Aneta & Tomek 17.07.2010 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-08, 18:24   #61
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Aneta & Tomek 17.07.2010

Cytat:
Napisane przez nieposkromionaa Pokaż wiadomość
oczywiście, bardzo proszę www.mpstudios.pl/
dzięki

a jak u nich z terminami i dużo $$$ sobie życzą ??

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:30   #62
nieposkromionaa
BAN stały

x

Edytowane przez nieposkromionaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 23:07
nieposkromionaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:36   #63
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
oj teraz to nie wiem, musałabyś do nich dzwonić......
ale wiem, że sporo się podnieśli......
hmm... no spróbuj, może akurat
pewnie tak zrobie

a teledysk naprawde świetny!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-08, 18:41   #64
nieposkromionaa
BAN stały

x

Czas edycji: 2011-02-17 o 23:07
Stary 2010-12-25, 12:15   #65
wwwariatkaaa
Przyczajenie

Witam. Moim zdaniem sukienka do ciebie nie pasowala. A przynajmniej gora poniewaz miseczka wyglada o wiele za duza. Zakrywa caly biust i zadnych kraglosci nie widac. Wizualnie jest duza i plaska. Moge sie zalozyc ze jeszcze z push up-em. Odrazu to widac. Miseczke pewnie masz aa albo a? Wiem, że to nie moja sprawa ale ja w zyciu nie pokazalabym sie tak w kosciele... ta suknia nalezy do bardzo odwaznych i wiele o tobie swiadczy. Chyba prawie kazdy tu na forum pisze, że mu sie podoba i sie nia zachwyca. A ile osob by sie na nia odwazylo? hmm... wydaje mi sie że nie wiele z nich. Do tego wszystkiego tak opalona bylas. Zapewne solarium i na dodatek slonce. Widze ze masz sporo pieprzy. Nie powinnas sie opalac. Ładnie to u dziewczyn nie wyglada a jeszcze raka mozesz dostac szczegolnie przy takiej ilosci. Sama kiedys mialam 3 do usuniecia. Milo tego nie wpominam. A do slonca mam wstret. Moze i jestem blada ale za to nie mam juz takich problemow jak ty. Opalenizna schodzi a problemu ze skora sama sie nie pozbedziesz. Dziwie sie ze maż ci na to pozwala. Widac cie kocha ale nie mysli nad konsenkwencjami tak jak i ty. Piekne masz długie włosy. Ale czy to prawdziwe? Nie łatwo chyba zapuscic takich rzadkich włosow? Sama mam problem z moimi A co do filmiku to sam w sobie jest naprawde ladny. Inny od tych wszystkich... Pozdrawiam
wwwariatkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 12:18   #66
lusesita23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwwariatkaaa Pokaż wiadomość
Witam. Moim zdaniem sukienka do ciebie nie pasowala. A przynajmniej gora poniewaz miseczka wyglada o wiele za duza. Zakrywa caly biust i zadnych kraglosci nie widac. Wizualnie jest duza i plaska. Moge sie zalozyc ze jeszcze z push up-em. Odrazu to widac. Miseczke pewnie masz aa albo a? Wiem, że to nie moja sprawa ale ja w zyciu nie pokazalabym sie tak w kosciele... ta suknia nalezy do bardzo odwaznych i wiele o tobie swiadczy. Chyba prawie kazdy tu na forum pisze, że mu sie podoba i sie nia zachwyca. A ile osob by sie na nia odwazylo? hmm... wydaje mi sie że nie wiele z nich. Do tego wszystkiego tak opalona bylas. Zapewne solarium i na dodatek slonce. Widze ze masz sporo pieprzy. Nie powinnas sie opalac. Ładnie to u dziewczyn nie wyglada a jeszcze raka mozesz dostac szczegolnie przy takiej ilosci. Sama kiedys mialam 3 do usuniecia. Milo tego nie wpominam. A do slonca mam wstret. Moze i jestem blada ale za to nie mam juz takich problemow jak ty. Opalenizna schodzi a problemu ze skora sama sie nie pozbedziesz. Dziwie sie ze maż ci na to pozwala. Widac cie kocha ale nie mysli nad konsenkwencjami tak jak i ty. Piekne masz długie włosy. Ale czy to prawdziwe? Nie łatwo chyba zapuscic takich rzadkich włosow? Sama mam problem z moimi A co do filmiku to sam w sobie jest naprawde ladny. Inny od tych wszystkich... Pozdrawiam
Stary 2010-12-25, 13:08   #67
nieposkromionaa
BAN stały

x

Czas edycji: 2011-02-17 o 23:09
Stary 2010-12-25, 13:42   #68
wwwariatkaaa
Przyczajenie

a czemu uwazasz, ze sie znamy? i co mialabym ci mowic osobicie? że sukienka mi sie za bardzo nie podoba? czy na ulicy ludzie z forum maja sie zatrzymywac, gratulowac ci i opowiadac jak to pieknie wygladalas? yyy... nie rozumie cie. Czy ktos musi cie bardzo nie lubiec bo mu sie cos nie podoba w Tobie? Kazdy z nas jest inny i jednym podoba sie jedno innym drugie. A ty chyba uwazasz ze tym co podoba sie to drugie to sa źli...?
Stary 2010-12-26, 11:34   #69
www20
Raczkowanie

xyz

Edytowane przez www20
Czas edycji: 2011-01-10 o 21:28
www20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 13:27   #70
lusesita23
Zakorzenienie

kazda z nas ma niedoskonalosci,ale sztuka jest takowe ukryc,a wyeksponowac co w nas najlepsze

co wg mnie nieposkromionej sie udalo zrobic i sukienka jej pasuje jak malo ktorej z nas pewnie

a pieprzyki?moim zdaniem sa sliczne i dodaja jej uroku
Stary 2010-12-27, 01:30   #71
Honey822
Raczkowanie

Nikt nie jest doskonały..Każda z nas ma jakieś niedoskonałości. Dla mnie śmieszne jest to co piszesz. Ciekawa jestem jak, Ty wyglądasz. Czy jesteś taka idealna? Nie sądze.. Co Ciebie obchodzi kto ma jaki rozmiar biustu??? Myślisz,że dekoldy są tylko dla cycastych dziewczyn? Co do słońca to się zgadzam,że jest bardzo szkodliwe, a więc trzeba uważać, żeby nie przesadzić z opalaniem i żeby nie wyrządzić sobie krzywdy. Ja sama unikam słońca, a mam sporo pieprzyków. Ja i tak uważam,że suknia do Anetki bardzo pasowała i wyglądała olśniewająco
Honey822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 10:24   #72
wwwariatkaaa
Przyczajenie

Kochane nie obchodzi mnie to jaki ona ma biust. Napisałam że moim zdaniem nie pasuje jej bo ma za duza miseczke w stosunku do biustu. Uwazam że ta sukienka o wiele lepiej by wygladała z mniejsza miseczka bo biust by jej sie podniosl i chociaz cos byloby widac. A tak to jej gdzies tam plywaja w srodku. Nie obchodzi mnie czy ma miseczke a czy d. Gdyby miala miseczke d i scisniety biust za mala miseczka to tez bym napisala ze mi sie nie podoba. Miseczke nalezy dopasowywać do wielkosci swojego biustu bo wyglada to ladnie i naruralnie. Ale widac po tym co napisala nie potrafi zniesc slow krytyki. Nastepnym razem gdy ktos tu bedzie chcial cos źle o niej napisac to niech pierwsze ja odnajdzie i powie osobiscie bo takich opinni nie przyjmuje!! Wychodzi z tego że musisz być nie za bardzo lubiana skoro uwazasz ze tylko znajome osoby mogą źle sie o tobie wypowiadac? Tak wiec dla twojej wiadomosci to sie nie znamy.
www20 nie wiem moze rzeczywiscie przed slubem sie tak spalila ale nawet na ten jeden dzien nie warto tego robić.
Honey822 widocznie dla ciebie jest wazniejsze zdrowie niz piekny wyglad. Choć jedna madra...
Stary 2011-01-05, 16:31   #73
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2011-01-07, 22:52   #74
KaEs
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Aneta & Tomek 17.07.2010

Twój filmik pozwoliłam sobie skomentować już na you tube i nie będę pisać po raz kolejny jaki jest fantastyczny... Z reguły nie udzielam się na żadnym forum i nie wiem właściwie czy mogę sobie pozwolić na pisanie tutaj:P ale napisze co mi tam.. https://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/smile.gif
W tym najważniejszym dniu wyglądałaś mega fantastycznie... makijaż, kwiaty, suknia, fryzura, dodatki i na całe szczęście brak welonu... Po prostu pięknie! Bardzo fajnie, że zdecydowałaś się na taką sukienkę.. Wreszcie coś innego, a nie oklepanie.. Gorset z koronki - rewelacja. Nie przedobrzyłaś z dodatkami, do tego fryzura piękna - nie żadne wymyślne koki. I co najważniejsze, wiele kobiet uważa, że skoro panna młoda - to koniecznie delikatny, jasny makijaż... Fajnie, że zdecydowałaś się na mocniejsze zaakcentowanie oka. Nie wiem czemu ktoś się czepia opalenizny, jak widać, że nie byłaś 'zjarana', a w sam raz. Nie wiem, może według niektórych powinnaś zmieszać się z kolorem swojej sukienki. Co do miseczki Twojego gorsetu jeżeli już co niektóre tak się w to wgłębiają, to uważam, że jest dobrany bardzo dobrze. Inny mógłby Cię dodatkowo spłaszczać, a poza tym nie ma reguły, że tylko dla kobiet o większych piersiach jest przeznaczony taki gorsecik. Pozwolę sobie również:P zapytać o świadków, gdzie się oni podziali? Bo bardzo spodobało mi się rozwiązanie Wasze, że świadkowie nie są tuż za Wami... Kurcze tak się dopytuje o tych świadków jakbym miała zaraz wychodzić za mąż, ale na to muszę trochę poczekać. Studiuje dziennie, mój chłopak z którym jestem prawie 4 lata, również studiuje stacjonarnie, więc ślub na razie nie wchodzi w gre. Chociaż przyznam, że po obejrzeniu Waszych filmików od razu go zapragnęłam. Jednak uważam, że chodzenie z pierścionkiem zaręczynowym dłużej niż dwa lata nie ma najmniejszego sensu... Chaotycznie się zrobiło.. Miało być o Tobie, a skończyło się na mnie:| Gorąco pozdrawiam i życzę dużooooo szczęścia i jeszcze więcej miłości!
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 13:46   #75
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2011-01-08, 18:50   #76
Elsi81
Zakorzenienie

Śliczny filmik a piosenka przecudna idealnie wgrana w scenerie filmiku. Mogłabym prosić o tytuł utworu albo wykonawce tej piosenki

Pięknie wyglądałaś wszystko idealnie dobrane nie przesadzone a ciemnej opalenizny to ja nie widzę uważam, że w sam raz byłaś opalona do swojego typu urody i ciemnych włosów Jeszcze raz to samo powtórzę co już wcześniej pisałam jesteście piękną parą idealnie dobraną. oby Wasze życie było jak z bajki

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 18:58   #77
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2011-01-08, 19:15   #78
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:

a piosenka
bruno mars "just the way you are"
ślicznie dziekuję

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 08:16   #79
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo dziękuję,cieszę się, że Tobie się podobało
Ale oczywiście jeszcze raz podkreślam, że nie każdemu musi, ja to rozumiem Mi też nie każda panna młoda się podoba Bo każdy ma inny gust
Co do świadków, to oni siedzieli w pierwszej ławce, za nami Nie na specjalnych krzesłąch, jak to zwykle bywa. I to nie był nasz wymysł, tylko w tamtejszym kościele panuje taki zwyczaj po prostu
Co do ślubu, to przyjdzie ten moment, nic się nie martw
Pozdrawiam gorąco
To w takim razie jak nadejdzie mój czas to na pewno zrobie rewolucje w swojej parafii, bo bardzo mi sie podoba, że za Wami swiadków nie ma No i pewnie jak nadejdzie mój czas to zaleje Cię pytaniami i będę prosić o rady... ale to juz Ty zadecydujesz, czy będziesz mi na nie odpowiadać:P póki co starczy tego pisania tutaj buziaki dla Wszystkich!
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 21:17   #80
malopolanka
Przyczajenie

Anetko wyglądałaś cudownie!!!!!!!!! I to że komuś się nie podobała Twoja opalenizna czy niedopasowana miseczka to nie ważne!!!! Ważne jest to że Tobie się podobało, jak się domyślam podobało sie Tomkowi, i wielu nnym ludziom którzy piszą to tutaj w komentarzach To był Wasz dzień i obydwoje wyglądaliście PIĘKNIE !!!!
malopolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 22:30   #81
niunia17
Raczkowanie

Dla mnie wyglądałaś jak księżniczka. REWELACJA. Jestem skromną dziewczyną z małego miasta i marzę żeby wyglądać na własnym ślubie tak pięknie jak Ty wyglądałaś. Sukienka zapiera dech w piersiach. Mogłabym wiedzieć co to za model?
Jesteś tak śliczna że ta sukienka wygląda jak by szyta była specjalnie dla Ciebie. Idealna.
Życzę szczęścia na Nowej Drodze Życia

http://www.suwaczek.pl/cache/db1aab3b25.png

niunia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 22:24   #82
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
kazda z nas ma niedoskonalosci,ale sztuka jest takowe ukryc,a wyeksponowac co w nas najlepsze

co wg mnie nieposkromionej sie udalo zrobic i sukienka jej pasuje jak malo ktorej z nas pewnie

a pieprzyki?moim zdaniem sa sliczne i dodaja jej uroku
Zgadzam się... Sama nie miałabym odwagi takiej ubrać

Anetko, są gusta i guściki ale moim zdaniem wyglądałaś przepięknie, mąż zresztą też. Urody można Ci tylko pozazdrościć!
Stary 2011-01-31, 17:43   #83
morsmordre
sajkolidżist

Pierwszy raz zobaczyłam Wasz film na stronie MP studios, jestem w nich całkowicie zakochana Następnie natknęłam się na Ciebie na wizażu i obejrzałam zdjęcia - jesteście niesamowicie pasującą do siebie parą i widać zarówno na filmie jak i na zdjęciach Waszą miłość Bardzo ładna dziewczyna z Ciebie i masz świetną figurę, no i gratuluję odwagi w wyborze sukienki

P.S. Też jestem Aneta, a mój Tż Tomek

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 13:40   #84
TemptationInMyHeart
Raczkowanie

jesteście piękną parą

filmik przecudowny... po prostu jak się na was patrzy to widać miłość i szczęście

jak oglądam ten filmik to dosłownie tak wyglądam -

też bym chciała wyglądać tak jak Ty w dniu ślubu taka radosna i widać że bez stresu :P

jestem pełna podziwu

ps. szkoda że nie zdążyłam zobaczyć waszej sesji ...
TemptationInMyHeart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 16:43   #85
nieposkromionaa
BAN stały

x

Czas edycji: 2011-02-17 o 23:10
Stary 2011-02-10, 19:54   #86
jusztyska
Zadomowienie

nieposkromiona, a mogłabyś jakoś wrzucić chociaż fotkę Twojej fryzurki? bardzo mi się spodobała na filmiku
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 20:07   #87
nieposkromionaa
BAN stały

x

Czas edycji: 2011-02-17 o 23:10

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 20:35   #88
jusztyska
Zadomowienie

dzięki
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:50   #89
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Wątek doszczętnie zniszczony przez jego założycielkę, temat zamykam, punkty za złamanie regulaminu poleciały

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości