|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Lady Chwila - pierwsze wrażenie dobre
![]() Zaczęłaś dobrym filmikiem, konkretnie z recenzją, mnie się to podoba
|
|
#4502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ales napisala- WOW- jestem pod wielkim wrazeniem.. Pojechalas rowno... Niezle, niezle moja droga! ![]() Zenada moge nazwac tylko tego typu komentarze - dzieki wielkie - oto jestes przykladem kolejnej fantastycznej i inteligentnej Polki! Brawo ![]() Nic dodac, nic ujac! Szkoda,ze do takich osob nie docieraja pewne idee. No ale coz.. Nie wszyscy musza miec otwarty umysl ;-) Pozdrowionka ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Dziewczyny sie wycofaly z KONKURSU - obie Agnieszki i Iza Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:23 |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
A Figielka xD zapomniałam skomentować filmiku. Ja cię nie skrytykuję bo wyszło sztucznie ale rozumiem że mówisz w ten sposób by podkreślić podniosłą chwilę i w jakiś sposób uczcić wygraną. Wolę taki poważny tok niż helLlOoU KoFaaNiiIIII OjAjOJUUJJJ.... ;P
|
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
Lukrecja_Borgia -
Zapamietam - nastepnym razie bedzie w przerwach muzyka. Nie ma problemu
Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:17 |
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego?
Cytat:
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Lady_Chwilo, obiecujący początek
Jesteś bardzo ładna! Czekam na kolejne filmiki
|
|
|
|
#4507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie nie obrazam - jak najbardziej krytyka jest mile widziana - ale jak robe cos powaznie - to zabieram sie za to powaznie od poczatku do konca.. Mialam powaznych sonsorow, no i nie chcialam by wyszlo to amatorsko. Komus sie to nie podoba - trudno, nic na to nie poradze ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- dlaczego sie wycofaly???? Pozostanie to miedzy mna,a nimi. Poza tym..jakby sie nie wycofaly, tez byloby zle i tez byscie sie uwzieli (jak nie wy to inne osoby), ze wygraly te co sa najbardziej popularne na polskim YT. Tak zle i tak nie dobrze.. Nie da sie dogodzic wszystkim w jednym momencie Sorry ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
trudno, ja nie bede plakala z tego powodu.. ale ciesze sie...bo za rok zostane prezydentem :P
|
||
|
|
|
#4509 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko to tak ze skrajności w skrajność bo wyszło za bardzo poważnie. Wyszło mniej więcej jak napisałam jakieś 20 postów wcześniej, takie odczytywanie wiadomości o katastrofie. Tak się ciągnęło, i ciągnęło...a ja się tak przybliżałam do tego monitora i przybliżałam, żeby pomóc Ci powiedzieć następne słowo i dobrze, że się ocknęłam w odpowiednim czasie bo byłam już niebezpiecznie blisko monitora i prawie dotykałam czołem ![]() Ale fajnie, że się odezwałaś i nie obrażasz tylko starasz się z takiej krytyki coś wyciągnąć. Dla mnie to na wielki plus
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego uwazam, ze trzeba robic swoje i nie zwracac uwagi na pierdoły. ja nawet ne wiem za bardzo co to był za konkurs... a Ty przynajmniej masz jedno doświadczenie więcej.
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Biore Wasze wszystkie uwagi...pod moja uwage
))))---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
...i ciesze sie,ze mam to doswiadczenie ![]() Poza tym ciesze sie najbardziej z tego, iz moglam sprawic troszke radosci na Swieta - kilku osobom ![]() Poza tym - tak przy okazji - ja mam z tego satysfakcje i tylko satysfakcje i dobra zabawe.. nikt mi za nic nie placi i ja na tym konkursie nic nie zarabiam. Bo juz ktos mi sugerowal,ze ja pieniadze na tym robie.. eh.. co za glupota..
Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:38 |
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory ale coś tu jest nie tak :| i czuję się urażona. cytujesz mnie z takim tekstem. świetnie po prostu. ot polska mentalność, odcinać gałąź na której się siedzi
Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:34 |
|
|
|
|
#4515 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czlowiek musi robic bledy, by sie na nich uczyc ![]() Ja ne jestem z tych co sie obrazaja i fochy strzelaja ![]() Fajnie jest wiedziec, ze ktos cos zawsze zauwazy ..i mi zwroci uwage.. Ale nie po chamsku..tak jak to zrobily niektore osoby, bo to j uz przechodzi ludzkie pojecie.. Ja przyjmuje serwowana krytyke- ale podana w odpowiedni sposob ![]() dzieki ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
Kochana...nie tyczylo sie to Ciebie..tak mi sie po prostu napisalo wszystko jednym ciagiem.. Ja nie generalzuje Slonce.. po prostu wiem..jacy sa ludzie.. Mieszkam za granica dosc dlugo i widze co sie dzieje...i jacy jestesmy...i jestem przerazona.. Kochana nie gniewaj sie... po prostu ja pisze co mysle..prosto z mostu.. czasem jedym ciagiem )ok ? ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
raz jeszcze tylko do Ciebie : dzieki Kochana za wsparcie ![]() zle mnie odebralas )EDIT: Jednak widze,ze szczerosc tu w ogole sensu nie ma
Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 23:21 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się chyba nie dogadamy ![]() http://www.gogaminggiant.com/wp-cont...7/facepalm.jpg polaczek uderzył się w twarz. |
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co komu do tego?
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SŁOŃCE! dziękuję ci za kilo wazeliny i pięć ton słodyczy ale mogłaś nie zmieniać swojego ironiczno-sarkastycznego postu ! zdążyłam przeczytać nie zdążyłam zacytować, pozdrawiam. |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
..hehee...chcialabym zarobic...pieniazki by sie przydaly... ale niestety jeszcze sie ucze pewnych rzeczy ))))))jak sie da cos zarobic... to na pewno powiem Wam jak to sie robi podziele sie doswiadczeniem..nie bede chytrusem ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
jej.. bo ja zle Ciebie odczytalam..musialam 5 razy przeczytac Twoj post.. dlatego 10 razy zmienialam swoj )))))))nie chcialam by byl sarkastyczno-ironiczny zle mnie zrozumialas.. ehh... na drugi raz musze poczekac troszke dluzej..zanim cos napisze.. za bardzo sobie do serduszka to bierzesz.. ![]() edit: CHCIALAM BYC MILA - ale odwoluje to co napisalam.. Jednak podtrzymuje swoja opinie ..i dalej bede sakrastyczno- ironiczna- specjalnie dla Ciebie SLONCE
Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 23:20 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
BAN stały
|
miałam tego nie robić, ale nie mogę się powstrzymać
http://www.youtube.com/watch?v=I7iEpMN88LA pousuwała negatywne komentarze, osób, które jej napisaly, że wygląda w tym makijażu źle, a jej usta są mega suche i wszystko razem wzięte wygląda fatalnie... - a sama mówiła, że "do tego makijażu nie wolno mieć absolutnie żadnych suchych skórek"... |
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za dużo do serduszka sobie biorę ?:P
To ty wyskakujesz tutaj z polską mentalnością. Bo to działa w tę stronę, widzisz źdźbło w oku bliźniego ale belki w swoim nie, 15 osób mówi ci że wyszło beznadziejnie, wina? Polskiej mentalności, kupa czasu w UK i kosmopolitka która 15 razy czyta post zanim zrozumie, inni problemów nie mieli. Przepraszam za moją polaczkowość Acha i tak to jest jedyny temat na wizażu który faktycznie traktuję poważnie, bo mam do czynienia z realnymi osobami które podpisują się pod tym co robią twarzą. P-O-Z-D-R-A-W-I-A-M ze smutnej polszy. |
|
|
|
#4522 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bez komentarza.
|
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezyk polska trudna jezyk. Jak ty teraz probujesz sarkazmem do mnie- to ok - ja sie odwdzieczam w zamian za to szczeroscia. Ja kosmopolitka? Ha ha Juz pisalam- jak sie komus nie podoba- niech nie bierze udzialu, nie oglada, nie czyta, nie odpowiada..bo ja bede takie oosby co krytykuja bezpodstawnie ignorowala. Kolejna osoba, ktorej moge zaproponowac cos, o czym juz pisalam- zorganizuj cos we wlasnym zakresie.. Porozmawiamy o tym jak zdobedziesz doswiadczenie ok?![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
i kto tu jest sarkastyczny ?
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Musz,Słońce , co Cię dziś ugryzło?
|
#4525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba przeginasz troszke, nie uwazasz? |
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Vampi, haha
nic, denerwują mnie teksty o polskiej mentalności ;p znaczy się to jest niczym płachta na byka a tak to wszystko okej, wszyscy zdrowi obejrzałam filmik susa, nude lips... e no czytam te komentarze ![]() edit: dobra wybaczcie za powstały bajzelek, już koniec tematu z mojej strony. czas poszukać sylwestrowych inspiracji. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:53 |
|
|
|
#4527 |
|
BAN stały
|
muszynianko, te lepsze usunęła (nie było w nich nic obraźliwego, dziewczyny pisały tylko, że to nietrafiony filmik, bo susa ma mnóstwo suchych frędzli na ustach mówiąc, że nie powinno ich być)... a teraz wysłała jednej z tych dziewczyn wiadomość, że jej usta są tam idealnie gładkie... :|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet jeśli są.... to ja tego nie widzę xD
Cytat:
![]() z sylwestrowych makijaży, digitalgirl dodała ładny, ale sama mam zielone oczy i to by się gryzło... szukam dalej :P |
|
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
A co myślicie o Miniowa19?
|
|
|
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

klask i: