![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne.
więc co myślisz o wymianie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za aliena?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
To ja jednak podziękuję
![]() Stosujemy się do regulaminu - )przynajmniej ja i większość wizażanek ) i starsze stażem wizażanki mają pełne prawo prosić aby świeża wizażanka wysłała pierwsza ![]() Nie ma wtedy znaczenia kto w czyim wątku pierwszy się odezwał w momencie gdy ustalamy wymiankę z początkującą wizażanką - ja Cię rozumiem, ale niestety też się sparzyłam więc teraz przy tak świeżych wizażankach jednak częściej proszę o prawo do zaczekania na ich przesyłkę ![]() Szkoda, bo zapowiadała się ładna wymianka ![]() Do następnego ![]()
![]() |
#125 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne - dokładka w 2 poście
wiem kochana że to z Twoich flaszek, zbiór flaszek masz taki, że mnie powalił
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dla porządku zapisuje - wymianka z Vanilla:
Od Vanilla: Molinard Fleurs de Figuier 1ml L'A Verte Violette około 0,5 ml Boucheron Initial edp 0,9 ml Guerlain Terracota Voile d'Ete - 1 ml (?) Dior Dolce Vita 1ml Dior Dune Sun 0,4 ml Joop! All About Eve 1,3 ml Diesel Fuel Life Unlimited 0,6 ml Jean Patou Un Amour 0,4 ml Donna Karan Chaos 0,3 -0,4 ml Eternity Moment 0,3-0,4 ml Givenchy Hot Couture edp 1 ml Lalique Perles do 1 ml Les Belles zielone pomidorki 1 ml Ode mnie: Code Armani 5/30 ml YR Fleur de Noel żółte 2 ml AA Gentiana 1ml Lancome Hypnose Elixir 1ml Apres L'Ondee Guerlain 1 ml
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-22 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
jeszcze raz zapukam o Tendre Jasmin Yves Rocher
![]() zrobiłam u siebie dokładkę, zerkniesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze Cappuccino Demeter 30 ml, ale teraz czy ja nie chcę za dużo? ;-)
Daj znać, proszę, co myślisz o takiej wymianie. Chętnie zrobię odlewki z moich flakoników. Napisz, co ci się podoba ![]() Ode mnie: Clinique Happy Summer Spray + 2x Ulrik de Varens + ??? Od ciebie: YR Jasmin Tendre + Cappuccino Demeter. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Próbki Gold Sparkling i Fendi zrobię po 2ml - mam takie szklane fioleczki na zacisk.
Cashmere niestety nie, wolałabym oddać komuś nienaruszoną tę buteleczkę. Poza tym to bardziej olejek jest, a nie woda toaletowa, więc nie byłoby mi łatwo ;-) Krem na okolice oczu z Avonu jest jeszcze zapakowany w folię, zatem nie był otwierany ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Deal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ok jestem za wymianka a dorzucisz
- różyczki do kapieli Avon, zostalo 8 z 9 sztuk w opakowaniu, to te tajski kwiat lotosu? ze wzgledu na to ze extraordinary nie mozna juz dostac? nawet na allegro jej nie ma wiec uchowala sie u mnie ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
zamiast probek wolalabym
- Strawberry Banana, zużyte ok. 1 cm - Skittles Banana Berry, zużyte ok. 0,5 cm czy jest szansa? ![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, odlewki, próbki, pielęgnację i inne - dokładka 14.12
ja się trochę okroję:
Feminite du Bois Serge Lutens (1 ml) Aqua Allegoria Lilia Bella Guerlain (1 ml) Opium Fleur de Shanghai YSL ( 1 ml) Angel Pivoine T. mugler (5 ml) Angel Violette T. Mugler ile mi dasz? Angel Le Lys T. Mugler (2 ml) Amarena Lolita Lempicka ( 1 ml) Do Re Reminiscence (1 ml) Mira-Bai Chopard (1 ml) Patchouli Demeter (1 ml) co do moich próbek, to z fig jest cardamon fig [tej drugiej nie ma]. I został mi jeszcze 1ml Nu EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
jeżeli jeszcze masz to proszę zarezerwuj mi jeszcze próbkę
- Alien Saphir Soleil T. Mugler Ja na dniach spiszę co mam jeszcze do wymiany (może nawet jutro jak się wyrobię) i Ci podeślę na pw a z wysyłką poczekamy na "po świętach" ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-12-22 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
dopisałam troszkę
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2917 widziałam, że w "wish" masz Escadę Incredible me w jakiej pojemności szukasz? bo mam 2,5ml w samplerku i całą flaszkę 50ml - nową, zafoliowaną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
No wiesz, całą flaszke tez bym zgarneła, ale co ja bym mogła ofiarowac?
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- DKNY Pure Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses Oscar de la Renta - Oscar Citrus Tak po 1 ml bym zgarneła
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
o Aliena bym Cię chętnie pomęczyła i kusiła
![]() mam jeszcze mnóstwo nowych kosmetyków to jak Escada byłaby za mało to jeszcze dołożę oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Jakby co to mam poza wątkiem jeszcze Demeter Prune i Leather. Pierwsze nowe, bo to zapas, drugie testowane. Poza tym Antonio Banderas Spirit for Women 15 ml testowane i ok. 30/105 ml Red Amber Incense Voluspa.
no to ja pomysle i jeszcze raz wdepne do perfumerii po swietach, bo na razie tylko z chusteczki testowalam dosc dawno temu ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-23 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
ok, próbasy zaraz do listy dopiszę
![]() ... ok, myśl ![]() ja zaraz przejrze Twoje próbki i może je dziś "załatwimy" ![]() a te które wcześniej mi rezerowałaś jakie mają pojemności: Ralph i Alien Saphir Soleil ? Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-12-23 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Alien Saphir 2 ml
Raplh 0,7 ml To tak na oko ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
to mogłoby być tak?
ja Tobie: Estee Lauder - Pure White Linen EDP 1 ml Halloween 1 ml Halloween Freesia 1ml Rock n Rose Valentino - ok 1,8ml f - fabryczna Trussardi Jeans - ok 1,2ml ręcznie robiona, w plastikowym samplerku Hugo Boss Pure Purple - 1,8 f Cartier - Delices - 1ml f Sergio Tacchini OZONE - 1,1ml Guerlain l' instatnt magic - ręcznie robiona - ok 0,5ml DKNY Be Delicious Night - 2,5ml Apparition - 1ml Chanel no5eau premiere -ok 0,7ml DKNY Pure 1ml Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses 1ml Oscar de la Renta - Oscar Citrus 1ml ZA: Island Kiss Escada (1 ml) Vanille Noir Yves Rocher (2,5 ml) Madness Chopard ( 5 ml) Tropical Punch Escada (1 ml) Creme Brulee Demeter (2 ml) Alien Saphir Soleil T. Mugler 2ml Ralph Ralph Lauren 0,7 Creme Brulee Demeter (2 ml) Aqua Allegoria Lemon Fresca Guerlain (1 ml) acha. fiolki mam większe niż 1 ml ![]() ![]() bo chyba tylko 1 mam małą fiolkę, resztę będę musiała w większe odpsikiwać ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-12-23 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro rano niestety musze isc na poczte, wiec nie wiem? Chcesz zeby wyslac jutro? ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- A nie pomyliłas sie przypadkiem? 2x Creme Brulee Demeter (2 ml) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że pomyliłam
![]() to zastąp czymś innym w podobnym guście, zdaje się na Ciebie ![]() jak chcesz to podam zaraz adres, ale ja jutro nie dam rady wysłać... najszybciej w pierwszy roboczy dzień po świętach (poniedziałek?) mi się nie spieszy, także luzik ![]() jutro popakuje te próbki dla Ciebie ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-12-23 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak pomyslalam, ze po co ja bede do perfumerii na testy latać, skoro u Ciebie moge miec samplerek i potestowac porządnie? ![]() Wiec tym samym chcialabym jeszcze: Escada Incredible me - 2,5 ml w samplerku Avon In Bloom - 2,5 ml w samplerku Zarezerwujesz? i co chcesz z zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze zrobie ci 3 ml kasztana i 1 ml Orange Cream Pop Demeter i 1 ml Blueberry Muffin Demeter? w wątku go nie mam, bo go kocham i sknerą w tym wypadku jestem ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-24 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 ml kasztana i 1 ml Orange Cream Pop Demeter i 1 ml Blueberry Muffin Demeter znalazłam jeszcze Halloween Kiss. znasz? mogę Ci próbkę zrobić ![]() ale już za nią nic nie szukajmy właśnie siadłam i będę odpsikiwać i szykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
naszykowane, mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam:
Estee Lauder - Pure White Linen EDP 1 ml Halloween 1 ml Halloween Freesia 1ml Rock n Rose Valentino - ok 1,8ml f - fabryczna Trussardi Jeans - ok 1,2ml ręcznie robiona, w plastikowym samplerku Hugo Boss Pure Purple - 1,8 f Cartier - Delices - 1ml f Sergio Tacchini OZONE - 1,1ml Guerlain l' instatnt magic - ręcznie robiona - ok 0,5ml DKNY Be Delicious Night - 2,5ml Apparition - 1ml Chanel no5eau premiere -ok 0,7ml Escada Incredible me - 2,5 ml w samplerku Avon In Bloom - 2,5 ml w samplerku DKNY Pure 1ml Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses 1ml Oscar de la Renta - Oscar Citrus 1ml Halloween Kiss - 1ml uff ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.