|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
aj dziewczynki, no mi też szkoda tyle wydawać, ale głupio kupić komuś książkę jak ten ktoś kupuje Ci drukarkę, telefon, szlafrok z triumfa itp.... dlatego nie chcemy odbiegać prezentami, a to niestety wiąże się z ogromnymi wydatkami, chociaż i tak zaplanowaliśmy wydać na osobę 70-100zł góra
ale jestem zmęczona, tak późno wróciłam z pracy i jeszcze po prezenty jechaliśmy, padam na twarz. DObrej nowy wszystkim |
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam tak: albo dzidziuś albo praca w przedszkolu i obie opcje bardzo mnie interesują, więc zdaję się na los a co się odwlecze to nie uciecze, na obie przyjdzie czas pytanie tylko w jakiej kolejności ![]() certi, masz racje z tymi prezentami, potem się człowiek czuje jak ostatni biedak jak kupi coś tańszego, szkoda tylko że czasami Ci bogatsi o tym nie pomyślą, że kogoś może nie stać na takie prezenty. Mam nadzieję ze Was to za bardzo nie obciążyło ![]() martoolko, cene zauważyłam dopiero w domu no trudno niech sobie mają te 10 zł więcej ![]() bezaczku Kochana, nie wiem czy jutro będe jeszcze miała czas w ogóle komp włączyć więc wszystkiego naj naj naj najwspanialszego samych radosnych dni, spełnienia marzeń tych małych i ogromnych Kochane moje! Życzę Wam, Wasyzm tż'tom i rodzinom: Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość, a kolędowych śpiewów nie było dość! -Cysia
![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-22 o 23:07 |
|
|
|
|
#1233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja dzisiaj pierwsza...
Cytat:
![]() No niestety sklepy korzystają na tym, że ludzie przed Świętami zabiegani i nie zwracają uwagi na takie rzeczy, a do tego są skłonni wydawać więcej kasy niż zwykle ![]() Strasznie mi się dziś nie chciało wstawać. No ale pocieszam się, że to ostatni dzień w pracy i wolne Mam nadzieję, że droga minie w miarę szybko i bez komplikacji
|
|||
|
|
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
no i ja sie witam jako druga
![]() Acelinko trzymam kciuki za jedno i drugie Co by się pierwsze nie pojawiło to i tak cudowna wiadomość czy dzidziuś czy praca bezaczek7 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO certina4 no nie źle z prezentami Suma ostateczna musiała być imponująca ![]() a ja dzisiaj ostatni dzionek w pracy i 3 dni wolnego. Szkoda ze te święta tak wypadają no ale cóż lepsze to niż nic
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
ja teraz wstałam tez i zamierzam cos na swieta do jedzenia przyrzadzic ...jestem w zlym humorze i nic mi sie nie chce , a to wszystko ze z tz sie kłóce tzn. nie mozemy sie dogadac.
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść... ma któraś zapałki?? bo muszę sobie oczy podeprzeć.....
jejku jaka jestem zaspana...... ale nie ma uproś mam dzisiaj full pracy przynajmniej w planach i nie zawaham się jej użyć (czyt wykonać)Bezaczek wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() człapie zjeść coś na śniadanie i do roboty
|
|
|
|
#1237 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Kochane moje będziecie wszystkie zdrowe jak nie wiem co bo wczoraj miałam wypić za Wasze zdrowie lampkę wina a wypiłam całe tż jak przyjechał koło 11 to miał ze mną niezły ubaw. Nie pamiętam jak się kładłam spać Cytat:
![]() Sto lat sto lat niech żyje żyje nam Cytat:
miałam już wcześniej tak że miałam plamienia właśnie tak koło 10-16 dnia przyjmowania tabletek, jak poszłam do lekarza to po badaniach które wyszły ok powiedział mi że jak będą takie plamienia występować to mam wziąć podwójną dawkę tabletek i tak brać aż nie ustąpią i faktycznie jak tak robiłam to przechodziło . Wczoraj wzięłam dwie i dzisiaj mam tylko plamienie także zobaczymy dalej. Cytat:
żebyście się dogadali.A mnie dzisiaj mężulek uświadomił, że na wigilii będą u niego siostra cioteczna z mężem i dziećmi, wujek i wychodzi na to że dzisiaj na biega musimy kupować prezenty dla wszystkich no bo nie ładnie jak damy tylko teściom i siostrze tż wcale mnie to nie cieszy bo po pierwsze mi sie nie chce a po drugie to cienko z kasą
|
|||
|
|
|
#1238 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bezaczku 100 lat i dużo dużo zdrówka
![]() Cytat:
dzięki Kochana, trochę nas to obciąży niestety, ale Święta są raz w roku, tzn te na które kupujemy prezenty więc może jakoś to przeżyjemy ![]() Śliczne życzenia wybrałaś, ja te same w tym roku wysyłam wszystkim, a dla Was zaraz coś ładnego wyszukam ![]() trzymam kciuki tylko teraz nie wiem za co bardziej, ale chyba za bejbika ![]() Cytat:
a w ogóle wczoraj byliśmy w jednym ze sklepów agd- rtv, no i ostatnio kupiłam tam taką maszynkę do zbierania zmechaceń z ubrań, która jeszcze w poniedziałek kosztowała 19.99zł, a wczoraj już 21.99zł Kurcze aż się odechciewa zakupów robić jak wiadomo, że płaci się za nie dużo więcej niż o normalnej porze roku...Cytat:
Cytat:
no to niedobrze, że wyjdą Wam niespodziewane wydatki grudzień dla mnie jeśli chodzi o wydatki przebija wszystkie inne miesiąceidę zrobić jakieś zakupy na święta do domku i odebrać wędlinkę i karpia bo tata ma przywieźć no i muszę ogarnąć trochę mieszkanie
|
||||
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ostani dzień w pracy - jak to fajnie co do prezentów to zamówiłam na all prezent i nie wiem czy dojdzie, kurcze, nie można liczyć na to alegro, a zamowilam w tamtym tygodniu
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co sprzedawca to inaczej, ja kupiłam TŻ wodę toaletową, zapłaciłam za kuriera i następnego dnia od zamówienia woda była u mnie w domu -byłam w szoku
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja niby priorytet heheh, no nic, najwyzej jutro pojade po jakis zestaw kosmetyków- no masakra
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na a te niespodziewane prezenty, to faktycznie średnia niespodzianka, ale dobrze, że wiecie wcześniej Bezaczku, wszystkiego najlepszego!!!!! Ja zmykam robić sałatki Acelinka, czekam na wieści od Ciebie - przedszkole czy dzidziuś Niech los zdecyduje w takim razie
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-23 o 10:46 |
||
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt kobietki!!
|
|
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych, spokojnych Świąt dla Was.
Bezaczku najlepsze życzenia urodzinowe
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Bezaczku równiez dołaczam sie do życzen, wszystkiego najlepszego i oczywiscie swiateczne zyczenia tez Wam przesyłam ![]() wiecie ze nie uznali mi reklamacji butow, chodzilam w nich dokładnie tydzien, material z obcasów poodchodzil a pani mi napisala ze to zuzycie mechaniczne, odebralam je ale juz napisalam do rzecznika praw konsumenta i jak cos to po swietach do niego pojde, bardzo sie zdenerwowalam,
|
#1246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie zuzyciem byloby np zdarcie fleka czy tak jak oni pisza w ulotce ze nie podlega naprawie np jakies odksztalcenie ale oderwanie sie materialu to chyba co innego
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() dziękuję Wam za wszystkie kciuki jesteście przekochane ![]() magolinko, no to szybko sie tż dowiedział kto będzie certi, grudzień chyba dla wszystkich taki jest, niestety. W przyszłym roku zacznę prezenty kupować w październiku chyba sobie wpiszę w kalendarz dziewczyneczko :przytul: przed świętami wszyscy mamy nerwowy okres, w święta odpocznienie, odetchniecie to i nastrój się między Wami poprawi, zobaczysz ![]() metka, przegięcie z tymi butami. Przyjaciółce sama zaczęła skórka z przodu odchocić to tez powiedzieli, ze mechaniczne to jest byliśmy dzisiaj z tż'tem po choinke w nadleśnictwie i masakra totalna, same ochłapy zostały wybraliśmy taką małą która była względna i teraz czeka aż nam się zechce ją ubrać ja dziś pojechałam dobrodusznie do przedszkoli .. w pierwsyzm było jedno dziecko w drugim było wiecej ale wszyscy zdziwieni że angielski jest, no jakby mi powiedzieli we wtorek lub środe że ma nie byc, to by nie było teraz poogarniam mieszkanko i spróbuje poszukać reszty ozdóbek, wczoraj jednak sobie coś rozłożyłam i od razu inaczej jest w domku własnie mi świeci w oknie mikołaj, a w drugim pokoju gwiazdeczka i zmaltretowałam świeczki wbijając je w stroik ![]() a wieczorkiem zrobie serniczek
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-23 o 16:06 |
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
A ja jestem wściekła, właśnie się zorientowałam, że mi w laptopie głośnik nie działa |
|
|
|
#1250 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W przyszłym roku z batem Agawoo... a pierniczyć to się powinien piernik, a nie samochód ani laptop ![]() Wróciłam po 8 godzinach jazdy samochodem,
|
|||
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak, wiem że trudno wyczekać, ale zrób test po spodziewanej ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- dziękuję moja droga dziś minęła ze szwankiem, porysowałam i lekko wgniotłam auto 3mam kciuki za spokojną jazdę. uważaj, bo ślisko |
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
czekam z niecierpliwością ... ciekawe czy gdybym jutro rano zrobiła to by wyszedł
mogłam kupić dwa od razu ![]() wracam do tego co robiłam bo wpadłam w wir pracy i tak fajnie mi się wszystko robi, a jak usiąde na dłużej to mi się odechce wszystkiego ![]() |
|
|
|
#1253 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() i jak, praca wykonana? ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
no to zdrowe będziemy że ho ho szkoda tylko, ze moje wyniki nie są za dobre. ale już wzięłam wczoraj ten super-cud lek i trzymajmy kciuki, żeby podziałał, tym razem na dłużej ![]() nie ma co, wczas się kapnął ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() jakie sałatki?? mniam mniam---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() doszła przesyłka? mi dziś przyszły dwie. więc dotarło wszystko. tylko jedna nie wszystko co chciałam, ale nie ja składałam zamówienie, więc muszę to wyjaśnić ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
no te buty to niektóre robią... ja np do jednych włożyłam wkładki i mi się prawie noga nie mieści ![]() a odpisuję tak na raty, bo goście byli, a teraz się za obieranie warzyw biorę. spokojnych, zdrowych, pogodnych, uśmiechniętych, rodzinnych świąt i błogosławieństwa Bożej Dzieciny wam życzę, moje Drogie Wizażanki
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-23 o 20:23 |
|||||
|
|
|
#1254 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczynki
Wróciłam na kilka dni... Ale od poniedziałku znowu brak internetu i tak do lutego / marca
|
|
|
|
#1255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj oj, szkoda, że nie będziesz mieć internetu ale jak tylko cię podłączą, to napisz koniecznie co słychać |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Wtajemniczenie
|
postaram sie
![]() dziekuje juz gadalismy , ale wiem ze mamy różne charaktery i takie sprzeczki sie pojawia w przyszlosci ...Cytat:
trzymam kciuki za dzidzi Cytat:
Ja juz nóg nie czuje bo robilam chyba pol dnia ta kapuste; jeszcze ryby pieklam i bylismy na zakupach. Kupilam sobie spodnie , kurtke i kask narciarski
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Danaeee84 witaj
zrobiłam salatke i piernika ![]() acelinka wiem ze dzidzi na swieta to bylby super prezent ale wytrzymaj troszke z tym testem
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa Bezaczek : wszystkiego najlepszego
![]() I dla Was dziewczyny najlepsze życzenia na Święta Bożego Narodzenia ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1260 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wszystko super
Pracuje się dobrze, mieszka się dobrze itp. No i coraz więcej mebli mamy, więc coraz bardziej zaczyna to przypominać mieszkanie ![]() Jedyną skazą na tym szczęściu jest wigilia, której w tym roku nie spędzam w domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

a co się odwlecze to nie uciecze, na obie przyjdzie czas pytanie tylko w jakiej kolejności 

samych radosnych dni, spełnienia marzeń tych małych i ogromnych 

jejku jaka jestem zaspana...... ale nie ma uproś mam dzisiaj full pracy przynajmniej w planach i nie zawaham się jej użyć (czyt wykonać)

Zakończone: 2
i mnie lekko brzuch pobolewal wiec nie wiem ...

wybraliśmy taką małą która była względna i teraz czeka aż nam się zechce ją ubrać
w drugim było wiecej ale wszyscy zdziwieni że angielski jest, no jakby mi powiedzieli we wtorek lub środe że ma nie byc, to by nie było
mniam mniam