![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
A ja Cię lubię
![]() Cytat:
![]() ![]() Lubisz mnie już? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kto to taki ten bohater? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() ale mam czyste podłogi ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() serio taka jestem? to sie tak rzuca w oczy nawet przez net? ![]() ale mowie wam na przyszłosc-farby lateksowe to zuoooooooo...lepiej se akrylem walnąć ![]() ale ten lateks tworzy taka warstwe na scianie ze mam wrazenie ze jakby było trzesienie ziemi to sciana w srodku by sie pokruszyła a powłoka z farby stałaby niewzruszona ![]()
![]() |
#3305 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Yyyy, jakby to powiedzieć...
![]() A w Krakowie jest gdzieś Lutens w stacjonarnej perfumerii?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jest nawet w dwoch ![]()
![]() |
#3307 |
Nindżopesz
|
Troche lubie
![]() Taka tam przelotna (wczorajszo-dzisiejsza) milostka, niejaki Hijikata-kun (czy podobnie) z anime-o-szogunach-o-skomplikowanej-nazwie-ktorej-nie-pamietam ale nawet polecac nie ma sensu bo wieje nuda i tylko chuopcy ladni... Chooinki poubierane, hm? |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No weeeź, nie rób sceeen! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale nam tylko nie mów, że żaden się nie spodobał? ![]() Wcale nie, Oni kuamjom, nie słuchaj ich ![]() ![]() --- Zakupy były tak owocne, że myślałem, że tych toreb do domu nie przytacham ![]() ![]() ![]() W Sephorze też byłem, i tak: Belle d'Opium przyzwoite, ale szału wielkiego nie ma, męskie Dune - nic wielkiego, jakaś drażniąca nuta z lamusa, Ferragamo: Subtil ph (na lato mógłby być, ciekawy nawet) oraz Tuscan Soul (piękne cytrusy z kwiatem pomarańczy, figowcem i irysem, jeśli zamarzę o jakimś niebanalnym świeżaku, to będzie mój następny zakup) ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
ʞɐɯǝuɐ
|
hej
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: apropos... http://www.youtube.com/watch?v=IG3GR...eature=related a tu mhhroczny wampirek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=49Ax4RJGFf4
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-23 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
grozi wypollizowaniem
|
gryx-tylko ty mnie rozumiesz, zamieszkaj ze mnom
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3312 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Kolcia - duuużo spokoju i odpoczynku na święta
![]() Flo, strasznie się cieszę że jest z powrotem ![]() ![]() haha, ale zabawne ![]() pociąg z wrocka, przyjechał do wawy o czasie a do białego na trasie miał 3 minuty opóźnienia ![]() i niepotrzebnie kupowałam miejscówkę bo nie było ludziuff Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u mnie w torbie miesci się tylko portfel, klucze i parę drobiazgów, a i tak jest ciężka, raz że skórzana a dwa że portfel waży mega dużo, nie wiem skąd to się bierze Cytat:
![]() Cytat:
żałuję że nie ma już pralek brandt, były świetne też nie wiem, ale pewnie przesadzasz ![]() ![]() chooinki się ubiera w wigilię ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() edit: a właśnie, Polly, bardzo dobra nazwa szkoły - bierz ją!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-12-23 o 17:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
grozi wypollizowaniem
|
podobno są tam fajni i młodzi instruktorzy z poczuciem humoru ![]() jadeu po pemele ![]() masssaakra ludize masssakra-nie rubcie remontu!!! remonbt to zuooooo! orobisz sie człowieku, wydasz kupe kasy a wyglada gorzej niz było ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- moj salon wyglada jak bunkier ![]() ![]() ![]()
#3314 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
to i fajnie, dobrze żeby się komfortowo czuć z instruktorem
jestem przypadkiem w odkurzaczowym temacie, mam kupiła babci zelmera odyssey z turboszczotką (co za nazwa ![]() w instrukcji piszą że turboszczotka super zbiera zwierzęce kłaki z dywanów, jesli by tak rzeczywiście było to się chyba nad tą opcją odkurzaczową zastanowię ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
pokaż fotki - ocenimy ![]()
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Okazuje się, że na prowincji jest net, tylko wyznaczyli limity połowowe, więc będę atakować z zaskoczenia ![]() I poproszę ładne streszczenie, bo nie nadrobię, nie ma ch**a we wsi... |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
widocznie tak
![]() oczywiście zapytali wcześniej o pozwolenia dostępu do profilu i adresu @ od wczoraj >25 chłopa sie uzbierało ![]() i dostałam status popularności - wysoki, bez słowa w profilu - widocznie lepiej jak się nie odzywam ![]() tak mi napisali: "Czy naprawdę żadna z pokazywanych osób nie podoba Ci się? Przyjrzyj się uważnie, bo możesz zaprzepaścić szansę poznania kogoś interesującego!" Jeden mi się spodobał, ale w sobotę piłam piwo z nim i jego dziewczyną ![]() No i ex-a namierzyłam ![]()
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zjechałam w poniedziałek, to chociaż śnieg był, że nie wiedziałam gdzie ulica a gdzie chodnik, a teraz to roztopy i wszystko jak na dłoni. Karpia też nie mam, co mnie akurat cieszy, gdyż nie jadam, barszczu takoż, ale jest... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() azaliż dober barszcz nie jezd sły |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() no, i lubieu szczawiową i ogórkową - barszcze zielone ![]() uszy takse - nie lubieu zewnętrza mączanego i wyrobów wytwarzających kluszczankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Barszcz Sosnowskiego prozdrowotnie - spożywa się z jarmużem i jarzębiną ![]() A szczawiowa jest ![]() A, no i szpinak też jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie skończyłam gotować dwie kopy uszek. Padam. Gdyby nie to,że rodzice obchodzą święta, to by mi się nie chciało. Nam by starczyło piwo i coś do piwa ![]() świtem to ja wstaję, a właściwie nawet sporo przed ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
fajny naszyjnik
![]() http://www.restyle.pl/Wisior_OCTOPUS...zy_29-522.html
#3326 | |
grozi wypollizowaniem
|
mam pamele
![]() ![]() ![]() ale jak ułoża to stwierdze pewnie ze z***ane ![]() ja bardzcz lubie u cha tez-z nadzieniem grzybianym najchetniej ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
zaiste straszliwy ![]()
![]() |
#3327 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Za to jestem zachwycona tymi prążkowanymi rajstopami z restyle ![]() Że też musieli mi dzień przed świętami wrzucić plan zajęć na następny semestr... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (mój wilk waży tyle, co 25-tka Angela ![]() ![]()
![]() |
#3329 |
grozi wypollizowaniem
|
a fłasnie-maja dzienki-przypomnialas mi ze perfumy nie spakowane...
![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, padam nie wiadomo czemu, nastrój nawet nienajgorszy, ale brzuch mnie nawala
![]() Okna umyte, ale tylko wewnętrzne skrzydła. Bo pojechałam po prezent dla siebie od W. i perfidnie kupiłam sobie dryndusa od Niego ![]() Słuchajcie, spodobał mu się kolejny (trzeci ) zapach- Zen! (inne to Automne i, uwaga Miciel- Couture Moschino) Pin, bardzo się cieszę, że jesteś ![]() I w ogóle całuję wszystkich zapracowanych oraz nie mogących się zebrać ![]() albo dla uproszczenia wszystkich.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.