![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
![]() zgadnijcie co znalazłam pod chujką ![]() ![]() lapka ![]() ![]() ![]() W końcu będę miała normalną przeglądarkę i wszystkie kolory ![]() ![]()
![]() |
#3422 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
idę nadrabiać dalej - tyle się dzieje u Was ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() do sylwestra zejdzie - pij kompot z suszu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-24 o 22:44 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Nindżopesz
|
A ja dostalam pod chujke od tesciowej Tresora In Love - ueee, owocki!
I klawiature nowa ![]() ![]() I II tom Zbieracza Burz, II tom Ja, ikwizytor i I tom Trylogii Czarnego maga ![]() ![]() ![]() Wracam przed tv. |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Madzik
![]() Red ![]() ![]() Flo, dostałaś kota? ![]() Rachell, ale mi mój nowy look nie przeszkadza, na sylwestra nigdzie nie idę, ale fakt, w tym roku kompot dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | ||
Zakorzenienie
|
a ja się nie objadłam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dostałam kompa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzież bym śmiał w tak ważkiej kwestii! ![]() Tego niestety nikt nie wie (no, może Rejcz) ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie idę (a raczej - nie poszedłem), bo prawdopodobnie i tak wylądowałbym: a) za sklepem, b) za garażami, c) na moście, d) przy stacji PKP, e) u siostry, f) na klatce schodowej, g) gdzieś na kompletnym zadupiu ![]() Łeee, a ja szczelać chciałem, że super-hiper-trendi-zestaw, czyli leginsy z tuniką, a do tego gratis baleriny, a wszystko w beżu wpadającym w nude ![]() --- Okazało się, że jednak mam orientację w terenie ![]() ![]() Dobra, pochwaliłem się ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zazwyczaj gubię w centrum handlowym... I fogle tak se myślę, że nika bym zmieniła... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapodaj z pieśni ![]() odsłucham jutro, bo się zmywam spac Cytat:
![]() Cytat:
w tym zestawie bym wyglądała ![]() ![]() ![]() --- Cytat:
![]() ![]() kolorowych ![]() do miasta jutro jadę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Flo, lepiej nie, bo to komercja, rozpusta i grzech, aż się sama wstydzę
![]() Ale nie, to nie jest Last Christmas! Tymczasem udaję się do wyra, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ty tak z kolegą po nocy po lasach sie szlajasz samochodem ? no jakiego ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
też o tym myślałam
![]() ![]() a tak, już pamiętam, na psie, suce znaczy ![]()
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
BAN stały
|
To też mi się zdarza
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A! Na tym awku kojarzysz mi się z Edzią Górniak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
hi hi hi
Gryx rozwiń temat ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
BAN stały
|
![]() Dołączam do cierpiących na cionsze spożywcze ![]() ![]() ![]() Właśnie obejrzałam Edwarda Nożycorękiego, w sumie po raz pierwszy tak zupełnie świadomie (pamiętałam tylko jak przez mgłę z dzieciństwa) - cuuuudo! Co do prezentów, to ja od paru lat dostaję w zasadzie tylko kasę. Absolutnie nie narzekam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
BAN stały
|
Eeee, ale to nie te Święta
![]() ![]() To mi się nigdy nie znudzi! ![]() Śfintóhy fstrentne! ![]() Tak serio, to czasami mamy do siebie takie odzywki, że czasami człowiek milknie, zdoławszy tylko cicho wyartykułować: "o ja pie*dolę" ![]() Na tym się kończy, przysięgam! ![]() ![]() Nie lubisz? ![]() Ale to jest Edzia z wku*wem w ślepiach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Piniu faaaaaaaaajny masz avek ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Mnie całą Wigilię brzuch bolał, jakby mnie kto pompował od środka, dopiero koło 1wszej przestało. Tak więc prawie nic nie zjadłam, czekam na jutro- oby było lepiej, bo teraz nawet jak do lekarza nie ma pójść. Popłakałam sobie trochę
![]() Generalnie (to dla Skarbiątka) mam dość, bo nie wiem, co się dzieje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze... Dobranoc ![]()
#3441 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Wpisz tu zomzing
|
znaczy, to dlatego, że pisam "Piniorek"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- nie łudź sieu, te inne nie wyglądają inaczej ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- uprzejmie donoszeu, że w mieście burza śnieżna |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na poczcie już byłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz ready i zastosuj te znaki, zobaczysz co wyjdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do świtania, do świtania, już zaświtało, więc wstawać ![]() Idę się szykować do Kościoła (mam nadzieję, że zdążę na 11 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-25 o 09:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wcale się nie wyspałam... Gryx, nie, ale nawet nie pomyślałam, że mogę być do niej podobna ![]() Ale w sumie to chyba lepiej niż Avril i Tilda Swandon... Red ![]() Miciel, nie, mi to nie przeszkadza ![]() Tylko tak jakoś z pin up to mam mało wspólnego chyba... Ju ![]() Oby paskudztwo odpuściło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Jest lepiej- na samopoczucie też
![]()
#3446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
U mnie też prowincję zasypuje
![]() Znowu spałam 12 h - źle z Madzikiem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Flo fajny prezent
![]() Ju ![]() a wszystkim ![]() Ja już po kosciele ![]() jeszcze tylko przeżyć nasiadówę za stołem z rodziną ![]() i będzie luusss...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-25 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
![]() znowu naszło mnie na zrobienie własnego pachnidełka olejowego. Olejki eteryczne i absoluty rozpuszczone w oleju jojoba. Robił ktoś? Bo pomysł na kompozycję mam, tylko zastanawiam się czy toto chociaż godzinną trwałość będzie miało ![]() Bo jeśli ma pachnieć 10 minut, to szkoda mi olejków. Już któryś raz się zabieram i jakoś zabrać nie mogę ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-12-25 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Zmykam do znajomych na degustacje trunkow ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.