![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Witam
mam pytanie do stałych mieszkanców lub bywalcow Krakowa na głównym rynku jest sklep EMU widzialam buciki przez witryne no ale moj pospieszalski mąż marudził ze pora wracac bo zamarza już więc nie spiasałam nazwy jednak mi nie wymienia w schaffashoes butkow pomyleczka ![]() rozmiaru wiekszego brak zadzwoniłabym i zapytałabym co za asortyment posiadaja tylko nie wiem gdzie ![]()
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może po Nowym Roku spróbuję znowu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Rozeznanie
|
W końcu, po godzinach przemyśleń kupiłam te: http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...australia.html.
Zdecydowałam się na zakup w polskim sklepie, wiadomo w przypadku reklamacji, wymiany czy co tam, to dużo bezpieczniej ![]() Wiem, że wiele z Was odradzało zakup Emu Wool, ale wydanie 322 zł (jak w tym wypadku) to już sporo, a co dopiero ponad 400... Myślę, że w przyszłym tygodniu już będę mogła w nich śmigać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Przyczajenie
|
Pamiętam, że któraś z was pisała, że zamawiała z allegro od użytkownika ForLessThanEver, ale nie mogę znaleźć tych wiadomośći. Mam pytanko, po jakim czasie od informacji o wysłaniu buty były u was? I ktoś pisał, że można było monitorować przesyłkę już po wysłaniu, tj. gdzie się znajduje itd. I mógłby mi wytłumaczyć jak? (chociaż nie wiem, czy jest sens, po tygodniu od wysłania..)
Bo już nie mogę wytrzymać z niecierpliwości, mam dość zmarzniętych stóp! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Przyczajenie
|
Bronte ![]() wzięłaś 39 czy 40/41 ? skinnyxmiedz ja u niej zamawiałam. Masz adres do paczki i link. Tylko że wiadomo w zasadzie czy zaksiegowali przesyłkę i że już wysłali. Ale jakiejś większej ilości szczegółłów nie ma, przynajmniej u mnie nie bylo ![]() Moje były równo po 14 dniach. Więc czekaj spokojnie. Teraz święta i są opóźnienia... ![]() Edytowane przez Cashmir Czas edycji: 2010-12-23 o 12:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
Ile czasu rozchodziły się wasze bronte wool?
Miałam je na nogach wczoraj godzinę i dzisiaj godzinę i zaczynam żałować, że nie wzięłam 37 rozmiaru, zamiast 38 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4779 |
Raczkowanie
|
Ja to dopiero namieszałam, zakupiłam buty, mąż płacił kase przez dotpay na ich konto , po czym anulowałam zamówienie, bo dowiedziałam się, że te stare stingery nie są zaimpregnowane. Teraz po tygodniu proszenia o zwrot kasy dowiaduje się, że muszę zgłosić się do właśnie dotpay. Jestem wściekła na nich i sama na siebie, walnęłam gafe i nie mogę zapłacić za drugie butki. Wrrrrrrrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zadomowienie
|
w koncu przyszly moje Hippery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
jaki kolorek kupiłas??
#4782 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Raczkowanie
|
a ja żałuje ze kupiłam rozmiar mniejsze, bo nie dosc ze futerko sie nie ubiło, to odznacza mi sie duzy palec, a ostatnio zaczął obcierac mnie na pięcie jeden but...
#4785 |
Zadomowienie
|
ja jestm zadowolona ze wzielam mniejszy bo mam je na styk czyje palca z przodu ale az tak bardzo sie nie odznacza zobaczymy jak pochodze czy sie ubije
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nioo wlasnie.. są na styk.. po całodziennym chodzeniu w pracy, na wieczór troche bolą mnie palce.. może jeszcze sie ubije to futerkoo.. oby ![]()
![]() |
#4787 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szukałam w innych sklepach obuwniczych w moim miescie ale nie mieli.. sądze ze w CCC bedą miec , poniewaz i w CCC i w BOOTI mają taką samą serie do czyszczenia i impregnacji obuwia http://aspsklep.pl/product_info.php?...products_id=37 - pianka http://www.butsklep.pl/1699/buty_coc...amszu_i_nubuku - szczotka
Mam ochotę wziąć to wszystko w nawias i pomnożyć przez zero. Żeby zniknęło. Tak po prostu! Edytowane przez iness454 Czas edycji: 2010-12-23 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwierdzam ![]() ![]() Teraz czekam na czwarte emu, tym razem z DeeZee, kurier miał być 22-go, ciekawe czy do Wigilii zdąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Ahh a ja dzisiaj na parkingu Biedrony widziałam kobitkę w Stingerach czekoladowych. Aż się miło na nie patrzy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Raczkowanie
|
http://www.eobuwie.com.pl/product-po...Lo-W10002.html
HEJ CZY TEN SKLEP MA ORGINALNE BUTKI Emu????????? ktoś kupował u nich?????? proszę o ODPOWIEDZ BO TYLKO ONI MAJA STINGER LO CZEKOLADOWE ROZMIAREK ![]()
#4793 |
Zadomowienie
|
Wyglądają na oryginalne ale sklepu nie znam
![]() A moje stingery za chwilę powinny być u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To normalne, że farbują mi czarne bronte? Jak ręką po nich przejadę, to jest troche brudna... Na szczęście w środku nie, ale jednak mnie to drażni. Mimo to są oryginalne?
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-12-24 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
do mnie dhl w ogóle nie przyjechał, za to w Śledzeniu Przesyłki wpisali, że nie było mnie w domu... co zbadali będąc 30 kilometrów od mojej miejscowości. najlepsze jest to, że dopiero w poniedziałek mogę się dowiedzieć, co z moją przesyłką, bo teraz mają wyłączone infolinie aż do niedzieli. Masakra! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Raczkowanie
|
ja mam emu chestnut, niestety miały drobne zacieki, dlatego potraktowałam je woda, a gdy to nie pomogło kupiłam preparat, który całkowicie zmienił ich kolor. Może któraś z was wie coś, czy można barwić emu? tzn. myślałam żeby u szewca, ale czy to nie zniszczy ich całkowicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
dziś cuda się zdarzają
![]() wykonałam masę telefonów do sklepów ZEBRA znalazłam moje maleńkie marzenie gwiazdowe pod choinkę mąż w cudownym humorze pojechał ze mną po nie az do Plaza w Krakowie ![]() 39 to mój rozmiar ![]() kupiłam je i czułam palec w cienkiej rajstopie pięta nie lata tak bardzo jak w tych 38 więc może to jednak kwestia uszycia butka futerko paliło sie dobrze więc są oryginalne w środku ![]() mam nadzieję ze nie będą przemakać więc teraz jestem szczęśliwą posiadaczką 2 par stingerow lo czekoladowych heheheh za małe czekają na pon zwrot chyba ze na allegro je wystawie i ktoś się skusi mierzyłam wysokie stingery i moja łydka 41 spokojnie sie z jeansem mieściła więc gdybym była szczęśliwą posiadaczką karty kredytowej kupiłabym w promocji w amazonie.uk podeślę w wolnej chwili fotki dziękuje za rady i za zarażenie mnie tymi bucikami to moje najdroższe buty w życiu matko to ponad 600zl mam nadzieje ze posłuża na lata jak moje inne buciane zdobycze ![]()
#4799 |
Raczkowanie
|
A co sądzicie o tych? http://www.eobuwie.com.pl/product-po...is-W20084.html
Widział może ktoś kolor chestnut? I czy tą skarpetę można całkowicie wywinąć do środka? |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
Aaa, zgadzam się z poprzedniczką, CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!
Moje emu, te z 6pm od ojca miały nie dojść na święta. Z ojcem zalozylam sie, ze jak nie dojda, to kupuje mi stingery. A on pewien, ze dojda, ze dojda. Siedzimy przy stole (wigilia) i siostra przynosi prezenty. A tam moje, moje cudeńka! Emu Bronte Lo, szare :PP One od tygodnia w domu już były, ale chcieli mi dać dopiero na święta. I powiem Wam, że ja nie wiem ocb. Zamówiłam rozmiar 38,5, a kurde one wcale nie są mi ciasne! A nosze rozmiar 40 ... Wlozylam bez problemu i boje sie, ze za bardzo mi sie rozejda ... Wkurze sie, bo wtedy bd musiała nosić wkładkę, a efekt wełny nie bd już taki sam .. No i po świętach ide kupić akcesoria pielęgnacyjne. Z deichmanna mówicie, ze najlepsze? xD Ten taki spray, coś takiego: http://www.butsklep.pl/1691/buty_coc...tiacqua_250_ml ? No i do tego ta pianka czyszcząca i ta szczoteczka? Zaimpregnować raz przed pierwszym wyjściem, a potem jak często? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.