Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-25, 20:47   #1171
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Już prędzej się znajdzie mężczyzna idealny niż podkład idealny
faceta prawie-idealnego już mam,
teraz czas na podkład

a dziś olałam wszystko i chodzę bez podkładu,
mimo, że nie siedziałam w domu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:14   #1172
Montii
Zakorzenienie

soph też szukam podkładu idealnego...

miała któraś z was owe mleczko do ciała ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...j.html&next=76

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:18   #1173
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Caate, miałaś przyspieszoną akademię bezpiecznej jazdy w zimie, gratuluję zachowania zimnej krwi

Używałyście któregoś z tych bronzerów?:

1) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,30087,bronzing-powder-face-and-body.html&next=1

2)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25357,sensique-trendy-compact-compact-bronzing-powder-puder-prasowany-mapka-brazujaca.html&next=1

3)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1
z tych nie ale moge polecić ci rimmel'a

potrzebuję chłodnego, matowego efektu oraz trwałości, nie wiem który wybrać- wszystkie mają nawet niezłe recenzje.

A może macie jakieś swoje typy?

Miałam jeden z joko, ale kiedy założyłam niewiele był niewidoczny, kiedy nałożyłam trochę więcej- pomarańczowy.
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
O tak ta Amla tylko nie chciałabym żeby mi włoski przyciemniła, muszę poczytać
amla gold jest do jasnych włosów nie przyciemnia
kupowałam jak jeszcze byłam jasną blondynką
Stary 2010-12-25, 21:18   #1174
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate, miałaś przyspieszoną akademię bezpiecznej jazdy w zimie, gratuluję zachowania zimnej krwi

Używałyście któregoś z tych bronzerów?:

1) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,30087,bronzing-powder-face-and-body.html&next=1

2)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25357,sensique-trendy-compact-compact-bronzing-powder-puder-prasowany-mapka-brazujaca.html&next=1

3)https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1

potrzebuję chłodnego, matowego efektu oraz trwałości, nie wiem który wybrać- wszystkie mają nawet niezłe recenzje.

A może macie jakieś swoje typy?

Miałam jeden z joko, ale kiedy założyłam niewiele był niewidoczny, kiedy nałożyłam trochę więcej- pomarańczowy.
wczesnie ponad rok jezdzilam ticiem, c ja przezylam z tym autem, gaslo na srodku skrzyowania=zepchaj sobie sama, zakopalam sie, poslizgi takie gdzie w kolko sie krecilam, musialam reczny zaciagnac zeby w ludzi na pasach nie wjechac, zamarzniety hamulec, bo mroz byl i jak sie jedzie to normalnie ze zamarzaja,tyle mi mechanik powiedzial... palace sie kolo, pozniej odpadajace bo nikt nie umial naprawic, to mi dalo szkole jazdy co nei jednemu przez cala wiecznosc.
a swoja droga kocham jezdzic i ja ogolnie powinnam byc facetem, bo mam zainteresowania mechaniczne, elektryczne wiec jakis dryg do auta mam, kazdy facet go zauwaza bynajmniej i nie boja sie ze mna jezdzic ale jezdze za szybko, bo w focusie gubie predkosc, wciskam gaz i nagle 60 i tak mi dziwnie bo nie czuje ze jade to wciskam jeszczem
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Poszło o straszną głupotę, miałam opis na gg coś w stylu "mój na zawsze <3" i matka zobaczyła i myślała, że to o ślub (a miałam to jeszcze przed ustaleniem ślubu na gg) i zrobiła mi okropną awanturę, że mam to w tej chwili usunąć, że tyle wstydu im narobiłam, że przed ludźmi się będą musieli chować i w ogóle dużo przykrości usłyszałam. U TŻta mi bardzo dobrze, wszyscy mnie ciepło traktują. Wczoraj było mi głupio na wigilii, bo się czułam obca i nie chciałąm iść, ale przyszła mama TŻta i powiedziałą, że ja jestem już "swoja" i mnie przytuliła. Ja zaczęłam płakać, bo mi się tak jakoś przykro zrobiło, bo mimo wszystko to czas rodzinny, a moja "rodzina" nawet mi życzeń nie wysłała, ani nic, a TŻ mnie mocno przytulił i zobaczyłam, że też mu łezki poleciały. Teraz już nie mam najmniejszych wątpliwości, że mnie kocha

Co do henny, to kupiłam czarną, bo to taka za 3 zł, więc stwierdziłam, że pewnie będzie słaba... Ale potem przeczytałam w internecie, że jest mocna :/ I teraz żałuję, że nie wzięłam brązowej... Teraz się boję ją robić, bo mam jeszcze nie pofarbowane włosy i może to wyglądać komicznie.... No i tej poświaty też się boję
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc
Jak Wam swieta mijaja? ja to sie obzeram normalnie, bede sie toczyc zamiast chodzic
Mam chwilke czasu to ponadrabialam.

Chyba bym padla jakbym uslyszala takie zdanie od meza, ze MOGE chodzic. No wow ze mi pozwala Dlatego wlasnie ja chce zawsze pracowac zeby nie byc zalezna i na utrzymaniu i jak mam ochote isc do kosmetyczki czy fryzjera to ide a nie ze bede potrzebowac zgody meza, no w glowie mi sie to nie miesci

Tez mam pytanie - czy Ty w ogole przeczytalas ulotke?
W kazdych anty jest tak ze przez pierwsze 3 miesiace moga wystapic dodatkowe krwawienia w trakcie trwania cyklu. ja co prawda biore yasminelle ale w trakcie drugiego opakowania mialam plamienie.

Specjalnie dla Ciebie az sprawdzilam ulotke Cilest i jest dokladnie napisane o tych plamieniach ze moga wystapic w trakcie pierwszych 3 opakowan.
Bede teraz moze wredna - czytanie nie boli, naprawde.

Mnie tez nie kreci

Czemu chore? Tez mialam takie plany w liceum

A co do fot - az tak Ci zjasnialy?? Normalnie az mi ciezko uwierzyc, poza tym gdybys nie napisala ze to Ty na obu zdjeciach to hmmm... Dla mnie te zdjecia to normalnie 2 rozne osoby

Ale suuuuuper, piesek, och ja kocham psy Niech Ci sie zdrowo chowa

Milo mi, tez sie ciesze i to bardzo Co prawda rodzice TZ mnie zaprosili do siebie na Wigilie ale ja nie wiem kiedy nastepnym razem bede w domu no i bardzo chcialam u siebie z rodzicami Na rzesach bym stanela zeby przyjechac, tzn wsiadlabym w auto i smignela te ponad 400 km

A co wlasnie sytuacji na drodze - to masakra co sie dzieje, ja mam wrazenie ze ludzie nie potrafia sie przemieszczac w taka pogode, spadnie snieg i od razu panika a to najgorsze co moze byc.

Ja kocham jazde autem w kazdych warunkach, podobno jezdze bardzo dobrze, smieja sie ze mnie ze to mam wrodzone bo podobno do prowadzenia trzeba miec dryg, albo sie go ma albo nie i jak dla mnie ktos kto nie zdaje za ktoryms tam razem chyba powinien odpuscic bo potem sa takie akcje na drodze ze glowa mala

Ostatnie moje przezycie - ktos wyjezdzal z miejsca parkingowego tylem. Ja jechalam droga przez ten parking - mialam pierwszenstwo i jade sobie ale widze ze to auto ciagle wyjezdza nie zwazajac na to ze ja tam z tylu jestem wiec hamuje i stoje. A to auto nadal wyjezdza wiec troche cofnelam i mysle sobie co to za przeproszeniem za debil ze nie patrzy przy cofaniu w lusterko wsteczne tylko jedzie jak mu pasuje. Auto nadal wyjezdza i to juz z takim zamachem ze by mnie stuknelo wiec szybko znow cofam i klakson ze kurde co to ma byc. A to jakas panienka sobie wyjezdzala i nie przyszlo jej do glowy ze moze ktos bedzie jechal ta droga, no rece mi opadly. Dobrze ze jechalam wolno ale jakby ktos smignal nawet 25-30 to stluczka gwarantowana przez taka za przeproszeniem tepa panne co nie potrafi z lusterek korzystac. Kto jej dal prawo jazdy??

Ja nie mam po amli sliskich wlosow ale widze poprawe w ich nawilzeniu. Stosowalam dopiero 3 razy, chce zrobic kuracje minimum 3 miesieczna i mam nadzieje ze bedzie super efekt

Co do makijazu to po prostu super I sukienka tez fantastyczna po prostu
Cytat:
caate - u mnie na osiedlu niestety nie raczą odśnieżyć i już 3x się zakopałam...a z brzuszkiem coraz ciężej nawet obrócić mi głowę do tyłu bo jednak przeszkadza i ile się namęczyłam żeby wyjechać, oh. Ogólnie stresa mam przez zimę ale to bardziej z powodu ciąży, boję się,że wpadne w jakiś poślizg, że ktoś mi wjedzie w tył, stres itp itd.. oh
Najlepsze,że na osiedlowej drodze była ostatnio istna szklanka, jakiś baran się zatrzymał to i ja za nim, ruszył a ja.. już nie.Ani w te ani wewte, ah 10 aut za mną, pare przede mną, sami faceci praktycznie, pomógł ktoś? Gdzie tam... babeczka która chyba z 40 kg ważyła auto mi pchała ale nie dało się, a żaden koleś się nie ruszył więc wyszłam, z auta i powiedziałam,że nie jadę w końcu jakiś się zlitował i mi wyjechał z tego lodowiska. Niestety widzę z okna to miejsce i problem jest z ruszaniem jak już ktoś sie tam zatrzyma, ale jeden drugiemu nie pomoże, bo po co ? lepiej trąbić...

a co do kosmetyków- też dostałam ich mnóstwo, ale mam ambitny plan wykończyć te co mam..oby się udało, a nowiuśkie czekają na swoją porę.
widze, ze wszedzie pelno takich ludzi...
szkod ami Ciebie Montii, ze kobieta wciazy i nikt nie pomoze
ja tak mialam jak mi gaslo poprzednie auto na skrzyzowaniach bo z gaznikiem cos bylo, nikt nie pomogl a ja 3pasmowke mialam do zepchania...

ehh co za ludzie

ide ogladac dalej film

dzis zrobilam mega spa i wresczie uzylam balsamu brazujacego
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:20   #1175
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
powiedz mi z jakiej firmy ta tunika
tak bym chciala cos sobie kupic z koronka, ale nie wiem gdzie, oprocz all..

Alma, ja mam podstawowa bo ona jest do ciemnych wlosow,
buahhot uzywa jasminowej, bo ona jest do blond
wlosy po niej sypkie,odzywione i blyszczace, dla mnie rewelacja, pod warunkiem, z enakladam ja na noc. nakladasz na suche wlosy, ja zakladam czepek, na to recznik spinam klamra do wlosow taka duza i ide spac, rano zmywam szamponem takim bez sls, nakladam odzywke ja z silikonami i akutalnie stapiz, trzymam ile moge min. 40min, zmywam i wloski jak marzenie kupuje na allegro, mam to srednie opakowanie 300ml, staram sie chociaz 1x w tyg zrobic taka kuracje. mi pasuje zapach, taki wlasnie indyjski, ale wiem ze np.moja uwaza to za smrod

tak to to

zazdroszcze takiego przyjaciela

co do oczyszczania to ja sama sobie wymyslilam, nie podpieralam sie niczym-dieta itp, tylko to co uwazalam za nie zdrowe wyeliminowala lub poszukalam zamiennikow robilam to przez 6tyg. i nadal staram sie chociaz pokusze sie na ciasto,slodycze, chleb pszenny,platki na mleku
takie podstawy u mnie byly:
1. chleb razowy, wasa-eliminacja chleba pszennego
2. zero cukrow w herbacie
3. zero slodyczy
4. zero platkow chocapic,fitness, zamienilam na kukurydziane
5. zero gotowych past-jajecznych,tunczyka, zamienilam na wlasne robione
6. mleko 0,5% z 2%
7. zero pizz
8. zero ogolnie fast foodow
9. zero coli,sprite
10. zero alkoholi
11. zero kopyte,klusek, makaronow- zamienione na ryz
12. ziemniaki (nie lubie) zamienilam na kasze (tez nie lubie)
13. wiecej ryb
14. duuzo wiecej wody, te 1,5-2l dziennie
15. zero zupy pomidorowej, rosolu- zamienilam na krupnik, jarzynowa, wiem ze tu i tu smietana, ale ja robilam zamienniki bez i jakos dalo rade
16. zero masla, minimum soli
17. nie jadlam po 20, a lubilam jesc wczesniej o 22
18. sporo salatek z feta, typu greckich na kolacje,przekaski
19. duzo wiecej warzyw i owocow
20. jogurt naturalny min.4x w tyg-zmaiast baocmy,danonkow itp

jak sobie cos przypomne to napisze
ale ja robilam sama wg siebie, nie chodzilam glodna jadla 5-6 posilkow, ale mniejszych i schudlam na wadze jakies 2kg, ale mi to wystarczylo, po prostu lepiej sie czulam, cera lepsza, cialko lepsze, wiec jak dla mnie efekty sa okej
niestety ale nie z pl
Stary 2010-12-25, 21:22   #1176
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość

amla gold jest do jasnych włosów nie przyciemnia
kupowałam jak jeszcze byłam jasną blondynką
no to sobie kupię, a co mi szkodzi

caate no niestety, przykro mi później w domu było i się rozbeczałam ciążowe hormony
coraz gorzej mi autem jeździć także tż będzie mnie częściej zawoził na uczelnię

u mnie z podkładem najgorzej bo nie umiem dobrać odpowiedniego odcienia.. czym się sugerować?
niby daje na rękę i rozmazuje ale nigdy nie wiem który pasuje...

[LEFT]
Stary 2010-12-25, 21:30   #1177
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
no to sobie kupię, a co mi szkodzi

caate no niestety, przykro mi później w domu było i się rozbeczałam ciążowe hormony
coraz gorzej mi autem jeździć także tż będzie mnie częściej zawoził na uczelnię

u mnie z podkładem najgorzej bo nie umiem dobrać odpowiedniego odcienia.. czym się sugerować?
niby daje na rękę i rozmazuje ale nigdy nie wiem który pasuje...
na dłoni masz inny odcień skóry niż na buzi
powinno się sprawdzać na żuchwie i czy kolor nie różni się od koloru szyi

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2010-12-25 o 21:32
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:34   #1178
bita smietana
Zakorzenienie

poziomeczkaa89, ten?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5086,rimmel-sun-shimmer-natural-bronzer-puder-brazujacy-w-kamieniu.html&next=1

Pasuje do naturalnego, dziennego? I nie ma efektu pomarańczki (mam jasną karnację)? Nie pomyślałam o nim, chetnie wypróbuję. Jak z trwałością?

Caate, powiedz mi tylko jak to Twoje Tico przeszło przegląd?

Montii, filmiki z YT gdzie doradzają jak dobrac kolor nie pomagają? Ja w sklepie nakładam próbkę na policzek/żuchwę (wybierając podkład idę bez makijażu), wychodzę na światło dzienne i sprawdzam kolor no i kupuję

Zawsze były rady, by sprawdzać na ręce, ale- zewnętrzna strona jest u mnie bardziej opalona niż twarz, wewnętrzna- mniej, więc kolor nigdy nie pasował. No i podkład z tego co widziałam nie stapia się ze skórą na ręce tak jak np na policzku
Stary 2010-12-25, 21:34   #1179
Soph
Zakorzenienie

Montii
najlepiej na szyi sprawdzać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-25, 21:37   #1180
dianulaa
Zadomowienie

posprzątałam przed świętami w kosmetykach troszkę wyrzuciłam i teraz dąże do tego aby mieć tak kilka pojedynczych egzemplarzy np jeden tusz jeden fluid itd itp bo mnie męczy taki nadmiar

troche się poobjadałam ale i tak mi waga spadnie jak wrócę na studia więc się nie będę przejmować jakoś specjalnie.

W jaki sposob malujecie rzęsy? Podkładacie sobie jakiś papierek nad powiekę? Czy tak po prostu? Bo ja nie potrafie sie pomalować bez przyłożenia czegoś nad powiekę, poza tym chyba lepszy efekt jest wtedy nawet. Bo gdy pomaluje tak po prostu rzęsy to nic na moich nie widać :|

Od poniedziałku biorę się za naukę, żeby potem mieć mniej :P

Może coś nie doczytałam ale gdzie podziała się Marzeniątko ??
Stary 2010-12-25, 21:40   #1181
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
na dłoni masz inny odcień skóry niż na buzi
powinno się sprawdzać na żuchwie i czy kolor nie różni się od koloru szyi
Ja zawsze nakładałam na dłoń żeby zobaczyć jaki on jest i wyobrazić go sobie na buzi haha

Cytat:

Montii, filmiki z YT gdzie doradzają jak dobrac kolor nie pomagają? Ja w sklepie nakładam próbkę na policzek/żuchwę (wybierając podkład idę bez makijażu), wychodzę na światło dzienne i sprawdzam kolor no i kupuję

Zawsze były rady, by sprawdzać na ręce, ale- zewnętrzna strona jest u mnie bardziej opalona niż twarz, wewnętrzna- mniej, więc kolor nigdy nie pasował. No i podkład z tego co widziałam nie stapia się ze skórą na ręce tak jak np na policzku
O nie widziałam filmików na YT na ten temat
zerknę
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Montii
najlepiej na szyi sprawdzać
będę musiała, wybrać się z TŻ niech on mi powie co i jak ... ;-) bo w rossmanie jakbym tak sama testowała na szyi to te babki tak durnowato się patrzą , denerwują mnie

[LEFT]
Stary 2010-12-25, 21:41   #1182
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
poziomeczkaa89, ten?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5086,rimmel-sun-shimmer-natural-bronzer-puder-brazujacy-w-kamieniu.html&next=1

Pasuje do naturalnego, dziennego? I nie ma efektu pomarańczki (mam jasną karnację)? Nie pomyślałam o nim, chetnie wypróbuję. Jak z trwałością?

a ja znowu teraz mam dlonie duzo jasniejsze niz twarz- nie mam pojecia czemu, moze mam anemie?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:41   #1183
agusiownik
Zakorzenienie

ja już po kąpieli, było:
balsam na ciało
serum na biust
krem na stopy
demakijaż twarzy
a teraz siedzę z maseczką na twarzy

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:41   #1184
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

kurcze, ja też poszukuję jakiegoś dobrego podkładu, który nie spłynie mi z twarzy po godzinie... próbowałam Revlona ale strasznie mnie zapychał i z dnia na dzień miałam coraz więcej do ukrycia

czytam opinie na KWC i już zgłupiałam :/
zastanawiam sie nad LP Max Factora, ale sama nie wiem...

moje dziecię zasypia więc będę miała chwilę dla siebie
będzie masaż ud i tyłka szczotą balsam ujędrniający, na twarz-brązujący i mnóstwo kremu na dłonie i stopy
dziś tylko tyle

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:43   #1185
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
poziomeczkaa89, ten?

Pasuje do naturalnego, dziennego? I nie ma efektu po zmarańczki (mam jasną karnację)? Nie pomyślałam o nim, chetnie wypróbuję. Jak z trwałością?

tenbronzer.jpg
ja go używam na co dzień mój ma ładny delikatny kolor( zależy jaki wybierzesz) utrzymuje się do demakijażu
i nie jest pomarańczowy i też mam jasną karnację,

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2010-12-25 o 21:45
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:44   #1186
bita smietana
Zakorzenienie

Montii, myslałam o tych filmikach:
http://www.youtube.com/watch?v=mBGFF84YUas
http://www.youtube.com/watch?v=lHNhBAKEt3E

W ogóle ta kobieta ma maaaasę wiedzy i uwielbiam jej słuchać

poziomeczkaa89
, dziękuję po Swiętach pójde po niego

buahhot, zimą to może kwestia tego, że chodzimy ciagle w rękawiczkach, a buzia jest wystawiona na słońce

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2010-12-25 o 21:46
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:45   #1187
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze nakładałam na dłoń żeby zobaczyć jaki on jest i wyobrazić go sobie na buzi haha

O nie widziałam filmików na YT na ten temat
zerknę

będę musiała, wybrać się z TŻ niech on mi powie co i jak ... ;-) bo w rossmanie jakbym tak sama testowała na szyi to te babki tak durnowato się patrzą , denerwują mnie
kiedyś chciałam kupić w rossmanie fluid i go chciałam otworzyć to jakaś kobieta omal nie wywaliła mnie ze sklepu - BO PRZECIEZ NIE MOŻNA tego otwierać ! to ciekawe jak to wybrać? ;/
Stary 2010-12-25, 21:47   #1188
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
kiedyś chciałam kupić w rossmanie fluid i go chciałam otworzyć to jakaś kobieta omal nie wywaliła mnie ze sklepu - BO PRZECIEZ NIE MOŻNA tego otwierać ! to ciekawe jak to wybrać? ;/
tylko jak tester jest to można.
zazwyczaj kupuję w sephorze/ douglasie,
najpierw proszę o dobór odcienia, biorę
próbkę do domu i na spokojnie testuję...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-25, 21:50   #1189
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
tenZałącznik 3624262
ja go używam na co dzień mój ma ładny delikatny kolor( zależy jaki wybierzesz) utrzymuje się do demakijażu
i nie jest pomarańczowy i też mam jasną karnację,
Mam go jest świetny i tani i bardzooo wydajny
długo go mam
Cytat:
Montii, myslałam o tych filmikach:
http://www.youtube.com/watch?v=mBGFF84YUas
http://www.youtube.com/watch?v=lHNhBAKEt3E

W ogóle ta kobieta ma maaaasę wiedzy i uwielbiam jej słuchać
dziękuję, zaraz sobie zerknę
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
No kurcze, niby masz próbki ale jest przeważnie jedna, oo
a ochroniarze... no super, łażą za Tobą jakbyś miała coś tam ukraść, denerwuje mnie to, a jak stanie się przy kosmetykach to już w ogóle...
czy oni tam bramek nie mają czy co, ochrona działa mi na nerwy
w innych drogeriach tak nie ma

[LEFT]
Stary 2010-12-25, 21:51   #1190
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej właśnie Was nadrabiam

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
witam kobitki

mogę dołaczyć do Was?
postanowiłam w końcu coś więcej ze sobą zrobić... 2 miesiące temu urodziłam córeczkę, niedługo czeka mnie rozwód i tak na rozpoczęcie 'nowego życia' chcę zrobić coś więcej dla siebie

przejrzę tę częśc wątku i poprzednie, podczytam co tam dobrego stosujecie, coś może podmałpuję
na pewno chcę bardziej zadbać o włosy i pozbyć się przebarwień z twarzy i kilku kg co prawda wróciłam od razu do wagi sprzed ciąży, ale chciałbym zgubić jeszcze kilka kg i wtedy byłoby git

a póki co życzę Wam zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt
Hej Gratuluję córeczki, najważniejsze, że jest zdrowa I współczuję niefajnej sytuacji

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie martw sie, ja tylko od TZta dostalam prezent, ale od rodzicow nic, a siesznie, bo mama rodzienstwu swemu nakupowala prezentow i mamie swojej, ale corce po co
pofarbowalam jej wlosy i sobie, zobaczymy co wyjdzie z tego
Mój Tż też obdarzył mnie wspaniałym prezentem, aż się nie spodziewałam tego Bo oprócz szamponu otrzymałam tusz do rzęs i wino Carlo Rosi
Przykro mi, że mama tak Cię potraktowała i rozumiem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:52   #1191
Princesska22
Zadomowienie

A myslalam ze tylko u mnie w Rossmanie są tacy niefajni ochroniarze ;p
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:54   #1192
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Oni chyba przy rozmowie kwalifikacyjnej celowo wybieraja tych najbardziej napakowanych i najmniej sympatycznych
Stary 2010-12-25, 21:56   #1193
Princesska22
Zadomowienie

U mnie jest jeden,nie jest bardzo napakowany i jest calkiem przystojny,ma piękne niebieskie oczy ;D Ale wlasnie gapi się strasznie....no ale taka robota jego....u mnie akurat chyba bramek nie ma,wiec tym bardziej musi wytężać te niebieskie oczęta ;p
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:56   #1194
Montii
Zakorzenienie

większość sięga mi do biustu napompowani jakby nałykali się powietrza, ale co tam, toż to OCHRONA

[LEFT]
Stary 2010-12-25, 22:00   #1195
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
poziomeczkaa89, ten?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a ja znowu teraz mam dlonie duzo jasniejsze niz twarz- nie mam pojecia czemu, moze mam anemie?
przeszedl normalnie, tzn znamy tych ludzi bo to bogaci sasiedzi, ale takie rzeczy nie wykrywaja, tacie mowili o hamulcach, to naprawil i nikt nie widzial problemu grzejacego sie kola tylko ja z mama jak sie z niego dymi a mechanicy rozkladali rece i nic nie robili, brali kase za robocizne ale nic nie zmienili. mojemu tacie duma siadla, ze ja jezdze a on nie, bo stracil prawko i nie zrobil na nowo wiec mial gdzies moje bezpieczenstwo i moglam sie zabic tym autem, a on by palcem nie kiwnal.
Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
kurcze, ja też poszukuję jakiegoś dobrego podkładu, który nie spłynie mi z twarzy po godzinie... próbowałam Revlona ale strasznie mnie zapychał i z dnia na dzień miałam coraz więcej do ukrycia

czytam opinie na KWC i już zgłupiałam :/
zastanawiam sie nad LP Max Factora, ale sama nie wiem...

moje dziecię zasypia więc będę miała chwilę dla siebie
będzie masaż ud i tyłka szczotą balsam ujędrniający, na twarz-brązujący i mnóstwo kremu na dłonie i stopy
dziś tylko tyle
ten podklad byl fajni,lzejszy nic colorstay i ladnie kryl mi bardzo odpowiadal i mnie nie zapychal
Stary 2010-12-25, 22:02   #1196
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mam go jest świetny i tani i bardzooo wydajny
długo go mam

dziękuję, zaraz sobie zerknę

No kurcze, niby masz próbki ale jest przeważnie jedna, oo
a ochroniarze... no super, łażą za Tobą jakbyś miała coś tam ukraść, denerwuje mnie to, a jak stanie się przy kosmetykach to już w ogóle...
czy oni tam bramek nie mają czy co, ochrona działa mi na nerwy
w innych drogeriach tak nie ma
Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Cytat:
Oni chyba przy rozmowie kwalifikacyjnej celowo wybieraja tych najbardziej napakowanych i najmniej sympatycznych
Ci ochroniarze to jakas porazka, czlowiek spokojnie nie moze obejrzec, poczytac bo zaraz stoi taki ochorniarz za plecami az czuc jego oddech

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 22:06   #1197
Montii
Zakorzenienie

Ja też potrzebuję podkładu

lekkiego który nie zapycha
i jest matujący

zaraz KWC przewertuję

buahhot - dokładnie, jak na złodziejkę patrzą...

[LEFT]
Stary 2010-12-25, 22:11   #1198
caate
Zakorzenienie

GG do caate

moj kolega pracowal w rossmanie i wiem, ze tak wymagaja, fajnie jest jak sa fajni jednak ochroniarze, mimo, z enie wygladaja, ale teraz oni poodchodzili, pryznajmniej u mnie w ross, to poprzyjmowali takich wiesniakow, inaczje nie potrafie okreslic ze az nie milo sie niestety wchodzi do takiego sklepu...

buahhot, tez mam blade rece, nigdy nie pomyslalm ze to moze byc anemia
Stary 2010-12-25, 22:15   #1199
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Kalpana przykro mi i współczuję sytuacji z rodzicami Gratuluję zaręczyn

Marthaa śliczny makijaż oczu

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Poszło o straszną głupotę, miałam opis na gg coś w stylu "mój na zawsze <3" i matka zobaczyła i myślała, że to o ślub (a miałam to jeszcze przed ustaleniem ślubu na gg) i zrobiła mi okropną awanturę, że mam to w tej chwili usunąć, że tyle wstydu im narobiłam, że przed ludźmi się będą musieli chować i w ogóle dużo przykrości usłyszałam. U TŻta mi bardzo dobrze, wszyscy mnie ciepło traktują. Wczoraj było mi głupio na wigilii, bo się czułam obca i nie chciałąm iść, ale przyszła mama TŻta i powiedziałą, że ja jestem już "swoja" i mnie przytuliła. Ja zaczęłam płakać, bo mi się tak jakoś przykro zrobiło, bo mimo wszystko to czas rodzinny, a moja "rodzina" nawet mi życzeń nie wysłała, ani nic, a TŻ mnie mocno przytulił i zobaczyłam, że też mu łezki poleciały. Teraz już nie mam najmniejszych wątpliwości, że mnie kocha
O coś takiego się przyczepiła?? przecież to żaden wstyd
Fajnie, że w Tż i jego rodzinie miałaś takie oparcie

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 22:16   #1200
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej właśnie Was nadrabiam

Hej Gratuluję córeczki, najważniejsze, że jest zdrowa I współczuję niefajnej sytuacji

Mój Tż też obdarzył mnie wspaniałym prezentem, aż się nie spodziewałam tego Bo oprócz szamponu otrzymałam tusz do rzęs i wino Carlo Rosi
Przykro mi, że mama tak Cię potraktowała i rozumiem
jak milo, ze TZ tez Ci prezent podarowal

co do mamy, ja nie oczekuje, bo wiem jak jest i juz przywyklam, nawet sie nie smuce, bo 'duze dzieci nie dostaja prezentu'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości