|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Ja atmosfery z WORDu jako¶ nie wspominam mi³o. Pani obra¿ona bo nie zamknelam drzwi - jak wchodzilam byly otwarte i to jej powiedzialam. Ludzie jacy¶ zestresowani... Jakby na egzamin czekali. Powa¿ne to towarzystwo.
Najlepsze by³ panie przed 3 - ta zdaje XXX raz, tamta te¿, ta 3 miesiace nie je¼dzi³a ale przysz³a, ta nie wie nic o ¶wiat³ach. I panowie co zdawali na ciezarowe i na ³uku jeden krêci³ jak mija³ 2 przês³o p³otu - tak sobie pomyslalam ze mogliby mu ten p³ot noca przesun±æ trochê.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2010-12-24 o 16:52 |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak posz³am zapisac sie na egz, to Pani w okienku by³a strasznie nie mi³a...
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
Dzieñ dobry!
uff przeczyta³am co by³o do przeczytania i wpad³am z ¿yczeniami (ajj ten ca³y ¶wi±teczny kocio³ek zabra³ mi ca³y cenny czas na ulubiony w±tek wiza¿owy) Wiêc ¯yczê Wam by te ¶wiêta i w ogóle ca³e ¿ycie minê³o Wam wszystkim kochane przed/w trakcie/po kursantki w zdrowiu, szczê¶ciu, rado¶ci. ¯yczê ¿eby ka¿da z Was jak najszybciej zda³a kurs, kupi³a w³asne wymarzone 4 kó³ka. ¯yczê ¿eby zakrêty by³y proste Do tego oczywiscie pysznej harbatki, smacznych pierników i wszystkiego czego tylko pragniecie!Nie mia³am jeszcze okazji pogratulowaæ ale Martolek - piêkny w±tek nam za³o¿yla¶
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-12-24 o 19:04 |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dziêki eyo,
Ja ju¿ po. Ale tu widzê pustki...
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
eyo dziêkujê
ja te¿ ju¿ po, teraz odliczam minuty do pasterki
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 947
|
zawsze mo¿na siê zawie¼æ na pasterkê
(dla tych ju¿ "po")
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam "taaak daleko" do ko¶cio³a, ze pewnie dalej bym mia³a z koñca parkingu ni¿ z domu. Chocia¿ to ju¿ rodzinie obwie¶ci³am - w koncu ca³y czas pada. Byli¶my na spacerze - zmok³am, zmoczy³am buty i spodnie. Co za pogoda...
Pasterkujemy zwart± grup±, a po pasterce - herbatka (taka nasza ma³a rodzinna tradycja od kilku lat).
|
#98 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
jomic, bardzo fajnie siê macie
u mnie ma³o kto wyjdzie z domu o tej porze... przynajmniej dzisiaj raczej ogl±damy relacjê z tv... Tylko teraz przysz³am "odpocz±æ", bo rodzice pal± i ju¿ mnie oczy piek± :/ niestety nic nie poradzê na ich na³óg ;/ A padaæ, nie pada eh ale ogólnie strasznie siê drepta po tym niby ¶niegu, ¶lisko jest, gorzej ni¿ w wiêkszy mróz... Moje drogie, weso³ych ¶wi±t jeszcze wam po¿yczê!
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dreptamy - niezale¿nie od pogody. Chocia¿ spaæ juz nam sie chce.
Paliæ - na zewn±trz. U mnie tak jest.
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w³a¶nie wróci³am od babci
jestem tak najedzona, zapas na ca³y tydzieñ!
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te¿. I tylko u mamy...
Uciekam
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
ja siê objad³am jak dzika ¶winia... ale tyle pyszno¶ci na raz to tylko raz do roku
ja w tym roku nie idê na pasterkê, bo musia³abym i¶æ sama a szczerze mówi±c bojê siê a podobno okropnie ¶lisko jest! a¿ strach... deszcz w ogóle pada pomy³am prawie wszystkie gary, jeszcze parê zosta³o, ale ju¿ dzisiaj nie dam rady bo padam... Cytat:
siê mo¿na ale siê nie ma czym Cytat:
![]() cieszê siê, ¿e to doceniacie duma mnie rozpiera jak nigdy haha
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Pasterka by³a, herbatka by³a, a kursantkowych wiza¿anek nie ma. No ale rozumiem, to nie pora (jakby te swiêta by³y w czerwcu to ju¿ by siê rozwidnia³o).
Do¶wiadczeni kierowcy oczywiscie znów przedyskutowali moj± "niebezpieczn± jazdê na biegu do skrzy¿owania". Ale o godzinkach w eLce to nikt nie pomy¶la³ (w ramach prezentu dla mnie). Ach, nie mam na nich si³y. I nie bêdê siê przejmowaæ. Zasypiam, dobranoc
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z przyjació³k± chodzimy od ³adnych paru lat na pasterkê niezale¿nie od aury za oknem.
Wracaj±c chcia³y¶my obraæ bezpieczniejsz± drogê do domu(bo mamy bzika na punkcie samochodów poruszaj±cych siê noc±) w rezultacie czego wróci³am ca³a mokra do domu(nasza bezpieczniejsza droga okaza³a siê drog± do przep³yniêcia a nie do przej¶cia, mia³y¶my wróciæ i przej¶æ normaln±(t± niebezpieczn±) ale przestraszy³y¶my siê 2 panów w stanie po spo¿yciu alkoholu id±cych za nami, którzy -jak siê pó¼niej okaza³o-znaj± nas od lat)takie ¿ycie p³ochliwych... có¿ zrobiæ (chyba tylko PJ nas oszczêdzi od tego typu wra¿eñ)
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2010-12-25 o 10:20 |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
¦wi±teczne dziñ dobry
![]() nawet w ¶wiêta nie opuszczaj± mnie samochodowe sny... Pierwszy raz sz³am na paserkê z parasolem chroni±c siê przed deszczem. A teraz chyba trochê zamazr³o i jest lodowisko - warunki na drogach "bajeczne". Uciekam piec schabik.
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ doberek
![]() ja dopiero wsta³am, tzn wsta³am ju¿ o 6 bo psiak p³aka³ mi pod drzwiami...ale z powrotem wróci³am do ciep³ego ³ó¿ka, bo za oknem sypie ¶niegiem i jest chyba -10... warunki do jazdy-katastrofa pod tym ¶wie¿ym ¶niegiem sam lód...
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Witam
u mnie jedyne -2 na dworzu sylwiszon, oddawaj psiaka no naprawdê to jest bardzo niebezpieczne, co nie?
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
hej hej!
fajnie, ¿e to w koñcu wszystko zamarz³o i jest wiêcej ¶niegu! Chocia¿ i tak ma³o posypa³o... Ach ¶wiêta s± fajne, jak siê nie choruje :P wczoraj w sumie ca³y dzieñ jakie¶ rewelacje ¿o³±dkowe mia³am ( tzn. tylko taka jakby gor±ca kula w ¿o³±dku, wiêc s³odko¶ci tylko kusi³y... )... Czyli jak schudn±æ w 2 dni z 2-3 kg... :/ ( u mnie to nie jest wskazane :P)
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie szaro buro i ponuro-taka jesieñ z po¶lizgiem i do tego strasznie zimno brr
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Heylee wracaj szybko do zdrówka
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmykam na spacerek. Samochodem. Woda wszêdzie, marznie - bosko. O¶niegu mogê pomarzyæ.
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie przez ca³y czas sypie
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
a u mnie pada...paskudna pogoda...i ¶lisko wszêdzie jak diabli, a¿ siê nie chce noska z domu wystawiaæ
![]() mi³ego dnia Wam wszystkim ¿yczê
|
|
|
|
#114 | |||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam ¶wi±tecznie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio te¿ czeka³am ze starszymi osobami, równie¿ strasznie pozytywni ludzie ![]() Eyo, dziêkujê za piêkne ¿yczenia Zima zaczê³a siê od nowa. Ledwo co do ko¶cio³a doszli¶my i przyszli¶my, a odleg³o¶æ mam zapewne podobn± jak Jomic ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - nie wychod¼cie i nie wyje¿d¿ajcie. Spacerek wyjazdowy zakoñczy³ siê wypychaniem samochodu, rozwalon± bram± i... brudnymi rêkawicami.
Ale od pocz±tku - po roztopionym i rozbitym czêsciowo ¶niegu zost±³u koleiny - do¶æ g³ebokie. Potem zarzuci³o nas na zakrêcie. Zdolno¶æ hamowania - mniej ni¿ zero. Chcili¶my zaparkowac, ale wjazd na parking jest przez chodnik, chodnik wyzej niz droga z jednej strony i parking z drugiej. I tak zostali¶my - jedne ko³a po jednej stronie, drugie ko³a po drugiej stronie. JAkos poszlo. Robi³am za wypychacza (st±d brudne rêkawice). Chcieli¶my zawróciæ w bramie, lekko z górki i nie by³o szans na wyjechanie do ty³u. W efekcie samochód zsun±³ siê, rozwali³ k³ódkê i (nie powiem ze siê nie ucieszy³am) zawrócili¶my za bram±. Samochód zsuwa³ siê na rêcznym i no¿nym hamulcu - jak sanki. Potem znów podjazd pod tyci górkê i znów problem. Jest jedno wielkie lodowisko. Nie wiem czy nawet do eLki odwarzy³abym siê wsi±¶æ. Moze do takiej z dwoma kierownicami i 2 kompletami peda³ów. Teraz herbatka i czekanie na obiad (chocia¿ nikt nie ma na niego miejsca) - mój eksperymentalny schabik
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Witam ¶wi±tecznie!
jomic, dobrze, ¿e nic Ci siê nie sta³o, ¿e skoñczy³o siê tak, jak siê skoñczy³o, bo jest naprawdê niebezpiecznie ![]() Mi nawet chodzi³o po g³owie, ¿eby siê gdzie¶ przejechaæ, bo ma³y ruch, ulice puste, ma³o kto siê dzisiaj z domu rusza, ale nie nie, nie ma co A jutro moja rocznica i pewnie te¿ siê nigdzie nie wybiorê ![]() Ja zaraz zasiadam do ¶wi±tecznego obiadu, pó¼niej spacer na cmentarz, a potem w go¶cinê do kuzynki i jeszcze parê dni temu my¶la³am, ¿e wybierzemy siê samochodem, no ale niestety, nic z tego- mo¿e za rok ![]() Mi³ego dnia Wam ¿yczê!
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, my te¿ mieli¶my jechaæ, ale rodzina za górk± - nie ryzykujemy.
Wolê je¼dziæ po sniegu ni¿ po lodzie.
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz zakrêt wyg³ada³ na ca³kiem czarny. Niestety tylko wygl±da³.
I na dok³adkê bratanek przewróci³ siê na schodach (nie moich) - poobija³ sobie plecy. £y¿wy sobie kupiê
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Jomic, Ty naprawdê musisz kochaæ je¼dziæ, je¿eli w tak± pogodê wybierasz siê na przeja¿d¿ki. Dobrze, ¿e nic takiego siê nie sta³o.
Przesta³o sypaæ. Ta pogoda mnie zadziwia. Ju¿ nawet nie mam ochoty wychodziæ z domu, jak dobrze, ¿e to nas odwiedza rodzina, nie odwrotnie. |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

(dla tych ju¿ "po")

(chyba tylko PJ nas oszczêdzi od tego typu wra¿eñ)