|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 i 2011 - pokażcie swoje suknie:) cz. II
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, już się przyzwyczaiłam ![]() Ale makijaż na prawdę ładny
|
|
#2673 | |
|
Raczkowanie
|
Piszesz inne wredne rzeczy. A takiej wypowiedzi już nie ma - choc była wyraźną odpowiedzią na atak.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To są zdjęcia z przygotowań kiedy jeszcze czekałam na NIEGO. ![]() hania207 teraz już się da powiększyć, bo edytowałam posta. Arnama dzięki, cieszę się że podoba Ci się mój makijaż.
|
|
#2676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Delikatny, świeży, dziewczęcy... prawdziwie ślubny. No promieniejesz jak słonko! Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-24 o 14:27 |
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Ariena ładny makijaż
![]() Dobrze widzę,że masz różowy cień na powiekach? A jaki miałaś kolor bukietu i kolor przewodni wesela? Cytat:
Nie mam bladego pojęcia kiedy Arnama Ci dokuczała, bo też nie śledzę na bieżąco tego wątku- jak mam czas to poczytam,a jak nie to wiele dyskusji mnie omija. Natomiast pamiętam taką sytuację,że kiedyś Arnama po kimś jechała i wyraziłam też swoje zdanie w tej kwestii. Jeśli poczułaś się urażona tym,że Ciebie nie broniłam to z góry przepraszam-jak miło wiedzieć,że komuś na tym zależy ![]() Nigdy nie komentuję tego,jak wyglądały PMki w dniu ślubu bo uważam,że każda jest piękna, z każdej bije taki wewnętrzny blask.Może nie wszystkie stylizacje mi się podobają,ale to przecież indywidualna sprawa i ważne,żeby PM czuła się świetnie. Cieszę się,że zarówno Ty jak i Arnama czułyście się wyjątkowe-to jest najważniejsze. Natomiast krew mnie zalewa jak czytam takie wywody nad każdym elementem wyglądu i stroju PMki. I śmieszy mnie,że tak się rozczulasz nad swoim wyglądem i podniecasz,że prawie wszystkim się podobało,a jak komuś nie to już widocznie jest zazdrosnym pasztetem. Uwierz mi-uważam Cię za ładną kobietkę,ale MOIM ZDANIEM wiele zepsułaś tak bogatymi dodatkami.I naprawdę Ci tego nie zazdroszczę. Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-12-24 o 14:33 |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
mi równiez makijaz sie podoba
|
#2679 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tylko tyle na ten temat.---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Ariena śliczny makijaż!
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Teraz nie zgłosisz
- napisałam to co myślę dokładnie Twoimi słowami.---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Teraz nie zgłosisz - napisałam to co myślę dokładnie Twoimi słowami.[QUOTE=butterfly20;2396204 0] Jeśli poczułaś się urażona tym,że Ciebie nie broniłam to z góry przepraszam-jak miło wiedzieć,że komuś na tym zależy ![]() [QUOTE=butterfly20;2396204 0] Urażona to trochę za duże słowo - po prostu mogłabyś być uczciwa i traktować wszystkich jednakowo. - Byłoby miło. [QUOTE=butterfly20;2396204 0] MOIM ZDANIEM wiele zepsułaś tak bogatymi dodatkami.I naprawdę Ci tego nie zazdroszczę. [QUOTE=butterfly20;2396204 0] No widzisz, a ja i szereg innych osób uważamy, że niczego nie zepsułam - przeciwnie, że całość była piękna. |
|
|
|
|
#2681 |
|
Rozeznanie
|
Klarnetos, wyluzuj, trochę więcej dystansu do siebie
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha, bo na jednym zdjęciu wyglądała jak dwuczęściowa bo ta koronka z gorsetu odstaje
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Ariena bardzo ładny makijaż. Pasują Ci takie kolory.
Ja dopiero rozpoczynam przymierzanie. Ta sukienka ze zdjęcia, jak pokazywałam rodzinie, też się podobała. Tylko mnie jakoś na żywo nie rzuciła na kolana. Nie poczułam, że to właśnie ta. Może dlatego, że to była moja pierwsza Dlatego pytam Was o zdanie, bo na pewno mi się przyda. Może jak poprzymierzam inne to jedne do wniosku, że to była jednak TA
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2685 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja uważam że bardzo ładnie wyglądałaś, nie zawsze zgadzam się z Twoim zdaniem i też czasem uważam że przeginasz, nie wszystkie Twoje opinie są wyrażane w sposób taktowny, to tyle na ten temat. Co do Twojego looku nie wiem kto napisał że masz mocny makijaż ale to chyba było tak żeby Ci dopiec za całość bo ja tu nie widzę mocnego makijażu. Mi się Twój look podoba jedyne co to świecący materiał sukni mi się nie podoba, w dziennym świetle tak bardzo tego nie widać ale mimo wszystko nie lubię satyny ![]() więc mi się ogólnie podoba. ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
o dziewczyno jakaś Ty zarozumiała... cały wizaż Ci zazdrości, och i ach piękności ![]() akurat tu się mylisz bo arnama bardzo ładnie wyglądała ![]() ciesz się opiniami męża i znajomych i nie zawracaj sobie głowy naszymi opiniami, bo wg nas biżuterii miałaś za dużo do swojej kiecki... no ale nikt Cię nie przegada, każda tego dnia wygląda pięknie i wyjątkowo a Twoje teksty o zazdrości jedynie świadczą o Twoim braku kultury... heh...
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
||
|
|
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama ją mierzyłam i na początku była jedną z moich faworytek (taki sam krój ma annais kate tylko inaczej jest na piersiach). Nawet gdzieś wyczytałam, że została wybrana suknią roku 2009 (albo 2010 już nie pamiętam) Pasuje Ci taki krój, super ślicznie w niej wyglądasz A jeżeli chcesz żeby była szersza na dole to możesz spróbować z inną halką, taką na większym kole u mnie chyba tak było, bo wydaję mi się że była trochę większa na dole niż u Ciebie.
|
|
#2687 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardo CI w niej do twarzy, ta kokardka taka słodka pasuje Ci naprawdę.---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
zapewne tą kobietą jesteś Ty...? ciesze się że mężowi się podobało ale trochę pokory może... nie jesteście osobami które mają mówić co się komu podoba. Twój image ślubny nie każdemu się musiał podobać, wszystkie PMki wyglądały pięknie w dniu swojego ślubu ale potrafią zachować odrobinę skromności. Później się dziwicie że na wątku są kłótnie ale czasem koło niektórych wypowiedzi nie da się przejść obojętnie... ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
szkoda że Cie powaliła bo Ci w niej ślicznie ale wiadomo trzeba poszaleć i mierzyc do bólu ![]()
25 czerwca 2011 r. godz. 16:30 MICHAŁEK
18. 04. 2012 r. |
|||
|
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane a jakie dodatki i bukiet wybrałybyście do takiej sukni
?Dodam, że mam dość hiszpańską urodę-ciemna karnacja, ciemno brazowe, krecone włosy i ciemna oprawa oczu.
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym wybrała coś delikatnego
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Katka dodatki na pewno delikatne, bizuteria to postawiłabym tylko na kolczyki najlepiej wkrętki, prosty welon mgiełka, bukiet to może kalie lub kantadeski? Co do fryzury to nie wiem jaki masz kształt twarzy, jakie preferujesz, ale fajnie wyglądałby kładko zaczesany kok.
Mi się sukienka Klarnetos podobała z tym że z dodatków zrezygnowałabym z naszyjnika lub z kolii Klarnetos najważniejsze że podobałaś się sobie i swojemu mężowi. Nasze zdanie na forum tak naprawdę jest najmniej istotne
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2010-12-24 o 19:44 |
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy pierwszy raz przymierzałam moją "wybrankę" to nie czułam,że to TA-podobała mi się,ale chciałam jeszcze poprzymierzać inne. Potem przymierzałam nawet taką,która miała wszystko czego pierwotnie chciałam-koronkę od góry do dołu,tren, dekolt w serduszko,ale...to nie było mimo wszystko to. Czułam się staro,suknia była ciężka-czasem rzeczywistość nie pokrywa się z naszymi wyobrażeniami.Potem wróciłam przymierzyć tę moją, sprzedawczyni założyła mi welon i prawie się popłakałam. A skoro tak,to chyba jednak jest to właśnie TA
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj na zdjęciu może bardziej widać te kolory. Co do koloru bukietu to miałam taki jak na zdjęciu, a do koloru na weselu nie przywiązywałam wagi. Generalnie chciałam mieć fioletowy/różowy makijaż i różowe róże (z racji tego że nie ma fioletowych). Dopiero po ślubie doszło do mnie że mogły być fioletowe zaproszenia, dekoracje sali (choć tam stroili sami) ale po prostu nie przywiązywałam do tego wagi. Aha ktoś tu mówił o uśmiechu więc wstawiam moje ulubione zdjęcie portretowe (choć trochę wycięte z oryginału). ![]() Dziękuję dziewczyny za komplementy!
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-12-24 o 23:37 |
|
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tacie szczęka opadła jak wyszłam z przymierzalni. Chciałam parę poprawek i później jej nie mierzyłam, dopiero 8 miesięcy później!!Bałam się że mi się nie będzie podobać, w końcu tak dużo czasu minęło. Ale po tych poprawkach jak ją zmierzyłam to też się prawie popłakałam!!! Wiedziałam że dobrze wybrałam, była cudna, ładniejsza niż na początku. Do teraz wisi w szafie i ciężko mi się z nią rozstać, nie wiem kiedy sprzedam.
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam welonu pronovias długiego bo nowy kosztuje 900zł, czyli więcej niż ja dałam za suknię
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-12-24 o 21:55 |
|
|
|
#2696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie obszyty koronką i długaśny (2 lub 2,5 m, a na weselu się go podpina). Ale za 900 jest w salonie,widziałam na necie taniej (choć ja bałabym się kupić przez internet,wolę porównać z kolorem sukni podczas przymiarki).I nie chciałabym mieć bolerka-jak mierzyłam ten welon to koronka pięknie zakrywała ramiona i to wystarczy, z bolerkiem byłoby za dużo (muszę się teraz pomodlić o ładną pogodę). Tylko zastanawiam się czy gdybym dała sobie eustomę we włosy to nie byłoby za dużo. Cytat:
A szkoda,bo na tej modelce z katalogu nie robi takiego wrażenia jak na żywo (na mnie )
|
||
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 |
|
Raczkowanie
|
I vice versa.
W twojeje opinii - którą, jeśli zdążyłaś zauważyć coś poza czubkiem własnego nosa, nie wszyscy podzielają. Oczywiście, że się cieszę, bo te są obiektywne. Może nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich, bo nie wszyscy tutaj mają takie zdanie jak Ty . Edytowane przez klarnetos Czas edycji: 2010-12-26 o 20:55 |
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Raczkowanie
|
Ty swoją potwierdzasz na każdym kroku, chociażby wypowiadając się w imieniu wszystkich - a chyba rzecznikiem wątku nie jesteś?
Cytat:
I nie spotkałam się jeszcze, żeby któraś panna młoda uważała, że wyglądała do ślubu brzydko. Tobie trochę by się przydało. I nie mówimy Za to Ty jesteś do tego upoważniona? Nie musiał. Mi natomiast nie musiał podobać się czyjś. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
A może powtarzaniem, że ktoś ma czegoś za dużo lub za mało i wmawianiem, że wyglądał źle? Z tym się zgodzę. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

tylko tyle na ten temat.

Chciałam parę poprawek i później jej nie mierzyłam, dopiero 8 miesięcy później!!
)