|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
po prostu roznie pisza i czlowiek juz nie wie sam jak jest poprawnie ![]() co do tego Bronzera z hmu to pojde sobie popatrzec bo ja tez jestem dosc blada
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
JEstem
![]() mam amle na wloskach,rano zmyje, naloze maske i smigam na zelowanie pazurek ![]() jaka droga do babci masakryczna byla, snieg wyzej niz kola, ja nie wiem jak to auto jechalo, innymi miejscmai szklanka, takie zasby, raz mialam zaspe taka na wysokosci swiatel, jak chcialam wjechac na glowna, a tu tak spych zepchnal, ze boczna droge zamknal w ten sposob, ale jakos sie przebilam ![]() tyle stresu, nigdy wiecej! po takim lodowisku to ja tylko na lyzwach jezdze ![]() TZ odezwal sie po 12, dzownil milion razy, a ze ja prowadzilam to nie odbieralam, nawet nie mialam jak jakbym chciala i dostalam sms 'martwie sie zadzwon', to mu napisalam 'teraz sie martwisz? za pozno. ja si emartwilam wczoraj' cos tam poprzepraszal, sataral sie zalagodzic sytuacje, zaproponowal spanie u siebie, nie zgodzilam sie i teraz gadam z nim na skype i wlasnie uslyszlalam tekst 'co Ci srednio zalezy na spotkaniu sie ze mna' haah, 1dzien badz osla, to juz go nie kocham, faceci ![]() u mnie to samo, ksiadz po koledzie i cala rodzinka w komplecie przy stole, a tak to przez caly rok razem nie usiadziemy, paranoja. wazne, ze nikt mnie do kosciola na swieta nie zaciagal, moja mama tez nie byla
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Stęskniłam się za Wami! Przepraszam, że tu tak nie wchodziłam, ale same wiecie - święta, odwiedziny itd itp. I do tego tylko dzisiaj na chwilkę, bo zostawiłam okulary u siostry Tż'a i zaraz zaczną mnie oczy bardzo boleć Jeśli chodzi o nadrabianie, to mam nadzieję,że się nie obrazicie, ale nadrobię tylko to od Wigilii co napisałyście, a tamte wcześniejsze co mnie nie było to poczytam w wolnej chwili Ogólnie Tż przyszedł w Wigilię z opłatkiem do mnie i się podzielić z domownikami i jeszcze do mojego brata i jego dziewczyny zaszedł(mieszkają budynek dalej ) i mnie przeprosił i mówił, że mu głupio itd. I dostałam od Niego piękny prezent - album z naszymi zdjęciami od początku naszego poznania się do teraz I reszta "stron" zostawiona na późniejszy czas..I na 1 stronie w środku są takie piękne teksty, że ja się tak wzruszyłam,popłakałam się, że naprawdę, a moja mama z siostrą to normalnie ryczały ze wzruszenia ![]() I zapewne rozmawiałyście tu już o swoich prezentach, kto co dostał, to i ja się pochwalę Jak zobaczyłam mój prezent, to aż zaczęłam piszczeć ze szczęścia ! Ale któż by tak nie zareagował jakby dostał całą torbę kosmetyków Normalnie mnie zatkało! I oto co dostałam : (nazwa,producent) TWARZ: - peeling zwężający pory Clearskin, Avon - żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem lekarskim i aloesem, Flos-Lek - baza pod cienie Artdeco - eyeliner w żelu, Inglot - 2 paletki Freedom System PRO-3, Inglot - obie mają takie błyszczące drobinki ale nie nachalne i jedna jest w brązach (miedziany-takie stare złoto, jasny brąz i ciemny brąz) a druga to złoto, ciepły średni fiolet i taki "nocny" fiolet ![]() - baza pod makijaż, Gosh - czarna kredka do oczu, Vipera WŁOSY: - odżywka bursztynowa, Jantar - odżywka w spray'u Lekkie i Mocne, Pantene - jedwab do włosów, Joanna - serum termoochronne, Marion - kuracja wzmacniająca z rzepą, Joanna - szampon brzozowy, Farmona - głęboko odżywiający wosk do włosów z awokado, Beauty Formulas - olejek do ciała FurMama, Rossmann (to ten na rozstępy, ale ja go chciałam oczywiście w celach pielęgnacji włosów )- grzebień z szeroko rozstawionymi ząbkami, InterVion CIAŁO: - sól cynamonowa rozgrzewająca do stóp Dr.Stopa, Flos-Lek - duże opakowanie kremu do ciała Soft, Niva - pianka do golenia z melonem, Joanna - pilnik + pumeks Dr.Stopa, Flos-Lek + taki kuferek, znaczy widać, że on bardziej na biżuterię ale kosmetyki też tam można przechowywać i jest z takiej hmm..satyny, atłasu nie wiem jak to określić w kolorze srebra i przez środek góry przechodzi taki pas ze srebrnymi kamieniami ![]() Ale tak mi było głupio potem, bo wiem ile to wszystko kosztuje, makabra tyle pieniędzy, a wiem ile mama ma wydatków i jeszcze nas sama utrzymuje i bratu pomaga i jeszcze babcia z nami też mieszka...Także wiem, że będę używać ich hmm..z głową, wiecie o co chodzi, coś w stylu projektu denko ![]() A powracając do tych kosmetyków, to bomba, a jeszcze wczoraj i dziś z kosmetyków do makijażu to wypróbowałam bazę pod cienie, eyeliner i cienie z tej "fioletowej" paletki i to nie ma porównania z tym co było wcześniej - raz, dwa makijaż zrobiony, do tego trwały, widoczny I jeszcze dostałam taką koszulkę do spania tak przed kolana białą w serduszka z napisami lovely, love itd. i taką sukienkę z brązowym paskiem przed kolana - jak będą mi wchodzić zdjęcia w końcu na tego laptopa to wrzucę ![]() Jeju i znów tyle nagadałam ![]() ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata x1 - Merz Spezial x2 Włosy: - w ciągu nocy trzymałam na nich maskę Głorię + czapkę - jedwab na końcówki, CHI - serum termoochronne, Marion - zero prostowania Twarz: - krem Alantan Plus - staranny makijaż oczu = złoto+ciepły fiolet+kreska eyelinerem - peeling, Avon - maseczka oczyszczająca, Eva Natura - krem Dermosan i punktowo Tormentiol i krem Bambino na noc - krem Bambino grubą warstwą na usta na noc - żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc Ciało: - długa odprężająca kąpiel przede wszystkim z muzyczką w tle ![]() - masaż Syrenką - sól cynamonowa do stóp, Flos-Lek - depilacja ciała i bikini - pumeks i pilnik do stóp, Flos-Lek - krem do stóp, Avon - krem do rąk co jakiś czas, Isana - balsam odżywczy, Oriflame Kochane, ja lecę, przepraszam raz jeszcze za tyle gadaniny, ale musiałam się tym wszystkim z Wami podzielić Dobranoc Piękności! Mam zamiar wpaść do Was jutro, tylko sądzę, że tak pod wieczór, bo mam parę spraw do załatwienia i z Tż'em się chcę jeszcze spotkać
|
|
#1296 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
suuper, ale mama sie wykosztowała- bo co by nie mowic, sporo kosmetykow dostalas |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra wow
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra, ale szczesciara z Ciebie
|
#1300 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Spałam u Tżta i mogłam caałą noc się przytulać do niego Wyskoczył mi wielki olbrzym na policzku Ale taki ogromniasty, że zakrywa mi pół twarzy. Ja już do niej siły nie mam, chyba się zapisze do dermatologa w nowym roku.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
użyłam wczoraj pierwszy raz glorii - fajna maska za grosze ale się rozgadałyście w te święta dużo nadrabiania miałam
|
||
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
samaraNW Tylko teraz znajdź dobrego dermatologa
|
|
#1303 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
wooooooooooooow... ile prezentów... ja też tak chcę.... ![]() niedawno wstałam, zaraz idę make up robić i do miasta idę - umówiłam się z koleżanką i będziemy nalot na lumpeksy robić
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra_ wow ależ Ci zazdroszczę
Ja dzisiaj zjadłam lekkie śniadanko- co za miła odmiana po obżarstwie światecznym .... Dziewczyny co robicie na Sylwestra?Pewnie pisałyście ale ja nie widziałam ... ogarniemy się i idę do h&m może coś fajnego będzie wisiało z napisem SALE % ![]() miłego dnia
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Jejku ile mam nadrabiania
Przez święta nie miałam ani chwilki żeby tu wpaść Więc będę czytać i czytać na razie dosżłam do 40 strony ![]() Po świętach rewelacja, tylko mnie coś grypa rozkłada ![]() Witam nowe kobitki Cytat:
teraz nie będziecie sie mogli nacieszyć sobą ![]() miłego dnia
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Czy tu jeszcze można się przyłączyć?
|
|
|
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim nie miałam czasu zajrzeć w święta, a teraz czeka mnie sporo nadrabiania
![]() Airish88 witam
Edytowane przez Niezapominajka 89 Czas edycji: 2010-12-27 o 11:45 |
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nigdy nie robiłam u siebie :-P
a w tym roku zostajemy w domu...tż ma 1szego stycznia na rano
|
#1310 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=9452 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, witaj
![]() zaczęłam znowu używać kremu na bliznę, tym razem cepanu(wcale nie wali cebulą, jak słyszałam, ale pachnie taką prażoną cebulką ), bo taki dostałam. ostatnio smarowałam się 9 miesięcy i połowę blizny mam już całkowicie rozjaśnioną. mam nadzieję, że teraz uda mi się rozjaśnić ją do końca, bo szpeci moją łydkę i wszyscy zbytnio zwracają na nią uwagę....
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pewnie, witaj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
rok temu było to samo, takie niestety minusy pracy państwowej
Cytat:
ze 129 .. w życiu bym tyle nie dała za kawałek szmatki... ale 40 zł to cena adekwatna ![]() i pełno bielizny poprzeceniali
|
|
#1314 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
moze dzis sie przejade
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za miłe powitanie
![]() Ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Postanowiłam troszke się poruszać po tym świątecznym obżarstwie. Teraz pora na SPAmowanie ![]() Narobiłyście mi tylko ochoty na zakupy w H&M ![]() Zastanawiam się tylko cyz lepiej wybrać się teraz cyz po NOwym Roku bedą większe wyprzedaże. |
|
|
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Wczoraj tylko podstawa była i dziś też, jakoś nie mam siły na nic ostatnio, nawet nowa gąbka Syrenka sobie leży nieużyta jeszcze ![]() Cytat:
Alessandra cudowne prezenty Przynajmniej Twoja mama myśli o Tobie ![]() Cytat:
Udanego polowania po sklepach Witam nową koleżankę ![]()
|
|
|
#1318 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
witaj Cytat:
kupiłam 3 koszulki, tzn dwei bluzki i jedną koszulę- każda po 5 zł a jutro może pójdę pogrzebać w koszach - tam jest wszystko po 1 zł a i spodnie sobie upatrzyłam w sklepie, czarne zwykłe rurki i tylko 52 zł kosztowały... jutro chyba pójdę zmierzyć ![]() kupiłam też naklejki na paznokcie i bezbarwny lakier i zaraz będę ogarniała moje połamane pazury.... od nowego roku dietuję, nie ma innej opcji... nie mogę na siebie patrzeć, brzuszek mi urósł....
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie słucham http://www.youtube.com/watch?v=wV0h7fWm92U uwielbiam
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Mykam bo za 2 godz. się widzę z Tż, musze się ogarnąć, wymalować, i ładnie ubrać ![]() Miłego, przyjemnego dnia I duużo zdrowia
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuje podobną imprezę ![]() Cytat:
![]() Nie bede się teraz rozpisywała co i jak dokładni - wyjdzie w czasie pisania Aktualnie staram się jak najbardziej zadbać o włoski i przechodze na naturalne kosmetyki ![]() Ja od nowego roku musze się zabrać konkretnie za ćwiczenia bo ostatnio sobie to odpuściłam. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

) podobno jest dośc ciemny, ta wyczytałam w KWC. A ja jestem blada dość

Ale taki ogromniasty, że zakrywa mi pół twarzy. Ja już do niej siły nie mam, chyba się zapisze do dermatologa w nowym roku.

Więc będę czytać i czytać