![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Chodzicie same na imprezy bez TZ ?
tak jak w tytule. Czy chodzicie same na imprezy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Chodzicie same na imprezy bez TZ ?
Mój nie ma nic przeciwko żebym chodziła sama na imprezy, aczkolwiek nie chodzę bez niego, bo najzwyczajniej w świecie nie lubię.
Co innego spotkanie przy piwku w babskim gronie, ale tego nie zaliczam do imprez. Na imprezy tylko z Tż, lepiej i bezpieczniej i w ogóle fajniej sie czuje jak ide z nim. Ale jakbym chciała iść sama, puściłby bez problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak, jak najbardziej chodzę na imprezy bez TŻ. I mówię mu o tym
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisałam wyżej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czy mialyscie jakies nieprzyjemnosci z namolnymi i natretnymi facetami? no nie wiem lapanie za tylek calowanie na sile...czy potem tz o tym mowilyscie?
oraz czy byly takie sytuacje ze obcy chlopak naprawde "umial" poderwac, znal sie na podrywaniu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w jakim celu zadajesz takie DZIWNE pytania? ![]() chory zazdrośnik? na to tylko rada: psycholog |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Tak. On też chodzi beze mnie na imprezy. Czasem ja mam zajęcia rano, czasem on, a jako że oboje jesteśmy towarzyscy, to nie odmawiamy sobie przyjemności, jaką jest zabawa w gronie znajomych.
Cytat:
Podrywanie? Hah! Ja się zgadzam na flirt tylko i wyłącznie wtedy, kiedy sama jestem zainteresowana. A kiedy jestem zajęta, to nie interesują mnie inni mężczyźni. Mogą się starać, zagadywać, nawet robić fikołki, a i tak nie zrobią na mnie żadnego wrażenia ![]() Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-12-27 o 02:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie umiałabym być z kimś, kto by mnie nie puścił samej na imprezę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że tak i nie wyobrażam sobie aby TŻt mi tego zabronił ani ja jemu - wierzymy sobie i wiemy, że żadne z nas nie zrobi niczego niewłaściwego
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zdarza mi sie chodzic na imprezy bez tż, ale wole z nim - bo mam sie wtedy z kim bawic
![]() wyjscia z kolezankami na piwko, czy winko nie uznaję za impreze tylko za babskie ploty i takie cos zdarza mi sie czesto tż nigdy nie mial nic przeciwko. Sam chodzi z kolegami na mecze do baru czy spotykaja sie na piwko. co do zachowan bywa roznie. zdarzaja sie natręci ktorzy chca poderwac, ale trzeba im to skutecznie wybic z glowy ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
No i właśnie w takich sytuacjach najlepiej wychodzi kto komu ufa w związku. Byłam z facetem, który nie uznawał chodzenia na imprezy bez tej drugiej osoby. Niby to nie byłby straszny problem gdyby nie to że nawet razem nie chciał wychodzić tam gdzie było dużo moich znajomych. No ale to był chory związek
![]() Jak z nim byłam to dopiero doceniłam jak wielkim zaufaniem darzył mnie pierwszy chłopak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Jasne, że chodzę, ale nie sama a z koleżanką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej ciekawy normalny facecie, widze że kolejna ankiete przeprowadzasz w niewiadomym celu...no ale w tej sie udzielę :0
Więc tak : obecny TŻ jest strasznie wyrozumiały,cierpliwy i nie jest zaborczy, nie ogranicza mnie aczkowiek jeśli widział realne zagrożenie ze strony innego samca to wystawiał kły ![]() Jeśli mam ochotę idę na impreze bez niego,nie jest to częste bo wole bardziej kameralne środowisko i znajomych ale się zdarza. On nie ma nic przeciwko temu. Nawet przyjeżdzał po mnie nie raz w nocy żebym sama nie wracała do domu. Jak już wychodzę na tzw"imprezę" to fakt - zdarza się że jakis facet coś zapyta, ma ochotę się dosiąść lub zatańczyć. Generalnie nie wyskakuje z pocalunkami i łapami bo ja sobie na to nie pozwalam i nie jest to kwestia tego że jestem w związku a mojego charakteru. Impreza to ostatnie miejsce gdzie mam ochote poznawać nowych ludzi. Jeśli się zdarzyła jakaś sytuacja z jakimś namolnym panem opowiadałam o niej TŻtowi, śmialiśmy się z niej oboje. Mam zdrowy związek przynajmniej pod względem zaborczości, zazdrości i trzymania kogoś w klatce. I takiego życzę każdemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zdarzało się
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Bardzo czesto chodze sama na imprezy, Tż jest zazdrosny ale nigdy mi nie utrudnia takich wyjsc
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a ja mam problem jak się spotkam ze znajomym ze szkoły albo pójdę z kumpelę na piwo do baru.kłótnia gwarantowana i jeszcze wygarnięcie wszystkiego jak leci i głupie argumenty z rękawa. a wyjść na imprezę bez niego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja też czasem chodze sama i bardzo to dziwi moich kolegów z grupy.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez czilli Czas edycji: 2013-12-13 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Owszem
![]() Namolni owszem zdarzają się, jednak zwykle gdy tylko wyczuwam kogoś w swojej okolicy zmieniam swoje położenie na parkiecie, zaczynam tańczyć z kimś znajomym itd. Jeśli komuś już uda położyć się na mnie łapska to z impetem je z siebie zrzucam. ps. Oczywiście gdy On ma gdzieś wyjść wkurzam się ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
tak, chodzę sama na imprezy.
tak, mówię Tż jak wychodzę na imprezę. nie, nie pytam ani nie proszę żeby mnie puścił bo to dla mnie po prostu śmieszne pytać o zgodę i wyśmiałabym Tż gdyby powiedział, że mi nie pozwala. Tż mi ufa i nie ma nic przeciwko temu, żebym poszła bez niego a imprezę, a ja tego zaufania nie naruszam, skoro jestem w związku to znaczy że nie interesują mnie obcy faceci. tak samo nie mam żadnego problemu z tym, żeby to Tż poszedł sam na imprezę, no ale mój facet to bardziej domator jest niż imprezowicz, z czego szczerze mówiąc jestem zadowolona.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2010-12-27 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tż nie ma nic przeciwko temu, dlatego, że mi ufa. Informuje tż, gdzie wychodzę, jakie mam plany na cały dzień/wieczór, bo dziennie rozmawiamy przez telefon, więc to naturalne. Czuję się normalnie idąc na imprezę, bo nie robię nic złego, bawię się, tańczę, śmieję, piję sok/drinka/piwo, rozmawiam z innymi ludźmi, bywa, że zapoznaję nowych znajomych. Lubię ten sposób relaksu. Cytat:
Z namolnymi ludźmi miałam styczność kilkadziesiąt razy w życiu. Zwłaszcza w okresie, gdy nie miałam tż. Ale to osobna historia. Niedawno, będąc akurat z tż i znajomymi w knajpie, tańczyłam sobie sama na parkiecie. Zaczepiało mnie dwóch facetów. Jeden chciał nr tel, a drugi umówić się. Grzecznie odmówiłam, poinformowałam, że mam chłopaka, jestem z nim w udanym związku i nie potrzebuję dodatkowych znajomości. Jeden pan był bardzo zdziwiony, że podaję to jako powód, bo on też ma dziewczynę i cytuję "co z tego?" Kumpel widział, że zaczynają być natarczywi, więc podszedł, powiedział kilka zdań od siebie i dali mi spokój. A tż był tak zajęty rozmową z kolegą, przy stoliku, że ominęła go przyjemność zobaczenia usiłowania podrywu na jego dziewczynie ![]() I w zeszłym roku, miałam taką niemiłą sytuację. Stałam na przejściu dla pieszych, na czerwonym świetle. Było około 22. Bylam sama. Po chodniku szło 2 chłopaków i 1 dziewczyna. Jeden uszczypnął mnie w pośladek. Odwróciłam się i puścił mi oczko. W zasadzie nie zareagowałam, bo do dziś nie wiem, co mogłabym mu na to powiedzieć. Spadaj? W każdym bądź razie było to chamskie i gdyby facet stał bliżej, dostałby w nos. Cytat:
Cytat:
![]() Bo to jest kwestia szacunku do samej siebie. Jeśli dziewczyna się nie szanuje to będzie obmacywać się z facetami na dyskotekach, w klubach, w pubach. I już.
Edytowane przez makarona Czas edycji: 2010-12-27 o 13:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, że chodzę na imprezy czasem bez Tża. A on chodzi czasem beze mnie. Mówimy sobie o tym nawzajem i nikt do nikogo nie ma pretensji
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Chodzimy razem, od kiedy pewien koleś bezczelnie mnie nie klepnął z całej siły w pupę przy TŻ.Najgorsze ,że to był mój ,,znajomy" od 2 lat i TŻ nie chciał uwierzyć ,że to sie zdarzyło po raz pierwszy.Dobrze,że miał wtedy rękę w gipsie.Wcześniej i ja chodziłam i on chodził.
A teraz to już mi się samej nie chce,ostatnio mnie 10 facetów,takich po 30-stce wzięło do kółka jak przechodziłam przez salę taneczną ,ściskali mnie,nie chcieli wypuścić,a but który spadł mi z nogi znalazłam potem na środku sali.To była jakaś paranoja.A ja nawet nie mogłam nic zrobić.Innym razem klepnął mnie jakiś facet w dupę, ja do niego zaczęłam pyskować ,a on chciał mnie uderzyć z pięści ,wyobrażacie sobie? ![]() Niektórzy samce (bo tylko tak ich można nazwać) zachowują się jak wyposzczone małpy.Ciekawe czy ich żony wiedzą o wyprawiają na takich dyskotekach.Trochę zeszłam z tematu. Dlatego wolę z TŻ-em chodzić,nawet jak nie tańczy,to wiem że gdzieś tam sobie siedzi i jakby co to mnie uratuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Chodzę na imprezy bez TŻ, aczkolwiek kiedyś był z tym problem,bo on nie chodził na dżamprezy sam i było mi głupio wyjść gdzieś z koleżankami do clubu, ale czasy się zmieniły i teraz już chodzę. Oczywiście przed każdym takim wypadem Mój TŻ przychodzi do mnie i robi mi wykład,żebym na siebie uważał i obowiązkowo smsy co godzinę że ze mną ok. A czy zdarzają się natręci na takich imprezach ? Niestety TAK :/ Mam dość tego , nie wiem czemu ale za każdym razem jak gdzieś wychodzę z koleżankami do clubu zawsze trafi się taki pajac... Oczywiście Tż o wszystkim wie.
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jestem z moim TŻ 3 lata i nigdy nie byłam na żadnej imprezie bez niego , on beze mnie również. Po prostu gdy jedno nie mogło , nie idziemy wcale i tyle. Nie ejst to spodowowane jaks wielka zazdroscia czy cos. Mój TŻ mówi , że mogę iść sama itd ale ja po prostu nie chce chodzić bez niego ;p. Oczywiście na jakies spotkania z moimi koleżankami, znajomymi z LO chodzę sobie sama , a mój TŻ na jakieś mecze itd ze swoimi i tyle. Ale co do imprez to nigdy nam się nie zdarzyło pójść oddzielnie i wątpie , żeby to nastapilo w najbliższej przyszłości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Tak, chodzę sama na imprezy, chociaż coraz rzadziej, bo się ze mnie domatorka zrobiła (zima, te sprawy)
![]() ![]() Normalnie ![]() Oczywiście, że informuję, w życiu bym nie mogła być z kimś, kto by robił o imprezę awanturę ![]() Mój chłopak jest zazdrośnik straszny, ale jakoś z puszczaniem mnie na imprezy czy na kawkę do kumpla nie ma problemów. Cytat:
![]() Cytat:
Może mnie ewentualnie ładnie poprosić ![]() Cytat:
Jak się trafi taki, który chce się za bardzo przytulać, to mówię, że nie mogę bo moja kobieta będzie zazdrosna ![]() ![]() Na typowej klubowej imprezie nigdy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.