|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
Dziewczynki, życzę Wam pięknych, spokojnych, radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt i żeby w niedługim czasie spełniły się Wasze marzenia!!!
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Edytowane przez Tacca Czas edycji: 2010-12-23 o 23:01 |
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki!
Życzę Wam ciepłych, serdecznych, pełnych miłości i zrozumienia Świąt Bożego Narodzenia i aby aniołek spełnił to wspaniałe marzenie, które nas wszystkie łączy
|
#4624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tacca dziekuje DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH SWIAT, BEZ ZMARTWIEN I KŁOPOTÓW, SPĘDZONYCH W GRONIE UKOCHANYCH OSÓB, BŁOGOSŁAWIEŃSTWA DLA STARACZEK, ZAFASOLKOWANYCH I MAMUS ORAZ ICH DZIECIĄTEK!!!!! |
||
|
|
|
#4625 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,
ja również dołączam się do życzeń - spełnienia najskrytszych marzeń, zdrowia i miłości na Święta i cały Nowy Rok!! i oby więcej takich miłych niespodzianek jak u xhankax - przy okazji GRATULUJĘ gorąco ![]() Pauinko, poproszę też o zmianę na liście last @ 20.12, cykl 24
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu Hania nie przyszła powiedzieć jak tam beta?
![]() Dziewczynki, ja Wam życzę jednego! by w Waszych brzuszkach zagościły na 9 miesięcy maluszki, a poród był lekki! i by Dzidziuś był Waszą radością na całe życie!
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
:P
Paulinko proszę o zmianę: 18cykl, ostatnia @ 10.12 Obecnie jestem w drugim cyklu na Clostibegyt + monitoring ehh Wesołych Świąt kobietki! ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- hmmm no wlasnie..... moglaby zajrzec!
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie w lutym dostanę wymówienie, choć nie wiem do końca jak to będzie. Jeszcze się dokładnie nad tym nie zastanowiłam. Nie miałam czasu na myślenie a do głowy przychodzą mi teraz same złe rzeczy. Zobaczymy... Dzięki Paulinko! A co u Ciebie? Ja już wczoraj miałam lekkie plamienie. Pewnie progesteron spada. Niech już spadnie, bo jestem tak nabuzowana, że będę się musiała mocno kontrolowac u rodziców, żeby czegoś z nerwów nie palnąć... Laptopa bierzemy, więc pewnie jutro zajrzę, bo dziś będzie szaleńczy dzień... ![]() Jeszcze raz wesołych świąt życzę dziewczynki! Myślałam, że da się tu obrazek wstawić, ale nie wszedł...
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
Kochane życzę Wam spokojnych wesołych Świąt!!
Spełnienia marzeń i doczekania się na upragnione dzieciątko! ciekawe jak tam wyniki Hani. |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczyny,
wczoraj tyle się działo, że nie miałam czasu do was zajrzeć. Odebrałam bete... 2358 ml/u czyli 5-6 tydzień!!!!!!!!!!!! Życzę wam takich właśnie niespodzianek, oby jak najszybciej. I żeby te święta były spokojne, rodzinne i z chwilą wytchnienia od codzienności! Tak w ogóle, to znam dokładną datę poczęcia Chciałabym być już po wizycie.. Dziewczyny, zajrzę do was po świętach. I życzę jeszcze raz spokojnych i rodzinnych świąt!
|
|
#4631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4632 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki chcę Wam życzyć wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu spełnienia wszystkich ale to wszystkich najskrytszych marzeń dużo zdrowia i miłości i pamiętajcie,że Cuda się zdarzają
Wesołych Świąt
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Witam Świątecznie
![]() Życzę Wam spełnienia marzeń, szybkiego zafasolkowania, bezproblemowych ciąż, lekkich porodów i pociechy z dzieciaczków które są już po tej stronie brzuszka ![]() Poproszę również o usunięcie mnie już z listy ciężarówek ![]() 13.12 o godzinie 19:30 Patrycja dostała świat w prezencie ![]() Jest najwspanialszym prezentem jaki mogłam dostać od losu Jak się ogarniemy to wstawię zdjęcie mojego kurczaczka.Pozdrawiamy
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu wiedziałam
Wpadaj szybko po świętach i opowiadaj jak mąż zareagował ![]() Achaia GRATULACJE kochana |
|
|
|
#4636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Święta, święta i po świętach... Jestem już w domciu. ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Paulinko, co u Ciebie? W ogóle, dziewczynki, które spodziewały się @ w okolicach Świąt? Co u Was???? Strasznie ciekawa jestem...
|
||
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja w tym tygodniu będę się widzieć z Pacierpkiem
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. Edytowane przez aliisanka Czas edycji: 2010-12-26 o 20:39 |
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4639 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() nieśmiało zapytam czy mogę do Was dołączyć ?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do staraczek i tych nieco bardziej zaawansowanych.
Nie wiem jeszcze co ten miesiąc przyniesie, ale łapie mnie przeziębienie, chciałabym wziąć jakieś leki aby wypędzić bakterie i wirusy. Pytanie - czy to na nic nie wpłynie?????
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie na tym etapie spokojnie mozesz wziąć jakiś fervex czy coś w tym stylu lepiej wyleczyć się teraz niż po ewentualnym pozytywnym teście
sas - witamy |
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyściskaj Martusię od nas!!!
Witaj! Pewnie, że możesz się przyłączyć! Cytat:
Ja dziś mam wolne. Pospałam do 9.00 a teraz robię pranie. Zapraszam na kawkę!
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w pracy siedzę. Tak mi się rano wstać nie chciało
![]() Prawie całe święta byczyliśmy się z mężem w łóżku - przez co ciężko było dzisiaj się zerwać do pracy
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki ja juz w 13 tygodniu jestem i ostatnio malo pisalam ale u mnie nic nowego sie nie dzieje wizyte mam po nowym roku
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak ten czas leci - już 13 tydzień...
|
||
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poświątecznie!
![]() Ja już w pracy ![]() Sas witaj wśród nas ![]() Karolca weź sobie najlepeij coś z paracetamolem,bo to jedyny środek który mozna brać w ciązy.Gripex ma paracetamol. A u mnie święta były ekscytujące.W wigilijną noc dowiedziałam się,że zostanę cicocią,a moja Lilianka będzie mieć kuzyna lub kuzynke młodszą dokładnie o 4 miesiace Bedziemy razem wózkami jeździć i wychowywać maluchyMam nadzieje,że wasze święta także były wesołe i pogodne
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie Wam się złożyło!
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super Zupełnie jak u mnie, kuzynka i szwagierka rodzą w marcu.Powiedziałam tżtowi w czwartek wieczorem, bo Wigilię spędziliśmy u rodziców i nie chciałam żeby byli świadkami tak intymnego prezentu aż mu łzy poleciały ze wzruszenia, jak odpakował małą paczuszkę z pozytywnym testem i wynikami bety. Potem chodził po domu i co chwilę spoglądał na kartkę, czy aby na pewno ![]() Rodzinka tez bardzo się ucieszyła, w zasadzie nikt się nie spodziewał. Już nie mogę się doczekać wizyty!
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu a na kiedy masz wizytę? Subtelnie to rozegrałaś z TŻtem...
Bardzo wzruszająca historia...
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Maluchy pięknie rosną, jeden ma 48mm a drugi 50mm