|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lucyś - Ty także, zabieram te dwa. ;* ;* Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() koooooooty!
życzę Wam, byście nie zapominały o cudzysłowie same wymyślały opisy, i z czasem się udoskonalały, znalazły odpowiednich chłopów i nie narzekały ciągle, i pozjadajcie się nawzajem przecież jesteśmy wielką kochającą się rodziną tutaj ... no, żeby nie było. Szczęścia, dużo rodzinnego ciepła, miłości i spełnienia marzeń. jestem tu z Wami rok i trzy dni. te które kocham wiedzą o tym ![]()
|
|
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Może kiedyś znajdziemy się jeszcze raz we dwoje w tym samym miejscu, o tej samej porze.
'... patrz uważnie i przestań wierzyć w baśnie.' To, co oczekiwane to początek, a to co nieoczekiwane odmienia nasze życie. Źle nie jest, ale 'dobrze' wygląda inaczej. Konsultacja - uzyskanie czyjejś zgody dla dawno już podjętej decyzji (; 'Przyszedłeś się ze mnie śmiać, czy do mnie uśmiechać?' Nie możemy kontrolować tego, co przynosi nam życie, tylko naszą na to odpowiedź. 'Najgorsze jest to, że opieprzasz się, opieprzasz, a gdy chcesz się już pouczyć- robisz się głodny.' (; 'Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.' bo prawda jest taka, że to Ty mi nie dajesz szansy, abym dała Ci szansę. 'Gdy widzę twój uśmiech, to nie potrafię opanować swojego.' (; nie zadawaj pytań, to nie usłyszysz kłamstw. Never give up on anybody. Miracles happen every day. Nigdy się nie poddawaj. Cuda zdarzają się każdego dnia. poskładaj mnie, to tylko milion malutkich kawałków. Ty udajesz że nie widzisz , ja udaję że nie czuję. z perspektywy czasu zmieniłam tok myślenia, tusz do rzęs i światopogląd. Wesołych i dobrych świąt dziewczyny!
|
#3243 |
|
Raczkowanie
|
z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wam tego co
reszta ogólnie to miłości, szczęścia i weny. mamnadzieję, że w rok 2011 będzie lepszy od tego, a gorszy od następnego. kocham ! ♥ + jakiś brak weny dzisiaj mnie prześladuje. przepraszam. ~*~ chociaż nie powinnam, nadal żyję nadzieją. ' podnoszę się po klęsce, bo w sercu mam nadzieję ' dzisiaj nie ważne jest wczoraj. czasem lepiej iść pod prąd. nie ma rzeczy nie możliwych. ![]() moje życie przypomina dramat.
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T !
_________ 'wiedziałam, że chodzi cicho jak kot, ale jednak usłyszałam ledwo wyczuwalny, gdzieś na granicy świadomości, szelest poszycia, skrzypnięcie podeszwy. Poczułam jego ciepły oddech na moim policzku, gdy jeszcze raz szepnął: poczuj to...' zapalam świeczkę na stole i szeptem życzę Ci Wesołych Świąt. the fire is slowly dying and my dear we're still goodbyeing, but as long as you love me so, let it snow!
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
NAJDROŻSZE WIZAŻANKI!
Chciałabym życzyć Wam wesołych świąt. Wszystko co sobie zapragniecie. Weny, szczęścia w życiu, zdrowia, maksymalnej ilości miłości. Byście zostały na opisowym najdłużej jak się da. Udanego, opitego 31 grudnia. By następny rok był jeszcze lepszy od 2010. Kocham was wszystkie. Wy - moje wielkiomałe uzależnienie * : bawimy się w kotka i myszkę
ja uciekam przed twoja miłością ty bezlitośnie mnie gonisz Boże naucz mnie jeszcze raz wierzyć, szukać, wierzyć, utożsamiać się z Tobą, wierzyć, walczyć o niego, wierzyć w Nas ~ A chciałabym żyć normalnie zapomnieć o przeszłości póki co zapomniałam o uczuciach przeszłość została
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-12-24 o 11:54 |
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
idę, idę. szeroko otwarte oczy, czuwam nad wszystkim.
próbuję mieć nad wszystkim kontrolę. widać, że życie jest zaskakujące. widzę, że życie mnie kopie w dupę. czuję Twój oddech na moim ciele, znów Cię czuje, ból wraca.
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Siedziała na oknie patrząc w niebo i pytają gwiazdy co jest z nią nie tak, że ma takiego cholernego pecha. Wierzyłam w przesądy. Pamiętam , gdy poprosiłam o Ciebie .. oczywiście dostałam. Tylko szkoda, że na tydzień. Był znakomitym kłamcą, niesamowitym wmawiaczem miłości, doskonałym mówcą pięknych słów. Idealnym nie idealistom. |
|
|
|
#3248 |
|
Raczkowanie
|
okey niech bedzie ja tez zloze wam zyczenia, chociaz dla mnie to tylko oklepane slowka wryte na pamiec wypowiadane ze sztucznym usmiechem. wybaczice ale nienaiwdze swiat. no ale coz.. tradycja.
Wiec Wesołych Świat, duzo zarcia (zeby wszystko poszlo w cycki!), zachlanego sylwestra i skacowanego noewgo roku. ; ) `Jeśli runę na kanapę czy mogę spać w ubraniu? Bo spędziłam noc tańcząc, jestem pijana, tak sądzę Jeśli to wygląda jakbym się śmiała,ja tak naprawdę. pytam czy mogę odejść... ? Możesz więc odejść tak samo ja opuściłeś mnie Staram się, staram się Uświadomić ci jak wiele dla mnie znaczysz kiedy odejdziesz nigdy nie myśl,że spróbuję cię zatrzymać i może kiedy wrócisz będę poza tym kiedy odejdziesz czy chociaż odwrócisz się żeby powiedzieć "Nie kocham cię ,jak kochałem wczoraj" Być przedmiotem żartów i spojrzeń, kolejna lina bez haka Trzymałem cię blisko gdy się zderzyliśmy, ostatni raz bardzo dokładnie się przyjrzyj Wszystko ginie i nawet Ty nie chcesz zajrzeć do moich snów śmiejesz się z moich łez i odwracasz się znów Proszę pomóż, pomóż mi, nie zatykaj mi ust. ` mcr, celti. <3 nie mam weny.
|
#3249 |
|
Raczkowanie
|
Oduczyłeś mnie palić, nazywałeś mnie głupolem i łobuzem, przyzwyczaiłeś mnie do swojego oddechu na moim karku. Zawsze poprawiałeś mi szalik i zapinałeś kurtkę po samą szyję, robiłeś najlepszą herbatę i zawsze miałeś przy sobie chusteczkę - dla mnie, a co najważniejsze zawsze przy mnie byłeś.A teraz odchodzisz czuję się jak sierota bez serca, rąk i nóg.
Miała ochotę wczołgać się pod łóżko w nadziei, że mieszka pod nim potwór, który chętnie by ją zjadł. To przecież tylko internet. Otworzyła Gadu Gadu i Archiwum w którym przechowywała wszystkie wiadomości od Niego. Zaznaczyła wszystkie do usunięcia. Program pytał : Czy jesteś pewny że chcesz usunąć te wiadomości ? tak nie . Siedziała chwilę nieruchomo wpatrując się w ekran . Idiotyczne pytanie ! pomyślała z wściekłością. Nagle poczuła się tak jakby od jej odpowiedzi zależało czyjeś życie. Kliknęła na 'tak ' . Nic się nie wydarzyło . Świat istniał dalej. on ci się tak .. przygląda. tak intensywnie. jakby był twoim ochroniarzem,gotowym w każdej chwili osłonić cię własnym ciałem przed strzałem, czy coś w tym rodzaju.
|
|
#3250 |
|
Rozeznanie
|
'What will you Daddy do when he sees your Mama kissing Santa Claus? Co zrobi tata kiedy zobaczy mamę całującą się ze świętym Mikołajem? Underneath a winter sky pod zimowym niebem rows of angels in the snow hugs and kisses by the mistletoe Robić aniołki na śniegu Obejmować się i całować pod jemiołą I know you're out there I hear your reindeer Wiem, że jesteś tam Słyszę twojego renifera.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
jako, ze jestescie druga miloscia mojego zycia, z okazji Swiat chcialam Wam zyczyc
najlepsze zyczenia. MILOSCI, RADOSCI, SZCZESCIA! każdego dnia szukam jakichś mądrych słów, które mogłabym powiedzieć, zeby to zabrzmiało szczerze. a potem myślę, że zaczekam, aż zrobi się późno i będę z Tobą sam na sam .
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
rumuneczkaxd, niczego_po_trochu, dziękuję ; *
Wesołych Świąt !
" Pretty lights on the tree, I'm watching 'em shine. You should be here with me. Śliczne lampki na choince, patrzę jak świecą. Powinieneś być tu ze mną. The churchbells in town they're rining a song, what a happy sound. Theyr'e singing deck the halls, but it's not like Christmas at all. dzwony kościelne grają piosenkę, co za wesołą piosenkę. Ich dźwięk brzmi wszędzie, a ja nie czuję świąt. oh, how much joy it brings to see the ones You love. This year's gonna be the best Christmas. och, jak dużo radości przynosi ujrzenie jedynej osoby którą kochasz. Tego roku będą najlepsze święta. in my heart there is no doubt that this is gonna be the brightest holiday, 'cause here You are with me.. w moim sercu nie ma zwątpienia, że będą to najjaśniejsze święta, bo jesteś tu ze mną.. We'll stay up late tonight decorate the tree. Just look into my eyes and I will tell You truthfully that I don't need no Santa Claus to hear my Christmas wish. I got You in my arms and what could be a better gift than to spend my very favourite time of year with the one I really love.. Pozostaniemy do późna dzisiaj ubierając choinkę. Tylko spójrz w moje oczy a powiem Ci szczerze, że nie potrzebuję żadnego Świętego Mikołaja aby usłyszeć moje bożonarodzeniowe życzenie. Dostałam Ciebie w moje ręce, a co mogłoby być lepszym prezentem niż spędzić moją ulubioną porę roku z tą jedyną osobą, którą naprawdę kocham.. Outside the carolers start to sing. I can't describe the joy they bring cause joy is something they don't bring me. Na zewnątrz kolędnicy zaczynają śpiewać. Nie potrafię opisać radości jaką oni przynoszą bo radość to coś czego oni nie przynoszą mi. It’s time to be nice to the people You can’t stand all year. To jest czas bycia miłym dla ludzi, których nie możesz znieść cały rok. I won’t be home, I won’t be home for Christmas.. Nie będzie mnie w domu, nie będzie mnie w domu na święta.. What would Christmas be like without You here.. I’m sitting at the bottom of the mistletoe waiting for You to come home.. Co to za Boże Narodzenie bez Ciebie.. Siedzę pod jemiołą, czekając aż wrócisz do domu. No more lives torn apart, that wars would never start and time would heal the heart and everyone would have a friend. And right would always win and love would never end. This is my grown up Christmas list. Żeby nikt więcej nie umierał nagle, wojny nigdy się nie zaczynały, by czas mógł leczyć rany a każdy miał przyjaciela. I żeby sprawiedliwość zawsze zwyciężała a miłość nigdy się nie kończyła. To mój "dorosły" list do św. Mikołaja. But heaven only knows that packages and bows can never heal a hurting human soul. Tylko Bóg wie że paczki i prezenty nigdy nie uleczą zranionej ludzkiej duszy. I promise You, I'll be home for Christmas. You can count on me. Please have snow and mistletoe and presents by the tree. Obiecuję Ci, będę w domu na święta. Możesz na mnie liczyć. Proszę miej śnieg i jemiołę i prezenty pod choinką. I don`t need no presents. I need You for Christmas. Ja nie chcę żadnych prezentów. Ja potrzebuję Ciebie na święta. "
|
|
#3253 |
|
Raczkowanie
|
jaka wigilia taki caly rok ?
badz dzis przy mnie.
|
#3254 |
|
BAN stały
|
to ja też z życzeniami
![]() Pysie moje najukochańsze, ja po prostu będę Wam życzyć, aby wszystkie wasze marzenia i zachcianki zostały spełnione, przynosząc przy tym mnóstwo radości i miłości! mruczę bo nie ma słów na opisanie tego jak mi z Tobą dobrze zaglądam do jasnozłotej bombki i widzę nas, siedzimy w saniach tuż obok Mikołaja i trzymając się za ręce życzymy światu miłości, takiej jak nasza |
|
|
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
Perełki .
![]() Z okazji Świąt życzę każdej z Was spełnienia najskrytszych marzeń , dużo uśmiechu , który daje szczęście , miłości , która ten uśmiech wywoła , wielu pięknych chwil w gronie najbliższych a Sylwester niech będzie niepamiętany ;D ;** <333 "
Chcę z Tobą spędzić święta, z nadzieją spojrzeć w pierwszej gwiazdy blask. Usłyszeć znowu naszą kolędę. Przyjedź do mnie jak najprędzej. Wybaczyć łatwo jest, gdy w miłości odnajdziesz siłę. Chce usłyszeć z Tobą cisze której sama nie usłysze. Chciałabym być Twoim domem zapachem kawy i szklanką na stole. I chodź przygasł świąteczny gwar bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj wbrew tak zwanej ironii losu Przekonaj że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat by wyrównać rachunki strat żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas i zapomnieć że są puste miejsca przy stole ".
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
A gdy pytają, odpowiadam, że potwornie boli mnie brzuch. Ty też uwierzyłeś, że w święta każdy jest szczęśliwy? To trochę niedorzeczne ubierać choinkę i myśleć o Tobie. Gdybyś tylko był stałym składnikiem mojego powietrza... Jeśli uzależniłbyś się ode mnie, byłabym w stanie znieść Twój nałóg, nigdy z nim nie walcząc. Myślisz czasem o mnie? Gdy kładziesz się do łóżka albo pijesz herbatę. Myślisz? Widocznie można uzależnić się od braku drugiego człowieka.
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
płaczesz? a może nie potrafisz już nawet płakać? *** perełki, tańczącej choinki i karpia DJ'a. <3
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
A ja już dawno przestałam wierzyć w świętego Mikołaja i w ciebie .
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
SŁONECZKA MOJE NAJDROŻSZE.! Wesołych świąt Wam życzę. Dużo zdrowia, szczęścia, itp. itd. etc. No i oczywiście weny pyśki.! + dziękuję za kradzieże i żeby nie było off'topa - będzie wierszyk z życzeniami. wybaczcie, ale nie mam weny, i siły żeby coś wymyślić. "Lawiny radości,
Potopu miłości, Lampek migania, Kolęd śpiewania, Prezentów bez liku, Wiele kolędników, Sylwestra do rana z lampką szampana.! " WESOŁYCH ŚWIĄT.!
|
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
Już składałam życzenia, ale nie zaszkodzi drugi raz ![]() Wesołych Świąt i Najlepszego Sylwestra w gronie najlepszych myyszki <3 gdy stracę równowagę nad wszystkim
spadnę w otchłań najniższą. w pogardzeniu, w bólu, w cierpieniu. z nim, obok, bez niego. czuję to samo - pustka. odkąd zamieszkałeś w jej sercu, już nic nie ma większego dla niej znaczenia niż Ty.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-24 o 15:21 |
|
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiejszego dnia pierwsza gwiazdka powinna świecić nie tylko na niebie, ale przede wszystkim w naszych sercach. Życzę Wam wszystkim... wesołych
świąt! ![]() ![]() இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- -Przepraszam. -Za co? -Za zepsute święta. -Ale Ty mi wcale nie zepsułeś świąt wręcz przeciwnie są cudowne... -Nie kocham Cię już. W święta czuje się jak pomięta kartka z pamiętnika, o której nagle sobie ktoś przypomniał... இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ-- இڿڰۣ--இڿڰۣ-- இڿڰۣ--
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
Can you feel this magic in the air? ![]() /Czujesz tę magię w powietrzu?/
|
#3263 |
|
Raczkowanie
|
that they do not leave me until death..
|
#3264 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
DOSTAŁYŚCIE JUŻ TYLE ŻYCZEŃ, ŻE ODE MNIE WYSTARCZY ZWYKŁE : WESOŁYCH ŚWIĄT, SKARBY!
________________ dziekujee ♥♥ if you could see yourself, just for a day you'd see how everyone else sees you AND MY GOD, YOU'RE FUCKIN BEAUTIFUL! jeśli mógłbyś patrzyć na siebie chociaż przez jeden dzień zobaczyłbyś jak widzą cię inni i mój Boże, jesteś cholernie piękny! trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never know próbowanie zapomnieć o kimś, kogo się kocha jest jak próbowanie zapamiętać kogoś, kogo się nigdy nie znało
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
rumuneczkaxd - bardzo mi miło
agatka944, One for all, so_steadfast - okradłam _______________
'Może na tym to właśnie polega? Ty musisz przestać kochać, żeby Jemu zaczęło zależeć. Przyjaźń to nie nagroda pocieszenia' Friendship isn't a consolation prize. 'Gdyby tylko mogła, zamknęłaby wszystkie Jego troski w jednej dłoni, gdyby tylko mogła' If only She could, She would close all His concerns in one hand, if only She could. 'Wiedział, że był tylko zabawką na jedną noc, ale mimo to - pozwoliłby Jej, gdyby chciała, bawić się Nim tak wciąż' He knew that He was just a toy for one night, but even so - He would allow Her, if She wanted to play with Him so still. 'Być może nie istnieje żaden inny rodzaj intymności, mogący konkurować z dwoma spojrzeniami, które spotykają się z mocą i zdecydowaniem, i które całkiem po prostu nie godzą się na oderwanie od siebie' Perhaps there's no other kind of intimacy that can compete with two looks, which met with strength and determination and that quite simply don't agree to take a break from each other.
|
#3266 |
|
Raczkowanie
|
szeptał, że ją kocha a po chwili powiedział że nie jest w jego typie.
I w tym momencie jego dłoń spokojnie zacisnęła moją. Była w niebezpieczeństwie, zakochała się w nim. Łapczywie piła gorzką herbatę do której spływały łzy. |
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
Nagle poczułam niezrozumiałą miłość do tego niemal nieznajomego chłopaka Ale czy to była miłość? Uczucie, że chciałabym umrzeć obok niego, było ewidentnie przesadne Czy nie była to po prostu histeria człowieka, który w głebi duszy uświadamia sobie swoją niezdolność do kochania i zaczyna wmawiać sobie miłość? Nie miałam prawie żadnej szansy, by wejść w Jego życie Miłość może się narodzić z jednej metafory Czułam płynący od niego, delikatny zapach i wdychałam go, jak gdybym chciała wchłonść intymność jego ciała Lubię Cię, ponieważ jesteś absolutnym przeciwieństwem kiczu Nie pociągała go intymność śniadania we dwoje Opowiadał jej szeptem bajki, które dla niej wymyślał, jakieś nonsensy, powtarzał kojące lub zabawne słowa Panował całkowice nad moim snem: usypiałam dokładnie w tej sekundzie, którą wybrał -a teraz odejdę -dokąd? -daleko -Idę z Tobą ! -nie możesz. odchodzę na zawsze
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 magia się ulotniła, śnieg stopniałSabiiina, Kaaate90, viper19 marikab - okradłam <3 ![]() w myślach, a cała ta świąteczna otoczka się przerwała, myśli o Tobie są silniejsze. emanujesz ciepłem dłoni i zimnem serca. to banalne, ale zaczęło mi zależeć. i wszystkie te prezenty nie cieszą, wszystko oddałabym na skup w zamian za wieczór z nim. choćby za szeroki uśmiech i uścisk dłoni, jego dłoni. nigdy nie przypuszczałam, że to ja będę czekać. chciałam podziękować za to, że udowodniłeś, iż moje marzenia i schemat idealnego mężczyzny to realia, choć miliony ideałem by tego nie nazwały. by 2011 rok zapoczątkował się zamkniętymi dłońmi i pocałunkiem na rozpoczęcie życzącym ' szczęśliwego Nowego Roku'. poddałam się i po raz kolejny obudziłeś we mnie żądzę walki. gdy jej psychika nie wytrzymywała, a rozum podpowiadał by się poddała, poddawała się. była zdolna zrezygnować i wtedy właśnie działy się rzeczy codzienne i zwykłe. Uśmiechy, smsy, rozmowy, które sprawiały, że serce nie pozwalało jej się poddać. daj rękę pokażę Ci do czego jestem zdolna jak kogoś kocham.
|
#3269 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję słoneczko! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kapa że tak daleko ale w sumie sami najlepsi...trzeba o tym pomyslec dzięki za info ![]() Cytat:
Cytat:
" Czekam z niecierpliwością na chwilę, gdy odkryjesz, że na czubku twojego nosa nie kończy się świat.. Najgorzej jest wieczorami, gdy siadasz na łóżku i czujesz, że tak na serio nie masz nic.. Mama zawsze powtarzała mi, żebym nigdy nie kładła się do łóżka zła. Dlatego teraz siedzę i planuję zemstę . Wiesz co? Mam satysfakcję. Że teraz to ja jestem tą, z którą zdradza się te naiwne idiotki myślące, że ich facet utrzymuje celibat. Oddam zły humor. całkiem za darmo... i powiedz mi dlaczego tak musi być? Nie dojrzałeś by być ze mną. Dla ciebie nie liczy się charyzma dziewczyny. Bierzesz każdą po kolei, bo myślisz, że nowa znaczy lepsza. Jedna miłość to dar od dawna przeznaczony nam i zapisany w gwiazdach. ` kiedy miłość unosi się w powietrzu. "
Jeśli już jakieś były to przepraszam najmocniej nie ogarnęłam jeszcze wszystkich stron od ostatniego wpisu,zostało mi niewiele ale już siły nie mam ![]() Wesołych świąt!!!!!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-12-24 o 19:31 |
||||||
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych, ciepłych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń i duużo miłości w 2o11 roku
''teraz cieszy mnie nawet picie herbaty po warunkiem, że pije ją z Tobą dopiero teraz dostrzegam jak popularne jest twoje imię..... skoro i tak mam sobie zmarnować życie to wole to zrobić z Tobą nic tak mnie nie rozgrzewa jak ty ciągle idę spać z nadzieja, że jutro mnie pokochasz... podaruj mi swój śmiech, niczego więcej nie potrzebuje''
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

ogólnie to miłości, szczęścia i weny. mam