|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Cytat:
Dziewczyny ja dlatego wysyłam na pw linka ponieważ jak juz pisałam wcześniej tz zaintsalował mi jakiś dziwny system typowo pod intnernet, i nawet jak mam program do oglądania zdjęć to on jest tak ubogi że nawet nie można ich pomniejszyć a żeby wstawić je w albumie na wizażu trzeba pomniejszyć A linki dlatego daję ponieważ zdjęcia mogą oglądać osoby posiadające linka bo wcześniejsze to każdy mógł wystarczyło wyszukać album w google. Troszkę prywatności wprowadziłam. |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
a moge oprosić o linka do mieszkanka
![]() ja jestem już u rodziców.. Wczoraj wróciliśmy do rodzinnego miasta, ale wczoraj spaliśmy u teściów a mi się jak zwykle buźka na święta popsuła;/ musze iść w koncu do tego lekarza bo głowa mała nie lubię składać długich życzeń , ale MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKIM NAM WSZYSTKO SIĘ POUKŁADA I W ZWIĄZKU Z OSZCZĘDZANIEM I WSZYSTKIMI INNYMI SPRAWAMI żYCZĘ WAM, ABY KAŻDY KOLEJNY DZIEŃ BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO, ABY WASZE PORTFELE Z KAŻDYM DNIEM BYŁY GRUBSZE, A NA KONCIE, ŻEBY NIGDY NIE POJAWIŁ SIĘ DEBET :dWESOŁYCH ŚWIĄT i do zobaczenia nie wiem kiedy, bo w święta nie bedę mogła siedzieć na kompie a po powrocie się przeprowadzamy i tam nie ma jeszcze internetu
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz wychodzę
![]() Kochane- Wszystkiego naj naj naj z okazji Świąt Bożego Narodzenia ! Krótko, ale z serduszka- bądźcie po prostu szczęśliwe
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty również kochana ![]() Lili, Lili, nie spać :P jak ciasto ??
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia a w ogóle jak ty śliczna dziewczyna jesteś
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
Tż już bierze prysznic, ja własnie pomalowalam pazurki i staram sie nic nie zamazac ok 16 wybywamy do teściów ![]() poki co siedzę w rajtkach
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane,
Spokojnych, Radosnych, pełnych Miłości i rodzinnego ciepła Świąt. Bogatego mikołaja i pyszności na Świątecznym stole. Oraz aby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego, przyniósł dużoooo gotówki , zdrowie, szczęście i wszystko o czym marzycie.
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane ja tylko na chwilkę, zaraz kładę się spać, ale stwierdziłam, że was jeszcze nadrobię
![]() Oliwka czy ja też mogę prosić linka do zdjęć?? WESOŁYCH ŚWIĄT |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja juz po wigiliach i nie było tak źle gdyby nie kilka miłych incydentów dziś idę na swiąteczne śniadanie do mojej chrzesnej a potem siedze w domku
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() my jeszcze w łóżku zalegamy, ale nie długo idziemy do tż rodziców na śniadanie a później jedziemy do mnie do rodziców Tylko ta pogoda taka paskudna ale powolutku dojedziemy.Miłego dzionka życzę
|
|
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
witam
![]() my też jeszcze w łóżku, cały wszechświat postanowił nam chyba spłatać figla bo jak się obudziliśmy nie było prądu, na szczęście po chwili włączyli, ale tuż potem okazało się, że nie mamy Tv i internetu bo jakaś awaria w UPC, no i przed chwilą trzęsąc się z zimna zorientowaliśmy się, że grzejniki ustawione są na maksa a na nie grzeją, pięknie no ciekawie się te święta zapowiadają, może to i lepiej, że ta krótko trwają, bo wczorajszy dzień i dzisiejszy poranek nie wróżą nic dobrego |
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Wigilia przebiegała u mnie w cudnej atmosferze, mam nadzieje, że u Was też. Teraz wpadłam na minutkę poczytać co u Was i życzyć wesołych świat ![]() Ijaa trzymam kciuki za dzisiejszy obiad zapoznawczy rodziców ![]() Lili przepraszam, to ja pomyliłam Twój nick z inną dziewczyną, bo był bardzo podobny. Czekamy na forki sernika i Oliwci ![]() ![]() Oliwka mogę i ja pooglądać Twoje cudowne mieszkanko ? ![]() Nadia jak wigilia z ulubioną szwagrówką? ![]() My się zaraz z tż zbieramy Muszę kluski kulać u mamy Uwielbiam to Po obiedzie wszyscy się zejdą i zacznie się ucztowanie ![]() Miłego dnia Kochane
|
|
|
|
#4756 |
|
Konto usunięte
|
Hoł Hoł Moje Panny!
![]() Oliwka mieszkanie bardzo stylowe i nowoczesne z tego co dostrzegłam na miniaturkach bo mi niestety się zdjęcia duże otworzyć nie chciały istne przeboje z tym Twoim linkiem ![]() Mam nadzieje, że święta upływają Wam w ciepłej, rodzinnej i smacznej atmosferze Ijaa trzymam za Ciebie kciuki, żeby rodzinny obiad w Twoim wykonaniu był prima sort! Dziewczyny proszę się chwalić prezentami ![]() ja dostałam zegarek który widziałyście http://www.empik.com/the-vision-of-j...20255,muzyka-pwięc to będą dla mnie bardzo muzyczne święta a poza tym słodycze i pieniążki więc jestem b. zadowolona |
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tak stepper, pościel flanelowa, prześcieradło z gumką, piękna lampa na stolik nocny, szalik, słodycze i ... tłuczek do mięsa, bo mi się zepsuł Hihih. Też jestem bardzo zadowolona![]() Zmykam się szykować, do napisania
|
|
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
Ja swoje wymienianie ograniczę do tego co mi się spodobało : korkociąg (sami zasugerowaliśmy) i pieniądze
(no i oczywiście prezenty od Tż tj spodnie i 2 sukienki, ale to sobie sama wybrałam i pokrowiec na aparat i elektryczny młynek do pieprzu od przyjaciela Tż o których wspominałam już wcześniej), , co do pozostałych prezentów powstrzymam się od komentarza bo nic dobrego nie mogłabym napisać (a po wczorajszym dniu jestem prawie pewna, że mam podglądacza).Generalnie olałam to, bo wole dawać prezenty niż dostawać , ale Tż był zasmucony i trochę zdenerwowany , więc podzieliłam się z nim moim pieniążkami, żeby mógł kupić sobie coś co mu się spodoba
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-12-25 o 12:07 |
|
|
|
#4759 |
|
Konto usunięte
|
A ja miałam tylko jedną partię prezentów (bo druga od mojej rodziny przyjedzie dopiero na Sylwestra). No i teściowa oczywiście musiała kupić coś, co mówiłam, że moja rodzina kupi... Tak to kuchenne rzeczy i waga... Na szczęście przytyłam trochę
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka super mieszkanie
wczoraj kobiety wzięłam się za robotę - barszcz, pierożki, sernik, kąpiel, szykowanie i już nie miałam czasu wejść ![]() zdjęcie sernika zrobię dziś, bo robię kolejny, a ten wczorajszy nie był zjawiskowy, bo mi ser wypłynął trochę nad galaretkę my dostaliśmy super prezenty: wagę i podusię , skarpetki i rękawiczki no i takiego aniołka stojącego dostałam położyłam w łazience... no i dostałam słoiczek bigosiku, słoiczek makiełek, kilka kiełbas własnej roboty widziałam, że nasze prezenty też się bardzo podobały stwierdziłam, że w przyszłym roku zacznę od września prezenty kupować i dzięki temu każdy dostanie większą paczkę z kilkoma rzeczami
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-25 o 12:27 |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() my dostaliśmy pieniążki i słodycze jeszcze nie dostaliśmy prezentu od siostry Tż i szwagra ale mamy iść w tygodniu razem coś wybrać![]() ja dostałam od Tż złoty wisiorek-Wodnika, a on ode mnie perfumy i książkę ![]() mój Tż wczoraj popił i to tak że musiałam go rozbierać do spania bo zasnął w opakowaniu ![]() dzisiaj Tż jedzie do kolegów a ja idę do klubu spotkać się z koleżankami oczywiście nie będą to imprezy do rana, ja idę na jakieś 2 h i do domu
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() źle się czuje i leży ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- dopiero teraz nadrabiam Haniulka my kupiliśmy dla teściowej torebkę i dołożyłam żel do mycia taki niealergizujący delikatny , dla teścia takie jakby to nazwać hmm gacie do spania takie spodenkowe 2 pary (wiem, że mu się podobają, bo kiedyś mu kupiliśmy takie same, tylko inny wzór)i żel do mycia jako dodatek , dla szwagierki i szwagra komplet ładnych szklanek ![]() ogólnie nasze prezenty byly pod czyiś gust i każdy był zadowolony
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-25 o 12:52 |
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz ja się chwalę
od tż dostałam pierścionek bardzo ładny bo delikatny taki w moim stylu od mojej chrzesnej śliczne rajstopy takie grube ażurowe poprostu piękne i do tego dostałam takie jakby gruge podkolanówki ale za kolano co się nosi do kozaków, 2 białe czekolady z orzechami moje ulubione i takie potaka białego ale to wam zdjęcie pokaże bo ja jednak w opisywaniu najlepsza nie jestem:P i stałam się bogatsza o jakieś 250zł. Najbardziej dziwi mnie to iż nic nie dostałam od rodziców i jest to dla mnie wielką zagadką??
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam do albumu 2 fotki świąteczne
![]() ale jestem dziś leniuchem ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() bo jak nie to może dopiero dostaniesz prezent zrób zdjęcia tych rajstop i pierscionka też ja właśnie z rajstop też się bardzo cieszę, a najlepsze jest to, że o takich jak dostałam myślałam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-12-25 o 15:34 |
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też prezenty były
Dzisiaj dzień lenia... Aj, niedługo nowa cześć wątku
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
ja na temat świąt się na razie nie wypowiadam, bo nalezą do całkowicie nieudanych (póki co) rodzicee moi jak zwykle marudzą, że nie myślimy o zadnym ślubie , a jak tż chciał żeby moi rodzice wpadli na kawę do jego rodziców to moi powiedzieli NIE ... bardzo mi się przykro zrobiło i nawet popłakałam sobie do poduszki ...
|
|
#4767 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Z tego co słyszę, to sporo osób ma przez rodzinę nieudane święta...bardzo mi przykro. Za rok na pewno będzie lepiej Też jestem zadowolona z prezentów chociaż są trochę dziwne Dostałam dźwięczące bransoletki na kostkę do belly dance, pen drive'a 4GB (zawsze się przyda, bo notorycznie gubię), torbę na ramię (trochę za młodzieżowa jak dla mnie, ale coś z nią wymyślę), ciepły sweterek. Ale zdecydowanie najlepszy prezent dostałam od mojego taty, który zresztą sama sobie wybrałam http://dukapolska.com/katalog-produk...z-szefa-kuchni A najlepsze jest to, że mieli promocję, i drugi, tańszy nóż był gratis! Więc dostałam jeszcze z tej serii 10cm nóż do warzyw i owoców, taki uniwersalny (normalnie by kosztował 169zł). Są ostre jak brzytwa, i jestem w nich zakochana
|
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my byliśmy u moich rodziców na obiedzie i pękam w szwach ![]() teraz odpoczywam i piję kawkę, w ogóle strasznie zimno się u mnie zrobiło, do tego zgubiłam gdzieś jedną rękawiczkę
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Copyraptor
|
Zastanawiałam się nad zestawem, ale doszłam do wniosku, że wolę dwa takie superporządne, których w sumie i tak używam przez cały czas, niż zestaw noży w którym będę miała np. nóż do filetowania i nóż do łososia, których użyję ze trzy razy w życiu, i pewnie niezgodnie z przeznaczeniem
![]() Jeszcze tylko nóż do chleba, taki ząbkowany, ale to sobie wezmę z Lotosa - mają teraz program partnerski i są tam noże za punkty, używałam ich ostatnie pół roku i muszę powiedzieć, że jak na coś "z gazetki" są super |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Co za świeta nudne nie lubie takich świat. Teściowa mnie wkurzyła, Tz jest marudny, wczoraj wigilia na wariackich papierach, bo najpierw kolacja u 'moich' potem do tesciowej, potem znowu do moich i potem do nas . Dziś na obidzie u tesciowej bylismy, boszzz jaka to dziwna kobieta, ale w skrócie - bardzo się tam męczyłam ![]() Z prezentów to dostaliśmy komplet 2 filiżanek porcelanowych, portfele skórzane, ja bordowy, tz czarny, komplet serwetek czy to ściereczek do kuchni, bon od teściowej, a tż jeszcze dostał kosmetyki. Bywały lepsze prezenty Jak pomyśle, że teraz co rok tak bedzie, bo z rodziną tz trzeba bedzie obcować, to średnio mi sie to widzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

coś pięknego mogłabym tylko siedzieć w domku i nigdzie nie wychodzić
a najbardziej podobają mi się łazienki i dwie umywalki

1.09.2012

i już nie miałam czasu wejść
i podusię
położyłam w łazience... 
Z tego co słyszę, to sporo osób ma przez rodzinę nieudane święta...bardzo mi przykro. Za rok na pewno będzie lepiej
nie lubie takich świat. Teściowa mnie wkurzyła, Tz jest marudny, wczoraj wigilia na wariackich papierach, bo najpierw kolacja u 'moich' potem do tesciowej, potem znowu do moich i potem do nas . Dziś na obidzie u tesciowej bylismy, boszzz jaka to dziwna kobieta, ale w skrócie - bardzo się tam męczyłam