|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Nie spada aż tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
no i tak jak powiedziała Magda to chyba będzie super
![]() ![]() o, dobrze myślałam, że to piłka ![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-26 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was pytanie - ostatnio zakochalam sie w przepieknych bransoletkach z Pandory i przy okazji pobytu w Polsce na swieta wstapilam do jubilera, zeby porownac cenowo te cudenka. Bylam w dwoch sklepach i cena samej bransoletki to w jednym sklepie 80 zl a w drugim 120. Czy to sa podrobki?? Czy takie rzeczy w ogole mozna sprzedawac? Jak rozpoznac oryginalna bransoletke z pandory nie zamawiajac jej przez oficjalna stronke (wolalabym ja pierw przymierzyc). Dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam was serdecznie... no i przy okazji wesolych swiat
![]()
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-26 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
Tinka piękna bransoletka
![]() A może wybierzesz jakiś emaliowany koralik by dodać trochę koloru? np. coś takiego jak w załączniku? (ja tak właśnie planuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zupełnie się tego nie trzymam. Miałam wprawdzie zamiar kupić Trollowe "Zwycięstwo" na pamiątkę pewnego wydarzenia ale stwierdziłam ze nie pasuje mi do bransoletki i nie mam go do dziś. Być może ten marketingowy chwyt się sprawdza ale pod warunkiem ze masz już całkiem spory zbiór i tych "upamietniaczy" jest na bransoletce 2 -3. Dla mnie beadsy to przede wszystkim biżuteria na wygląd której w jakimś stopniu ma się wpływ. Można pofantazjować i wykazać się kreatywnością.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Zadomowienie
|
NoLQa, jeśli chcesz oryginalną bransoletkę to kup za granicą albo wybierz się do najbliższego miasta z galerią handlową, tam powinien być chociaż Yes. chociaż podobno pandora za granicą jest tańsza, ale nie wypowiadam się bo nie wiem. chyba kiedyś dziewczyny coś tu pisały
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
Zapchałam całą bransoletkę beadsami i w sumie nie jest tak źle
![]() Wrzucam cała zapełnioną Pandorę oraz kompozycje charmsowe bo już dawno nie było charmsów z mojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
też chyba muszę dziś wrzucić charmsy, ale to trochę później
![]() VLS, świetny jest ten puzzel! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Tinka*, śliczna jest ta Twoja Pandorka! Ale rzeczywiście, przydałoby jej się trochę więcej kolorków
![]() ![]() VLS, świetne zestawy! W końcu przypomniałaś nam część swojej charmsowej kolekcji ![]() NoLQa, nie musisz kupować bransoletki za granicą, salony YES są porozrzucane po całej Polsce, więc spokojnie możesz się wybrać do tego, który Ci pasuje. Pandora też ma już całkiem sporo swoich salonów, także teraz to nie jest duży problem, żeby ją zdobyć ![]() ![]() ![]()
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-12-26 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
witam
dawno nie zaglądałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chwale sie moja skromna pandorka i krukowym charmsem z bransoletka ktora kupiłam dla przyjaciólki |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
paulina ja wlasnie zamierzam kupic ten drugi różowy murano w kropki plus fioletowy murano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna Pandora, a jaki kochany chłopak, że aż na 5 Ci dał kasę. Już wiesz co to będzie mniej więcej?
Puzzel faktycznie świetny. Chyba wstąpię do Kruka obejrzeć co tam mają ciekawego z Chamilii, może coś dokupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
no mąz sie postarał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zadomowienie
|
ja niestety do salonu kruka gdzie mają chamillę mam trochę dalej
![]() ![]() VLS, przypomniałaś mi dziś o charmsach, muszę im zrobić zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem nie warte ale mam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ja z Trolli biorę czarny kwiat, stylowy kwiat, kwiat pustyni i turkusowe pióra, tylko boję się trochę online, że jakieś badziewie mi wcisną. Nie miałyście problemu z kupnem online? Wszystko było ładne i ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
To moja mała kolekcja
![]() Szczerze to sama sobie ich nie dokupuję jak dostane jakiś to przypinam, ale może zrobię sobie jakąś ładną kolekcję ![]()
#769 |
Zadomowienie
|
ja nie miałam, wszystko było bez zarzutu, takie ja im napisałam w mailu
![]() doradzicie mi co dokupić do tego? chciałabym murano z IIgr albo srebro z II lub III grupy cenowej. podobają mi się te: http://www.trollbeads.com.pl/Czakram_Gardla-426.html http://www.trollbeads.com.pl/Droga_Mleczna-436.html http://www.trollbeads.com.pl/Ziemia-434.html a ze srebra te: http://www.trollbeads.com.pl/Brzydkie_Kaczatko-128.html http://www.trollbeads.com.pl/Skarby-165.html http://www.trollbeads.com.pl/Winobranie-166.html co wybrać? to moje koraliki: Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-26 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
Mi się tak szczerze, tylko z pierwszej Murano podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
kootekk, śliczna Pandorka! Czy mi się wydaje, czy ta skórka jest taka trochę jakby błyszcząca, perłowa?
No ja się nie dziwię, że Ty chcesz kupić to murano w kropki, bo jest prześliczne ![]() ![]() ![]() ![]() hejYou, ładna bransoletka ![]() Anno1989, ja już pisałam, żebyś wzięła Ziemię, bo ona by Ci trochę ożywiła bransoletkę, a jak weźmiesz Mleczną Drogę albo ten Czakram, to będzie taka bardziej stonowana ![]() ![]()
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-12-26 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
też tak myślę, kootekk, śliczności
![]() VLS, mnie z murano z IIgr podobają się tylko te do których wkleiłam linki. no ale w końcu nie wiem co zamówić a chciałam to zrobić dziś żeby na sylwestra doszły... bardzo proszę was o rady ![]() dziękuję Paulinko ![]() no to jeden głos na ziemię, a jeśli srebro, to co będzie najlepsze? bo bardziej bym się skłąniała ku czemuś srebrnemu, bo tu mam praktycznie samo murano... Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-26 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale przyspieszyłyście tempo postów
![]() Nie wiem jak zacytować wiele Waszych postów tak aby moje komentarze wyświetliły się jako jeden post. Spróbuję odpisać po kolei "na okrętkę" Tinka - wow, wow, wow ![]() ![]() ![]() martinia i paulina95 - propozycja charmsików z emalią dla Tinki jest very nice ![]() ![]() Veryluckystar - zapełniona Pandorka robi wrażenie ![]() kootekk - śliczna skórka - zazdroszczę ![]() magdaro - zgadzam się z tym, że np podwójne koraliki mają urok ![]() Koraliki "wspominacze" - same doszłyśmy do wniosku, że nie zawsze tak to działa. Wydaje mi się, że gdybyśmy miały same sprezentowane koraliki to bransoletka mogłaby wyglądać nieco chaotycznie i pozbawione byłybyśmy "ceremonii" kreatywnego obmyślania który koralik gdzie by pasował ![]() ![]() Chciałabym Wam pokazać moją bransoletkę, zrobiłam fotki na biurku, ale są takie sobie. Idę poszukać lepszego tła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Próbować zawsze można
![]() ![]() Widziałam wczoraj, oglądam też teraz ![]() Dostałam, ale póki sama nie potwierdzę, że jest teraz ta promocja z koralikiem gratis za zakupy powyżej 400 zł, to nie chcę się zobowiązywać do takich zakupów ![]() Cytat:
![]() ![]() I naprawdę fajnie wygląda ten łańcuszek zabezpieczający, z tego co pamiętam, kupowałaś go na All, tak?
![]() |
#775 |
Rozeznanie
|
Fotki moich skarbów
![]() Więcej wrzucę dziś do wątku ze zdjęciami. |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Snowprincess, śliczna bransoletka! Jakie koraliki masz dalej w planach?
![]()
#777 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna! Jak myślicie,pasowałyby do mojej bransoletki któreś z tych koralików.Myślę myślę i nie mogę wybrać co bym chciała... Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2010-12-26 o 14:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
ja byłam z TŻ przed świętami tzn. 23-go w aparcie (ale z inna misją niż bransoletki) i po prostu to co się działo to było to była masakra. praktycznie wszyscy kupowali "kulki" albo charmsy - jedni zabierali drugim, można rzec że nawet się rzucali na to, sprzedawcy też byli tacy znudzeni a ludzie jak zwierzątka. zastanawiałam się o co im chodzi? jakaś promocja czy coś?
![]() ![]() a poza tym jak po śwętach? ile przybyło śliczności? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]() VLS żabka, pszczółka - jak zwał tak zwał ![]() ![]() paulina no skorka jest minimalnie perłowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale postów nastukałyście przez trzy dni
![]() A jakie śliczności pod choinką ![]() To też się pochwalę co dostałam ![]() Mianowicie od TŻ charmsa - globus z Apartu (studia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i jeszcze w swoich "starych śmieciach" wygrzebałam zapomniany łańcuszek srebrny, mam dziś już przepięte na nim mikołaja z reniferem z Yes i sanie z choinką oraz śnieżynkę z Apart ![]() Ale się cieszę ze świąt ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.