![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Nie, nie ja
![]() ![]() Oto moje sprzed dwóch lat, teraz nie mam czasu, szczególnie na zdobienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Szybko skończyłam, bo raz- to już było pomalowane i trzeba było załatwić ubytki - przetarcia, dwa- bałam się, zemdleję albo przeżyję odmienne stany świadomości od oparów z puszki (ftalonal farba alkidowa?).
Może i przeżywam- wpierniczam ciasteczka maślano- migdałowe, aż się wierzyć nie chce, ze coś może być TAK pyszne ![]()
#3363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zrobiłam tylko kilka reniferów i "gwiazdek" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę Misiaczki moje spać, bo mi się oczy zamykają i głowa kwieje ![]() ![]() ![]() Piernikowej nocy ![]() ![]() Pa.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
![]() przeżyłam ![]() byłam tak miła, że aż mi się niedobsz zrobiło, tiu, tiu, tiu chyba myślała, że tak ma byc ![]() Cytat:
![]() powiedziała Flo wziąwszy wielki łyk piwa ![]() Asiuuuula fantastyczne pierniki ![]() napiekę po świętach ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- zmykam spac, do dzisiaj, wpadnę z życzeniami i po życzenia ![]() kolorowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3365 | |
Wpisz tu zomzing
|
ja nie pamiętam
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie! Przyszło Poison!
![]() Pytam Wojtka "Wojtuś, zobacz, jak pięknie pomalowałam, mimo bólów, mam nadzieję, że to doceniasz...?" "No pewnie, że doceniam! Jak nie doceniam- można powiedzieć, że nawet przeceniam!" ![]()
#3367 |
Zakorzenienie
|
![]() a mój nastrój świąteczny... kurczę, jaki nastrój ![]()
#3368 |
Zakorzenienie
|
#3369 |
Zakorzenienie
|
#3370 |
Wpisz tu zomzing
|
wesoły piosenek co u mnie dzisia lecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś na fejsie wylosowalam... Rape Me ![]()
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
![]() Dzień dobry i idę dokańczać sałatki ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 |
perfumowy zawrót głowy
|
Zdrowych i Wesołych Świąt
Bawcie się dobrze! ![]() mój humor dziś też do bani, eh ![]()
#3374 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wesołych Świąt Barowicze ![]() ![]() ![]() ![]() idę do kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Kamena, Spoora, Ju, Gryx ![]() Ale mnie delikatnie mówiąc denerwuje ten cholerny limit ![]() Przez niego co chwilę patrzę ile już zeżarło i szlag mnie trafia. Tak se myślę, jak szybko będzie chodził net, jak zeżre mi całe 3 GB ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
![]() Wpadłam Wam wszystkim życzyć Zdrowych, Spokojnych i Wesolych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | ||||||
BAN stały
|
Wiecznie zielona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nie pytajcie mnie nawet, w jakże świątecznym nastroju podniosłem się z barłogu ![]() ![]() No, to tyle o mnie, wróćmy do miłych rzeczy ![]() Życzę Wam wszystkim spokojnych, radosnych Świąt, spędzonych w miłej atmosferze, bez nerwów, pośpiechu i niestrawności
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Spokojnych,rodzinnych Świąt Wam życzę
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
BAN stały
|
A! Miciel, w kwestii szynki jeszcze - Rejcz poprosiła w sklepie o parę plastrów szynki Gryszarda
![]() Gyrosa nie robię, nie chce mi się, a poza tym dopchać się do kuchni jest awykonalne. Może na Sylwestra (gdziekolwiek go spędzę) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | ||
Zakorzenienie
|
Znaczy się chodziło Ci o notatnik?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja dżyrosa ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
a ja już sobie zdążyłam ściągnąć jakiś fiński horror
![]() http://www.filmweb.pl/film/Sauna-2008-466903 fajnie gadają - bez napisów ni w ząb człek nic nie zrozumie ![]() ![]()
#3382 |
BAN stały
|
Spokojnych świąt wszystkim
![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2010-12-24 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziń dybry
![]() dalej nie ma nic świąteczneo do jedzenia ale chuika już stoi szartujesz? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- a właśnie, życzę Wszystkim duuuuuużo spokoju i odpoczynku na święta i po nich i zero zgrzytów ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja dziś planuję (poniekąd przez Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Corpse i Edward dla mnie o wiele fajniejsze ![]() ![]() Idę pastować podłogi, brr ![]()
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wszystkim Spokojnych, Radosnych Świąt
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Co do filmów - to bez ściągania oglądasz jakieś w necie? Bo wiesz, ja oglądam takie, które trwają średnio 5 min. ![]() I też składam wszystkim wszem i wobec życzenia wesołych, radosnych, szczęśliwych, rodzinnych (jak kto chce), leniwych, udanych Świąt! No i tego, czego u mnie nie będzie, czyli świętego spokoju... ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-12-24 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gdzie?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I życzę wesołych, spokojnych świąt, udanych prezentów i smacznego jedzonka ![]() Popakowałabym prezenty i sprzątnęła pokój ale swinia mi zasnęła na kolanach i nie mam serca jej zdjąć...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
ho ho ho ho!sandy claws.jpg
zakradam sie, by podrzucic Barowiczom serdeczne zyczenia zdrowych, radosnych i bezstresowych Swiat oraz mnostwa prezentow, zwlaszcza pachnacych ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() dzyn!dzyn!dzyn! Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2010-12-24 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.