![]() |
#3451 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | ||
BAN stały
|
Ale one takie w smaku nie bardzo, jak pieczarkowa pieczarka
![]() Cytat:
![]() Dlatego też odpuściłem sobie ![]() Nie po to do kościoła idę, żeby stać wuj wie gdzie ![]() Cytat:
![]() --- Ves, Twój piernik pierwsza klasa! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Mnie wczoraj mąż zepsuł cały dzień swoimi fochami i nerwami ![]() A dzisiaj na obiad smażyłam mięso i zamiast w bułce tartej to obtoczyłam je w kaszy mannej ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ja się nie wyspałam nadal ![]() ![]() ![]() jedzom i pijom ![]() Ja odwiedziłam już dziś kuzynki, a zaraz zbieram się na imprezę do teściów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Siedzę, obijam się jak bąk, coś tam podczytuję, podglądam na TV ( dziś Ojciec Chrzestny III ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | ||
BAN stały
|
Łajdak, no!
![]() Cytat:
![]() Mnie fciongua wikipedia na prawie 2 godz. ![]() Cytat:
![]() Ale najpierw wypadałoby obmyć się i przyodziać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||
Zakorzenienie
|
Dlatego daj przepisa
![]() I może jeszcze w sosie pieczarkowym? ![]() Cytat:
![]() ![]() Świętują (czyt. piją) ![]() Muszę kiedyś wreszcie obejrzeć OC I ![]() ![]() ![]() A co żeś Ty tam w niej wyczytał? ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wypróbuj
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
dogorywają za stołem
![]() Cytat:
![]() Wrócilim od siostry, uff ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Spooro - polecam "OC 1". A "OC 2"
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
spokojnie - jeszcze się kreskówek z małym Redsikiem naoglądasz
![]() A ja się dopycham sernikiem ![]() A potem wino i... ![]() ![]() edit: hello Immaginary, widzę Cię ![]() chciałam sobie zapodać jakiś super-za***iaszczy film z okazji świąt, a tu się okazuje, że wszystkie te naj już chyba widziałam ![]() To idę sobie odpalić po raz któryś tam Wichrowe Wzgórza ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-25 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnei wczoraj podobnie było ![]() Wogle to witojcie ![]() bo mnie nie było tu ze dwa dni... ![]() Jak się bawicie wewte śfienta?
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witojcie, wróciłam i się dziś uspokajam - drinem - przezorny zawsze zabezpieczony - choć u na smonopole czynne świątek piatek - jest popyt jest podaż ![]() dziś było nerwowo - zatem w samotności chiaąłm się uspokoić a tu router bzyczy skeirczy i net sie pierdyka no pięknie - firma netowa do pojutrze nic mi nie poradzi a ja probelmu nie ogarniam ![]() ![]() ![]() ale na razie jest wczoraj mnie wywalił pińcet razy co sekundę mam komunikat "kabel sieciowy odłaczony" ![]() niech się dzieje co chce grunt że jest spokój i filmy ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- a propo - u mnie generatorami ciśnienia są różnie zależy od dnia i humoru różni członkowie rodziny i jak wczoraj był lajt ogólny tak dziś - nastawiłąm się an całkowity lajt - to każdemu odbiłą szajba - nerwują się bzdetami przeżywke mają nerwice - a ja im mówię pogrzało was? nie macie problemów w życiu zeby sobie stwrzać - czemu nie można bezstresowo, na tzw lajcie, po prostu rozkoszować sie chwilą, nie nakrecać się - zluzować - nie pojmuje zaprawdę co w niektórych wstępuje i po czemu podałam jedzenie, zmywałam czysciłam podawałam kolejne - i nie widziałam w tym nic stresującego, nic męczącego nic ani kapki nie miałąm powodów do narzekań - ale każdy dziś sobie upatrzył jakiś nerw i w**** i choduuuu wywalać - no Jezusie świebodziński - dlaczemu? nie lubią się luzować czy jak? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-25 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że towarzystwo się schodzi- to dobrze, czy wizaż mi powie, jak się napełnia płynem sztucznego papierosa??? sprawa pilna!!!!
#3472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witajcie świątecznie ![]() No niestety większość filmów świątecznych bazuje na tym samym schemacie. Ja je dzielę na dwie części: Potomki Mikołaja i wariacje na temat Dickensa ![]() Ale Wichrowe Wzgórza na święta? Zachlipiesz się przed monitorem! To już lepiej "Miasteczko Halloween" ![]()
Poszukuję odlewek! Dark Extacy, Chocolovers i Angel Violette ![]() Edytowane przez Immaginary Czas edycji: 2010-12-25 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chętnie jakieś remontowe fotki wizażystek pooglądała Ju - nie znam się na sztucznym pecie niestety - jeszcze ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-25 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie dlatego, że Burton był tylko producentem, a nie rezyserem i zabrakło jego magii ![]() ![]() Cytat:
![]() Spoks, Maja tffarda jest ![]() zimna sucz, nie tak łatwo żebym ryczała ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-25 o 19:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Nindżopesz
|
Nie no, teletubisi nie ogladam akurat
![]() Ide kontynuowac poki mi powieki nie opadaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Zakorzenienie
|
Maja, nie mogłam ściągnąć, bo w tygodniu sępię neta więc się nie mogę rządzić
![]() Rachell ![]() Ja już chcę żeby był styczeń i żeby się to wszystko skończyło, nie wczuwam się w żadną atmosferę, kwas i kaplica, uh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.