|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
wpadam jak po ogień
Miramejku, jak miło że bakterii brak Sylko witaj, całe wieki ![]() Olu mnie też zamurowało i wzruszyło, jesteś wspaniała, kochana, najlepsza Tak więc miś w łóżku.To nie do wiary, bo wszystkie nowości wyrzucała za burtę ![]() wracam do pierników
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
![]() piekny gest ciociu Olu Cytat:
![]()
|
|
#4773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przykro mi bardzo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, tak ![]() Kubuś wziął misia i się od razu przytulił No tak, ale Mikołaj ma na imię Ola
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
ciiii bo Mikolaj sie obrazi.........powiedzmy ze Św. Mikolaj z pomocnica Ola
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
mi jest chyba bardziej przykro, ze tata tam zostanie sam bo my tu będziemy wszysy, a On tam ma kolegę tylko super ta ciocia Ola ![]() aaaa bardzo się cieszę, ze wyniki ok! |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
a tato tez pewnie zly i smutny ze nie moze byc z wami co, a wiadomo kiedy do was przyleci?
|
#4777 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja zmieniam sieć bo ja w Orange Cytat:
ja jeszcze Amelii nie kupiłam, ciekawe po ile u nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tata sam tam spędzi święta? Ale pech ![]() Skierko Kochane już dziś składam życzenia bo mogę jutro nie mieć czasu do was wpaść ![]() Niech tegoroczne Święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam i Waszym Najbliższym wiele radości,szczęścia i miłości !!! Upichciłam 4 placki, dwie sałatki i padam z nóg reszta jutro ![]() Cytaty mi poucinało, ktoś pytał czy ciasto z makiem wyszło ![]() Odp. Tak ![]() Idę się kąpać i lulu bo jutro rano muszę wstać. Dobranoc
|
|
#4778 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć tyle ![]() Cytat:
O,to dużo u Was tych ząbków nam jak wyjdą jeszcze te dwie trójki,to też będziemy mieć 16Chyba tak,moje dziecko nie chce za dużo przegapić ![]() Ja już miałam parę akcji odsmoczkowania,ale niepomyślnych Mam nadzieję,że Wam się w końcu uda![]() To jeszcze nie tak źle,po prostu jest szczuplejszy ![]() Bartoś waży 12 z dekami ale też wygląda na szczuplaka,gdzieś bardziej nabity jest w sobieZabłysnął,a jak? ![]() O,jak miło dla Cioci Oli.Cytat:
tak mi przykro.Mimo wszystko mam nadzieję,że nie będą to dla Was złe świętaCytat:
![]() Cytat:
Teraz moja kolej,bo nie wiem o której jutro wpadnę,możliwe że samym wieczorkiem: pragnę przesłać Wam kochane najserdeczniejsze życzenia: niech nadchodzące Święta będą dla każdej z Was, niezapomnianym czasem,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę Wam,aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny,Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób. Wesołych Świąt!!! |
|||||
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro na pewno nie zdążę zajrzeć, więc już dziś: Kochane! Życzę Wam (i sobie ) duuuużo cierpliwości i matczynej wyrozumiałości,Spełnienia nawet najbardziej skrytych marzeń, Oczywiście tony prezentów, tych wymarzonych, i tych mniej , ale danych na pewno ze szczerego serca![]() I najważniejsze - aby to, co najlepsze do tej pory w Waszym życiu było najgorszym z tego, co się jeszcze wydarzy ![]() Ps. Olu doczytałam o misiaku-jesteś chyba najfajniejszą wizażową ciotką ![]() Ps2. Dziękuje wszystkim za życzenia Ps3. Może choć trochę nadrobię
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-12-23 o 22:44 |
|
|
|
#4780 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie
nie wiem czy jutro bede miec czas wiec wpadlam dzis bo chcialabym Wam zlozyc zyczenia ![]() Zycze Wam aby te Swieta byly pelne spokoju i milosci, aby Wasi bliscy byli przy Was przez caly czas, aby spelnily sie wszystkie Wasze najwieksze marzenia, zycze Wam zeby Wasze kochane Sloneczka chowaly sie zdrowo, bezproblemowo i w otoczeniu ogromnej milosci i czulosci, aby Wasi Tz Was kochali niezmiennie i zeby nigdy nie byli gnomami ![]() zycze Wam kochane aby wszystko ukladalo sie po Waszej mysli, zeby udalo Wam sie zrealizowac wszystkie plany i pragnienia i.............zebyscie po prostu byly szczesliwe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesolych Swiat czeko dziekuje za zyczenia
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-12-23 o 22:48 |
|
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego piernikowania Cytat:
Ja miałam tylko na łękotkę,na wiązadła musiałaby być już trochę konkretniejsza operacja ja mam nadzieję,że to mnie ominie![]() Za życzenia No,ja pytałam To jakiś makowiec tak?W wolnej chwili wrzuć przepis Też się żegnam ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#4782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj angyZa życzenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Doczytałam o zabiegu, duuuużo zdrówka Ci życzę Svi Tobie również wszystkiego najlepszego Nie nadrobię, nie ma szans ![]() Lecę, bo jutro dużo roboty na mnie czeka.
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
Wybaczcie, ze nie nadrabiam - wpadłam tylko na chwilke złożyć zyczenia. Ostatnio rzadko zaglądam na Wizaż i nie wiem czy jutro uda mi sie włączyć komputer Chciałabym życzyć Wam i Waszym bliskim:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość!
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No Cytat:
![]() za życzenia
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Wy też niedługo będziecie mieć 16-tkę ![]() Niestety ![]() Tak? A jak próbowałaś? Kiedy się poddawałaś? Napisz jakieś szczegóły ![]() Chciałabym, żeby nam się udało i Wam też ![]() Nie o samą liczbę chodzi, ale bardziej o przyrosty, no nic, zobaczymy ![]() za życzenia
|
|
|
#4787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Ja wpadnę jutro z życzeniami , a teraz idę spać, śpijcie dobrze Mamusie
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam do Was z życzeniami bo nie wiem, o której jutro dałabym radę zajrzeć ![]() Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości. Niech uśmiech zagości w domach. Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach. Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku. Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech szczęście i miłość dotykają nas delikatnie, lecz bez ustanku. Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się! ![]() ![]() ![]() Jolu, nawet nie wiesz jak bardzo cieszę się z wyników Kubaska ![]() Ps. Super ta Pani Mikołajkowa ![]() Aniu strasznie mi przykro, że Taty nie będzie z Wami ![]() Zdrówka wszystkim chorowitkom I dziękuję wszystkim za życzenia Ja padam z nóg. Od rana sprzątałam. Jeszcze raz dziś okna myłam bo nie mogłam patrzeć na nie Dopiero skończyłam piec pierniczki jutro będę ozdabiać bo dziś nie mam już siły. Wypiję herbatkę i kładę się do łóżeczka ![]() Ps. Zuzia od mojej Mamy dostanie bujak Little Tikes (czerwony piesek). Dziś chrzestny przyniósł Zuzi prezent i będzie to.... bujak Little Tikes (czerwony... konik ). Chyba metraż muszę powiększyć ![]() Dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Sylko witaj zgubo nie przywitałam się jeszcze z Tobą.Współczuję przejść |
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim za życzenia
i za gratki dla Antosia Miramej, cieszę się, że nie ma pasożytów Aniu, bardzo mi przykro ![]() Sylko, odpocznij Magi, zdrowia dla Maciusia ---------- Dzisiejszy plan wykonany piję wino, potem wanna i spać
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-12-23 o 23:47 |
|
|
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziękuję za życzenia zdrówka dla Maciulka. Jak napisałam wczoraj walczę i tfu, tfu, na razie nie jest źle aannuullaa jak wieszałaś ten czosnek? Cały warkocz czy inaczej? Miramej obiecałam, to i musiałam skończyć Ola wspaniała jesteś ![]() **** Niech Święta radością wypełnią Wasz dom. Miłości, szczęścia, zdrowia, spokoju. ps. dziękujemy za życzenia
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
................. Ja tylko na moment bo szukam przepisu na mailu a później ciężko będzie wejść![]() Wojtusiu wczoraj był paczkonosz ![]() ![]() ![]() : * Zu zakochała się w nowym przyjacielu piękny piękny piękny...i cekinków nawet nie zjada a debiut maszynowy...nigdy bym się nie domyśliła...wykonany jest tak profesjonalnie jakby to był conajmniej setny![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Ogromnie dużo radości zrobiłaś mi tą niespodzianką![]() P.S. Dziewczyny musze Wam pokazać nowego Przyjaciela od Cioci Wojtusi...zapraszam do albumu
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-12-24 o 08:23 |
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
W te święta magiczne,życzenia ślemy liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!! tree.jpgmikolajki_dzien_swietego_mikolaja.jpg
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Nie było mnie bo jakos nie miałam nastroju i czasu. Tż skutecznie psuł mi humor .....Chamski i wredny jest ostatnio że szok ![]() Życzę Wam spokojnych, szczęśliwych i smacznych Świąt Bożego Narodzenia ! Dużo radości z prezentów![]() U nas Tomek dostał już samochód little tikes i jest zachwycony własnie w nim siedzi ![]() Miałąm zdjęcia zamieścić nowego fryza Tomka , ale zapomniałam. Zrobię to po wigilii, akurat będzie okazja do zdjęć
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wpadlam na moment bo odkurzalam, jeszcze podlogi wytre i stol bede nakrywac, malz bedzie rybki robil bo reszta juz gotowa-mama zrobila wszystko![]() Svi to zes sie babo narobila ![]() i nic nie robimy kochane jeszcze raz dzieki za wszystkie zyczenia
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za życzeniaNo super, wiadomo ![]() Fajne prezenty ![]() Cytat:
, żeby dalej nie było źle za życzenia
|
|
|
#4796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super kotek Cytat:
za życzeniaCytat:
za życzenia---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ja rano byłam z Kubą u lekarza, bo miał od dłuższego czasu takie suche miejsce czerwonawe na policzku, czekałam, bo już miewał coś takiego i schodziło po Emolium, ale dziś rano wstał i to było bardzo zaognione, więc wolałam żeby to lekarz zobaczył. Dostał jakąś maść przeciwgrzybiczą, lekarka mówi, że tak w ciemno trochę, bo ciężko jej określić, co to. Mam nadzieję, że pomoże ![]() I my z Kubusiem życzymy Wam
najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia - niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia boze_narodzenie.jpg
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2010-12-24 o 10:43 |
|||
|
|
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś Świąteczny czas Dzwony biją w las Mały karpik się uśmiecha Wnet na pierwszą gwiazdę czeka Uszka dziś się przysłuchują Jak kolędę podśpiewują Barszczyk pięknie jest czerwony Zaś jak zwykle zawstydzony Zdrowych Ciepłych i Pogodnych Życzymy wszystkim Świąt Radosnych Ja i moja mała łobuziara ![]() Dzięki dziewczyny za życzenia ![]()
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
W te piękne święta
niech każdy pamięta z serca płynące życzenia: marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo dużo miłości. choinka 001.jpg
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4800 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() dziekujemy za zyczenia ![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze raz Wesolych.....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, przyszła dziś paczuszka do Kubaska, zaadresowana do Niego, w środku był śliczny miś 

...
i dzisaij już sie pochorował :/ nic mi nie pomógł, jedynie Bartek się zajął jak byłam na zakupach 
, przykro mi bardzo
ja jeszcze Amelii nie kupiłam, ciekawe po ile u nas
nog a trochę boli.Uszka zrobione,sprzątania trochę mi zostało i prasowanie ale mam męża w domu,więc go wykorzystamBartoszowi wychodzą dolne trójki,jeszcze się nie przebiły trochę marudzi i spał raptem pół godzinki,i to chyba nasze jedyne spanie dzisiaji coś mnie głowa pobolewa.Ehh...

nam jak wyjdą jeszcze te dwie trójki,to też będziemy mieć 16

, żeby dalej nie było źle