Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2010-12-25, 20:35   #151
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Je¶i o mnie chodzi to mo¿e byæ 0,00. Super by by³o. Z jab³kami, winogronami i batonikami jest tak, ze generalnie po ok. 15-30minutach i ponownym badaniu alkomatem nie wykazuje juz alkoholu w wydychanym powietrzu.
Jest jeszcze ró¿na zawarto¶æ w wydychanym powietrzu i we krwi. Ale tego ju¿ ludzie nie rozrózniaj±.
Ciekawe jak w testach teraz zaznaczaæ. I co ze zmianami dozwolonyxh prêdkosci po 01.01?

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2010-12-25 o 20:37
jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-25, 22:09   #152
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

faktycznie, ten schab musi byc pyszny

a co do prêdko¶ci to podobno maj± podnie¶c o 10 km/h...nie wiem czy dobrze s³ysza³am?
Stary 2010-12-25, 22:24   #153
jomic
Zakorzenienie

A te wszelkie zmiany bêd± w testach zaraz od 01.01 uwzglêdnione?

Stary 2010-12-25, 22:28   #154
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

nie mam pojêcia...wyk³adowca wspomina³ tylko o podniesieniu prêdko¶ci, ale nic nie powiedzia³ o testach...
Stary 2010-12-26, 01:14   #155
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Herbatki na rozgrzewkê? Z pomarañczami np.
maniaczka herbatek

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie na kursie mnie tego instruktor oduczy³. Kaza³ mi trzymaæ lew± nogê na specjalnym podnó¿ku. Nie wiedzieæ czemu na egzaminie ta noga ca³y czas czyha³a nad sprzêg³em.
Ca³y czas my¶lê o moich chorych b³êdach. Jejku, te my¶li mi normalnie funkcjonowaæ nie daj±

A, i ostatnio I. siê ze mnie ¶mia³, ¿e lew± rêkê trzymam tak, jakbym mia³a sobie j± za chwilê skrêciæ. Doje¿d¿aj±c do mojego miasta mam prost± drogê przez wsie, obszar zabudowany, jak mnie ju¿ za bardzo opieprz± za prêdko¶æ (kurczê, co to jest 50 km/h? nie lubiê jak mnie wyprzedzaj±), to pani Kubica zwalnia, nudzi jej siê i wymy¶la nowe ustawienia r±k na kierownicy

(...)
oj te nasze lewe nó¿ki no ale co siê maj± nudziæ
ja na kurs posz³am bez ¿adnej wiedzy etc wiêc naprawdê jestem przekonana ¿e to z nudy no¿nej, jeszcze bym zapomnia³± ¿e nogê mam to musze raz na jaki¶ czas sobie cos wcisn±æ ni± i ju¿!

co do r±k to.. oj ja mam z³e podejscie do r±k na kierownicy ca³y kurs mi to I powtarza³
i chocia¿ jak pisa³am posz³am niezmanierowana na kurs to ci±gle sobie krêci³am jedna rêka... drug± sobie potrafi³am w po³owie zakrêtu po³o¿yæ na kolanie
ale te¿ mnie z tego wyleczy³ chocia¿ bez bicia siê przyznaje - lubie sobie tak na jedna reke pokrêciæ ;P (oczywi¶cie nie przy obecnej pogodzie :P)
szczêscie ¿e nie mam nawyku puszczania kierownicy przy odkrêcaniu

Cytat:
fanki herbat, fanki eLek, fanki ¿ycia

¶wietne to jest :P

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ

a co do prêdko¶ci to podobno maj± podnie¶c o 10 km/h...nie wiem czy dobrze s³ysza³am?
te¿ taka informacja obi³a mi siê o uszy
w sumie dobrze - moja jazd by³aby wtedy przepisowa chocia¿ pewnie do tego czasu znowu sobie podbije o te 10km/h jazdê

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 08:42   #156
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Dzieñ dobry
wczoraj przed 24 wraca³am do domku...to co siê dzieje na drogach jest jedn± wielk± maskar±-mam tu na my¶li g³ownie kierowców jeden chcia³a wyprzedziæ przed skrzy¿owaniem i zrobi³ to zajecha³ drogê i przejecha³ na czerwonym
drugi nas na ¶wiat³ach wytr±bi³(na pasach- mieli¶my zielone a on warunkow± jak domniemam)

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:55   #157
jomic
Zakorzenienie

Dzien dobry,
r±czek nie potrafiê trzymaæ. Oj nie. Tylko na egzaminie by³o jak kosmita przykaza³. Poza jak mi siê chcia³o (cZyt. jak mi by³o wygodnie). Najczêsciej jedna (jestem leworêczna, a na je¼dzie poegzaminacyjnej kierowa³am sobie praw±, nie wiedzieæ czemu). Na zakrêtach raczej dwie. Kierownica niech siê odkrêca sama - nie trzymam r±k w górze, trzymam na niej, ale po³o¿one, nie zaci¶niete, wiec mam szansê j± z³apaæ.
Przysz³y jednak czasy, ze mogê je¼dzic sama i to bardzo du¿o zmieni³o - na razie 2 ³apki na kierownicy - ale nie tam gdzie powinny byæ, tylko trochê nizej.
Fank± herbat nie zawsze by³am, czarnej nie lubiê. Najczêsciej nie mam - biedni go¶cie. Na studiach bywa³o, ze przychodzili ze swoj±.
Princeseczka - ludzie nie maj± wyobra¼ni. Warunki s± jakie s± a oni ¶migaj± jak po najlepszej drodze, najlepszymi autami z gwarancj±, ze nic im siê nie stanie. Brzydkie s³owo mog³oby tu pa¶æ. Wredne to bêdzie, ale takich to wcale mi nie ¿al. Najgorsze jest to, ze jak cos siestanie to raczej nie im - "szczêsciarze"

Stary 2010-12-26, 10:52   #158
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dzieñ doberek

mój I. zawsze mi praw± rêkê przek³ada³ na kierownicy, bo zawsze j± trzyma³am ni¿ej
Stary 2010-12-26, 11:01   #159
jomic
Zakorzenienie

A mi instr nic nie powiedzia³, dopiero kosmita. Na pierwszej je¼dzie tylko, ze nie tak mam jak krêcê, ale ja i tak po swojemu. Jak co¶ g³upio wygl±da to i tak nie zrobiê (jak rozgladanie siê na przeje¼dzie kolejowym, gdzie gdyby mial pociag przjehcac to najpierw ktos musialby wyci±æ krzewy co poros³y przy torowisku). Wracajac do r±k - pod koniec awsze by³ ¶niech jak pada³o has³o rêce, albo energia kinetyczna.

Stary 2010-12-26, 11:25   #160
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Witam.

Mój ulubiony komentarz Instruktora co do r±k: "Nie duj tej kierownicy!"

W ogóle to mam na kartce z egzaminu jeden haczyk za "Sposób u¿ywania mechanizmów sterowania pojazdem". Bardzo jestem ciekawa za co.

W zmianach prêdko¶ci wyczyta³am tylko o takich:
Cytat:
Maksymalna dozwolona prêdko¶æ na autostradzie wyniesie ju¿ niebawem 140 km/godz.,a na drodze ekspresowej 120 km/godz. Pos³owie podwy¿szyli dopuszczalne prêdko¶ci dla kierowców aut osobowych, motocyklistów i kierowców samochodów ciê¿arowych do 3,5 tony. Tym samym zgodzili siê z argumentacj± Senatu, ¿e warunki techniczne panuj±ce na tych drogach umo¿liwiaj± rozwijanie prêdko¶ci wiêkszych ni¿ dzi¶ (czyli 130 i 110 km/godz.).
To niejedyna zmiana, jakiej doczeka³ siê w pi±tek kodeks drogowy wprowadzaj±cy fotoradarow± rewolucjê.
Wiadomo te¿ , ¿e kierowcy przekraczaj±cy dopuszczalne prêdko¶ci o 10 km/godz. (Sejm uchwali³ pierwotnie 5 km/godz.) bêd± mogli liczyæ na bezkarno¶æ i ratunek przed mandatem. Wszystko dlatego, ¿e prêdko¶ciomierze montowane w autach mog± nieco zani¿aæ lub zawy¿aæ wskazania. Nowela kodeksu drogowego czeka tylko na podpis prezydenta i ma wej¶æ w ¿ycie z dniem 1 stycznia 2011 r.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 13:27   #161
jomic
Zakorzenienie

Eroll, ja te¿ "dojê tê kierownicê, na dole". Dziwilo mnie tylko to, ¿e mój instr nie zwraca³ na to uwagi (a przecie¿ trzyma³am tak samo - chyba).
Zmiany prêdko¶ci trochê mnie nie dotycz±: i do autostrady i do ekspresowej mam spory kawa³ek. Ciekawi mnie tylko baza pytañ - jak to siê zmieni.

Stary 2010-12-26, 13:45   #162
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

Co do trzymania r±k na kierownicy to ja te¿ zawsze mam problem bo przecie¿ poprawianie non stop w³osów jest wa¿niejsze Ale przynajmniej opanowa³am do perfekcji prowadzenie jedn± rêk±
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 13:48   #163
jomic
Zakorzenienie

W³osy... Jak ja siê kiedy¶ moim okiem zajê³am to nie zauwa¿y³am, ze zielone siê zapali³o i wszysyc pojechali Gdyby nie instr to bym tam sta³a i sta³a

Stary 2010-12-26, 13:55   #164
Eroll
Wtajemniczenie

Jomic, specjalnie dla Ciebie:
Cytat:
W zwi±zku z wchodz±cymi zmianami w ustawie Prawo o ruchu drogowym, od 1 stycznia 2011 na egzaminach pañstwowych bêd± obowi±zywa³y zmienione pytania egzaminacyjne. Zmienione zostan± m.in. pytania dotycz±ce prêdko¶ci na autostradach i drogach ekspresowych dwujezdniowych, a tak¿e inne. Serwis Testy na prawo jazdy potwierdzi³ informacjê w Ministerstwie Infrastruktury i w ostatnim tygodniu roku 2010 wyda aktualizacje testów na prawo jazdy.
Czyli bêd± musieli zmieniæ dotychczasowe pytania. Zapytam o to jeszcze instruktora, ale to dopiero za jakie¶ 3 tygodnie.

Mój powód do prowadzenia jedn± rêk± - ci±g³e poprawianie pasów. I oczywi¶cie uwagi instruktorów "Co ty z tym pasem ci±gle wyprawiasz?"
Stary 2010-12-26, 14:16   #165
jomic
Zakorzenienie

bo pasy s± niewygodne. I nie przechodz± tam gdzie ja bym chcia³a zeby przechodzi³y

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Czy Wam te¿ siê nudzi? W tv , w kinie nic dla mnie, go¶ci nie ma, pogoda wprawdzie spacerowa, ale niebezpiecznie

Stary 2010-12-26, 14:28   #166
eyo
Zakorzenienie

Ja to czasami ponoæ na traktorzystê trzyma³am ³apki

generalnie - to do autostrady mam bliziutko ale i tak pewnie rzadko bede je¼dziæ - ale i tak jako¶ mnie ciesz± takie zmiany :P
ten kawa³ek o radarach mi siê zw³aszcza spodoba³

co do nudy... mi te¿ nudno, telewizji i tak nie ogl±dam ale to ani pój¶æ nie ma gdzie ani nic ;/

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-12-26 o 17:33
Stary 2010-12-26, 14:39   #167
matyldaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 424

A dla mnie autostrada jest ulubienic± Tylko nie cierpiê jak tiry wyprzedzaj± tiry itp

Nudzi mi siê niesamowicie, jeszcze mój t¿ dzisiaj nie mo¿e siê ze mn± widzieæ, a na wiza¿u te¿ takie pustki, ¿e szok. Chyba z braku laku zaraz zacznê robiæ zadanie
matyldaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 14:49   #168
jomic
Zakorzenienie

Ja z tych nudów pranie wstawi³am - chocia¿ trochê po¿yteczne. Nie chce mi siê, ale chyba jednak pójde pospacerowaæ. Moze czas szybciej zleci.
Eyo jak to jest "na traktorzystê?". Je¼dzi³am ci±gnikiem, ale zawsze grzecznie 2 ³apki na kierownicy.
Mam wprawdzie wniosek do poprawienia, ale te¿ mi siê nie chce.

Stary 2010-12-26, 16:12   #169
owieczkaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 897

Cytat:

To nie bêdzie tak ¿e podnosz± ograniczenia, bo znaki bêd± ponoæ staæ te same, tylko za przekroczenie o 10 km/h nie bêdzie ¿adnej kary.

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Co do trzymania r±k na kierownicy to ja te¿ zawsze mam problem bo przecie¿ poprawianie non stop w³osów jest wa¿niejsze Ale przynajmniej opanowa³am do perfekcji prowadzenie jedn± rêk±
Tak naprawdê nie rozumiem tego przymusu trzymania jak robot tej kierownicy zawsze i wszêdzie dwiema rêkami - w korku czy w czasie manewrów nie ma to kompletnie sensu. Wa¿ne jest to wtedy, kiedy ewentualne pêkniêcie opony jest niebezpieczne i trzeba utrzymaæ samochód na wzglêdnie prostym kursie - czyli jak siê jedzie dajmy na to powy¿ej 70-80 km/h.

Oczywi¶cie wiele osób mówi ¿e lepiej, pewniej im siê prowadzi, ale mnie to bardziej mêczy, jestem od razu z³a i pope³niam wiêcej b³êdów na drodze.

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Poka¿ wiadomo¶æ
A dla mnie autostrada jest ulubienic± Tylko nie cierpiê jak tiry wyprzedzaj± tiry itp
Najgorzej jak jedzie zawalidroga 50 km/h i takiego kogo¶ musz± tiry wyprzedzaæ:|
Autostrady s± fajne, tylko straaaaaaaasznie nudno sie jedzie, mo¿na zasn±æ.
Stary 2010-12-26, 16:29   #170
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 503

ja jeszcze nie jecha³am sama nigdy autostrad± ale na kursie chyba siê je¼dzi po niej no nie?
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 16:33   #171
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

wróci³am od dziadków, troszkê pospacerowa³am z psiakami ale zamarzam...

hehe ja te¿ ci±gle co¶ musia³am zrobic, zamiast trzymac 2 ³apki na kierownicy, a to w³osy poprawia³am, a to pasy, a to na fonie co¶ robi³am (ale to jak w korku sta³am)

ja bardzo czêsto po autostradzie ¶miga³am czasami na egzaminie zabieraj± na autostradê
Stary 2010-12-26, 17:25   #172
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
ja jeszcze nie jecha³am sama nigdy autostrad± ale na kursie chyba siê je¼dzi po niej no nie?
Niekoniecznie. Ja by³am tylko raz, przy okazji jazd do D±browy. Do tego mia³am starszego I, który lubi³ zboczone ¿arty i przy ka¿dym znaku kaza³ mi patrzeæ w lusterko tylne. Noga sama mi ten gaz naciska³a.

Posz³abym jutro do biura, zap³aciæ za egzamin, ale bojê siê tam i¶æ.
Stary 2010-12-26, 17:28   #173
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

id¼ siê zapisac, bo chcemy w koñcu poznac ta magiczna datê, no przecie¿ nie zjedz± Cie tam
Stary 2010-12-26, 17:34   #174
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
nie bój siê Kochana, bêdziesz chocia¿ to ju¿ mia³a z g³owy
bo czym pó¼niej tym Ci bêdzie ciê¿ej, nie odk³adaj tego

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2010-12-26, 17:38   #175
Eroll
Wtajemniczenie

Zje¶æ, nie zjedz±, ale to ja siê spalê ze wstydu. Przed egzaminem by³y tylko has³a "Monia, to ostatni raz, trzymamy kciuki, ma byæ dobrze". Tej magicznej daty tak szybko nie poznam. Nie wiem w które dni teraz je¿d¿± zawoziæ papiery, chyba w czwartki. Jeszcze ten ¶nieg ³adnie utrudnia dojazd. Dobra, im wcze¶niej tym lepiej, byle siê jeszcze w grudniu wyrobiæ.
Stary 2010-12-26, 17:42   #176
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z tych nudów pranie wstawi³am - chocia¿ trochê po¿yteczne. Nie chce mi siê, ale chyba jednak pójde pospacerowaæ. Moze czas szybciej zleci.
Eyo jak to jest "na traktorzystê?". Je¼dzi³am ci±gnikiem, ale zawsze grzecznie 2 ³apki na kierownicy.
Mam wprawdzie wniosek do poprawienia, ale te¿ mi siê nie chce.
ponoæ chodzi³o o to, ¿e za nisko trzyma³am rêce
ale tak naprawdê to ja nigdy do koñca nie ogarnê³am co on owym traktorzysta nazywa³

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
Tak naprawdê nie rozumiem tego przymusu trzymania jak robot tej kierownicy zawsze i wszêdzie dwiema rêkami - w korku czy w czasie manewrów nie ma to kompletnie sensu. Wa¿ne jest to wtedy, kiedy ewentualne pêkniêcie opony jest niebezpieczne i trzeba utrzymaæ samochód na wzglêdnie prostym kursie - czyli jak siê jedzie dajmy na to powy¿ej 70-80 km/h.

Oczywi¶cie wiele osób mówi ¿e lepiej, pewniej im siê prowadzi, ale mnie to bardziej mêczy, jestem od razu z³a i pope³niam wiêcej b³êdów na drodze.

Najgorzej jak jedzie zawalidroga 50 km/h i takiego kogo¶ musz± tiry wyprzedzaæ:|
Autostrady s± fajne, tylko straaaaaaaasznie nudno sie jedzie, mo¿na zasn±æ.
ja to by³am mistrz jazdy w korku
zawsze jak sie d³u¿ej sta³o (d³ugie czerwone albo korek w³a¶nie) to siê prawie k³ad³am na kierownicy - obie rêce wyci±ga³am do przodu i opiera³am na "godzinie 12"
ale to ju¿ gdzie¶ tak na ostatnioch 10h siê taki kombinator zrobi³am
I nigdy s³owa z³ego na to akurat nie powiedzia³

ja co do "d³ugich prostych" mam podobne odczucia
za to moje ulubione miejsca na drodze np. jak jecha³am 90-100km/h to w³a¶nie prosta droga ale z pasami np. przy skrzy¿owaniach prowadzonymi nierówno - no wiecie o co chodzi, z uwagi na zjazdy s± przesuniêcia w pasach w taki sposób :

| |
\ \
.| |
/ /
| |

o takie uwielbia³am po takich "nierównych" pasach je¼dziæ szybko

Cytat:
Niekoniecznie. Ja by³am tylko raz, przy okazji jazd do D±browy. Do tego mia³am starszego I, który lubi³ zboczone ¿arty i przy ka¿dym znaku kaza³ mi patrzeæ w lusterko tylne. Noga sama mi ten gaz naciska³a.

Eroll zbieraj si³y na jutro i szybciutko sie zapisz nic siê nie bój bêdzie dobrze
do 3 razy sztuka w koñcu

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-12-26 o 17:43
Stary 2010-12-26, 17:53   #177
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ
ja co do "d³ugich prostych" mam podobne odczucia
za to moje ulubione miejsca na drodze np. jak jecha³am 90-100km/h to w³a¶nie prosta droga ale z pasami np. przy skrzy¿owaniach prowadzonymi nierówno - no wiecie o co chodzi, z uwagi na zjazdy s± przesuniêcia w pasach w taki sposób :

| |
\ \
.| |
/ /
| |

o takie uwielbia³am po takich "nierównych" pasach je¼dziæ szybko
O tak! Ja mia³am ograniczenie do 50, a i tak na liczniku du¿o wiêcej i jedziemy zygzakiem. Instruktorzy ju¿ nawet mnie skoñczyli za to upominaæ. Potem, jak je¼dzi³am jako obserwator i inni kursanci prowadzili zgodnie z przepisami, robi±c za sob± korek, to z jednej strony robi³o mi siê g³upio, ¿e ja taki szaleniec, a z drugiej by³am dumna, ¿e nie ci±gnê³am za sob± ogona aut Jejku, ile ja mandatów za prêdko¶æ dostanê.

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ

Eroll zbieraj si³y na jutro i szybciutko sie zapisz nic siê nie bój bêdzie dobrze
do 3 razy sztuka w koñcu
Bêdzie dobrze, tam zawsze jest mi³o i sympatycznie. Jako¶ nie mogê siê z nimi rozstaæ
Stary 2010-12-26, 17:56   #178
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

mój I. mi zawsze mówi³ 'Ty jak oblejesz to pewnie za przekroczenie prêdko¶ci' muszê uwa¿ac na egzaminie
Stary 2010-12-26, 18:14   #179
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
mój I. mi zawsze mówi³ 'Ty jak oblejesz to pewnie za przekroczenie prêdko¶ci' muszê uwa¿ac na egzaminie
Uwa¿aj, uwa¿aj! Mój I. przeczu³ mój pierwszy egzamin. Mija³am siê z nim, jak egzaminator odwozi³ mnie do o¶rodka i potem jak gada³am z I. "jak Ciê mijali¶my, wiedzia³em, ¿e co¶ takiego zrobi³a¶". Oni wiedz±, jakie b³êdy pope³niamy i w czym siê czujemy niepewnie.
Stary 2010-12-26, 18:26   #180
jomic
Zakorzenienie

Eroll - idziesz jutro i ju¿. Musimy trenowaæ nasze paluszki i trzymaæ kciuki.
Mnie wkurza³a jedna droga - taka z boku miasta jak obwodnica ale 50 dopuszczalne (milvunia, wiesz która?). Jak mi siê tam nudzi³o. Prosta droga (dziurawa bo dziurawa) i wloklam siê jak... eLka. Za mn± korek, mi g³upio - "mo¿e pojadê szybciej, zobacz co za nami..." a instr na to, ze chociaz raz przepisowo jad±. Wiedzia³, ze zwyczajnie mi siê nudzi i unikali¶my jej trochê. Postêp by³ taki, ze potem samochody za mn± nie wywo³ywa³y we mnie poczucia winy. A niech jad± przepisowo.
Pospacerowa³am trochê, poje¼dzi³am na sankach i mam lenia teraz

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Oni wiedz±, jakie b³êdy pope³niamy i w czym siê czujemy niepewnie.
Oj tak, wiedz±,wiedz±. Mój od dawna wie, ze ja po rondzie to tylko zewnetrznego pasa bêdê u¿ywaæ. Albo zje¿dzac z wewnêtrznego

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Eroll, na pierwszym egz mam b³±d w tej rubruczce o miechanizmach. Prawdopodobnie za to, ze egz zwróci³ mi uwagê, ze za pó¼no bieg zmieni³am. Nic innego nie przychodzi mi do g³owy za co to mog³o byæ.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2010-12-26 o 18:17
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.