Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-12-14, 23:18   #871
nesalirfi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Nie, to jest avangarda na wyszynskiego- pracuje tam Agnieszka- taka blondynka i druga dziewczyna chyba Iwona.
W³osy po zabiegu nadal mi sie pusza ale juz nie tak, wiec jakas poprawa jest.
nesalirfi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-14, 23:53   #872
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 392

Moze masz zle wykonany zabieg ?
xxbiankaoo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-15, 10:35   #873
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Hej xxbiankoo , je¶li chodzi ci o Marte co pracowa³a kiedy¶ w Avangardzie na Grochowej, taka niska blondynka króciutko ¶ciêta, to ona ma swój salon w centrum park
aagnieszkaa19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-15, 18:33   #874
xxbiankaoo
Raczkowanie

aagnieszkaa19 - dzieki, ale jakos nie tesknie za nia ;-)
Stary 2010-12-18, 16:15   #875
monnyB
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

ja ze swojej strony poleci³abym
Studio Idea. Salon fryzjerski. Przemys³aw Czajkowski

ul. Weso³a 19
15-307 Bia³ystok

tel. 85 745 53 96

By³am u tego Pana 4 razy na czym¶ co siê zwie tonik. Normalnie mam bardzo d³ugie, niefarbowane w³osy. Tonik jest czym¶ w rodzaju od¿ywiania, wzmacniania koloru czy te¿ delikatnego farbowania w³osów. Jak mi t³umaczy³ Pan Przemek to kosmetyki naturalne na bazie wosku pszczelego. oplata w³os a nie wnika w jego powierzchniê. W³osy po wyj¶ciu z salonu s± mega l¶ni±ce, zdrowe i grubsze. Efekt utrzymuje siê ok 4-6 tygodni. Chroni to te¿ w³os i od¿ywia. Naprawdê polecam.
Kolor jest w³a¶ciwie ca³kowicie zmywalny bo zmywa sie wraz z ka¿dym myciem równomiernie i po paru tygodniach masz swój naturalny kolor w³osów.
Do minusów zaliczy³abym ¿e nie da siê rozja¶niæ w³osów, mo¿esz mieæ tylko ciemniejszy albo tylko trochê ja¶niejszy od wyj¶ciowego. poniewa¿ farby te s± w jaki¶ sposób mieszane przez tego pana to nie da siê (chyba) dok³adnie okre¶liæ koloru. Choæ ma on paletê barw.
No i ¿e siê do¶æ szybko zmywa. Na moich d³ugich w³osach zabieg kosztowa³ 70 z³.
Za ka¿dym razem by³am bardzo zadowolona. Polecam to osobom które chcia³yby spróbowaæ jak bêd± wygl±daæ w danym kolorze w³osów albo dla osób normalnie nie maluj±cych ich a ch±cych co¶ na krótki okres zmieniæ.
Ja jestem szatynk± i farbowa³am na : jasny br±z, ognisty rudy rudy, ciemny br±z i za pierwszym razem wzie³am swój naturalny kolor.
monnyB jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-20, 16:13   #876
buchta
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Ok. teraz na mnie kolej
Czyta³am opinie od dawna i przyznam ¿e do czê¶ci fryzjerów trafi³am przez opinie na wiza¿u .

Moje ostatnie odkrycie to Pan Wojtek - z wizazu (teraz siê mie¶ci w galerii na antoniukowskiej, Ambasada urody czy jako¶ tak.

Jako jedyny (!) do tej pory (a chodzê po bia³ostockich i warszawskich salonach od lat) zrobi³ mi po raz drugi piêkny kolor, tzw baleja¿ wenecki (je¶li nie mylê nazwy). To taki ¿e w³osy wygl±daj± jak rozja¶nione s³oñcem od po³owy g³owy w dó³. (bardzo du¿o aktorek i modelek ma w³a¶nie tak farbowane w³osy) Zawsze chcia³am mieæ taki efekt a nie wiedzieæ czemu i w Kameleonie i u Damiana na warszawskiej i u p. Lukasza (od Emilki) i u samej Emilki (mocno przereklamowanej) dostawa³am mocno kontrastowy baleja¿!! przeze mnie zwany zaciekami - ani to modne ani to ³adne. Dlaczego?! Kiedy¶ fryzjerka w Wawie powidzia³a mi ¿e fryzjerzy albo nie potrafi± albo nie chc± ryzykowaæ farbuj±c nowymi technikami...
a to wcale nie jest nowo¶æ!

Pan Wojtek jak na razie jako jedyny s³ucha uwa¿nie i po¶wiêca³ du¿o czasu na wybadanie moich potrzeb, w moim przypadku ¶cina³ ostro¿nie (tak jak chcia³am) mo¿e dlatego nie by³o ¿adnej wtopy. Nie sadza mnie z mokrymi w³osami przed lustrem pytaj±c siê co ja chcê, kiedy na mokrych w³osach (krêconych!) nic nie widaæ!
A niestety to jest charakterystyczne dla "renomowanych" bia³ostockich salonów fryzjerskich. Gdzie strzy¿e siê ta¶mowo...

Co do strzy¿enia. Nastêpna bol±czka.
W³osy mia³am zawsze do ³opatek albo ramion. Krêcono-faluj±ce, pusz±ce siê od góry, trudne do u³o¿enia. I tu nie pomaga³y rysunki, t³umaczenia. Zawsze by³ ten sam problem: na has³o ¿e mam krêcone panie (wraz z p. Marzen± w³a¶cicielk± Kameleona) stopniowa³y mi w³osy niemi³osiernie, raz tak krótko ¿e wygl±da³am jak wy³ysia³a i zmok³a kura. Albo ¶cina³y mi tak jak ¶cina siê prostowane w³osy, które wygl±da³y fajnie wyprostowane! Efektem by³ "grzyb", w³osy grube, krótsze podnosi³y siê do góry a dó³ wycieniowany, prze¿edzony pozostawa³ prosty i ulizany. Extra...za³amka.

Tak by³o w Kameleonie, u Damiana, w Gabrielu, nawet u p. Marioli z Warszawy (ul. ¶wiêtokrzyska), która podobono jest specjalistk± od krêconych w³osów (kobiety setki z³otych wydaj± na przed³u¿anie i zagêszczanie w³osów a Mariolka pozby³a mnie po³owy objêto¶ci moich. - ¿eby lepiej siê krêci³y , nie krêc± siê oczywi¶cie lepiej. wogóle siê nie uk³adaj±. ¯eby oddaæ sprawiedliwo¶æ: wierzê ¿e p. Mariola potrafi strzyc, raczej nie potrafi dopasowaæ strzy¿enia do twarzy i nie za bardzo potrafi s³uchaæ - tak by³o w moim przypadku. W¶ciek³a by³am bo bulnê³am 170 zeta.

¦wietnie ¶ciê³a mi w³osy p. Ewa z ul. Waszyngtona ale jej od kilku lat nie ma ju¿ w Polsce, z tego co wiem.

Ostatnio w³osy ¶cinane prze p. Mariolkê poprawia³ w³a¶nie p. Wojtek. Niestety, ceny u niego wzros³y. Nadal w porównaniu do innych fryzjerów u mnie jest na prowadzeniu. Zobaczymy jak d³ugo...
Je¶li chodzi o naturalny look to polecam.

heh, tyle mojego wywnêtrzniania
buchta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-20, 20:54   #877
hypnotized28
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 304

Buchta z Twojego opisu wynika, ¿e mamy podobny typ w³osów. Je¶li mo¿na wiedzieæ to ile zap³aci³a¶ za ¶ciêcie i farbowanie? Te¿ jestem umówiona do Pana Wojtka i zaczynam trochê siê obawiaæ czytaj±c Wasze komentarze o wzro¶cie cen
hypnotized28 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 10:57   #878
buchta
Przyczajenie

u p. Wojtka zap³aci³am 190 zeta, (kolor, ciêcie) z tym, ¿e strzy¿enie mia³am "kosmetyczne" - grzywka, pasemka z góry skrócone aby zniwelowaæ efekt "grzyba". Podejrzewam, ¿e u Ciebie mo¿e wyj¶æ wiêcej. Najlepiej zadzwoñ i siê spytaj, aby pó¼niej nie spotkaæ siê z niemi³± niespodziank±...
Stary 2010-12-25, 14:45   #879
monika258
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 164

witajcie kolezanki - wiazaznki ;-)

ja ze swojej strony z calym sercem mogê polecic p. Nelê z salonu urody Oz. zaczêlam chodzic do niej, bo kiedys nawet wyczytalam w tym watku, ze ktoras dziewczyna j± chwalila. ceny ma normalne, nie jakies kosmiczne. wg mnie bardzo dobrze scina, chetnie pomaga/doradza a dla sta³ych klientek nawet grzywke ¶cina za darmo ;-) ja np czesto musze chodzic na grzywke, bo tak szybko mi ro¶nie i za kazdym razem ¶cina mi za darmo. swój salon ma w centrum, bo na ul. lipowej, wiec mysle, ze lokalizacja tez na plus i kolejki wcale nie sa takie ogromne, jak tu czytam, u innych ;-)
serdecznie pozdrawiam
monika258 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-25, 16:35   #880
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Cytat:
Napisane przez monika258 Poka¿ wiadomo¶æ
witajcie kolezanki - wiazaznki ;-)

ja ze swojej strony z calym sercem mogê polecic p. Nelê z salonu urody Oz. zaczêlam chodzic do niej, bo kiedys nawet wyczytalam w tym watku, ze ktoras dziewczyna j± chwalila. ceny ma normalne, nie jakies kosmiczne. wg mnie bardzo dobrze scina, chetnie pomaga/doradza a dla sta³ych klientek nawet grzywke ¶cina za darmo ;-) ja np czesto musze chodzic na grzywke, bo tak szybko mi ro¶nie i za kazdym razem ¶cina mi za darmo. swój salon ma w centrum, bo na ul. lipowej, wiec mysle, ze lokalizacja tez na plus i kolejki wcale nie sa takie ogromne, jak tu czytam, u innych ;-)
serdecznie pozdrawiam
A mog³aby¶ przybli¿yæ cennik? Np.:podciêcie b.d³ugich w³osów? I jak d³ugie s± kolejki?

Mo¿ecie siê wypowiedzieæ na temat którego¶ z salonów?
- Fabryka Marzeñ
- Babiniec
- Borys Lipatov

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2010-12-25 o 16:58
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-26, 16:14   #881
monika258
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 164

40z³ za strzyzenie, wydaje mi sie, ze niezaleznie od d³ugo¶ci w³osów. a kolejki mysle, ze w granicach tygodnia (moze 1.5tygodnia) ,przynajmniej ja tak zawsze mam.
monika258 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-28, 20:55   #882
KIKKAKAREN
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

w³a¶nie wróci³am z kameleona, polecam serdecznie !!! strzyg³a mnie p.Marta. do tej pory chodzi³am do avangardy, do Kasi z avangardy która ma juz swój salon oraz do adama Pop³±wskiego. jestem pod ogromnym wra¿eniem dzisisjszego strzy¿enia. W³osy do ramion, grzywka na bok, niby prosto klasycznie, ale bardzo dobrze ¶ciête. dosta³am dwie cenne porady jak mam uk³adaæ niesforn± grzywkê ( mam wicher niestety ) i jak suszyæ w³osy ( nie uk³adam nigdy! )

polecam serdecznie, cena strzy¿enia 55z³
KIKKAKAREN jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-12-29, 13:55   #883
moooniaaaa
Zakorzenienie

A co s±dzicie o Loczku?
Stary 2011-01-03, 22:04   #884
Laura268
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 24

a mo¿e kto¶ by³ w salonie fryzjerskim El¿bieta Sikorska ?
w swojej ofercie ma laserowe leczenie w³osów. mo¿e ktos wie co¶ na ten temat wiêcej
Laura268 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-05, 14:09   #885
blueberryyyy
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

kto robi ³adne fryzury na imprezy typu studniówka , wesele ?
blueberryyyy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-11, 21:35   #886
arachne
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Cytat:
Napisane przez buchta Poka¿ wiadomo¶æ
Ok. teraz na mnie kolej
Czyta³am opinie od dawna i przyznam ¿e do czê¶ci fryzjerów trafi³am przez opinie na wiza¿u .

Moje ostatnie odkrycie to Pan Wojtek - z wizazu (teraz siê mie¶ci w galerii na antoniukowskiej, Ambasada urody czy jako¶ tak.

Jako jedyny (!) do tej pory (a chodzê po bia³ostockich i warszawskich salonach od lat) zrobi³ mi po raz drugi piêkny kolor, tzw baleja¿ wenecki (je¶li nie mylê nazwy). To taki ¿e w³osy wygl±daj± jak rozja¶nione s³oñcem od po³owy g³owy w dó³. (bardzo du¿o aktorek i modelek ma w³a¶nie tak farbowane w³osy) Zawsze chcia³am mieæ taki efekt a nie wiedzieæ czemu i w Kameleonie i u Damiana na warszawskiej i u p. Lukasza (od Emilki) i u samej Emilki (mocno przereklamowanej) dostawa³am mocno kontrastowy baleja¿!! przeze mnie zwany zaciekami - ani to modne ani to ³adne. Dlaczego?! Kiedy¶ fryzjerka w Wawie powidzia³a mi ¿e fryzjerzy albo nie potrafi± albo nie chc± ryzykowaæ farbuj±c nowymi technikami...
a to wcale nie jest nowo¶æ!

Pan Wojtek jak na razie jako jedyny s³ucha uwa¿nie i po¶wiêca³ du¿o czasu na wybadanie moich potrzeb, w moim przypadku ¶cina³ ostro¿nie (tak jak chcia³am) mo¿e dlatego nie by³o ¿adnej wtopy. Nie sadza mnie z mokrymi w³osami przed lustrem pytaj±c siê co ja chcê, kiedy na mokrych w³osach (krêconych!) nic nie widaæ!
A niestety to jest charakterystyczne dla "renomowanych" bia³ostockich salonów fryzjerskich. Gdzie strzy¿e siê ta¶mowo...

Co do strzy¿enia. Nastêpna bol±czka.
W³osy mia³am zawsze do ³opatek albo ramion. Krêcono-faluj±ce, pusz±ce siê od góry, trudne do u³o¿enia. I tu nie pomaga³y rysunki, t³umaczenia. Zawsze by³ ten sam problem: na has³o ¿e mam krêcone panie (wraz z p. Marzen± w³a¶cicielk± Kameleona) stopniowa³y mi w³osy niemi³osiernie, raz tak krótko ¿e wygl±da³am jak wy³ysia³a i zmok³a kura. Albo ¶cina³y mi tak jak ¶cina siê prostowane w³osy, które wygl±da³y fajnie wyprostowane! Efektem by³ "grzyb", w³osy grube, krótsze podnosi³y siê do góry a dó³ wycieniowany, prze¿edzony pozostawa³ prosty i ulizany. Extra...za³amka.

Tak by³o w Kameleonie, u Damiana, w Gabrielu, nawet u p. Marioli z Warszawy (ul. ¶wiêtokrzyska), która podobono jest specjalistk± od krêconych w³osów (kobiety setki z³otych wydaj± na przed³u¿anie i zagêszczanie w³osów a Mariolka pozby³a mnie po³owy objêto¶ci moich. - ¿eby lepiej siê krêci³y , nie krêc± siê oczywi¶cie lepiej. wogóle siê nie uk³adaj±. ¯eby oddaæ sprawiedliwo¶æ: wierzê ¿e p. Mariola potrafi strzyc, raczej nie potrafi dopasowaæ strzy¿enia do twarzy i nie za bardzo potrafi s³uchaæ - tak by³o w moim przypadku. W¶ciek³a by³am bo bulnê³am 170 zeta.

¦wietnie ¶ciê³a mi w³osy p. Ewa z ul. Waszyngtona ale jej od kilku lat nie ma ju¿ w Polsce, z tego co wiem.

Ostatnio w³osy ¶cinane prze p. Mariolkê poprawia³ w³a¶nie p. Wojtek. Niestety, ceny u niego wzros³y. Nadal w porównaniu do innych fryzjerów u mnie jest na prowadzeniu. Zobaczymy jak d³ugo...
Je¶li chodzi o naturalny look to polecam.

heh, tyle mojego wywnêtrzniania
Panie Wojtku,witamy na wiza¿u
arachne jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-13, 12:44   #887
emi=)*
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Ja tak¿e polecam p. Przemka farbuje i ¶cinam w³osy u niego ju¿ kilka lat.
Tak¿e mam nak³adany tonik i mimo, i¿ jestem naturalnie ciemn± blondynk± to mam w³osy blond. Po prostu przed ka¿dym na³o¿eniem toniku rozja¶nia mi odrost, a pó¼niej na ca³o¶æ tonik. Dziêki temu moje w³osy s± tylko raz w ka¿dym miejscu traktowane amoniakiem(rozja¶niaczem) a nie za ka¿dym razem.

Naprawdê polecam
emi=)* jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-13, 13:04   #888
jooolka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

hej , czy by³ kto¶ w Instytucie Kerastase na Waszyngtona , s³ysza³am ¿e maj± tam laser do w³osów i telasoterapiê ?widzia³am zdjêcia na Facebooku wygl±da zar±bi¶cie
jooolka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-13, 16:19   #889
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, z czystym sumieniem polecam p.Agnieszkê z Bell Capelli. Zna siê na rzeczy
Stary 2011-01-13, 22:55   #890
Keej
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

dziewczyny, fryzjer, który dobrze(wiêksze loki) pokrêci w³osy i utrwali je, aby trzyma³y siê przez ca³y wieczór. Do¶æ niskie ceny. Orientujecie siê ?

- Marilin Monroe
Keej jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-18, 19:46   #891
esperantess
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

czy wiecie, u kogo i w jakim salonie zrobiê dobr± trwa³± ondulacjê? bardzo zale¿y mi, aby nie powsta³o potem "siano", wiêc kosmetyki te¿ s± bardzo wa¿ne...
esperantess jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-23, 13:50   #892
0karolina0
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Hej dziewczyny. To jak teraz jest z tym Wojtkiem? Poprzednie posty zachêci³y mnie do wizyty u niego, ale teraz po ostatnich o "zadufaniu w sobie" trochê mam w±tpliwo¶ci. Do tej pory chodzi³am do bardzo dobrej fryzjerki pani Marioli Giedrojæ na Gedymina 1. Sama nie wiem dlaczego teraz chce pój¶æ do kogo¶ innego, chyba po prostu po 3 latach chodzenia do niej, chcê zobaczyæ, czy kto¶ jest mo¿e jeszcze lepszy od niej.
0karolina0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-24, 08:20   #893
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

Ja nadal chodze do p Wojtka i nadal jestem zadowolona,nigdy nie zauwa¿y³am u niego zadufania, wrecz przeciwnie, tylko on pracuje teraz w wella fryz na ¿elaznej

Edytowane przez 0000ja
Czas edycji: 2011-01-24 o 08:21
0000ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-24, 13:58   #894
0karolina0
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Dziêki za odpowied¼. Mam jeszcze pare pytañ. Dlaczego tak wci±¿ zmienia te salony, niedawno kto¶ mówi³, ¿e pracowa³ w galerii Antoniuk w ambasadzie urody? Czy ten numer do niego wci±¿ jest aktualny 511234234? I czy mo¿esz krótko opisaæ jak wygl±da u niego wizyta? Czy jest te¿ stylist±?
0karolina0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-24, 14:24   #895
buchta
Przyczajenie

okarolinao, to jest ten numer, do Wojtka (nie pamiêtam nazwiska ale chyba Koszykowski), salony zmienia poniewa¿ wcze¶niej pracowa³ u siebie a teraz siê zatrudni³ - z tego co mówi³. Czy jest stylist±? - najlepiej zadzwoniæ i wybadaæ.

ps. do arachne - nie jestem p. Wojtkiem
Stary 2011-01-24, 14:26   #896
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buchta Poka¿ wiadomo¶æ
okarolinao, to jest ten numer, do Wojtka (nie pamiêtam nazwiska ale chyba Koszykowski), salony zmienia poniewa¿ wcze¶niej pracowa³ u siebie a teraz siê zatrudni³ - z tego co mówi³. Czy jest stylist±? - najlepiej zadzwoniæ i wybadaæ.

ps. do arachne - nie jestem p. Wojtkiem
Trochê dziwne, ¿e kto¶ woli pracowaæ u kogo¶ ni¿ na swoim
Stary 2011-01-24, 17:46   #897
xxbiankaoo
Raczkowanie

Mnie do Wojtka nikt nie przekona, nie polece równie¿ wizyty u niego nikomu. Ja do tej pory nie mogê doj¶æ ze swoj± fryzur± do poprzedniego stanu. Ca³e szczê¶cie, ¿e mam d³u¿sze w³osy, które w po³±czeniu z prostownic± nie rzucaja siê az tak bardzo w oczy. Moja Mama przez ca³y czas chodzi do Emilki i jest zadowolona. Ja z kolei odkad Emilka zmieni³a farby nie jestem przekonana, mimo, ¿e farby s± o wiele lepsze od Loreal. Z tego co wiem, w Atelier teraz jest przestuj, nie wiem czy potracili klientów czy to kryzyz PO¶wi±teczny.

Znacie salon Agnes na pogodnej ??
Stary 2011-01-24, 20:30   #898
kasienkax3
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Question Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

dziewczyny ratujcie ! nie bêdê owija³a w bawe³ne . Muszê koniecznie pomalowac w³oski , my¶lê teraz o baleja¿u z blondu i br±zu. Obecnie mam ca³e blond . Malowa³am w ma³ym osiedlowym 'salonie' fryzjerskim ale fryzjerka strasznie zwali³a mi w³osy ( poniszczy³a a kolor wyszedl tragicznie ale na szczescie po czasie sie zmyl ) nie chce wydawaæ na fryzjera 2 lub 3 stów bo po prostu troche szkoda mi kasy , szukam jakiego¶ niedrogiego fryzjera który pomalowa³ by mi w³osy ( s± do¶æ d³ugie ) do 150 z³ . My¶la³am co¶ o jakim¶ salonie na ul. stromej za basenem ponoæ maj± ukoñczone kursy w USA jednak nie wiem jakie s± tam ceny i nie mam nr ;( czy kto¶ zna mo¿e ten nr lub cennik jesli tak to by³abym wdziêczna je¶li by mi podal lub polecil jakiego¶ innego niedrogiego i w miare dobrego fryzjera
pozdrawiam

Edytowane przez kasienkax3
Czas edycji: 2011-01-24 o 22:43
kasienkax3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-27, 17:23   #899
xxbiankaoo
Raczkowanie

Ooo tak, te jego sztuczne "zachwycanie" siê jest mi dobrze znane.
Stary 2011-01-28, 11:13   #900
0000ja
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

No w³asnie ja te¿ mam dlugie wlosy i do tego strasznie szybko rosn±, takze co miesiac 200 zl zaczyna mnie to przytlaczac, tak sobie mysle azeby sprobowac gdzies indziej pomalowac wlosy, czy ktoras z was s³yszala cos o salonie z witosa podajze 25? Kolezanka strasznie zachwala, ale chcialabym uslyszec jeszcze czyjas opinie
0000ja jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.