|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero wstałam z łózka, po 10 godzinach snu cera wygląda wręcz idealnie zauważyłam, że kiedy za mało śpię pojawiają mi się pryszcze.
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
MisQa, Donka94 witajcie Ostatnio nic nie pisałam, ale miałam "małe" zamieszanie. Otóż wyprowadziłam się z domu. Strasznie pokłóciłam się z rodzicami i mieszkam teraz u TŻta. Jest mi u niego bardzo dobrze Od wczoraj jest moim narzeczonym Od prawie 4 dni strasznie mnie bolał żołądek- na pewno nie z przejedzenia. Dzisiaj na szczęście nie boli, ale wczoraj rano też nie bolał, zaczęło się po południu.. A lekarstwa żadne nie pomagały, ani herbatki ziołowe. Jak mnie znowu będzie bolał, to w poniedziałek do lekarza... ![]() Dziewczyny ile się trzyma taki mocny kolor henny? Bo kupiłam sobie na ślub, ale chyba za mocną i nie wiem ile wcześniej ją zrobić, żeby efekt nie był bardzo zły.... No i WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI |
|
|
|
#1114 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Kobietasukcesu z tym mężczyzną ,to bym polemizowała
![]() ![]() ![]() Swoją drogą- witam was w I dzień Świąt . Ja dziś wstałam o 12 (wczoraj była ciężka i dłuuuuga noc...). Jak na razie siedzę taka nieogarnięta, bo czekam na wieczorną imprezę, nie muszę ze sobą jeszcze nic robić .Wyskoczyło mi straaaasznie dużo pryszczy :/ Jestem przed @ i to pewnie dlatego, ale dlaczego akurat dziś? Wyglądam tragicznie, dobrze, że w klubach jest ciemno Objadłam się wczoraj, jak nie wiem. Ciasta, słodycze, pierogi, a dziś paszteciki, krokiety, barszcz... Po tych świętach trzeba będzie się za siebie wziąć. Szczerze mówiąc nie mam nawet wagi w domu-może to dobrze...
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie, ze mieszkasz z TZtem i jest lepiej Ci. z rodzicami nie bedziesz juz utrzymywac kontaktu...? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() tzn mam, ale na niej waze 58kg czyli nie dziala co to za impreza ?tez jestem przed okresem i mi pryszcz na brodzie wyskoczyl ![]() cale szczescie, z eja nie mam cos apetytu i tylko bym jadla uszka z baarszczykiem, bo mama taki pyszny barszczyk zrobila, uszka zreszta tez
|
|
#1117 |
|
zawsze mam racje
|
caate: czyli pokazuje za dużo, tak?
Ja też wagi nie mam (nie licząc tej kuchennej ) Za to się centymetrem mierzę, to dla mnie jest bardziej miarodajne.Pomalowałam paznokcie i czekam, aż wyschną.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-12-25 o 13:40 |
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po orstatnim oczyszczaniu, spadlo mi sporo z ud, jakies 3cm z bioderek 2cm,brzuch znowu plaski i tak mi pasuje, bo juz sie nie mecze, nie pilnuje co jem, tylko wiem, ze mam jesc mniej fast foodow i jest ok, a jak duzo pije i jem normalne jedzenie to jestem taka jak teraz i nawet po wczorajszej wieczerzy brzuszek mi nie wyskoczyl, a to uwazam za sukces
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pieknosci
Jak tam po Wigilii? Mikolaj hojny byl, czy bylyscie niegrzeczne? ![]() ![]() Ja musze przyznac, ze jestem niesamowicie szczesliwa z prezentow, dostalam wszystko co moglam sobie wymarzyc a nawet wiecej.. Wczoraj przy TZ to az mi lezka poleciala achh ta magia swiat ![]() Marthaa no u Ciebie colosall to widac dziala cuda ![]() Buahhot super te pedzelki z H&M w poniedzialek mam wolne to az sie przejde i kupie jak beda ![]() Zielone oko matko buldoga dostalas Ja na imieniny od TZ dostalam beagla A tez zastanawialam sie zawsze pomiedzy 3 rasami: buldogiem francuskim, beaglem i westi ![]() Blondyneczka noo to widac, ze coreczka rosnie i niedlugo pieknic sie razem z mamusia bedzie ![]() Alessandra a gdzie dorwalas ta czape? W jakiejs sieciowce? ![]() Kochane zycze milych tych dwoch dni swiatecznych oby Wam tak szybko nie zlecialy
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Caate, Impreza - Boże Narodzenie w moim jedynym w mieście klubie-dyskotece
Ja nie wytrzymam z wami, naprawdę ważycie wszystkie tak straasznie mało ...
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w albumie mam zdjecia i po mnie mojej wagi uwazam, ze nie widac. hah, to widze, ze gruba biba bedzie ![]() ja sie zastanawiam czy isc od kosciola, bo ogolnie nie chodze, ale nudzi mi sie w domu ![]() poklikam na Wasze aniolki snow, ja bylam baaardzo niegrzeczna, bo od TZta tylko dostalam prezent
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Caate do brwi, zapomniałam napisać :P
Tak, nie będziemy utrzymywać kontaktu- matka sama tak zadecydowała. Na ślub też nie przyjdą.... ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Sylvi dziękuję |
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzylam, ze do tego dojdzie, ale jesli jest juz jak jest, to wiesz ile dla nich znaczylas, skoro wola oddac Cie i wyrzec sie wlasnej corki, zamiast jednak o nia zawalczyc i byc jej rodzicami. az nie wierze, ze to pisze, myslalam, ze ja to mam zle... chociaz moze i jestem okrutna, ale ja bym wolala, zeby moj ojciec sie mnie wyrzekl, nie wyobrazam miec alkoholika na swoim slubie, patrzec na niego i martwic sie, czy nie zrobi nic glupiego(zawsze cos zrobil) i pograzal mnie i mame. wiem, ze moze to nie na miejscu, ale ja bym byla mu za to wdzieczna, ze tak postapili, bo ja nie mialabym serca, zeby tego zrobic... moze i Tobie wyjdzie to na dobre, mnie by bylalo tylko to, gdyby w moim przypadku mama stanela po stronie ojca, wtedy to jakby alpy mnie zmiazdzyly.. henna dobrze, ze do brwi, myslalam, juz ze do wlosow w tej tubce co masz, to spokojnie starczy Ci na 3x, wiec ja bym zrobila dzisiaj, ona tak schdozi po 3dniach taka zwykla henna i we wtorek zrobic jeszcze raz lub w srode, poprawic, wiedziec juz co i jak i jak dlugo trzymac, bo jak schodzi to jezeli wybralas kolor czarny to bedzie miala poswiate fioletowa, a jak wybralas braz to taka bordowa zostawia, wiec wazne, zeby w pt nie wyladowala z taka poswiata przed oltarzem ![]()
|
|
#1125 |
|
zawsze mam racje
|
A o co poszło? Czy wolisz o tym nie pisać?
Ja wyłączam komputer, bo nie odejdę Idę umyć włosy, poczytać itd. A wieczorem wychodzę. Najchętniej bym wyszła w welurowym dresie ![]()
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis jakas niekumata jestem eh, wlasnie sie zalamalam, rozplotlam warkocz i widze czarne wlosy, modle sie, zeby sie wyplukaly, a bylo tak pieknie, tak chlodno, zero rudosci ![]() fajnie, ze gdzie wychodzicie, ja nie mam co robic, samaa z mama w domu jestem, ide ogladac z kotem tv
|
|
#1127 |
|
zawsze mam racje
|
Do kalpany
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przydałoby się coś takiego![]() Ja nie ruszam się z domu dzisiaj za nic. Spałam 10 godzin i generalnei relaksuje się po stresie przed Świetami, a od jutra nauka |
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zadomowienie
|
dziewczynki jest cos takiego jak wazelina truskawkowa? hm nie wiedzialam nigdy nie napotkalam sie na taka
bita smietana kitka soph angelwithsoul moja corcia juz ma nawet wiecej torebek odemnie a ma 2 latka ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- snowhitee ja tez placzliwa jestem jesli chodzi o swieta a o dzielenie si eoplatkiem to juz wogolekalpana mam nadzieje ze sie wszytsko ulozy i wroci do normy,napewno z czasem sie wszytsko ulozy ale potrzeba czasu mam pytanie wiem ze niektore z was juz nie pam,ietma biora cilest ja chyba bede musiala zmienic mam jeszcze tydzien do przerwy a juz mam okres nie kumam tego chyba bede musiala zmienic na inne, niby dobrze sie czuje ale okres jakos tak dziwnie mam w strodku brania a nie w czasie przerwy biore 2 opakowanie tzn koncze---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- donka94 witaj ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- hm.....ciekawe....
|
|
|
#1130 |
|
BAN stały
|
I mnie by się oczyszczanie przydało
Ja też się nudzę i będę oglądać tv z psami, jutro zjeżdza się pół rodziny. generalnie nie przepadam za świętami/A i teraz tak ni z gruchy, ni z pietruchy, chcę kupić sobie jakieś wkrętki, co sądzicie o takich jak w załącznikach? i ew. który kolor? |
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Niby ładne,ale jakieś dziwne te wkrętki :P:P
|
|
|
|
#1132 |
|
CABIN CREW
|
ja tylko na chwilę... u mnie święta były skromne- tata w tym roku rozkręca firmę więc dużo kasy na to idzie... z prezentów rzeczowych dostałam bransoletkę srebrną o której marzyłam ale nie była na moją kieszen (na dniach postaram się zrobić jej foto ) .... no i dziś moja ciocia kazała mi u niej w domu otworzyć szufladę i coś sobie wybrać... otwieram a tam- masa kosmetyków avonu i oriflame
poza tym dostałam pieniązki , z czego też się cieszę bo mogę sobie je wydać na to na co chcę ![]() zaraz idę dalej się obżerać a potem szykować na imprezkę.... nie mogę się już doczekać
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() pewnie ![]() 2 tuniki (czarna i pudrowy róż rękawy długie koronkowe) czapka w cętki lamparcie z uszkami i pomponikami wiszącymi na sznurkach yyy pudełko cukierków buty coś jak emu na normalnej podeszwie (nie z pianki) kożuszek krótki jak kurtka lakier pudrowy do tuniki tusz balsam z drobinkami i to chyba tyle ![]() no i to jeszcze nie wszystko, bo mam jeszcze coś dostać no i od mamy prezenty już czekają ale to w styczniu dopiero dostane jak pojade
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziubki wracam do Was pełną parą
porządki świąteczne były i 80% kosmetyków poszło out. Teraz zbieram nowe zapasy i nawet nie wiem od czego zacząć, mam braki ogromne także muszę Was śledzić Chciałabym czymś wzmocnić włoski bo czeka mnie w marcu/kwietniu duuże farbowanie będę ruda także muszę o nie zadbać.... caate polecała Almę/Amlę tak? Muszę jeszcze zadbać o buzię, peeling jakiś, podkład dobry ( o ile tusz mam swój 'najulubieńszy ' to podkładu nijak nie mogę dopasować do mojej cery ) mam raczej normalną, jednak okolice nosa i brody, oraz czoła czyli strefa T świeci się po czasie także również będę obserwować co tam polecacie... No szału nie robię bo mój brzuszek mnie ogranicza, ale co tam od czegoś trzeba zacząć, żeby synka przywitać na świat Buźki ślicznotki
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] Edytowane przez Montii Czas edycji: 2010-12-25 o 16:45 |
|
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
http://www.helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow
Amla to to ;D?
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
MisQa witaj i podziwiam Cię, że się tak dobrze trzymasz. ![]() Donka94 również witaj! Ja wczoraj byłam u cioci i dzisiaj też, ale wróciłam już do domu, i nigdzie się nie wybieram. Tż. pojechał do dziadków i pewnie będzie tam do nocy. ![]() Mi przyjaciel zrobił niespodziankę, bo mieliśmy dawać sobie prezenty na pasterce, a on dzień wcześniej dowiedział się, że nie ma mnie w domu i dał moje bratu, żeby on dał mi pod choinkę i tak dostałam wczoraj wcześniej od niego, niż myślałam, aż Tż. jest trochę zazdrosny, że on tak nie wymyślił. A dostałam od niego taki śliczny szary sweterek na guziki z Cubusa.
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
O tak ta Amla
tylko nie chciałabym żeby mi włoski przyciemniła, muszę poczytać
|
#1139 |
|
zawsze mam racje
|
Ja miałam tą zwykłą amlę i nie przyciemniła.
Ale włosy po tym są tak śliskie, że gumka się czasami trzymać nie chce, szczególnie jak się koczek zrobi ![]() Pomalowałam się, ale w każdym świetle ten makijaż inaczej wygląda- w jednym pomieszczeniu jest dość mocny, w innym dość słaby Bądź tu człowieku mądry.A teraz wychodzę. Trzymajcie kciuki za brak wyrżnięcia na tym lodzie. Bo mimo, że mam 21 lat wsiadam w samochody kawałek od domu (jak jestem w domu rodzinnym, u siebie nie ) Moja koleżanka tak samo
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze to ja się boję efektu śliskich włosów bo i tak mam już ulizane jak lizus
trzymam kciuki, ja też się boję wywinąć orła na śniegu a dzisiaj lodowisko...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

Od wczoraj jest moim narzeczonym 

Wyglądam tragicznie, dobrze, że w klubach jest ciemno 

Wczoraj przy TZ to az mi lezka poleciala 
...

Ja też się nudzę i będę oglądać tv z psami, jutro zjeżdza się pół rodziny. generalnie nie przepadam za świętami/
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)