|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona
Czytam swoje archiwum gadu i ryczę ze śmiechu.
Jaka ja pusta byłam.
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DAJ PIŁKEEEE Mistrzynie Świata w spamowaniu przedstawiają odsłonę 12. loży Łona
Amy dlatego ja swojego nie chcę czytać
![]() idę spać. dobranoc
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Weeeeee!
![]() ![]() Tu z kolei ja się łączę w bólu, bo coraz częściej po łepetynie chodzi mi fryzjer i nożyczki A miałam w planach dopiero po sesji się do niego zgłosić ![]() No chyba Cię...! Nie wolno! ![]() Kurde. Peggy, jedź na tego Sylwka, bo nie dość, że jestem strasznie Cię ciekawa, to jeszcze tego, jak opowiadasz ![]() A wtedy miałabym te kilka godzin jazdy z ciekawymi opowiadaniami ![]() Nie polecam, to po tym (tj. bo wyszłam w ledwo-co niedosuszonych!) ostatnio miałam te 39 stopni gorączki i w ogóle byłam przeziębiona ![]() Cytat:
Właśnie w tym momencie mam propozycję, aby darować sobie jakieś wielkie sesemesowanie (jakkolwiek - miłe to jest, nie przeczę) - i złóżmy sobie życzenia jutro tutaj ![]() Z piwa wróciłam, więc mówię dobranoc
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-12-24 o 01:02 |
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ładnie ! ![]() eee, dla mnie osobiście nie ma znaczenia jak będzie wyglądał stół, oby coś dobrego było do jedzenia ![]() witam wszystkie
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() no to tradycji stało sie zadosć
|
|
#1086 |
|
Konto usunięte
|
cześć
![]() nadaję jeszcze z pracy mam dyżur do 11:30![]() wykorzystam to i złożę Wam życzenia gdyż później już się nie pojawię raczej ![]() także tak: Życzę Wam żeby magiczna moc Wigilijnego Wieczoru
przyniosła spokój i radość, niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem. Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. I oczywiście Mikołaja z dużym workiem ![]() |
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;23957349]cześć
![]() nadaję jeszcze z pracy mam dyżur do 11:30![]() wykorzystam to i złożę Wam życzenia gdyż później już się nie pojawię raczej ![]() także tak: Życzę Wam żeby magiczna moc Wigilijnego Wieczoru [/QUOTE]przyniosła spokój i radość, niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem. Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. I oczywiście Mikołaja z dużym workiem ![]() uuuu ;/ dzięki ja może polecę klasycznie: Wesołych Świąt !
i pociechy z mężów !
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;23957349]cześć
![]() nadaję jeszcze z pracy mam dyżur do 11:30![]() wykorzystam to i złożę Wam życzenia gdyż później już się nie pojawię raczej ![]() także tak: Życzę Wam żeby magiczna moc Wigilijnego Wieczoru [/QUOTE]przyniosła spokój i radość, niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem. Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. I oczywiście Mikołaja z dużym workiem ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Wesołych Świąt! najedzcie się porządnie i odpocznijcie przez te kilka dni
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
HO! HO! HO!
Wesołych świąt!
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja wpadłam nawizaż na chwile
Wesołych świąt i cytujac za Karolą(vel łiskasem) szczęśliwego utycia ![]()
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1092 |
|
Konto usunięte
|
A więc tak, Smyki
nadrobię później, bo teraz jestem w strasznym niedoczasie, ale jakoś późnym wieczorkiem, przed pasterką powinnam zajrzeć jeszcze, to nadrobię wszyściuteńko widziałam że przewijały się życzenia więc za nie już dziękuje bardzo Nigdy nie byłam dobra w składaniu życzeń, ale że nie bawią mnie rymowanki to tak ode mnie tylko: Dziewczyny zdrowia, bo bez tego ciężko i szczęścia, bo to jest najważniejsze ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT wstawiłabym wam swoje zdjęcie w Mikołajowej czapce, ale po tej traumie święta nie byłyby tak wesołe ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ewaaa nie wiem czy prawidłowo, ale fejs mówi, że masz dzisiaj urodziny jeżeli tak to:STO LAT STO LAT ![]() zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego ![]() a jeżeli to nieprawda to też wszystkiego najlepszego, a co |
|
|
|
#1093 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;23957349]
Życzę Wam żeby magiczna moc Wigilijnego Wieczoru [/QUOTE]przyniosła spokój i radość, niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem. Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. I oczywiście Mikołaja z dużym workiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale urodziny chyba też. ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() To ja też Wam złoże życzenie, niech stracę. ![]() ![]() Najlepszego dałny!
Lovciam Was! ![]() ![]()
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o własnie Ewcia wszystkiego naj naj ![]() Cytat:
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
i ja na chwilkę wpadam...
![]() Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń i dziękuję za Wasze życzenia
|
#1096 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
Właśnie zobaczyłam, że nie załapałam się na napisanie choćby posta w 11 części No ale cóż, w końcu moja wina.Więc przepraszam, że mnie u Was, znaczy - mam nadzieję, że w dalszym ciągu mogę tak pisać - U NAS tak długo nie było. Wiele było powodów, ale nie o tym chcę teraz pisać ![]() Przyszłam złożyć Wam najserdeczniejsze świąteczne życzenia. Aby święta miały tę magię, cudowną atmosferę. Abyście je spędziły w cudownym gronie rodziny i przyjaciół. Abyście odpoczęły od codzienności Dużo zdrowia, szczęścia, radości w życiu, spełnienia wszystkich marzeń. Wszystkiego co najlepsze, po prostu A życzenia noworoczne jeszcze złożę ![]() I chciałam jeszcze podziękować, że w dalszym ciągu o mnie pamiętacie, że nadal jestem wymieniana jako żona w pierwszym poście, że pozdrawiacie i mam nadzieję, że już niedługo zawitam na dłużej ![]() Wesołych Świąt Och, przepraszam, zapomniałabym cóż za nietakt, ale wiecie, starość nie radość, skleroza nie boli, te sprawy Ewciu, Sto lat sto lat Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, wielu sukcesów, miłości, wspaniałych przyjaciół, dużo radości Wszystkiego dobrego
Edytowane przez klaudiabp Czas edycji: 2010-12-24 o 13:45 |
|
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaawww.
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Klaudi Mam nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz (jak najszybciej) i już nas nie opuścisz. Tęsknię.
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cały dzień dziś walczyłam UWAGA o to że chce się umyć w ciepłej wodzie A ja mialam głowę do umycia i wogole dla mnie to jest PODSTAWOWA potrzeba. I love this place Dżoa gardzisz mną? I moimi opowieściami? Życzę wam Kochane Mężów każdego dnia i każdej nocy! I jeszcze więcej zjazdów naszych w jeszcze większym gronie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Wy moje
Nie wiem czy zdążę Was teraz nadrobić. Popstaram się ale nie wiem. Tymczasem Chciałam Wam życzyć zdrowych i wesołych Świąt! Mnóstwa prezentów! Radości i miłości ( z siatkarzami
Hojnego Mikołaja i wszystkiego co tylko sobie wymarzycie Kocham Was ![]() I żebyśmy przez kolejny nadchodzący rok mogły spamować tak jak w tym BA! Żebyśmy bardziej spamowały w tym samym towarzystwie Wracajcie do nas Kolejnych zjazdów na mecze i inne imprezy albo i bez imprez I żeby reszta w końcu tyłki ruszyła i chciała się z Nami dałnić po całej Polsce ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT! Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-12-24 o 13:47 |
|
|
|
#1100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, że pytam, ale czy Twoja rodzina mieszka w cywilizacji czy już za Bugiem, ze Ci ciepłej wody żałują? Masakra. Cytat:
Cytat:
|
|
#1101 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;23957349]także tak:
Życzę Wam żeby magiczna moc Wigilijnego Wieczoru [/QUOTE]przyniosła spokój i radość, niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem. Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt. I oczywiście Mikołaja z dużym workiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyż to nie piekne, że nawet po uszy zarobione o sobie pamiętamy ![]() Klaudi! Madre and padre ![]() Tęsknięęęęe Jeszcze raz Wesołych Świąt Kochane dałny Wy moje A teraz uciekam dalej tyrać ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Paaa |
||||||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mówię że tu jest miejsce zapomniane przez Boga i ludzi
Na szczęście net już je Marti kurka! nie wiem o jaki wywód o Wlazłym chodzi ![]() Wogole to rok temu jakoś bardziej postarałyśmy się jeśli o życzenia idzie A część się nawet spełniła
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarskich Świąt, pięknych prezentów, rodzinnej atmosfery i żeby Wam się wszystko ładnie w brzuszku układało
![]() I nie zapomnijcie o Kevinie Ewa wszystkiego najlepszego
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ahahaha! Gdzie je Wally
Ale tu wyszedł Papuśnie Słodkości To zeszłoroczne haha ale i tak pikne Btw. jak się tak głębiej zastanowić to to foto przypomina mi z deka nasze z MG
|
|
|
#1105 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki dzięki Cytat:
Cytat:
dzięęęki ![]() Wszystkiego dobrego Cytat:
to gruuubo tam masz ... ;/ dzięki Cytat:
Cytat:
a ta jak zwykle musiała polecieć z życzeniami ![]() Cytat:
noo, oby nie tylko święta były siatkarskie ! Cytat:
dziwnie wyszedł
|||||||
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa - spełnienia !
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam powysyłać wszystkim życzenia, a że nie lubię hurtem tego samego to wszystkim wymyślałam. Zmęczyłam się.
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam wywiad z mężem i śfagrem
Fragmenty:Od początku sezonu bardzo dużo się o Was mówi i pisze, wywiady, dziennikarze, telewizja. Nie macie już trochę dosyć? ZB: Samych dziennikarzy to nie, ale mamy dosyć tych licealistek, które nazywają się paniami redaktor, a nie mają pojęcia o siatkówce. Interesują się siatkówką bo podoba im się na przykład Winiarski albo Kurek, są brane bardzo często z łapanki, zachwycone, że mają akredytację, ale nie umieją zadać jednego rozsądnego pytania, taki kompletny brak kompetencji. MK: Ja dam przykład. Przychodzi do mnie ostatnio jedna dziewczyna i pyta się, czy ja się nie boję o miejsce w szóstce, jak mam taką konkurencję na swojej pozycji. Pytam się, jaką konkurencję ma na myśli, a ona na to: no przecież Prygiel i Statsenko (śmiech). Wtedy to ręce opadają i właściwie nie wiadomo co powiedzieć. ZB: Czasami te pytania są naprawdę takie, że mam ochotę skończyć wywiad i odejść. Moje ulubione po meczu to ‘jak się czujesz?’. No jak ja się mogę czuć?! Jestem cholernie zmęczony i szczęśliwy, a jeżeli przegrałem to zmęczony i zły i tyle. Poza tym mam wrażenie, że upadła cała kultura dziennikarska. Kiedyś to było tak, że przychodził dziennikarz i mówił: 'dzień dobry, nazywam się tak i tak, jestem z takich mediów, czy mógłbym z panem porozmawiać'. A teraz to jest tak, że podchodzą i podkładają mikrofon i od razu lecą z pytaniem. A ja też bym chciał poznać swojego rozmówcę, tym bardziej, że nie mam obowiązku udzielania wywiadu. Brakuje mi pewnego minimum kultury osobistej u dziennikarzy. 1) Tjaa coś ala 'Pan Igor Prielożny? Nie Marek K. o cholerka pomyliłam facetów. Zabawne ale też żenujące. 3) Ale cytować to Ty mnie kochany nie musisz Bo to jest MOJE ULUBIONE pytanie! Jak słyszę jak się je komuś zadaje to mam ochotę wyjąć bazookę i 3) Ejj ja byłam pewna że tak się dalej robi Byszku tyś mój mąż prawdziwie. Ze wszystkim się zgadzam. Ogolnie to Nareszcie ktoś mówi o tym otwarcie ZB: Tak. Siatkówka halowa w naszym kraju jest bardziej perspektywiczna. No i nie ukrywajmy jest dużo bardziej prestiżowa i medialnie i finansowo. Wygraliśmy te mistrzostwa Europy i wtedy Michałowi powiedziałem, że no… MK: …sorry Winnetou… (śmiech) Kolejne nasze powiedzonko. Chłopaki no come on!
|
|
|
#1109 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aż sobie to zapisałam- mniej więcej to leciało tak ze wlazły przy zibim to pani Jadzia z 2 piętra i że Zibi(a raczej jego młot) by jego(wlazłego) i jego chudą d... sporzątnął jednym dmuchnięciem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oj tak
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak coraz mniej życzeń dostaję/wysyłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Jaka ja pusta byłam. 

A miałam w planach dopiero po sesji się do niego zgłosić 

mam dyżur do 11:30

No ale cóż, w końcu moja wina.
i mam nadzieję, że już niedługo zawitam na dłużej 

sorry, że pytam, ale czy Twoja rodzina mieszka w cywilizacji czy już za Bugiem, ze Ci ciepłej wody żałują?
Ale tu wyszedł Papuśnie
3) Ale cytować to Ty mnie kochany nie musisz
Byszku tyś mój mąż prawdziwie. Ze wszystkim się zgadzam.
Nareszcie ktoś mówi o tym otwarcie