|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Ja ostatnio odnajduję swoje kolejne hobby - gotowanie
Pewnie, jak pojadę do M. to będę mu gotować ))))Póki co widzę, że rok 2011 powinien przynieść wiele zmian i oby to, co chcę zrobić się udało... Czas wziąć sprawy w swoje ręce i nie być więcej bierną! A za życzenia zdrowia dziękuję! Chorowitkom takim, jak ja, również życzę dużo zdrówka
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Krakowianki kochane
którego Esotiqa lepiej odwiedzić po świętach? Tego w Bonarce czy w Solvayu? Planuję jakieś większe zakupy bieliźniane, i nie wiem któy jest większy, lepiej zaopatrzony....
|
#1293 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
ale słodki demot:http://demotywatory.pl/2362457/Los-c...ch-sobie-ludzi Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2010-12-25 o 17:22 |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Sugarfree - niestety, nie pomogę.
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Blee. Jestem dziś strasznie nieżywa, wstałam o 13. I w ogóle bez sensu
Mam nadzieję, że macie lepsze święta ![]() Nie chce ktoś ze mną zamówić czegoś z New Looka?
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę
Ale po wypłacie Albo z Asos Ola, dopiero teraz ogarnęłam, że zarejestrowałyśmy się mniej więcej w tym samym czasie
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Po Twojej wypłacie, to pewnie ja już nie będę mieć kasy
A teraz się zaczęła wyprzedaż i kusi...O, faktycznie, ja jakoś nigdy na to nie patrzę
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wypłatę 30-tego
Ale tym razem postaram się COŚ z niej odłożyć
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham New Looka
|
|
#1300 |
|
Pani Buka
|
U mnie święta jakieś wyjątkowo miłe w tym roku - nie wiem czemu, bo niby tak samo jak i zawsze
Ale może dlatego, że wzięłam się w końcu za coś i upiekłam pierniczki. I prezenty kupowałam i pakowałam.. I ogólnie to jakoś tak było całkiem fajnie, mimo że rodzina nieduża. Prezenty trafione dostałam ![]() ha, a ja nie wiem co to jest Trust, szybkiego powrotu do zdrowia!
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny drogie zamawiam kosmetyki z ELFA z jedna dziewczyna z wizażu
![]() www.eyeslipsface.co.uk ktoś chetny ?tylko błagam jakby co to nie rozpedzajcie sie za bardz bo to i tak dziewczyna inna bedzie zamawiac i mi już wysle bo ja sie wogole nie znam za zamowieniach zagranicnzych ![]() mysle zeby poprobować a pozniej już bysmy sobie moze same zrobiły zamówienie ![]() tylko prosze tak rzucam propozycja ale żeby nie wyszło tu coś hurtowego;/ bo to jak mowie bedzie zamawiac inna dziewczyna z wizazu chyba że się same w wątku podepniecie
|
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie prosze, tylko nie zakupy....ide ogladac co tam maja ciekawego
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie tam. My możemy jeść cały rok. A w naszej rodzinie kugiel jest tradycją po pasterce
![]() Nie mam siły teraz nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- O, mało
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Już wracam do zdrowia, jest lepiej
2 dni leżenia w łóżku pomogły ![]() Z ELFy nic nie chcę, wiele rzeczy, które chciałabym wziąć (np. rozświetlacze) są niedostępne. Pewnie sama kiedyś zorganizuję zamówienie (albo ze strawberry)
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() dziękuję cieszę się że już Ci lepiej.Trust a jak Twoja rozmowa z szefem? odbyłaś ją przed świetami? dziękuję ![]() tak Lenka to te, nawet miałam je ostatnio na spotkaniu ale przyszłyście już po prezentacji a potem zapomniałam Wam pokazać ![]() Cytat:
ja na gumtree widziałam za ok.15zł, a w kwiaciarni wiadomo że narzucają marżę. Może i biznes jest ale kto kupi bombkę za 40zł? ja tam wole już narobić ich i obdarować bliskich i sprawić im radość niż produkować je na sprzedażdziękuję ![]() a Ty na którą dojechałaś? czy u Was też jest tak zimno? wczoraj wszystko płynęło, a dzisiaj mróz i wiatr brrr aż się z domu nie chce wychodzić, no ale mojemu psu to nie przeszkadza
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam, nawet trzykrotnie. Za pierwszym razem sądziłam, że jest ok, ale 2 kolejne rozmowy utwierdziły mnie w przekonaniu, że to nie jest firma dla mnie
Dlatego wysyłam CV gdzie indziej (głównie Kraków). Popracuję tam jeszcze z miesiąc, dwa maksymalnie, żeby sobie odłożyć pieniążki na start w Krakowie i znikam stamtąd ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- A tutaj (znaczy przynajmniej u mnie) pada 3 dzień śnieg, non stop...
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
uhmmm czyli rozmowa z betonem? no cóż.... tak to jest u prywaciarzy, którzy ludzi młodych, ambitnych a jednocześnie pod ścianą mają za nic. Niestety to taki zamknięty krąg- wiele ludzi nie mając wyboru godzi się na gorsze warunki, a pracodawcy to pasuje i to wykorzystuje, a następny jak chce coś więcej, lepiej uzyskać to nie ma szans, przykre to.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
będę niebawem zamawiać perfumy na e-glamour.pl . przy zamówieniach powyżej 260 złotych jest wysyłka gratis. Planuję zamówić dla siebie Bal a Versailles i Bijan Black (chociaż jeszcze się zastanawiam nad ostatecznym kształtem zamówienia
). Jeśli ktoś ma ochotę zamówić tam dla siebie jakąś flaszkę lub kupić odlewkę któregoś z zamawianych przeze mnie zapachów (z tym, że w tym momencie nie mam atomizerów, musiałabym kupić, lub może macie swoje ) to zapraszam na priv (tego wątku nie śledzę na bieżąco). zapraszam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2010-12-26 o 21:28 |
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
gg22 u prywaciarza wyzyskują, u państwowego jest większa stabilizacja, ale niższe zarobki. Takie jest życie w Polsce.
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Jest super fajnie .
|
||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1312 |
|
Matka Smoka
|
Święta, święta... i po świętach, a przed nami Sylwester
![]() Idę na imprezę lata 70/80 i poszukuję stroju. Mam kilka w stylu Anny Jantar, ale to za mało efektowne jest, więc aktualnie myślę o czymś w stylu wczesnej Madonny. Z tymże brak mi ciuchów. Nie ma któraś czegoś do pożyczenia? Choćby fragmentu? Jakoś mi się może uda uzbierać całość ![]() I jeszcze chętnej do uczesania i wymalowania poszukuję Można podrzucić jakieś inspiracje co do looku również
|
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PIERCING skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevageumarły eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navelchcę medusa,double nostril,venomTunel Zapuszczam włosy Waga 72 - 63 - 55![]() Japoński |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O, bo tak mi sie ona kojarzy http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:I...donna2.jpg&t=1 ale nie wiem czy slusznie
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
No i zniknęły mi te rzeczy z New Looka, dla których chciałam zamawiać
Może chociaż jutro coś upoluję, bo się wybieram na inaugurację wyprzedaży na pocieszenie Ineso, to może napisz konkretniej, czego szukasz, bo tak z głowy to ciężko wymyślić, co się nada na Madonnę
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko przypomnieć o tym, że od północy są zapisy na Striptease aerobic!
|
|
|
#1317 |
|
Matka Smoka
|
Tak konkretniej, to właśnie sama nie wiem
![]() Tak, jak emilka pisała - taki punk, ale z dodatkami typu tiule, koronki, biżuteria typu łańcuchy, krzyże. Te pieszczochy to takie z kolcami? bo żebym krzywdy komuś nie zrobiła niechcący Jakieś koronkowe rękawiczki może do tego? Legginsy i spódniczka, skarpetki do butów na obcasie![]() http://www.google.pl/images?hl=pl&cl...=&oq=&gs_rfai= |
|
|
|
#1318 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo dzieki za przypomnienie bo kompletnie zapomniałam o tym;/mailowo tam sie zapisuje czy jak? |
|
|
|
|
#1320 |
|
Matka Smoka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Pewnie, jak pojadę do M. to będę mu gotować
))))
Chorowitkom takim, jak ja, również życzę dużo zdrówka 

Mam nadzieję, że macie lepsze święta
Ale po wypłacie 

skin diver, tragus, inner helix, 2x hellix, nostril, clevage
eyebrow, horizontal eyebrow, rook, navel
medusa,double nostril,venom
72 - 63 - 55