Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-24, 14:08   #2671
klarnetos
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
klarnetos: żal <- to mój komentarz i więcej nie będę się zniżać do Twojego poziomu

No pewnie, że nie będziesz się zniżać do mojego poziomu - bo na mój musiałabyś się wspiąć, a z Twojego poziomu to raczej nierealne.
klarnetos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:09   #2672
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Agnieszkak23 to wolałabyś szerszą? Ladna ta suknia, śliczna koronka. Kokardka może by lepiej wyglądała na środku. Pomierz trochę więcej sukni i będziesz wiedzieć w czym Ci najlepiej.

Co do makijażu to ja miałam problemy bo na tydzień przed ślubem miałam próbny i siedziałam 3 godziny i nadal nic. :/ Byle jak, dziwne kolory, róż na powiekach i efekt śliwy na oku.
Poszłam na drugi dzień do innej i całe szczęście zrobiła mi go w 20 minut i całe szczęście miała za tydzień wolne więc od razu zaklepałam ją na ślub.
Byłam bardzo zadowolona. Na zdjęciu efekt
Tak wiem Arnama chwalę się, ale może komuś się spodoba i będzie chciał podobny.

Spoko, już się przyzwyczaiłam
Ale makijaż na prawdę ładny

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:13   #2673
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iflower Pokaż wiadomość
przynajmniej nie wyzywam Wizażanek od "żałosnych"
Piszesz inne wredne rzeczy. A takiej wypowiedzi już nie ma - choc była wyraźną odpowiedzią na atak.

Cytat:
dyskusję z Tobą uważam za zakończoną, nie jesteś odpowiednim partnerem do prowadzenia rozmowy, to nie ma sensu...
I vice versa
Stary 2010-12-24, 14:16   #2674
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszkak23 to wolałabyś szerszą? Ladna ta suknia, śliczna koronka. Kokardka może by lepiej wyglądała na środku. Pomierz trochę więcej sukni i będziesz wiedzieć w czym Ci najlepiej.

Co do makijażu to ja miałam problemy bo na tydzień przed ślubem miałam próbny i siedziałam 3 godziny i nadal nic. :/ Byle jak, dziwne kolory, róż na powiekach i efekt śliwy na oku.
Poszłam na drugi dzień do innej i całe szczęście zrobiła mi go w 20 minut i całe szczęście miała za tydzień wolne więc od razu zaklepałam ją na ślub.
nie mozna powiekszyc załącznikow

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:21   #2675
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klarnetos Pokaż wiadomość
Było tak jak chciałam i jak sobie wymarzyłam ja oraz mój mąż - mąż nawet zarezerwował nam już domek na terenie restauracji weselnej na I na rocznicę i poprosił żebym wyglądała dokładnie tak samo jak w dniu ślubu - a to dla mnie największy komplement i najlepszy dowód na to, że wyglądałam najpiękniej jak to było możliwe.
Fajny pomysł

Cytat:
jaka powaga na zdjęciu, trochę więcej uśmiechu ale makijaż na prawdę ładny, taki naturalny i delikatny i ten róż na policzkach ładny (chyba o taki efekt Ci chodziło prawda?)
Dokładnie o taki efekt mi chodziło. Wiem że byłam poważna, miałam stresa. To są zdjęcia z przygotowań kiedy jeszcze czekałam na NIEGO.

hania207 teraz już się da powiększyć, bo edytowałam posta.

Arnama dzięki, cieszę się że podoba Ci się mój makijaż.
Stary 2010-12-24, 14:26   #2676
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Ariena, przepiękny makijaż!!!
Delikatny, świeży, dziewczęcy... prawdziwie ślubny.
No promieniejesz jak słonko!

Edytowane przez klarnetos
Czas edycji: 2010-12-24 o 14:27
Stary 2010-12-24, 14:32   #2677
butterfly20
Zakorzenienie

Ariena ładny makijaż
Dobrze widzę,że masz różowy cień na powiekach?
A jaki miałaś kolor bukietu i kolor przewodni wesela?

Cytat:
Żałosne są twoje wypowiedzi - bo nawet nie śmieszne.

Szkoda, że nie byłaś taką obrończynią praw człowieka, kiedy to Arnama dokuczała mi.

Nie poleciałam z żadnym jadem. Po prostu jej stylizacja mi się nie podobała i napisałam konkretnie co. - Dokładnie tak samo jak czyni to Arnama.
Jak miło,że to zedytowałaś-bałaś się,że to zgłoszę?

Nie mam bladego pojęcia kiedy Arnama Ci dokuczała, bo też nie śledzę na bieżąco tego wątku- jak mam czas to poczytam,a jak nie to wiele dyskusji mnie omija.
Natomiast pamiętam taką sytuację,że kiedyś Arnama po kimś jechała i wyraziłam też swoje zdanie w tej kwestii.
Jeśli poczułaś się urażona tym,że Ciebie nie broniłam to z góry przepraszam-jak miło wiedzieć,że komuś na tym zależy

Nigdy nie komentuję tego,jak wyglądały PMki w dniu ślubu bo uważam,że każda jest piękna, z każdej bije taki wewnętrzny blask.Może nie wszystkie stylizacje mi się podobają,ale to przecież indywidualna sprawa i ważne,żeby PM czuła się świetnie.
Cieszę się,że zarówno Ty jak i Arnama czułyście się wyjątkowe-to jest najważniejsze.
Natomiast krew mnie zalewa jak czytam takie wywody nad każdym elementem wyglądu i stroju PMki.
I śmieszy mnie,że tak się rozczulasz nad swoim wyglądem i podniecasz,że prawie wszystkim się podobało,a jak komuś nie to już widocznie jest zazdrosnym pasztetem.
Uwierz mi-uważam Cię za ładną kobietkę,ale MOIM ZDANIEM wiele zepsułaś tak bogatymi dodatkami.I naprawdę Ci tego nie zazdroszczę.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2010-12-24 o 14:33
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:32   #2678
hania207
Zakorzenienie

mi równiez makijaz sie podoba

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:35   #2679
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszkak23 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode
Jestem tu nowa
Ślubuje 30 lipca 2011 i właśnie zaczynam przygodę z mierzeniem sukienek.
Jak na razie udało mi się przymierzyć na targach ślubnych suknie firmy annais, model bonnie.
Co o niej myślicie?
We wtorek po świętach wybieram się do salony Madonny w Poznaniu na mierzenie Marzyły mi się koronki z długim trenem. Super byłoby gdyby nie była prosta do dołu, tylko trochę rozszerzana do dołu. Znacie może takie modele?
Pięknie Ci w takim kroju i w tej sukience
Cytat:
Skoro tak piszesz, to mogę się tylko cieszyć - kiedy kobieta tak krytykuje ładnie wyglądającą kobietę, to może to być tylko i wyłącznie zazdrość, że sama nigdy tak pięknie nie wyglądała i nie będzie wyglądać
->tylko tyle na ten temat.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Ariena śliczny makijaż!

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 14:44   #2680
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Teraz nie zgłosisz - napisałam to co myślę dokładnie Twoimi słowami.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20;2396204
[B
Nie mam bladego pojęcia kiedy Arnama Ci dokuczała, bo też nie śledzę na bieżąco tego wątku[/B]
Kilka stron wcześniej.

Cytat:
Teraz nie zgłosisz - napisałam to co myślę dokładnie Twoimi słowami.

[QUOTE=butterfly20;2396204 0]
Jeśli poczułaś się urażona tym,że Ciebie nie broniłam to z góry przepraszam-jak miło wiedzieć,że komuś na tym zależy

Urażona to trochę za duże słowo - po prostu mogłabyś być uczciwa i traktować wszystkich jednakowo. - Byłoby miło.

MOIM ZDANIEM wiele zepsułaś tak bogatymi dodatkami.I naprawdę Ci tego nie zazdroszczę.

No widzisz, a ja i szereg innych osób uważamy, że niczego nie zepsułam - przeciwnie, że całość była piękna.
Stary 2010-12-24, 14:44   #2681
kasiakg
Rozeznanie

Klarnetos, wyluzuj, trochę więcej dystansu do siebie
kasiakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:00   #2682
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładny, taki delikatny

Cytat:
kaska87 Suknię miałam jednoczęściową
aha, bo na jednym zdjęciu wyglądała jak dwuczęściowa bo ta koronka z gorsetu odstaje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:16   #2683
agnieszkak23
Raczkowanie

Ariena bardzo ładny makijaż. Pasują Ci takie kolory.
Ja dopiero rozpoczynam przymierzanie. Ta sukienka ze zdjęcia, jak pokazywałam rodzinie, też się podobała. Tylko mnie jakoś na żywo nie rzuciła na kolana. Nie poczułam, że to właśnie ta. Może dlatego, że to była moja pierwsza Dlatego pytam Was o zdanie, bo na pewno mi się przyda. Może jak poprzymierzam inne to jedne do wniosku, że to była jednak TA
agnieszkak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 15:19   #2684
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dopiero rozpoczynam przymierzanie. Ta sukienka ze zdjęcia, jak pokazywałam rodzinie, też się podobała. Tylko mnie jakoś na żywo nie rzuciła na kolana. Nie poczułam, że to właśnie ta. Może dlatego, że to była moja pierwsza Dlatego pytam Was o zdanie, bo na pewno mi się przyda. Może jak poprzymierzam inne to jedne do wniosku, że to była jednak TA
ja mierzyłam różne suknie, póxniej przymierzyłam TĄ -wtedy nie wiedziałam, że to ta jedyna, mierzyłam dalej i dalej, po czym zmierzyłam ją jeszcze raz i wiedziałam, że ta i żadna inną

Stary 2010-12-24, 17:13   #2685
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
Czasem coś mi się podoba Dziewczyny, nawet ostatnio kilka sukni pochwaliłam Ale mój gust jest bardzo ciężki o czym wiedzą PM 2010. Choć by w tym, że w salonie nic dla siebie nie wybrałam, bo zawsze do czegoś się przyczepiałam, tylko wybrałam model z neta i wprowadziłam kilka zmian Nie wiem czemu wszystkie zapamiętują tylko negatywne opinie, a pozytywne spływają mimo chodem
Swoje zdjęcia wklejałam, ale może wtedy jak PM 2011 jeszcze tu tak często nie zaglądały, jak chcecie to wkleję jakieś, chętnie posłucham co Wam się nie podoba

Macie po pastwcie się na mnie jeśli macie ochotę

Macie tu suknię (starałam się wybrać zdjęcie, na którym jak najbardziej widać ją całą), biżuterię, bukiet i zdjęcia z poprawin....
Niestety zdjęć od fotografa nadal nie mamy obrobionych, więc jak już je dostaniemy to na pewno wkleję Wam linka do mojej relacji, bo na sesji z pleneru dobrze widać całą sukienkę, także górę, bez bolerka, bo to miałam ubrane tylko i wyłącznie do kościoła by nie świecić plecami i ramionami.

a ja uważam że bardzo ładnie wyglądałaś, nie zawsze zgadzam się z Twoim zdaniem i też czasem uważam że przeginasz, nie wszystkie Twoje opinie są wyrażane w sposób taktowny, to tyle na ten temat.

Co do Twojego looku nie wiem kto napisał że masz mocny makijaż ale to chyba było tak żeby Ci dopiec za całość bo ja tu nie widzę mocnego makijażu. Mi się Twój look podoba jedyne co to świecący materiał sukni mi się nie podoba, w dziennym świetle tak bardzo tego nie widać ale mimo wszystko nie lubię satyny
więc mi się ogólnie podoba.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
No właśnie dlatego o tym piszę - mnie się czepiała a sama jak wygląda?
Myślę, że aby czepiać się kogoś to trzeba samemu być najpierw ok.

A tak na marginesie - mój image nie był ciężki, spraw sobie okularki pod choinkę Wyglądałam bardzo lekko i dziewczęco i to mówił każdy.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Mój mąż i jego koledzy mają jednak rację - co niektóre po prostu pękają z zazdrości, że ktoś wyglądał od nich lepiej
Ale ta Wasza zazdrość to dla mnie komplement

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

o dziewczyno jakaś Ty zarozumiała...
cały wizaż Ci zazdrości, och i ach piękności
akurat tu się mylisz bo arnama bardzo ładnie wyglądała
ciesz się opiniami męża i znajomych i nie zawracaj sobie głowy naszymi opiniami, bo wg nas biżuterii miałaś za dużo do swojej kiecki...
no ale nikt Cię nie przegada, każda tego dnia wygląda pięknie i wyjątkowo a Twoje teksty o zazdrości jedynie świadczą o Twoim braku kultury...
heh...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
asiaaa891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 17:15   #2686
kwiatuszekkk21
Zadomowienie

Cytat:
Jestem tu nowa
Jak na razie udało mi się przymierzyć na targach ślubnych suknie firmy annais, model bonnie.
Co o niej myślicie?
We wtorek po świętach wybieram się do salony Madonny w Poznaniu na mierzenie Marzyły mi się koronki z długim trenem. Super byłoby gdyby nie była prosta do dołu, tylko trochę rozszerzana do dołu. Znacie może takie modele?
śliczna ta sukienka sama ją mierzyłam i na początku była jedną z moich faworytek (taki sam krój ma annais kate tylko inaczej jest na piersiach). Nawet gdzieś wyczytałam, że została wybrana suknią roku 2009 (albo 2010 już nie pamiętam) Pasuje Ci taki krój, super ślicznie w niej wyglądasz A jeżeli chcesz żeby była szersza na dole to możesz spróbować z inną halką, taką na większym kole u mnie chyba tak było, bo wydaję mi się że była trochę większa na dole niż u Ciebie.
Stary 2010-12-24, 17:47   #2687
asiaaa891
Raczkowanie

Cytat:
Jestem tu nowa
Co o niej myślicie?
cudo bardo CI w niej do twarzy, ta kokardka taka słodka pasuje Ci naprawdę.

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Skoro tak piszesz, to mogę się tylko cieszyć - kiedy kobieta tak krytykuje ładnie wyglądającą kobietę, to może to być tylko i wyłącznie zazdrość, że sama nigdy tak pięknie nie wyglądała i nie będzie wyglądać

Wyobraź sobie, że byłam - ze wszystkiego w 100%
Było tak jak chciałam i jak sobie wymarzyłam ja oraz mój mąż - mąż nawet zarezerwował nam już domek na terenie restauracji weselnej na I na rocznicę i poprosił żebym wyglądała dokładnie tak samo jak w dniu ślubu - a to dla mnie największy komplement i najlepszy dowód na to, że wyglądałam najpiękniej jak to było możliwe.
tymi wypowiedziami potwierdziłaś swoją zarozumiałość "kiedy kobieta krytykuje ładnie wyglądającą kobietę..."
zapewne tą kobietą jesteś Ty...?
ciesze się że mężowi się podobało ale trochę pokory może...
nie jesteście osobami które mają mówić co się komu podoba. Twój image ślubny nie każdemu się musiał podobać,

wszystkie PMki wyglądały pięknie w dniu swojego ślubu ale potrafią zachować odrobinę skromności. Później się dziwicie że na wątku są kłótnie ale czasem koło niektórych wypowiedzi nie da się przejść obojętnie...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
to po świętach nadrabiamy i mierzymy kiecki szkoda że Cie powaliła bo Ci w niej ślicznie ale wiadomo trzeba poszaleć i mierzyc do bólu
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30

MICHAŁEK
18. 04. 2012 r.
asiaaa891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 18:40   #2688
katka_19
Wtajemniczenie

Kochane a jakie dodatki i bukiet wybrałybyście do takiej sukni?
Dodam, że mam dość hiszpańską urodę-ciemna karnacja, ciemno brazowe, krecone włosy i ciemna oprawa oczu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (16,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (13,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1111.jpg (14,6 KB, 15 załadowań)

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 19:05   #2689
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Kochane a jakie dodatki i bukiet wybrałybyście do takiej sukni?
Dodam, że mam dość hiszpańską urodę-ciemna karnacja, ciemno brazowe, krecone włosy i ciemna oprawa oczu.
piękna suknia sama myślałam nad falbanami, ale jednak wybrałam ponadczasową koronkę

ja bym wybrała coś delikatnego nic na szyje tylko jakieś delikatne kolczyki i frzurę jakąś na gładko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet.jpg (22,2 KB, 54 załadowań)

Stary 2010-12-24, 19:42   #2690
Camilla
Zakorzenienie

Katka dodatki na pewno delikatne, bizuteria to postawiłabym tylko na kolczyki najlepiej wkrętki, prosty welon mgiełka, bukiet to może kalie lub kantadeski? Co do fryzury to nie wiem jaki masz kształt twarzy, jakie preferujesz, ale fajnie wyglądałby kładko zaczesany kok.

Mi się sukienka Klarnetos podobała z tym że z dodatków zrezygnowałabym z naszyjnika lub z kolii
Klarnetos najważniejsze że podobałaś się sobie i swojemu mężowi. Nasze zdanie na forum tak naprawdę jest najmniej istotne

jesteśmy razem

Edytowane przez Camilla
Czas edycji: 2010-12-24 o 19:44
Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 20:40   #2691
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz koniecznie poprzymierzać inne.
Kiedy pierwszy raz przymierzałam moją "wybrankę" to nie czułam,że to TA-podobała mi się,ale chciałam jeszcze poprzymierzać inne. Potem przymierzałam nawet taką,która miała wszystko czego pierwotnie chciałam-koronkę od góry do dołu,tren, dekolt w serduszko,ale...to nie było mimo wszystko to. Czułam się staro,suknia była ciężka-czasem rzeczywistość nie pokrywa się z naszymi wyobrażeniami.Potem wróciłam przymierzyć tę moją, sprzedawczyni założyła mi welon i prawie się popłakałam. A skoro tak,to chyba jednak jest to właśnie TA
Stary 2010-12-24, 21:00   #2692
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Potem wróciłam przymierzyć tę moją, sprzedawczyni założyła mi welon i prawie się popłakałam. A skoro tak,to chyba jednak jest to właśnie TA
miałam tak samo

Stary 2010-12-24, 21:26   #2693
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Ariena ładny makijaż
Dobrze widzę,że masz różowy cień na powiekach?
A jaki miałaś kolor bukietu i kolor przewodni wesela?
Nie wiem czy tam był różowy, może troszkę, generalnie więcej fioletu. Makijażystka tak "dziubdziała" wieloma cieniami, nawet czarnym
Tutaj na zdjęciu może bardziej widać te kolory. Co do koloru bukietu to miałam taki jak na zdjęciu, a do koloru na weselu nie przywiązywałam wagi. Generalnie chciałam mieć fioletowy/różowy makijaż i różowe róże (z racji tego że nie ma fioletowych). Dopiero po ślubie doszło do mnie że mogły być fioletowe zaproszenia, dekoracje sali (choć tam stroili sami) ale po prostu nie przywiązywałam do tego wagi.
Aha ktoś tu mówił o uśmiechu więc wstawiam moje ulubione zdjęcie portretowe (choć trochę wycięte z oryginału).

Dziękuję dziewczyny za komplementy!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KKL_6251(1) copy.jpg (31,7 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KKK_4054 copy.jpg (38,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KKL_6110 copy.jpg (28,3 KB, 114 załadowań)

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2010-12-24 o 23:37
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-24, 21:33   #2694
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Potem wróciłam przymierzyć tę moją, sprzedawczyni założyła mi welon i prawie się popłakałam. A skoro tak,to chyba jednak jest to właśnie TA
Ja z kolei widziałam moją w witrynie salonu w Sosnowcu jak kiedyś przechodziłam przypadkiem i mi się spodobała. Potem mierzyłam jakoś jedną w Gliwicach, a potem jakiś miesiąc później mierzyłam w Katowicach suknie i nic nie było takiego WOW dla mnie. Stwierdziłam z mamą że jedziemy do Sosnowca że może tamta będzie jeszcze no i była. Tacie szczęka opadła jak wyszłam z przymierzalni. Chciałam parę poprawek i później jej nie mierzyłam, dopiero 8 miesięcy później!!
Bałam się że mi się nie będzie podobać, w końcu tak dużo czasu minęło. Ale po tych poprawkach jak ją zmierzyłam to też się prawie popłakałam!!! Wiedziałam że dobrze wybrałam, była cudna, ładniejsza niż na początku. Do teraz wisi w szafie i ciężko mi się z nią rozstać, nie wiem kiedy sprzedam.
Stary 2010-12-24, 21:53   #2695
kaska87
Zakorzenienie

a ja szukam welonu pronovias długiego bo nowy kosztuje 900zł, czyli więcej niż ja dałam za suknię

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-12-24 o 21:55
Stary 2010-12-24, 22:02   #2696
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja szukam welonu pronovias długiego bo nowy kosztuje 900zł, czyli więcej niż ja dałam za suknię
Ja też,właśnie przeglądam
Koniecznie obszyty koronką i długaśny (2 lub 2,5 m, a na weselu się go podpina). Ale za 900 jest w salonie,widziałam na necie taniej (choć ja bałabym się kupić przez internet,wolę porównać z kolorem sukni podczas przymiarki).I nie chciałabym mieć bolerka-jak mierzyłam ten welon to koronka pięknie zakrywała ramiona i to wystarczy, z bolerkiem byłoby za dużo (muszę się teraz pomodlić o ładną pogodę).
Tylko zastanawiam się czy gdybym dała sobie eustomę we włosy to nie byłoby za dużo.

Cytat:
Ja z kolei widziałam moją w witrynie salonu w Sosnowcu jak kiedyś przechodziłam przypadkiem i mi się spodobała. Potem mierzyłam jakoś jedną w Gliwicach, a potem jakiś miesiąc później mierzyłam w Katowicach suknie i nic nie było takiego WOW dla mnie. Stwierdziłam z mamą że jedziemy do Sosnowca że może tamta będzie jeszcze no i była. Tacie szczęka opadła jak wyszłam z przymierzalni. Chciałam parę poprawek i później jej nie mierzyłam, dopiero 8 miesięcy później!!
Bałam się że mi się nie będzie podobać, w końcu tak dużo czasu minęło. Ale po tych poprawkach jak ją zmierzyłam to też się prawie popłakałam!!! Wiedziałam że dobrze wybrałam, była cudna, ładniejsza niż na początku. Do teraz wisi w szafie i ciężko mi się z nią rozstać, nie wiem kiedy sprzedam.
Ja moją też zobaczę dopiero początkiem sierpnia.Nie mam zdjęć z przymiarki A szkoda,bo na tej modelce z katalogu nie robi takiego wrażenia jak na żywo (na mnie )
Stary 2010-12-24, 22:39   #2697
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też,właśnie przeglądam
Koniecznie obszyty koronką i długaśny (2 lub 2,5 m, a na weselu się go podpina).
czyli chcesz welon od pronovias nalon, tak? bo Ty masz suknię pronovias?

Stary 2010-12-24, 22:52   #2698
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiaaa891 Pokaż wiadomość

o dziewczyno jakaś Ty zarozumiała...
I vice versa.

Cytat:
akurat tu się mylisz bo arnama bardzo ładnie wyglądała
W twojeje opinii - którą, jeśli zdążyłaś zauważyć coś poza czubkiem własnego nosa, nie wszyscy podzielają.

Cytat:
ciesz się opiniami męża i znajomych
Oczywiście, że się cieszę, bo te są obiektywne.

Cytat:
i nie zawracaj sobie głowy naszymi opiniami, bo wg nas biżuterii miałaś za dużo do swojej kiecki...
Może nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich, bo nie wszyscy tutaj mają takie zdanie jak Ty .

Edytowane przez klarnetos
Czas edycji: 2010-12-26 o 20:55
Stary 2010-12-24, 22:56   #2699
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
czyli chcesz welon od pronovias nalon, tak? bo Ty masz suknię pronovias?
Nie,San Patrick.
Ale w Madonnie mierzyłam takie koronkowe,choć nie wiem jaka to była firma
Stary 2010-12-24, 23:07   #2700
klarnetos
Raczkowanie

Cytat:
tymi wypowiedziami potwierdziłaś swoją zarozumiałość
Ty swoją potwierdzasz na każdym kroku, chociażby wypowiadając się w imieniu wszystkich - a chyba rzecznikiem wątku nie jesteś?

Cytat:
"kiedy kobieta krytykuje ładnie wyglądającą kobietę..."
zapewne tą kobietą jesteś Ty...?
Owszem, uważam, że - tak jak inne PMki - w dniu ślubu wyglądałam ładnie.
I nie spotkałam się jeszcze, żeby któraś panna młoda uważała, że wyglądała do ślubu brzydko.

Cytat:
ciesze się że mężowi się podobało ale trochę pokory może...
Tobie trochę by się przydało.

Cytat:
nie jesteście osobami które mają mówić co się komu podoba.
I nie mówimy

Cytat:
nie jesteście osobami które mają mówić co się komu podoba.
Za to Ty jesteś do tego upoważniona?

Cytat:
Twój image ślubny nie każdemu się musiał podobać,
Nie musiał. Mi natomiast nie musiał podobać się czyjś.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
wszystkie PMki wyglądały pięknie w dniu swojego ślubu ale potrafią zachować odrobinę skromności.
Aha, i ta skromność przejawia się krytykowaniem wyglądu innych i powtarzaniem setny raz, że diadem czy rękawiczki są be, chociaż ma się świadomość, że na wątku są osoby, którym jedno lub drugie się podoba?
A może powtarzaniem, że ktoś ma czegoś za dużo lub za mało i wmawianiem, że wyglądał źle?

Cytat:
Później się dziwicie że na wątku są kłótnie ale czasem koło niektórych wypowiedzi nie da się przejść obojętnie...
Z tym się zgodzę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości