnienia marzeń, szczęścia i dużooo prezentów pod choinką - szczególnie tych biżuteryjnych ![]() |
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim Wam życzę Zdrowych i Rodzinnych Świąt! Oby Mikołaj postarał się i pod choinką upchnął jak najwięcej prezentów, głównie tych biżuteryjnych
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
Pandory, Trolli i Charmsów pod choinką jak i wielu nowych w roku nr 2011
!Dostał ktoś tak za nic jeszcze ten duży kalendarz Yes? |
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie dostałam. w sklepie stacjonarnym tylko życzenia z opłatkiem Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2010-12-23 o 19:59 |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam w sklepie stacjonarnym kalendarz na biurko plus opłatki
![]() a co to sa Ringsy??
|
|
|
|
#588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.yes.pl/szukaj#?query=rings |
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhhaaaaaaa znam to, nie wiedzialam jak sie to nazywa ![]() dzieki
|
|
|
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
To może ja dostałam bo już na tej karcie chyba mam 5 tys. zł
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo ładne jesteście.
![]() Z okazji świąt i nadchodzącego nowego roku życzę Wam wielu prezentów, oczywiście w formie charmsów/koralików, dużo pieniędzy na nowe błyskotki i duuuużo radości z kolekcjonowania świecidełek.
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostałam nic poza opłatkiem od YES
BF spisał się i to bardzo chociaż on zawsze mnie czymś zaskoczy jeśli chodzi o prezenty. W zeszłym roku kupił mi na imieniny bransoletkę do charmsów i jabłuszko a do tego niespodzianka Big Ben O pingwinku mówiłam już dawno że mi się podoba ale nie spodziewałam się go. Reniferka wiedziałam że kupi bo jemu się bardzo ten charms podobał A dziś puścili nas z pracy o 13 a o 14 zadzwonił do mnie kolega z pracy i mówi że paczka przyszła ta z amazonu. Myslałam że to płyta którą wysłli wcześniej a tu moej boxy z serialami ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Dziewczyny to ja też złożę Wam już życzenia zdrowych wesołych świąt w gronie rodziny i wymarzonyh prezetów |
|
|
|
#593 |
|
Konto usunięte
|
jejeee wpadłam o 17.59 na pocztę nie wiedząc czy awizo jest w skrzynce, ale pokusa odebrania paczki była większa- i co??? i paczka była!!! dziękujemy Ci kochana MJ!!!!!
A Wam wszystkim w ferworze przygotowań świątecznych (ja właśnie ciasto piekę i farsze na paszteciki robię) życzę wszystkiego co najlepsze i mnóstwa koralików pod choinką !!!
|
|
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to za boxy
?
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
http://www.eaglebaydesigns.com/mto-r...rollbeads.html
http://www.eaglebaydesigns.com/mto-l...rollbeads.html patrzcie jakie śmieszne biedrony już nie mogę się doczekać moich Trollowych prezentów ![]() ![]() ![]() Cymemont, zdjęcia! ![]() w załączniku: nietypowe koraliki ze szkła (o, wysyłają do polski )
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-23 o 21:07 |
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, cieszę się bardzo że paczuszki doszły i Poczta zdążyła przed Świętami
Niech koraliki się dobrze noszą i długo cieszą nasze oczy ![]() Haha panikara Panikowała, panikowała, a pierwsza dostała!
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cóż, ten typ tak ma w każdym razie super że poczta dała radę przed Świętami
|
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja również bardzo dziękuję Asiu za przesyłkę z pięknymi Trollami. Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, przepełnionych spokojem, miłością i radością, a także rodzinnymi spotkaniami. Pozdrawiam Gosia |
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
Moje drogie ja też się dołączam do wzajemnych Świątecznych życzeń Wszystkiego najlepszego!
|
#600 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na dodatek koleżanka skomentowała kilka tyg temu moją nową Pandorkę "przecież nie widać różnicy czy masz koralik za 100 zł czy za 5 zł". Trochę mi się smutno zrobiło, bo ja różnicę widzę (i czuję :P) tamtararam pokazałam dziś po raz pierwszy Pandorkę mamie i jej się podobała. powiedziala, ze musimy dzis jechac wybrac koralik pod choinke... a ja na to, ze juz sobie kupilam, bo byl rabat 30% :P stwierdzila, ze to troche dziwnie, ale w sumie ja jestem zadowolona natomiast tacie pokazalam (ani slowa o cenie) i powiedzialam, ze to srebro i kamienie szlachetne - skomentowal, że bardzo ladna juppi---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
aż sama dziś mamie opowiadałam, że można z koralików zrobić naszyjnik... tylko mi charmsa brakuje ![]() Sorina czy da się zapiąć charmsika od razu pod koralikami? tzn bez tego kolka z napisem yes charms...? jakos mi ono nie pasuje do tej kompozycji. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() LIKE! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

sowa jest prześliczna, taka bardziej czerwona niz pomarańczowa i bardzo dobrze, wlasnie o taką mi chodziło 

Ale głównie dlatego, że wcale o nie nie prosiłam, bo nie chciałam nikomu robić kłopotu z zamawianiem przez internet, bo to jedyna możliwość w tej chwili (niestety w mojej miejscowości nie uświadczysz ani Apartu, ani Yes'a). Chociaż kto wie, może przynajmniej jednemu bratu, który mieszka w Warszawie wpadnie do głowy taki pomysł...
jest super!
: