| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-26, 23:28 | #1171 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

| 
|     | 
|  2010-12-27, 09:54 | #1172 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Dobry! sweet, wiesz moze tragedii nie ma ad dla wlasnego lepszego samopoczucia chcialabym troche zrzucic  coca, nooo tesciowej pomysl :-D ale to jej mieszkanie, jej zasady, zreszta ja tam rzadko sypiam wiec obleci mnie w sumie to, no ale wiem wiem parodia troszke w 48 metrowym mieszkanku, w dodatku maja takie harmonijkowe drzwi wiec nic nie zagluszaja przeciez :-D honey, ten putin tez spal mi ciagle na kolanach, u nikogo innego nie chcial, stwierdzilam ze na takich udziskach to ma miekko :-D no to ja odgrzewam sobie golabki, dzisiaj leniuchuje, a jutro jadewna jakies lowy, moze buty sobie jakies znajde na sylwka, do natury wskocze po kosmetyki itp. odchamie sie troche  buziaki kobietki! | 
|     | 
|  2010-12-27, 09:56 | #1173 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

red wszystkiego najlepszego   | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:37 | #1174 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  Stawiam wszystkim kolejkę na dobry początek dnia   
				__________________   | |
|     | 
|  2010-12-27, 12:18 | #1175 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Cytat: 
   Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-12-27 o 12:25 | |
|     | 
|  2010-12-27, 12:22 | #1176 | 
| Wtajemniczenie | 

Red i ja dołączam się do życzeń   Spełnienia wszystkich marzeń i samych magicznych chwil  Witam po świętach  Też się objadłam, nacieszyłam, podenerwowałam, pokłóciłam, popłakałam itp  Miłego dnia   
				__________________ Mój największy Sukces. Oli- 23.10.14   | 
|     | 
|  2010-12-27, 12:49 | #1177 | |
				 | 

Cytat: 
 Dziękuję   Dziewczyny, chwalcie się co dostałyście do Mikołaja  . Ja chyba byłam w tym roku bardzo grzeczna, bo dostałam same wspaniałości zarówno na urodziny jak i święta  . 
				__________________   | |
|     | 
|  2010-12-27, 12:52 | #1178 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Jejku Red, ale gapa ze mnie!!! Wszystkie skladaja zyczenia, ja sie na nie patrze i NIC! Spoznione, ale szczere - wszystkiego dobrego!!  Moja rodzina poszla w tym roku na latwizne (w sumie im sie nie dziwie, bo ja zawsze marudze jesli chodzi o prezenty; jak juz sobie cos wybiore, to nie moga tego znalezc w mojej miescince :P) i dali mi dosc spora sume pieniedzy, za ktora m.in. moze w koncu kupie sobie buty   | 
|     | 
|  2010-12-27, 13:17 | #1179 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Red, wszystkiego NAJ!    
				__________________ pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie | 
|     | 
|  2010-12-27, 13:33 | #1180 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Red ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego!!!

__________________ | 
|     | 
|  2010-12-27, 14:20 | #1181 | 
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

I jeszcze ode mnie życzenia! Wszystkiego naj    | 
|     | 
|  2010-12-27, 14:56 | #1182 | |
				 | 

Cytat: 
   I dziękuję za życzenia   Dziękuję bardzo bardzo dziewczyny   Za chwile wpada do mnie przyjaciółka na urodzinowe winko  . 
				__________________   | |
|     | 
|  2010-12-27, 15:09 | #1183 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Witajcie   ja już po spotkaniu z TŻ-dziś skromnie,bo jeszcze nie wyzdrowiał ale za to spotkanie sprawiło mi dużo radości,bo widać było,że za mną tęsknił i było fajnie  Byłam również z mamcią na zakupach. Kupiłam sobie słodkie kapcie -króliczki niebieskie  oraz lekko mówiąc przyszalałam w naturze kupując parę lakierów,cieni,korektor,b łyszczyk  Niebawem będę jadła frytki a później z bratem i mamą oglądamy Incepcję,którą dziś wypożyczyłam. Dzień jak na razie jest fajny,zobaczymy co przyniesie później :P | 
|     | 
|  2010-12-27, 15:15 | #1184 | 
| Zakorzenienie | 

Co do prezentow to szalenstwa u mnie nie bylo: od tzta lyzwy, od rodzicow i babci pieniazki, od dziadkow tez pewnie kase dostane i slodycze   w sumie sie nie dziwie bo kupilismy telewizor, chcemy remontowac kuchnie, no a z tztem idziemy na ten bal. Jutro pojade na zakupy i sie obkupie w naturze (sama nie wiem dlaczego nigdy tam nie wchodzilam tylko do rossmanna lub superpharm, a fajne rzeczy tam sa, naprawde), moze znajde jakies bolerko w cekinach chociaz no i moze buty jakies do sukienki. Red a co tam wspanialego dostalas?   | 
|     | 
|  2010-12-27, 15:23 | #1185 | |
				 | 

Cytat: 
 Czy ja wiem czy bez szaleństwa,moim zdaniem fajne prezenty  za pieniądze kupisz sobie to co sama będziesz chciała a łyżwy świetna sprawa   | |
|     | 
|  2010-12-27, 15:46 | #1186 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Oczko, opowiadalam mojemu tztowi o twoim piesku i obiecalam mu ze jak bede zarabiac to mu kupie buldoga francuskiego lub angielskiego :-D | |
|     | 
|  2010-12-27, 16:22 | #1187 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
 Hehe   Będzie baaaardzo zadowolony   Serio, jak nie kochać tą małą istotkę, jak ona taka słodka  Odbyłam z nią dzisiaj pierwszy spacer na smyczy, bo ona tak to przy nodze chodzi ale za daleko nie chciała iść bo jej zimno w łapki było i tylko chciała ,żeby ją wziąć na ręce.. 
				__________________ . | |
|     | 
|  2010-12-27, 17:08 | #1188 | 
				 | 

Witajcie   Ja jestem totalnie rozleniwiona, rano zrobiłam poświąteczne porządki, a teraz gniję -.- Nie chce mi się tyłka ruszyć, ale zaczęłam robić pompki bo w styczniu planuję powrót na ścianki   Jeszcze tyyyle dni do Sylwestra  Muszę się wybrać po kilka drobiazgów do miasta, ale przy takiej temperaturze nosa z domu nie wytknę  Co do prezentów, dla mnie w tym roku nie miały znaczenia - liczyła się jedynie obecność (i nieobecność) ludzi, których kocham. Mimo uprzedzeń Święta zaliczam do udanych, zebrałam masę pochwał za to, że wszystko przygotowałam   A jeśli koniecznie chcecie wiedzieć, dostałam pieniądze, bieliznę, słodycze, sukienkę i buty (zestaw Wam znany, wybrany wcześniej z myślą o Sylwestrze  ), podkład Revlon (tyle zebrał pochwał na Wizażu, a mnie rozczarował :/) i... chyba tyle  Ja z prezentami też trafiłam, napiszę potem w klubie jak nie zapomnę  Idę zrobić kolejną serię pompek, a potem może obejrzę Love Actually, bo wczoraj zaczęłam przed snem. A, tak w kwestii snów - śniło mi się, że Babcia mnie zaatakowała, rzuciła we mnie talerzem a potem groziła nożem i chciałam zawołać Tatę śpiącego w pokoju obok. I obudziłam się krzycząc "Tatooo!" jak małe dziecko  Buziaki   | 
|     | 
|  2010-12-27, 17:09 | #1189 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Red wszystkiego najlepszego !  
				__________________  30/2025 | 
|     | 
|  2010-12-27, 18:07 | #1190 | 
				 | 

Oglądała któraś z Was film pt "Wciąż ją kocham"? jestem ciekawa opinii  I w ogóle możecie mi polecić jakieś fajne horrory,takie naprawdę straszne,ale nie mające za dużo wspólnego z sensacją,czyli pistolety itp ?  Bardziej uciekanie przed kimś,wiecie taka nieskomplikowana fabuła,która jednak może wystraszyć   | 
|     | 
|  2010-12-27, 18:46 | #1191 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  musisz jej skarpetki kupić  ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat: 
  no i w sumie wtedy miałam taki dołowaty humor to był film na dobicie akurat  ładny, no taki melodramat o tym jak facet zostawia dziewuchę bo musi iść do woja  A wczoraj oglądałam z TŻtem "Jutro będzie futro" fajna komedia  Polecam też we środę "Afera poniżej zera" z Jasonem Londonem   | ||
|     | 
|  2010-12-27, 19:15 | #1192 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-12-27, 19:20 | #1193 | 
| Zakorzenienie | 

Tobiaszowa, no właśnie   Wizaż coś nawala chyba, bo nie mogę cytować... | 
|     | 
|  2010-12-27, 19:21 | #1194 | |
				 | 

perfumy, zestaw z The Body Shop, kosmetyki od przyjaciółki, wino, słodycze, szpilki, suszarkę taką wypasioną, piżamkę, torbę, portfel, dezodorant, szczotkę do włosów porządną, pieniążki...uffff  . Jestem mega szczęśliwa! Cytat: 
  . Zdecydowanie nie wart swojej ceny. Dla mnie najlepszy jest mineralny z pixie cosmetics - uwielbiam go!  Dziękuję Kochana    
				__________________   Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-12-27 o 19:23 | |
|     | 
|  2010-12-27, 19:33 | #1195 | 
				 | 

No trochę muli wizaż dzisiaj :P jeeeeeeeejku,co za nuda -_- TŻ jeszcze chory,tak więc jutro z samego rana zamiast na trening wkradnie się do mnie  Lubię jak ktoś zapełnia moje poranki :P ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- A dla mnie najlepszy puder to Loreal match minerals,używam go już bardzo długo i nie zamierzam poprzestać  mam wrażenie,że tylko on jest taki fajny  A fluidów wcale nie używam jakoś nie lubię  Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-27 o 19:40 | 
|     | 
|  2010-12-27, 19:39 | #1196 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  fajnie tak mieć urodziny i święta jednocześnie   | |
|     | 
|  2010-12-27, 20:36 | #1197 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Witam po świętach  Red spóźnione życzenia wszystkiego naj  Ode mnie TŻ dopiero dziś pojechał, ogólnie bardzo miło spędziliśmy czas   | 
|     | 
|  2010-12-27, 21:00 | #1198 | |
				 | 

Cytat: 
  Generalnie film z gatunku mydło - powidło, ale Channing zdecydowanie wynagradza wszystko  Jak on wygląda w mundurze...  Lepiej chyba już tylko bez   | |
|     | 
|  2010-12-27, 21:02 | #1199 | |
| Zakorzenienie | 

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U Lubię ta piosenke i ten teledysk i uważam, że Megan Fox jest meeeega sexy    ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-12-27, 21:03 | #1200 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.