Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-25, 17:45   #1261
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:06   #1262
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

padamy dzis na twarz bo nasze dziecko nie chce spac od 15stej
jakas masakra.

india

Jadlam wczoraj kawalek mkowego tortu, rybke pieczona i kawalek smazona, ale z bez panierki, lyka barszczu i chleb

A dzis zjadlam normlanie kawalek mandarynki
rarytas

Pozdrawiam cieplo.

atomufka porazka z woda No i nie smuc sie, kolejke sweita juz w PL beda
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:16   #1263
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

kliwia pocieszę Cię, że moje dziecię jak się budzi rano to czasem przyśnie dopiero koło 19

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:18   #1264
kliwia
Zakorzenienie

Misqa Ale Twoje starsze
ja nie wiem co robie zle ze ona nie hcce isc spac
Stary 2010-12-25, 18:22   #1265
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Misqa Ale Twoje starsze
oj uwierz, że wolałam jak nie spała jak była mniejsza niż teraz
też czasem zdarzały się takie kilkugodzinne przerwy w spaniu, ale wtedy nie domagała się aż tyle uwagi co teraz

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 18:24   #1266
martucha84
Zakorzenienie

u nas też wigilia bardzo udana byliśmy z moja rodzinką było sympatycznie miło i na ogromnym luzie
prezenty dopisały (bynajmniej te u moich rodziców bo u teściów nie dostaliśmy nic, my jak my jesteśmy duzi i możemy to olać ale Pat... przykre no ale... może teściowie i rodzeństwo tż doszło do wniosku że jak jest mały to i tak niezakuma z jakiej to okazji... maż zarządził że w przyszłym roku prezentów nikomu z jego rodziny nie robimy... a ja się śmieję że oni pewno nie zrobili małemu prezentu bo na chrzciny się przygotowują ale hmm chyba sama w to nie wierze )

rano byliśmy u teściów, a teraz skończyliśmy przygotowanie do chrzcin
jutro rano z mamą tylko porozkładam wszystko na talerzyki przygotujemy nakrycia i wsjo

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

kliwiulka Pat czasem też tak miał jak Julka misqi że nie spał no ale wkońcu go ustawiliśmy
a Zuzanna płacze czy po prostu nie chce spać?

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-12-25 o 18:25
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 19:06   #1267
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
padamy dzis na twarz bo nasze dziecko nie chce spac od 15stej
jakas masakra.

india

Jadlam wczoraj kawalek mkowego tortu, rybke pieczona i kawalek smazona, ale z bez panierki, lyka barszczu i chleb

A dzis zjadlam normlanie kawalek mandarynki
rarytas

Pozdrawiam cieplo.

atomufka porazka z woda No i nie smuc sie, kolejke sweita juz w PL beda
Dziś już mi lepiej Pogadałam z moimi siotrzeńcami na skype i od razu humor lepszy
jutro ma przyjść odwilż wody nadal brak wrrrrr

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 20:35   #1268
myszka_maj
Zakorzenienie

Kliwia sliczna mała,,, znajduje wiele podobienstw w naszych porodach

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-25, 21:00   #1269
india83
Zakorzenienie

kliwia oj troche przezyc z porodem mialas, dobtrze, ze juz po wszystkim

atomufka wspolczuje wodnych klopotów

Marta no smutne to, ale moze rzeczywiscie szykuja cos ekstra na chrzciny??

ale mnie brzuch z obżarstwa boli...

jutro mam dyżur na 6 rano, przygotowałam się na wszelki wypadek gdyby mieli mnie wzywac do pracy....
Stary 2010-12-25, 21:57   #1270
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
kliwia oj troche przezyc z porodem mialas, dobtrze, ze juz po wszystkim

atomufka wspolczuje wodnych klopotów

Marta no smutne to, ale moze rzeczywiscie szykuja cos ekstra na chrzciny??

ale mnie brzuch z obżarstwa boli...

jutro mam dyżur na 6 rano, przygotowałam się na wszelki wypadek gdyby mieli mnie wzywac do pracy....
a to jeszcze nie wiesz na 100% czy idziesz do pracy?

szafa

Stary 2010-12-25, 22:03   #1271
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a to jeszcze nie wiesz na 100% czy idziesz do pracy?
nie wiem, jak telefon zadzwoni o 6 rano to znaczy, ze musze szybko wstawac i wyruszac ;/
Stary 2010-12-25, 22:05   #1272
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 08:25   #1273
martucha84
Zakorzenienie

india83 mam nadzieję że nie zadzwonili i świętujesz w domu.. hmm może faktycznie coś zaplanowali na chrzciny, mam bynajmniej taką nadzieję bo jak widzę jak mąż się gryzie to mi aż nieprzyjemnie...

życzę udanego ostatniego dnia świętowania,
uciekam pod prysznic (może będzie woda bo u mnie wprawdzie nie zamarzła jak u atomuffki - łączę się w bólu, ale co 2-3 godziny jej nie było a jak była to leciała z takim ciśnieniem że tragedia.. i tak od wigilii)
a potem do mamy, no i do kościoła
proszę o kciuki mam nadzieję że Pat da rade wytrzymać dzisiejszy dzień

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-12-26 o 08:27
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:03   #1274
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
No czesc laski.

Wpadlam na chwile.

Dziekuje za pozdrowienia

opis porodu dla chetnych dlugiego czytania tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2479

Przedstawiam ciociom Zuzinke cymbolinke

jak w filmie opis

witamy kruszynke na świecie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

jestem mega przejedzona, że nawet nie mamy z mężem siły nic zjeść na śniadanie. Tylko kawkę sączymy Wczoraj o 16 pojechaliśmy do moich rodziców, potem po 19 na godzinkę do teściwej podzielić się opłatkiem, na 20 do teścia (wigilia u jego kobiety, była też jej córka z mężem - poznałam icg dopiero) o 24 wyjechaliśmy od nich i do 2 nad ranem siedzieliśmy z mężem i patrzyliśmy na naszą pierwszą choinkę

Prezenty bardzo się udały. Jak dziadek dostał ten kalendarz, to aż moja mama ze wzruszenia płakała. My też się wzbogaciliśmy.

od moich rodziców dostaliśmy 400zł + słodycze

od mojego brata narzutę na łózko

od mojej babci z dziadkiem 300zł + słodycze

od sióstr męża wazon czerwony

od teściwej 200zł

od teścia 200 zł + mąż 2 książki a ja książkę kucharską oraz długopis parkera do pisania w dzienniku

India bardzo mi przykro

Zaraz idę z mężem piec muffinki bo na 14 idziemy na obiad do moich rodziców (będzie cała rodzina) a jutro obiad u teściowej.

u mnie też wszyscy byli pod wrażeniem kalendarza

teściowa do drugiej babci że to tylko jej synowa ma takie pomysły

a babcie kazała sobie nad łóżkiem powiesić

tylko co mnie martwi to że babcie ostatnio sie gorzej czuje nie pamiętała podczas wigili że barscz jadłam i chciała barszczu

Cytat:
Misqa Ale Twoje starsze
tak jej się na świecie podoba

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:12   #1275
india83
Zakorzenienie

Nie zadzwonili jupi

Marta na pewno Pat bedzie dzielny i spisze się na 6. ja trzymam kciuki aby wszystko wyszło idealnie
Stary 2010-12-26, 09:19   #1276
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzieńdoberek
Nie miałam okazji wcześniej więc teraz wam życzę wesołych świąt, pełnych ciepła rodzinnego i radości.

Gucia jesteś the best

Pokazuje naszą choinkę (tylko foto nie złapało lampek i trochę goła się wydaje) i nasz stół w jadalni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07421.jpg (148,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07420.jpg (127,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC07419.jpg (94,4 KB, 31 załadowań)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:41   #1277
stokrotka24
Zakorzenienie

U nas święta jak na razie bardzo miłe były, takie typowo rodzinne, kursowaliśmy od mojej mamy do teściów, znajomi u nas byli a dzisiaj do mamy na obiad idziemy a potem teściowie i ciotka z wujkiem do na przychodzą. Przyjechała też tz siostra z mężem i dzieckiem (mała ma miesiąc). W wigilię poszliśmy z nią na spacer z wózkiem i na początku tz zapierał się, że on nie będzie wózka prowadził, w żadnym wypadku, a potem to cały czas prowadził, bardo mu się to spodobało, wygłupiał się z tym wózkiem i aż było miło patrzeć na niego bardzo tez się interesował małą w domu, cały czas do niej coś zagadywał, zaglądał, aż nie ten facet
Jak szliśmy później ulica to szturchał mnie żebym zobaczyła na wózek jaki jedzie w danym momencie, a ten ma taki bajer, a ten to taki mały. Chyba jest na dobrej drodze

india fajnie, ze nie zadzwonili i masz wolne
madzialenka fajne prezenty dostaliście
marta trzymam kciuki za chrzciny, twoi teściowie nie mają za bardzo takty, że nawet patowi nic nie kupili
kliwia śliczna twoja Zuza

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 09:48   #1278
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dzienm dobry w ten swiateczny dzien

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u nas też wigilia bardzo udana byliśmy z moja rodzinką było sympatycznie miło i na ogromnym luzie
prezenty dopisały (bynajmniej te u moich rodziców bo u teściów nie dostaliśmy nic, my jak my jesteśmy duzi i możemy to olać ale Pat... przykre no ale... może teściowie i rodzeństwo tż doszło do wniosku że jak jest mały to i tak niezakuma z jakiej to okazji... maż zarządził że w przyszłym roku prezentów nikomu z jego rodziny nie robimy... a ja się śmieję że oni pewno nie zrobili małemu prezentu bo na chrzciny się przygotowują ale hmm chyba sama w to nie wierze )

rano byliśmy u teściów, a teraz skończyliśmy przygotowanie do chrzcin
jutro rano z mamą tylko porozkładam wszystko na talerzyki przygotujemy nakrycia i wsjo

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

kliwiulka Pat czasem też tak miał jak Julka misqi że nie spał no ale wkońcu go ustawiliśmy
a Zuzanna płacze czy po prostu nie chce spać?
Marta a czemu od tesciow prezentow nie dostaliscie ? taki dziwne hmmm skoro tam byliscie....

Cytat:
nie wiem, jak telefon zadzwoni o 6 rano to znaczy, ze musze szybko wstawac i wyruszac ;/
India a gdzie Ty pracujesz ze na tel musisz do pracy jechac ?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
india83 mam nadzieję że nie zadzwonili i świętujesz w domu.. hmm może faktycznie coś zaplanowali na chrzciny, mam bynajmniej taką nadzieję bo jak widzę jak mąż się gryzie to mi aż nieprzyjemnie...

życzę udanego ostatniego dnia świętowania,
uciekam pod prysznic (może będzie woda bo u mnie wprawdzie nie zamarzła jak u atomuffki - łączę się w bólu, ale co 2-3 godziny jej nie było a jak była to leciała z takim ciśnieniem że tragedia.. i tak od wigilii)
a potem do mamy, no i do kościoła
proszę o kciuki mam nadzieję że Pat da rade wytrzymać dzisiejszy dzień
Udanej imprezy! I niech Pat bedzie grzeczny jak aniołek (jak nasz Tomaszko podczas swoich chrzcin).

Cytat:
Nie zadzwonili jupi

Marta na pewno Pat bedzie dzielny i spisze się na 6. ja trzymam kciuki aby wszystko wyszło idealnie
no to super, dzien swiateczny w domku

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek
Nie miałam okazji wcześniej więc teraz wam życzę wesołych świąt, pełnych ciepła rodzinnego i radości.

Gucia jesteś the best

Pokazuje naszą choinkę (tylko foto nie złapało lampek i trochę goła się wydaje) i nasz stół w jadalni
sliczna chpoinka i jaki ladny swiateczny stol
a krzesla takie same jak u moich rodzicow wygodne sa fajne.

kliwia - bo chyba jeszcze nie mialam okazji - wielkie gratulacje! Zuzanka jest sliczna! Super ze macie takie malutkie dzieciatko w domku na swieta. Z tym spaniem to w sumie nie pomoge za bardzo, bo moje dziecie bardzo lubi spac i jak byl calkiem malutki to duzo spal. Ale moze zwroc uwage na to co jeszcz (jesli karmisz piersia) bo np. kawa dziala na dzieciatka pobudzajaco i nie umieja zasnac, moze jakies inne produkty tez podobnie dzialaja. A jest spokojna, czy marudzi? AAa i opis Twojego porodu-przeczytalam jednym tchem-dzielna kobieta jestes !

violisia, agus, domi, zabcia, Ana, madzialenka, Marta, sliwenka - DZIEKUJEMY ZA ILE KOMENTARZE TOMCIA RENIFERKA

U na milo mileła wigilia.
Bylismy u tesciow, pysznosci, prezenty-milutko
A potem pojechalismy z niespodzianka do moich rodzicow-nie wiedzieli ze przyjedziemy-ucieszyli sie niesamowicie,mama miala az lzy w oczach z radosci. A wczoraj jak u nich byla to powiedziala ze przez cala wigilie zle sie czula i tata tez mowil ze mu jakos tam zle ze mnie nie ma (pierwszy raz nie bylam na wigilii w domu). Mama nawet jakis tabletki przeciwbolowe na glowe wziela bo mowila ze tak sie zle czula. To wyobrazcie sobie jak sie cieszyla jak przyjechalismy. A podjechalismy, postawilismy fotelik z Tomkiem na schodach, dalismy na niego prezenty, zapukalismy i ucieklismy haha mieli ubaw!
Dzis do moich rodzicow na obiadek.

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-12-26 o 09:58
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 10:26   #1279
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hejka
U nas święta mijają bardzo fajnie
W wigilię na 16 pojechaliśmy do mnie do domu, tata był w pracy, więc pojechaliśmy do niego najpierw z prezentem, a potem do mojej mamy i brata. Na 19 wigilia u R rodziców, było sympatycznie - wrócilismy przed północą i do 4 rano oglądaliśmy filmy. Od R dostałam piękny skórzany portfel i piżamę taką grubszą z Triumpha A od teściowej zestaw kosmetyków Nivea i komplet ręczników, także Mikołaj był super R ode mnie dostał srebrny łańcuszek z krzyżykiem a od rodziców sweterek Tommiego Hilfigera i kosmetyki adidasa.
Wczoraj na 12 byliśmy w kościele, a potem siedzieliśmy u R rodziców. Dzisiaj na 15 jedziemy do mnie i pewnie będziemy siedzieć do wieczora, a potem standardowo jakiś seans filmowy

Martucha...udanego dnia dziś życzę i żeby Pat był grzeczny jak aniołek

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 11:32   #1280
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

wczoraj jak poszliśmy do moich rodziców na obiad na 14 *była cała moja rodzinka) to wróciliśmy o 23. Ale już taksówką bo... ja chora jestem wrrr. Wczoraj miałam 38 stopni, myślałam że padnę za stołem. Ale atmosfera była taka fajna, że nie chciałam wracać. Jak wszyscy poszli o 21 to my z rodzicami moimi jeszcze zostaliśmy i gadaliśmy. Aż mój tata chciał abyśmy na noc zostali, ale ja wolałam wrócić do domku. Dziś za to tak paskudnie się czuję, ze już odwołaliśmy sniadanie u teścia, ale na obiad do tesciowej idziemy. Choć mąż chce do niej zadzwonić aby do nas przyjechała z tym obiadem, ale ja się nie chcę zgodzić, bo tak mi głupio

India świetne prezenty

Marta to lipa z teściami. Mogli choc coś skromnego mu dać, nawet jak coś większego na chrzciny planują.

Sliweńko przykro mi z powodu babci

Stokrotko czyżby mąż zaczął chcieć dziecka??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:32   #1281
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Witajcie dziewczynki w tej piekny mroźny drugi dzien świąt

składam Wam spoźnione życzenia bożonarodzeniowe

Spokoju i miłości, wielu tylko miłych gości!
Smacznej wigilii i całusów moc -
w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku,
przyjaciół jakich mało, przez życie byście szły śmiało!
Serca bogatego i ciepłego!
No i oczywiście życzę Wam kochane marzeń spełnienia,
i każdego małego czy dużego pragnienia

ps. dopiero mi meżul naprawił komputer po spaleniu

lece was nadrabiac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 12:33   #1282
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaa i bym zapomniała Oto nasza pierwsza choinka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (40,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (99,4 KB, 65 załadowań)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 14:29   #1283
india83
Zakorzenienie

madzia zdrówka życze

widze, że kazdej z nas ten swiateczny czas słuzy...

Cytat:
Gucia jesteś the best

super, a jadalnia ze stołem i krzeslami sprawiła , że widac prawdziwy domek - ja tewz juz chce tak u siebie

Cytat:
U nas święta jak na razie bardzo miłe były, takie typowo rodzinne, kursowaliśmy od mojej mamy do teściów, znajomi u nas byli a dzisiaj do mamy na obiad idziemy a potem teściowie i ciotka z wujkiem do na przychodzą. Przyjechała też tz siostra z mężem i dzieckiem (mała ma miesiąc). W wigilię poszliśmy z nią na spacer z wózkiem i na początku tz zapierał się, że on nie będzie wózka prowadził, w żadnym wypadku, a potem to cały czas prowadził, bardo mu się to spodobało, wygłupiał się z tym wózkiem i aż było miło patrzeć na niego bardzo tez się interesował małą w domu, cały czas do niej coś zagadywał, zaglądał, aż nie ten facet
Jak szliśmy później ulica to szturchał mnie żebym zobaczyła na wózek jaki jedzie w danym momencie, a ten ma taki bajer, a ten to taki mały. Chyba jest na dobrej drodze
i nic nie kupili
kliwia śliczna twoja Zuza
stokrotka czyzby maz zaczal sie przełamywac?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
[B
A potem pojechalismy z niespodzianka do moich rodzicow-nie wiedzieli ze przyjedziemy-ucieszyli sie niesamowicie,mama miala az lzy w oczach z radosci. A wczoraj jak u nich byla to powiedziala ze przez cala wigilie zle sie czula i tata tez mowil ze mu jakos tam zle ze mnie nie ma (pierwszy raz nie bylam na wigilii w domu). Mama nawet jakis tabletki przeciwbolowe na glowe wziela bo mowila ze tak sie zle czula. To wyobrazcie sobie jak sie cieszyla jak przyjechalismy. A podjechalismy, postawilismy fotelik z Tomkiem na schodach, dalismy na niego prezenty, zapukalismy i ucieklismy haha mieli ubaw!
ale swietna niespodzianke zrobiliscie, a pomysł z "prezentem" pod drzwiami boski

my ppjechalismy po tescia i teraz jestesmy znowu u moich rodziców - troche mnie to meczy, bo tesc jest gburowaty i pd 3 dni rozmowa sie jakos nie klei
Stary 2010-12-26, 17:54   #1284
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziewczyny super choinki macie

kliwa - sliczniutka ta wasza corcia

jak tam dziewczyny swieta mijaja?
mikolaj sie spisal w tym roku?

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-12-26 o 18:39
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 18:01   #1285
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hoł hoł hoł

chyba mi pęknie skóra na brzuchu od nadmiaru jedzenia

Kliwiuś-niuńka śliczna jeszcze raz gratuluje
Katunia-boski reniferek
u nas świeta spokojnie. Wigilia i wczoraj z rodzicami TZ i moimi łącznie. wczoraj odwieźlismy tesciow wieczorem. dzisiaj bylismy na toszke u ciotki i sie lenimy. a jutro znow do pracy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 18:05   #1286
kliwia
Zakorzenienie

Piekne macie choineczki
My sie stymulujemy swiatecznie, malutka choinka 30cm i swiatelkami rozlozonymi na parapecie

martucha, Katunia no mała jak nie spi to troche ciekawa o co chodzi w tym naszym swiecie a troche marudzi. Kawy nie pilam jeszcze oprocz zbozowej raz na wigilii wlasnie wiec moze od tego potem w nocy spac nie mogla.
Ale teraz mam mała gdzieś - i jej wsadzam cyca jak marudzi.Tylko zeby to jeszczee tak nie bolalo te ranki nie chca sie goic bo mala musi jesc przeciez Kapturki nic nie daja, bo to boli jak te strupek sie odchyla Smaruje namietnie bepantenem, i jest lekka poprawa. No ale mam nadzieje ze to sie jakos zagoi.
Dzis po cycu od razu zasnela i to dwa razy Gorzej ze na piersi u tatusia, i mi wczesniej na piersi tez

Moj maz sie kapnal przed wyjsciem na wigilie do tesciow ze nie ma dla mnie prezentu pod choinke
Ja mu kupilam w sobote jak bylismy w galerii fajna bluzke-koszulke, z w kolorze fioletowym ciemnych chyba, z dodtakiem elastyny. mam kilka bluzek z takiego materialy i sie super sprawuja. Widzial ten prezent. no a na mnie nic nie bylo. bo jeszcze bylam z bebenkiem. Wiec go uspokoilam ze mi kupi jak beda wyprzedaze

atomufka ta odwil to by musiala byc bardzo solidna zeby wam ta woda wrocila. Ale macie atrakcje na koniec pobytu. Jak nie urok to sraczka

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-12-26 o 18:07
Stary 2010-12-26, 18:36   #1287
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Piekne macie choineczki
My sie stymulujemy swiatecznie, malutka choinka 30cm i swiatelkami rozlozonymi na parapecie

martucha, Katunia no mała jak nie spi to troche ciekawa o co chodzi w tym naszym swiecie a troche marudzi. Kawy nie pilam jeszcze oprocz zbozowej raz na wigilii wlasnie wiec moze od tego potem w nocy spac nie mogla.
Ale teraz mam mała gdzieś - i jej wsadzam cyca jak marudzi.Tylko zeby to jeszczee tak nie bolalo te ranki nie chca sie goic bo mala musi jesc przeciez Kapturki nic nie daja, bo to boli jak te strupek sie odchyla Smaruje namietnie bepantenem, i jest lekka poprawa. No ale mam nadzieje ze to sie jakos zagoi.
Dzis po cycu od razu zasnela i to dwa razy Gorzej ze na piersi u tatusia, i mi wczesniej na piersi tez

Moj maz sie kapnal przed wyjsciem na wigilie do tesciow ze nie ma dla mnie prezentu pod choinke
Ja mu kupilam w sobote jak bylismy w galerii fajna bluzke-koszulke, z w kolorze fioletowym ciemnych chyba, z dodtakiem elastyny. mam kilka bluzek z takiego materialy i sie super sprawuja. Widzial ten prezent. no a na mnie nic nie bylo. bo jeszcze bylam z bebenkiem. Wiec go uspokoilam ze mi kupi jak beda wyprzedaze

atomufka ta odwil to by musiala byc bardzo solidna zeby wam ta woda wrocila. Ale macie atrakcje na koniec pobytu. Jak nie urok to sraczka
biedny ten Twój Tż hehe no i Ty bez prezentu
No a z wodą do d.... odwilż już jest ,nagle zrobiło się plus 6 do jutra podobno ma być plus 10 ,ale woda nadal nie leci....Irole mówią ,że podobno zawsze od razu zaczynała lecieć...mam nadzieję że po powrocie już będzie ...bo jak nie to masakra,bo nie wyobrażam sobie chodzić do pracy bez prysznica

szafa

Stary 2010-12-26, 19:20   #1288
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dzienm dobry w ten swiateczny dzien

Marta a czemu od tesciow prezentow nie dostaliscie ? taki dziwne hmmm skoro tam byliscie....

India a gdzie Ty pracujesz ze na tel musisz do pracy jechac ?

Udanej imprezy! I niech Pat bedzie grzeczny jak aniołek (jak nasz Tomaszko podczas swoich chrzcin).

no to super, dzien swiateczny w domku

sliczna chpoinka i jaki ladny swiateczny stol
a krzesla takie same jak u moich rodzicow wygodne sa fajne.

kliwia - bo chyba jeszcze nie mialam okazji - wielkie gratulacje! Zuzanka jest sliczna! Super ze macie takie malutkie dzieciatko w domku na swieta. Z tym spaniem to w sumie nie pomoge za bardzo, bo moje dziecie bardzo lubi spac i jak byl calkiem malutki to duzo spal. Ale moze zwroc uwage na to co jeszcz (jesli karmisz piersia) bo np. kawa dziala na dzieciatka pobudzajaco i nie umieja zasnac, moze jakies inne produkty tez podobnie dzialaja. A jest spokojna, czy marudzi? AAa i opis Twojego porodu-przeczytalam jednym tchem-dzielna kobieta jestes !

violisia, agus, domi, zabcia, Ana, madzialenka, Marta, sliwenka - DZIEKUJEMY ZA ILE KOMENTARZE TOMCIA RENIFERKA

ha ha ha ale to musiało smiesznie wyglądać

my z TŻ tak kiedyś mojego bratanka postawiliśmy od brata syna ale teściu miał minę jak zobaczył kilkuletnie dziecko pod jego drzwiami

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

mój się spisał bo sama sobie prezenty wybrałam choć jak to mój szwagier mówi a ma 16lat że nie mikołaj ale dzieciątko

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-26, 20:54   #1289
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaa i bym zapomniała Oto nasza pierwsza choinka
sliczna
ciekawe ma te wykonczenia galazek
Madziu kuruj sie ! zdrowka!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

spisal sie spisal
ja dostalam prostownice, portfel, rekawiczki skorzane, duza palete cieni do powiek, obrus duzy i maly, kapcie, slodycze i pieniazki

Cytat:
Piekne macie choineczki

Kliwia znam to usypianie na cycku...
moj tez na poczatk najlepiej na cycku usypial, ja uparta bylam ze mu smoczka nie bede dawac i faktycznie prze ponad miesiac smoka nie dostal, ale potem juz mnie meczylo ze do zasypiania choc na chwile chcial pociumciać cycka i wkroczyl smoczek. Dostaje go teraz na spanie i jest OK nie musze za kazdym razem cycka wyciagac zeby dziecko zzasnelo hiii
po zbozowej kawie malej raczej nic nie bedzie, w koncu tam nie ma kofeiny, ja tez pije.

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ha ha ha ale to musiało smiesznie wyglądać

my z TŻ tak kiedyś mojego bratanka postawiliśmy od brata syna ale teściu miał minę jak zobaczył kilkuletnie dziecko pod jego drzwiami

mój się spisał bo sama sobie prezenty wybrałam choć jak to mój szwagier mówi a ma 16lat że nie mikołaj ale dzieciątko
nooo smiesznie bylo, a jeszcze lepiej ze oni malego wzieli i zamkneli drzwi hiii juz my im nie bylimsmy do szczescia potrzebni hahaha

Ale jestem obzarta!!!!!
brzych jak w piatym miesiacu ;p
juz pije ziolka zeby trawienie dobrze dzialalo bo brzuch mnie bardzo boli

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Kobietki mam prośbe o głos:
http://emaluszki.pl/galleriesPoll

Jeśli możecie przeznaczyć kilka minut na oddanie głosu - bo tam się trzeba chyba zarejestrowac żeby głosować. Zdjecia mojego Tomaszka-już Wam znane w przebraniu reniferka gdzieś na końcu listy jest.
Do wygrania jest co prawda zabawka nie dla niego-bo jakaś kasa elektryczna ale chcę tą nagrodę przekazać do przedszkola mojego dla dzieciaków.
Będę wdzięczna za głosy, zostało malo czasu ale może się cos uda z Waszą pomocą
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 07:36   #1290
atomufka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
My już gotowi do drogi 3majcie kcuki za nasz lot.odezwę się za tydzień

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości