|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Treść usunięta
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
padamy dzis na twarz
bo nasze dziecko nie chce spac od 15stej jakas masakra. india Jadlam wczoraj kawalek mkowego tortu, rybke pieczona i kawalek smazona, ale z bez panierki, lyka barszczu i chleb ![]() A dzis zjadlam normlanie kawalek mandarynki rarytas Pozdrawiam cieplo. atomufka porazka z woda No i nie smuc sie, kolejke sweita juz w PL beda
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia pocieszę Cię, że moje dziecię jak się budzi rano to czasem przyśnie dopiero koło 19
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Misqa Ale Twoje starsze
ja nie wiem co robie zle ze ona nie hcce isc spac
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też czasem zdarzały się takie kilkugodzinne przerwy w spaniu, ale wtedy nie domagała się aż tyle uwagi co teraz
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też wigilia bardzo udana
byliśmy z moja rodzinką było sympatycznie miło i na ogromnym luzie ![]() prezenty dopisały (bynajmniej te u moich rodziców bo u teściów nie dostaliśmy nic, my jak my jesteśmy duzi i możemy to olać ale Pat... przykre no ale... może teściowie i rodzeństwo tż doszło do wniosku że jak jest mały to i tak niezakuma z jakiej to okazji... maż zarządził że w przyszłym roku prezentów nikomu z jego rodziny nie robimy... a ja się śmieję że oni pewno nie zrobili małemu prezentu bo na chrzciny się przygotowują ale hmm chyba sama w to nie wierze )rano byliśmy u teściów, a teraz skończyliśmy przygotowanie do chrzcin jutro rano z mamą tylko porozkładam wszystko na talerzyki przygotujemy nakrycia i wsjo ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- kliwiulka Pat czasem też tak miał jak Julka misqi że nie spał no ale wkońcu go ustawiliśmy ![]() a Zuzanna płacze czy po prostu nie chce spać?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-12-25 o 18:25 |
|
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogadałam z moimi siotrzeńcami na skype i od razu humor lepszy ![]() jutro ma przyjść odwilż wody nadal brak wrrrrr
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia sliczna mała,,, znajduje wiele podobienstw w naszych porodach
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia oj troche przezyc z porodem mialas, dobtrze, ze juz po wszystkim
atomufka wspolczuje wodnych klopotów Marta no smutne to, ale moze rzeczywiscie szykuja cos ekstra na chrzciny?? ale mnie brzuch z obżarstwa boli... jutro mam dyżur na 6 rano, przygotowałam się na wszelki wypadek gdyby mieli mnie wzywac do pracy....
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jak telefon zadzwoni o 6 rano to znaczy, ze musze szybko wstawac i wyruszac ;/
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
india83 mam nadzieję że nie zadzwonili
i świętujesz w domu.. hmm może faktycznie coś zaplanowali na chrzciny, mam bynajmniej taką nadzieję bo jak widzę jak mąż się gryzie to mi aż nieprzyjemnie...życzę udanego ostatniego dnia świętowania, uciekam pod prysznic (może będzie woda bo u mnie wprawdzie nie zamarzła jak u atomuffki - łączę się w bólu, ale co 2-3 godziny jej nie było a jak była to leciała z takim ciśnieniem że tragedia.. i tak od wigilii) a potem do mamy, no i do kościoła proszę o kciuki mam nadzieję że Pat da rade wytrzymać dzisiejszy dzień
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-12-26 o 08:27 |
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w filmie opis ![]() witamy kruszynke na świecie ![]() Cytat:
u mnie też wszyscy byli pod wrażeniem kalendarza teściowa do drugiej babci że to tylko jej synowa ma takie pomysły a babcie kazała sobie nad łóżkiem powiesić tylko co mnie martwi to że babcie ostatnio sie gorzej czuje nie pamiętała podczas wigili że barscz jadłam i chciała barszczu tak jej się na świecie podoba
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zadzwonili
jupiMarta na pewno Pat bedzie dzielny i spisze się na 6. ja trzymam kciuki aby wszystko wyszło idealnie
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
Nie miałam okazji wcześniej więc teraz wam życzę wesołych świąt, pełnych ciepła rodzinnego i radości. Gucia jesteś the best Pokazuje naszą choinkę (tylko foto nie złapało lampek i trochę goła się wydaje) i nasz stół w jadalni
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
U nas święta jak na razie bardzo miłe były, takie typowo rodzinne, kursowaliśmy od mojej mamy do teściów, znajomi u nas byli a dzisiaj do mamy na obiad idziemy a potem teściowie i ciotka z wujkiem do na przychodzą. Przyjechała też tz siostra z mężem i dzieckiem (mała ma miesiąc). W wigilię poszliśmy z nią na spacer z wózkiem i na początku tz zapierał się, że on nie będzie wózka prowadził, w żadnym wypadku, a potem to cały czas prowadził, bardo mu się to spodobało, wygłupiał się z tym wózkiem i aż było miło patrzeć na niego
bardzo tez się interesował małą w domu, cały czas do niej coś zagadywał, zaglądał, aż nie ten facet![]() Jak szliśmy później ulica to szturchał mnie żebym zobaczyła na wózek jaki jedzie w danym momencie, a ten ma taki bajer, a ten to taki mały. Chyba jest na dobrej drodze ![]() india fajnie, ze nie zadzwonili i masz wolne madzialenka fajne prezenty dostaliście marta trzymam kciuki za chrzciny, twoi teściowie nie mają za bardzo takty, że nawet patowi nic nie kupili kliwia śliczna twoja Zuza
|
#1278 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzienm dobry w ten swiateczny dzien
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a krzesla takie same jak u moich rodzicow wygodne sa fajne.kliwia - bo chyba jeszcze nie mialam okazji - wielkie gratulacje! Zuzanka jest sliczna! Super ze macie takie malutkie dzieciatko w domku na swieta. Z tym spaniem to w sumie nie pomoge za bardzo, bo moje dziecie bardzo lubi spac i jak byl calkiem malutki to duzo spal. Ale moze zwroc uwage na to co jeszcz (jesli karmisz piersia) bo np. kawa dziala na dzieciatka pobudzajaco i nie umieja zasnac, moze jakies inne produkty tez podobnie dzialaja. A jest spokojna, czy marudzi? AAa i opis Twojego porodu-przeczytalam jednym tchem-dzielna kobieta jestes ! violisia, agus, domi, zabcia, Ana, madzialenka, Marta, sliwenka - DZIEKUJEMY ZA ILE KOMENTARZE TOMCIA RENIFERKA ![]() U na milo mileła wigilia. Bylismy u tesciow, pysznosci, prezenty-milutko A potem pojechalismy z niespodzianka do moich rodzicow-nie wiedzieli ze przyjedziemy-ucieszyli sie niesamowicie,mama miala az lzy w oczach z radosci. A wczoraj jak u nich byla to powiedziala ze przez cala wigilie zle sie czula i tata tez mowil ze mu jakos tam zle ze mnie nie ma (pierwszy raz nie bylam na wigilii w domu). Mama nawet jakis tabletki przeciwbolowe na glowe wziela bo mowila ze tak sie zle czula. To wyobrazcie sobie jak sie cieszyla jak przyjechalismy. A podjechalismy, postawilismy fotelik z Tomkiem na schodach, dalismy na niego prezenty, zapukalismy i ucieklismy haha mieli ubaw! Dzis do moich rodzicow na obiadek. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-12-26 o 09:58 |
|||||
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() U nas święta mijają bardzo fajnie ![]() W wigilię na 16 pojechaliśmy do mnie do domu, tata był w pracy, więc pojechaliśmy do niego najpierw z prezentem, a potem do mojej mamy i brata. Na 19 wigilia u R rodziców, było sympatycznie - wrócilismy przed północą i do 4 rano oglądaliśmy filmy. Od R dostałam piękny skórzany portfel i piżamę taką grubszą z Triumpha A od teściowej zestaw kosmetyków Nivea i komplet ręczników, także Mikołaj był super R ode mnie dostał srebrny łańcuszek z krzyżykiem a od rodziców sweterek Tommiego Hilfigera i kosmetyki adidasa.Wczoraj na 12 byliśmy w kościele, a potem siedzieliśmy u R rodziców. Dzisiaj na 15 jedziemy do mnie i pewnie będziemy siedzieć do wieczora, a potem standardowo jakiś seans filmowy ![]() Martucha...udanego dnia dziś życzę i żeby Pat był grzeczny jak aniołek
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczoraj jak poszliśmy do moich rodziców na obiad na 14 *była cała moja rodzinka) to wróciliśmy o 23. Ale już taksówką bo... ja chora jestem wrrr. Wczoraj miałam 38 stopni, myślałam że padnę za stołem. Ale atmosfera była taka fajna, że nie chciałam wracać. Jak wszyscy poszli o 21 to my z rodzicami moimi jeszcze zostaliśmy i gadaliśmy. Aż mój tata chciał abyśmy na noc zostali, ale ja wolałam wrócić do domku. Dziś za to tak paskudnie się czuję, ze już odwołaliśmy sniadanie u teścia, ale na obiad do tesciowej idziemy. Choć mąż chce do niej zadzwonić aby do nas przyjechała z tym obiadem, ale ja się nie chcę zgodzić, bo tak mi głupio ![]() India świetne prezenty ![]() Marta to lipa z teściami. Mogli choc coś skromnego mu dać, nawet jak coś większego na chrzciny planują. Sliweńko przykro mi z powodu babci Stokrotko czyżby mąż zaczął chcieć dziecka??
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki w tej piekny mroźny drugi dzien świąt
![]() składam Wam spoźnione życzenia bożonarodzeniowe ![]() Spokoju i miłości, wielu tylko miłych gości! Smacznej wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, przyjaciół jakich mało, przez życie byście szły śmiało! Serca bogatego i ciepłego! No i oczywiście życzę Wam kochane marzeń spełnienia, i każdego małego czy dużego pragnienia ps. dopiero mi meżul naprawił komputer po spaleniu ![]() ![]() lece was nadrabiac
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i bym zapomniała
Oto nasza pierwsza choinka
|
|
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
madzia zdrówka życze
widze, że kazdej z nas ten swiateczny czas słuzy... Cytat:
Cytat:
Cytat:
my ppjechalismy po tescia i teraz jestesmy znowu u moich rodziców - troche mnie to meczy, bo tesc jest gburowaty i pd 3 dni rozmowa sie jakos nie klei
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super choinki macie
kliwa - sliczniutka ta wasza corcia ![]() jak tam dziewczyny swieta mijaja? ![]() mikolaj sie spisal w tym roku?
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2010-12-26 o 18:39 |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
hoł hoł hoł
![]() chyba mi pęknie skóra na brzuchu od nadmiaru jedzenia ![]() Kliwiuś-niuńka śliczna jeszcze raz gratuluje ![]() Katunia-boski reniferek ![]() u nas świeta spokojnie. Wigilia i wczoraj z rodzicami TZ i moimi łącznie. wczoraj odwieźlismy tesciow wieczorem. dzisiaj bylismy na toszke u ciotki i sie lenimy. a jutro znow do pracy
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne macie choineczki
My sie stymulujemy swiatecznie, malutka choinka 30cm i swiatelkami rozlozonymi na parapecie ![]() martucha, Katunia no mała jak nie spi to troche ciekawa o co chodzi w tym naszym swiecie a troche marudzi. Kawy nie pilam jeszcze oprocz zbozowej raz na wigilii wlasnie Ale teraz mam mała gdzieś - i jej wsadzam cyca jak marudzi.Tylko zeby to jeszczee tak nie bolalo te ranki nie chca sie goic bo mala musi jesc przeciez Kapturki nic nie daja, bo to boli jak te strupek sie odchyla Smaruje namietnie bepantenem, i jest lekka poprawa. No ale mam nadzieje ze to sie jakos zagoi.Dzis po cycu od razu zasnela i to dwa razy Gorzej ze na piersi u tatusia, i mi wczesniej na piersi tez Moj maz sie kapnal przed wyjsciem na wigilie do tesciow ze nie ma dla mnie prezentu pod choinke Ja mu kupilam w sobote jak bylismy w galerii fajna bluzke-koszulke, z w kolorze fioletowym ciemnych chyba, z dodtakiem elastyny. mam kilka bluzek z takiego materialy i sie super sprawuja. Widzial ten prezent. no a na mnie nic nie bylo. bo jeszcze bylam z bebenkiem. Wiec go uspokoilam ze mi kupi jak beda wyprzedaze atomufka ta odwil to by musiala byc bardzo solidna zeby wam ta woda wrocila. Ale macie atrakcje na koniec pobytu. Jak nie urok to sraczka
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-12-26 o 18:07 |
|
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no i Ty bez prezentu ![]() No a z wodą do d.... odwilż już jest ,nagle zrobiło się plus 6 do jutra podobno ma być plus 10 ,ale woda nadal nie leci....Irole mówią ,że podobno zawsze od razu zaczynała lecieć...mam nadzieję że po powrocie już będzie ...bo jak nie to masakra,bo nie wyobrażam sobie chodzić do pracy bez prysznica
|
|
|
|
|
#1288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z TŻ tak kiedyś mojego bratanka postawiliśmy od brata syna ale teściu miał minę jak zobaczył kilkuletnie dziecko pod jego drzwiami Cytat:
|
|
#1289 | |||
|
Zakorzenienie
|
sliczna
ciekawe ma te wykonczenia galazek Madziu kuruj sie ! zdrowka! Cytat:
ja dostalam prostownice, portfel, rekawiczki skorzane, duza palete cieni do powiek, obrus duzy i maly, kapcie, slodycze i pieniazki ![]() Cytat:
moj tez na poczatk najlepiej na cycku usypial, ja uparta bylam ze mu smoczka nie bede dawac i faktycznie prze ponad miesiac smoka nie dostal, ale potem juz mnie meczylo ze do zasypiania choc na chwile chcial pociumciać cycka i wkroczyl smoczek. Dostaje go teraz na spanie i jest OK nie musze za kazdym razem cycka wyciagac zeby dziecko zzasnelo hiii po zbozowej kawie malej raczej nic nie bedzie, w koncu tam nie ma kofeiny, ja tez pije. Cytat:
Ale jestem obzarta!!!!! brzych jak w piatym miesiacu ;p juz pije ziolka zeby trawienie dobrze dzialalo bo brzuch mnie bardzo boli ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Kobietki mam prośbe o głos: http://emaluszki.pl/galleriesPoll Jeśli możecie przeznaczyć kilka minut na oddanie głosu - bo tam się trzeba chyba zarejestrowac żeby głosować. Zdjecia mojego Tomaszka-już Wam znane w przebraniu reniferka gdzieś na końcu listy jest. Do wygrania jest co prawda zabawka nie dla niego-bo jakaś kasa elektryczna ale chcę tą nagrodę przekazać do przedszkola mojego dla dzieciaków. Będę wdzięczna za głosy, zostało malo czasu ale może się cos uda z Waszą pomocą |
|||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
My już gotowi do drogi 3majcie kcuki za nasz lot.odezwę się za tydzień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

bo nasze dziecko nie chce spac
od 15stej

No i nie smuc sie, kolejke sweita juz w PL beda 

)
wody nadal brak wrrrrr