|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Tylko strony typu ELF,czy cherryculture chca za przesylke ogromne pieniadze-ZYCIE nie wybiera
![]() Wiem,widzialam-ja,wyobraz sobie,ze tu siedze od miesiaca i Was czytam.. Well moze nie wszystkie,ale kilka.
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Uuu a czemu dopiero teraz się zarejestrowałaś?
![]() No na stronie elf przesyłka tanio nie wychodzi ale kosmetyki i tak dużo dużo tańsze niż proponuje allegro
|
|
|
|
#4563 |
|
Raczkowanie
|
Bo sie Was balam! BESTIE!
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
haha
bestie bestie nie aż takie bestie ![]() ja się kręcę wokół tematu elf bo mam teraz dylemat eyeliner elf czy inglot. no ale to już trochę offtopowe jest nawet bardzo ![]() zrobisz jakiś sylwestrowy mejkap?:C |
|
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Tu Ci nie pomoge bo nie mam NIC z Inglota.. ALE co moge Ci powiedziec jest to,ze Elfowe eyelinery sie popsuly i to bardzo-moim faworytem jest Clinique Brush-On Cream Liner za $14.50,ktory zakrecil mi tak w glowie,ze nie potrafie uzywac innego
![]() A musze? )
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
a nie musisz ale jestem w trakcie poszukiwania inspiracji
![]() jaaaa generalnie to używam na mokro cienia inglota do robienia kresek fajne wychodzą ale to nie to samo co eyeliner. e to nie będę kombinować z elfem, inglot jeszcze mnie nie zawiódł
|
|
|
|
#4567 |
|
Raczkowanie
|
Zrobie zrobie,wstawie wieczorkiem.
Nie oplaca sie i tyle,ale naprawde polecam ten z clinique-cena tez nie jest straszna
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
zmienię temat.... O BOŻE, ON WYGLĄDA JAK DODA
http://www.youtube.com/watch?v=WI42Iqjwlcc |
|
|
|
#4569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- wyhamuj już wreszcie ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() to co będzie dalej, bo jak do tej pory to poszybowałaś z egzaltacją z prędkością światła.......
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-27 o 08:21 |
||
|
|
|
#4570 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, ledwo po świętach, a wy już zaczynacie? KO-CHA-JCIE SIĘ!
to sarkazm, jakby ktoś nie zaczaił XD |
|
|
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
od nowego roku przyrzekam poprawę
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Xbebe18 - witaj
Nie wiem czemu się bałaś , my mamy ludzką twarz , a na dodatek spodobałaś nam się od razu, także tego ![]() A co do wymowy, jak już ktoś wspomniał- najważniejsze,żeby nie mówić jutube
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2010-12-27 o 09:40 |
|
|
|
#4573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do wymowy to ja mowie "jutube" i jest mi z tym calkiem "do twarzy"
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
No i ekstra.
Musiałaś kablować susa303, że jest tu krytykowana? To chyba nie Twoja nadzwyczajna życzliwość Cię do tego przymusiła. Złe wiadomości najszybciej się roznoszą.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie pooglądam tą Susa - ładna dziewczyna - przypomina mi Aguilerę z jej dobrych lat
Nie wiem co się czepiacie - ja tam skórek nie widzę - mi makeup z bladymi ustami sie podobał.
|
|
|
|
#4576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny z YT często podczytują ten wątek, może sama na to wpadła Cytat:
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2010-12-27 o 11:52 |
|||
|
|
|
#4577 |
|
Konto usunięte
|
Ale dajcie już spokój.
Teraz co by się nie stało to Figielek jest zła. Już dawno jakaś konstruktywna krytyka zamieniła się w polowanie na czarownice i jakąś obsesję. To chyba już przesada. |
|
|
|
#4578 |
|
BAN stały
|
ja też w sumie w ten sposób dowiedziałam się o krytyce mojej osoby na wizażu..
|
|
|
|
#4579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podpuszczanie YT-owiczek na Wizażanki pojawia się co jakiś czas, nie wiem czemu to ma służyć, bo na pewno nie "niesieniu szczęścia". Nie wpadłam na komentarz typu: "wejdź na Wizaz, dziewczyny Cię tam uwielbiają". I nie musi się stać "cokolwiek" by Figielka była zła, bo ja już nie jednej dziewczynie zwracałam na to uwagę jak np. FlorenceBeauty, też kablowała RGP, że po niej jedziecie. Vampi, pod filmikiem Susy o Nude Lips Figielka wstawiła komentarz. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Dla mnie zero klasy i ogłady ma ten kto powtarza zasłyszaną krytykę, jest nawet gorszy od krytykującego.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
||
|
|
|
#4580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I nawet nie chodzi o kablowanie czy rozmowy na innych portalach bo to ich sprawa ale o to, że w pewnym momencie trzeba po prostu powiedzieć "dość". Mnie już się niedobrze robi od ciągłych oskarżeń wobec Figielki. |
|
|
|
|
#4581 |
|
BAN stały
|
HeLLoŁŁ!!! To ja!!! Wasza kochana Jamajka xD
![]() lepiej? ![]() Muszynianko... dostałam pod choinkę zaje.... cienie z brokatem z NYX to zrobię makijaż na sylwka xD |
|
|
|
#4582 |
|
BAN stały
|
Jamajko oddaj trochę tego NYXa
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie koniec dyskusji, zwróciłam się osobiście do Figielki, jeśli będzie chciała się do tego odnieść to super, jeśli wznowi rozmowę, to może się to ciągnąć jeszcze dalej. Zauważ, że na Twitterze czy YT nie pojawiają się personalne wycieczki tylko cały Wizaż jest zły, żadna z nas nie czuje się "zjechana" osobiście. A komentarze pod filmikami są kierowane do jednej osoby, którą to dotyka OSOBIŚCIE. Dla mnie to spora różnica.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4584 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moja wypowiedź była parodią twojego filmiku. Cieszę się Twoim szczęściem, że z tak fantastycznymi i inteligentnymi polaczkami (za wyjątkiem rodziny i znajomych) masz do czynienia tylko w wirtualnej rzeczywistości. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jeszcze jedno, od początku Figielko wydawałaś mi się osobą bardzo nieszczerą, z każdą Twoją wypowiedzią utwierdzasz mnie w tym przekonaniu. |
|||
|
|
|
#4585 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Że niepotrzebnie się denerwuje i daje sprowokować? Myślę, że kwestią czasu jest, kiedy oberwie punkty. Bo tak to się przeważnie odbywa. Coldold, my tak naprawdę nie wiemy gdzie i czy pojawia się jakaś personalna wycieczka. Być może gdzieś na zamkniętym forum czy twitterze pojawiają się poszczególne nicki? A może w wiadomościach prywatnych. No i niestety nic nam do tego. Wszędzie rozmawiają. Tu zresztą też... |
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Rozbroiłaś mnie tym po prostu ^^Wybaczcie, że się tak wtrącam ni z gruchy ni z pietruchy Czytam was regularnie, dziewczyny na YT też oglądam także... trzymajcie się ciepło
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PW to dla mnie pół biedy, ale nie wiem jak Ty, ja bym nie chciała, żeby pod moim tutorialem (na przykład, bo nie kręcę filmików) ktoś napisał: "Nie wiem czemu ludzie są tacy złośliwi, nie znoszę tego, ale i tu i na Wizazu Cię obgadują ehh... co za ludzie". Nie dość, że sama bym się dowiedziała o czymś nieprzyjemnym, to jeszcze inni by tu weszli i zauważyli coś, czego sami może nie dostrzegli.
|
|
|
|
#4588 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Figielka się denerwuje i to widać po postach. Oczywiście, że ma do tego prawo bo chyba każdy by się denerwował, kiedy krytykowane jest wszystko co robi. Co robi na YT, co pisze tutaj. Natomiast co do drugiej części, to przecież Ty zrobiłaś to samo. Nowiny stamtąd przyniosłaś tutaj. Gdybyś tego nie zrobiła to może nikt by tego nie dostrzegł. Co miało to na celu, jeżeli nie następną "dyskusję" czy aferę? |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem jedno - jestes piekna dziewczyna i dobrze,ze jestes pewna siebie! Tak trzymaj. Jesli komus cos sie ne podoba- niech po prostu nie oglada Twoich filmikow. Tu sie toczy dysputa i na wizazu takze.. Szkoda, ze niektorzy sa tacy zlosliwi - czego ja nienawidze i potepiam to! Slow mi brakuje... co chwile kogos innego na ruszt rzucaja i mu tylek obrabiaja.. Zal mi takich osob, ktore nie maja sie czym zajac, tylko jada po kims.. bo im sie chyba nudzi.. A Ty kochana..glowa do gory! Buziaki
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
susa 303 jest śliczna
nooo albo jak śliczna słowianka. i nie wiem dlaczego krytykowane są usta.. wg mnie pasują i są ładne, zadbane..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

klask i: