|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cześc dziewczyny.
Ja własnie skończyłam wszystko przygotowywać. Jutro oboje z TŻ mamy dyżur więc spędzimy wigilie w pracy, ale będzie u nas wigilia taka składkowa. Ja zrobiłam rybe po grecku i własnie mufiinki ze snicersem. Jak wyciągałam to były takie lekko lejące, ale już skostniały ![]() Z racji tego że jutro nie będe miała dostępu do internetu chciaałm Wam złożyć serdeczne zyczenia zdrowych, radosnych i spędzonych w gronie rodzinnym Świąt. Niech magia jutrzejszego dnia przełamie wszystkie niechęci międzyludzkie i chociaz na ten jeden dzień sprawi, że popatrzymy na innych życzliwym okiem. Wesołych Świąt. P.S. Na przejedzenie najlepiej rozpiąć spódnice/spodnie
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
uff gotowe
posprzątane, pomyte podłogi mogę usiąść i odetchnąć Jutro tylko muszę zrobić przyszłej teściowej sałatkę bo mówiłam że jak coś to ma mi powiedzieć to zrobię.Lili wspaniale że wszytko się ułożyło i święta od razu inne będą, cieszę się z Twojego szczęścia, i wierzę Ci jaką ulgę psychiczną przeżyłaś dostając te wszystkie informacje i oby kolejny rok był taki jak te ostatnie dni szczęśliwy ![]() ijaa tak dla pocieszenia to ja na buzi mam ze 20 pryszczy wielkie czerwone i bez makijażu z domu ani rusz nawet w domu wstyd przy tż chodzić :P A co do zwolnień to ja się nie wypowiadam, bo aż mną trzęsie jak można być tak bezdusznym, zimnym, wyrachowanym .... żeby tak ludzi przed samymi świętami zrobić żal mi tych ludzi bo te święta to dla nich koszmar zapewne będą. Ale ja zawsze powtarzam, że sprawiedliwość istnieje i prędzej lub później każdego dosięgnie. Co do pytań wszystkich o ślub to my mówimy w przyszłym roku co roku tak powtarzamy o mówieniu żeby nam ktoś sfinansował nie wspominamy bo że tak powiem tych akurat nie brakuje. Ale jakoś tak no tż nie chce kościelnego bo go ci wszyscy księża wkurzają i największy problem w sumie to te nauki przedmałżeńskie o ile ja jestem skłonna w nich uczestniczyć tż nawet nie chce o tym słyszeć no chyba że pójdzie raz góra dwa razy i będzie z głowy ale parę weekendów chodzić to już odpada całkowicie. A poza tym to jest tak że raz planujemy raz nie planujemy i w sumie chyba do ślubu nie dorośliśmy, albo dobrze nam jest tak jak jest :-DCo do oszczędzania ja też nie mogę się doczekać 10, przeżyć przeżyjemy spokojnie tutaj się nie martwię w sumie mam jeszcze pół wypłaty na koncie, dzięki tym bonom mamy tyle zapasu zrobionego i z dodatkowych pieniążków to może ze 400-500 zł wydaliśmy na rzeczy do domku dziś koło 100 zł na same jedzenie dla zwierzaków no ale to już będzie do lutego. Tyle że chciałam spłacić kk do końca i jakbym przelała to co mam akurat by było ok ale znowu do 10 bez kasy to tak głupio, a żeby później korzystać znowu z kk Dziewczyny ale wy się nie kłóćcie z facetami nie ma o co ja już się nauczyłam, kiedyś to była normalka i wszystkim tłumaczę że takie ekscesy trzeba przeżyć a później będzie sielanka więc tego wam życzę ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- W ogóle dziękuję w swoim imieniu za wszystkie życzenia złożone tutaj przez SPD dla SPD dziękuję jeszcze raz i również życzę na zbliżające się święta wszystkiego najlepszego i co najlepsze, spokoju, pogody ducha, i czego byście dziewczynki sobie życzyły same tego Wam życzę ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Nadia chciałam zobaczyć twoją kuchnię tak zachwalaną czy jest możliwość?? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Aaaa i bym zapomniała muszę popakować prezenty ale nie mam taśmy klejącej ani kleju |
|
|
|
|
#4683 |
|
kobieta za ladą
|
Magicznych ,bajecznych radosnych Świąt..
ciepła przy stole i spełnienia wszystkich marzeń!! życzy dudi z rodziną
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
DobraDusza a jak tam twoja mamusia dojechała ? Długo jechała jak drogi ??
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
No i oczywiście nawzajem kochana
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-12-23 o 21:57 |
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wy sprawdzałyście listy dostania się do testowania pasków white stripes? Z tego co widziałam to zakwalifikowała się Lili, Sikoreczka, Nurek, Chaigata, Anastazja i chyba tyle, ale może coś pominęłam
![]() Tutaj macie listę http://www.wizaz.pl/akcje/blend-a-me...ips/index.html |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no tak to ja tam nie zaglądam tylko rozwijam pasek w przeglądarce więc nieraz trafiam bezpośrednio do wątku lub ewentualnie ustawienia myślałam że jakieś banery na górze to teraz muszę się dokładniej przyglądać
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Zapomniała też dodać że dziś miałam mieć wolne i od rana posprzątać no ale ze słodkiego snu obudził mnie telefon szefa że muszę się zjawić w pracy tak więc wstałam i pojechałam, później do miasta zakupy full ludzi dostanie się gdziekolwiek graniczyło z cudem plus zabójcze kolejki tak więc odpuściłam sobie połowę sklepów i o14 dotarłam do domu padnięta ale na szczęście tż zrobił obiadek gulasz a ja mogłam zabrać się za sprzątanie więc dziś zamiast być wypoczęta to znowu jestem zmęczona. |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zdrowia - to banalne
Dużo śniegu - to normalne Dużo kasy - nie wiem z skąd Życzę Ci Wesołych Świąt Dużo zdrowia i radości w sercu Twoim niech zagości. I prezenty i śnieg biały by te Święta urok miały. Smacznych wzruszeń przy choince I Odjazdowego Sylwestra ! ![]() Pamiętajcie, że Was uwielbiam ![]() |
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- mnie wywiało z domu, bo Tż wrócił, dałam mu obiad i byliśmy na zakupach ![]() dokupiłam paletkę jajek 30 sztuk coca- colę 2 sztuki , ser żółty, ser topiony czosnkowy, bagietkę i brzoskwinie w puszce do sernika, jutro od rana robię prezent dla bratanka Tż ![]() mam nadzieję, że sernik zastąpi słodycze (nawet z racji ograniczenia słodyczy) i ogólnie mam nadzieję, że składników na obiady na kilka dni starczy
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-23 o 22:28 |
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Lili zacznij ograniczanie od poniedziałku
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- może masz rację właśnie jem bagietkę z serkiem topionym czosnkowym i WŁASNORĘCZNIE wyhodowaną RZEŻUCHĄ
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-23 o 22:41 |
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W święta ograniczenia? NIGDY Uwielbiam wszelkie kiełki |
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się w końcu tak jak wcześniej, czyli pozytywnie nastawiona do życia i niezrzędząca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ja też, a własnej hodowli to w ogóle ![]() kurcze, a ostatnio chciałam szczypiorek wyhodować i mi nie wykiełkowała cebula zawsze kiełkowała, może to od cebuli zależy normalnie aż się zdziwiłam, bo chciałam mieć swój szczypiorekrobię sobie Rooibosa, chociaż diabeł korci colą ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- poprawiłam słowo rzeżucha ![]() zawsze mam z tym problem i musiałam do słownika zajrzeć , bo mi coś nie pasowało
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-23 o 22:38 |
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam spać, bo jutro ma sporo roboty, a rano jeszcze na zakupki podjechać, te ostatnie
![]() Dobrej nocy i wesołych, pogodnych świąt Kochane
|
|
|
|
#4697 |
|
Wtajemniczenie
|
Lili ale porobiłaś pyszne zakupy a dużo masz jeszcze miejsca w lodówce
![]() Ja też zaraz zmykam spać, bo od rana pewnie coś robić ale strasznie źle się czuje, oj chyba mnie nieźle rozłoży na święta
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, ale chciałabym kiedyś mieć napełnioną na maksa, żeby się aż ledwo domykała ![]() ![]() mnie dziś tak trzęsie zimno:/
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
A ja spać nie mogę
![]() Od wczoraj nie pisałam bo jak wiecie mam internet na kartę z telefonu. Kasa się niestety skończyła i żegnaj Cały dzień miałam zalatany. Najpierw pranie, sprzątanie a po 14 przyszedł TŻ i pierwszy raz w życiu został sam z mała a ja na 2godz poszłam na zakupy. Kupiłam ozdoby świąteczne i wieczorem ubraliśmy naszą choineczkę. Kupiłam sobie leginsy, samochód i puzzle dla TŻ chrześniaka. Miałam wstawić te zdjecia bluzki i choinki ale za cholerę nie mogę znależć kabla od aparatu ![]() Jutro pobudka o 7. Trzeba lecieć po chleb i o 12 do teściów Nie wiem czy mam swojej małej coś kupować pod choinkę. W sumie już kupiłam jej wózek dla lalki ale taki mam mały dylemat
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
ja w koncu mogę sie odezwać.dopiero teraz mam wolne bo skonczylam prace o 21, zanim dojechalam do domu to jeszcze zakupy i w sumie dopiero niedawno skonczylam tiramisu i sałatke na święta.masakra.co to za święta jak nawet porządnego wolnego nie ma.człowiek sie tylko narobi i nawkurza a to jak zwykły weekend będzie
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane SPD
![]() Życzę Wam magicznych świąt w gronie najbliższych i kochanych osób. Coby prezenty pod choinką cieszyły każdego. Dużo spokoju i zasłużonego odpoczynku!! ![]() ![]() Oliwko, nie wiem czy to o moją tak zachwalaną kuchnię chodzi ale postaram się wrzucić do albumu bo chyba już usunęłam fotki mieszkania ![]() Zaraz uciekam po chleb. później musze poodkurzać i pomyć podłogi i wsio sałatkę jednak będę robiła przed sylwestrem bo lodówka pełna Miłego dnia
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Oczywiście w nocy spać nie mogła przez tą chorobę, zaraz lecę do apteki po coś bo zwariuje Cytat:
![]() Wesołych świąt Bożego Narodzenia zdrowia, szczęścia i miłości w gronie rodziny i przyjaciół żeby Jezusek u was zagościł! |
|
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zgarniemy jedzonko od teściów i resztę od moich rodziców to nam się lodówka nie będzie domykała
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Moje ulubione SPD z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć samych pogodnych dni, mało zmartwień, pomocnych Tżów, niekończącego się worka pieniądzelów, i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń ! ![]() Ja dopiero wstałam dopijam kawke i lece do sklepu po pieczywo, mam nadzieje, że dostane gdzieś jeszcze pieczarki, bo mama zostawiła na balkonie i Tifi zjadł cały kg pieczarek ( albo jakiś kot- ale ja obstawiam tiffanego) całe szczęscie nic mu nie było
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula, ja kupiłam dziś w Biedronce pieczarki
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale je siebie tam nie widze![]() ooo już się widze a nie wiecie kiedy dostaniemy te paski?
Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-12-24 o 09:24 |
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś mi umknęło ?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- ja się tak nie bawie. nic nie wiadomo mi było o jakiejś ankiecie ![]() normalka...nic mi nie wychodzi
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
Kochane SPD za chwilkę jadę do teściów...
Także chciałabym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Życze wam dużo dużo zdrówka, szczęścia i pieniążków. Życze wam spełnienia marzeń zwłaszcza tych najskrytszych oraz pociechy z TŻ i dzieci(Lili i Dudi) Życze wszystkiego wszystkiego co najlepsze
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki niech te święta staną się dla Was przystankiem w codzienności wolnym od zmartwień i trosk, Nowy Rok niech przyniesie sama radosne chwile, niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. Życzę Wam dużo zdrówka, pomyślności i tego, żebyście były szczęśliwe, a uśmiech żeby zawsze gościł na Waszych buziach! Niech Wasze dzieciaczki rosną jak na drożdżach (Naduś tu specjalne życzenie dla Ciebie- niech fasolinka pojawi się w Waszym domku razem z pierwszą gwiazdką), kotki i pieski niech grasują trochę mniej niż zwykle, a szczurki i patyczaki dają mnóstwwwwwwwwwwwo radości. Niech Tż Was wspierają, a teściowe nie wkurzają Niech Wasze nowe domki staną się dla Was ostoją wolną od problemów. Tym które pracy szukają życzę wysypu nowych propozycji z Nowym Rokiem, a tym które już mają życzę rozwoju błyskotliwych karier i wspaniałej atmosfery w pracy. Życzę też by wszystkie te,które marzą o własnych firmach z sukcesem rozpoczęły swoje działalności. Tym studiującym życzę żeby sesja była bezbolesna, nie zniechęcania się porażkami i wytrwałości w dążeniu do spełnienia marzeń o dyplomie. Kraven życzę by przyszłe święta spędzała w swoim domku Tym co marzą o pierścionku życzę więcej "zdecydowania" u tżtów, tym co ślubu nie chcą życzę rodzin nie wypytujących Tym co chcą schudnąć życzę utraty kilogramów i dużo motywacji, tym co chcą przytyć życzę aby święta były obfite, a stoły uginały się od pyszności, których przecież nie można sobie odmówić. No i wszystkim nam życzę przypływu gotówki, co by temat naszego wątku zmienić na "Panny z tżtami mieszkające,gotujące i wydające dobra, a teraz zbieram się za resztę sprzątania i gotowania buziiiiiiiiiiiii Kochane!
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

, ser żółty, ser topiony czosnkowy, bagietkę
i brzoskwinie w puszce do sernika, jutro od rana robię