|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)
dziewczyny mam pytanie- jaką pojemność ma Custom Foundation? http://www.lumierecosmetics.com/prod...n-739-133.html
jeżeli było to nie bijcie- wyszukiwarka mi tego nie znalazła..
|
#3332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Ostatecznie zamówiłam 2 kolory XXL i będę mieszać, wyszło mnie dużo taniej.
|
|
|
|
|
#3333 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, a w jaki sposób mieszacie podkłady? Przesypujecie zawartości obu pojemniczków do jednego i wstrząsacie, by się wymieszały? Tyle się chyba nie zmieści w jednym pudełeczku.
Czy za każdym razem przed użyciem wysypujecie oba kolory na talerzyk i mieszacie pędzlem, przed nałożeniem na twarz? |
|
|
|
#3334 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
albo trzeba je razem utrzeć w odpowiednich proporcjach dla uzyskania koloru mix, albo nakładać osobnymi warstwami |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak już pisałam http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3621 doszły 3 pierwsze paczki z black friday oto zdjęcia
tyle wysypało się podkładu podczas transportu do mnie 1.jpg2.jpg3.jpg
|
#3338 |
|
Konto usunięte
|
Przyznam, że jednak wolałam te bez tych pokrywek... I tak nie noszę pudru w torebce, więc mi to zbędne, a wyglądało jakoś ładniej
. A co do wagi, to też dostałam jakiś czas temu 2 podkłady 4g i w jednym było nasypane po samo wieczko, a w innym było dość sporo luki po przechyleniu na bok. Nie wiem, czy to zależało od tego, że inna formuła (cashmere i luminesse), czy po prostu "tak się nasypało" . W ogóle, mogliby zrobić róże w poj. 2g, bo są tak mocno napigmentowane i przez to wystarczy odrobinka (co jest plusem). Kupiłam pudełko 4g i nie wiem, czy za życia to wykorzystam .PS. Zazdroszczę, że Twoje "zbiorówki" mają już swoje zamówienia Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-12-17 o 22:24 |
|
|
|
#3339 |
|
Rozeznanie
|
A ja dostałam w zwykłym pudełku
|
|
|
|
#3340 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, ile zdarzyło Wam się najdłużej czekać na przesyłki z Lumiere? Moja czarno-piątkowa wyruszyła do mnie 30.11 i do tej pory nic
Wcześniej jak składałam zamówienie to przyszło dokładnie 10 dnia, tak samo Lucy. Wtedy były same próbki, teraz mam bigi, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia? Nie wiem czy już się zacząć martwić czy jeszcze trochę poczekać... Nie wspominając o tym, że jak tak dalej pójdzie to za parę dni nie będę będę miała czym się maziać, ech.
|
|
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie paczuszka czarnopiątkowa dotarła 8 grudnia...
|
|
|
|
#3342 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Nie denerwujcie mnie
![]() Zamawiałam 26.11 5 paczek dla wizażanek i dla siebie i do tej pory wysłano 2. Dopiero jak napisałam do nich mail zaczęło się to ruszać... I jestem ciekawa co to za system wysyłania, powinno być chyba metodą pierwsze zamówione pierwsze wysłane... [FIFO ] no ale kto by patrzył na to...Mój prezent urodzinowy, prezent świąteczny dla przyjaciółki no i zamówienia wizażanek ![]() Przepraszam, jestem po prostu rozgoryczona, minęły ponad 3 tygodnie... w zeszłym roku miałam paczkę 13.12
|
#3343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3345 |
|
Konto usunięte
|
Odnalazłam na kompie zdjęcia przysłane mi kiedyś przez p.Małgorzatę -z allegro (i otrzymałam zgodę na wklejenie ich na wizaż)
Porównanie w woreczkach: Fair Golden FF Light Golden FF Fair Warm FF Light Warm FF i porównanie na kartce papieru (wszystko FF): Fair Golden Light Golden Light Medium Golden Fair Warm Light Warm Light Medium Warm Fair Beige Light Beige Light Medium Beige |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ochote zamowic ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ny.html&next=1 tylko chyba najpierw pobawie sie w probki, mam ochote na mineraly, szkoda ze nie mozna isc sobie do sklepu i ich pomacac ;p i dobrac kolor
|
|
|
|
#3347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi się tylko, że Lumiere wysyła przesyłki nie po kolei. |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3349 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba zamowie na allegro - bedzie mi latwiej
albo sprobuje zalapac sie na takie grupowe zamowienie |
|
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
to bede polewac
![]() tyle tylko ze to bedzie moj pierwszy taki zakup, nie wiem jeszcze ktory podklad i jakie kolorki wiec chce probki kilku i roz na pewno, mam watek w sub. bede na biezaco
|
|
|
|
#3353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
tak? mnie i tak przeraza ze tyle tych kolorow, mam nadzieje ze w ktorys trafie
|
|
|
|
#3355 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny ale zła jestem!!! ogolnie blada jestem a zamowiłam light medium FF (bo wiedziałam ze bedzie jasniejszy) no i wygladam jak trupisko
nie wiem czemu...jakbym sie mąka osypała.. no i chciałam zmieszac go troche z ciemniejszym podkładem ale za chol** nie moge wyciągnąc sitka wciska sie ale wyleź nie chce.. macie jakis sposob?
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
hm musze miec cos dosc jasnego ale jednak z czyms brzoskowiniowym bo jestem blada, ale nie az tak bardzo, a w czyms bardzo bladym wygladam naprawde strasznie, wiec trudno mi bedzie cos dobrac, dlatego chce zamowic kilka probek i zobaczyc co z tego wyjdzie,
nigdy nie mialam doczynienia z mineralami ![]() ale tyle sie naczytalam ze sie starsznie napalilam, musze troche ochlonac bo jak zwykle napale sie i bede spodziewac sie super efektow, niepotrzebnie |
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
a ja otwieram moje sloiki bez problemu, sitko trzeba tak powolutku i bez sily podnosic, najlepiej wziac ostry maly nozyk i jezdzic nim dookola pod sitkiem i lekko unosic i powinno dac rade
![]() ale mowicie o nowych czy starych opakowaniach? |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś wizażanka pisała do p. Małgorzaty, kiedy Lumierki znowu będą dostępne na allegro? Jakiś czas temu zniknęły, sprawdzam codziennie i się nie pojawiają
. Zaczynam martwić się o moje zapasy, które powoli się kończą
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

. Ostatecznie zamówiłam 2 kolory XXL i będę mieszać, wyszło mnie dużo taniej.

. A co do wagi, to też dostałam jakiś czas temu 2 podkłady 4g i w jednym było nasypane po samo wieczko, a w innym było dość sporo luki po przechyleniu na bok. Nie wiem, czy to zależało od tego, że inna formuła (cashmere i luminesse), czy po prostu "tak się nasypało"
.
mają już swoje zamówienia
Wcześniej jak składałam zamówienie to przyszło dokładnie 10 dnia, tak samo Lucy. Wtedy były same próbki, teraz mam bigi, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia? Nie wiem czy już się zacząć martwić czy jeszcze trochę poczekać... Nie wspominając o tym, że jak tak dalej pójdzie to za parę dni nie będę będę miała czym się maziać, ech.