|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
nosek to teraz bedziesz tak gladka, ze wszystkie ubrania z Ciebie zleca
![]() sweterki, bluzka i rajtki z serduszka kupione heh ja bym sobie zyczyla skonczyc swoja wish liste kosmetyczna i kupowac tylko to co mi sie konczy
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam namiaru, nie pamiętam. Niedawno wróciliśmy. Ta malutka jest przekochana
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczyl sie top coat Essence
|
|
|
|
#3664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak żyjecie po świętach?
![]() Ja jestem mocno przejedzona, ale dalej wcinam sernik i popijam winko. Wciąż świętuję. Widzę, że nie tylko ja mam noworoczne postanowienie pt. dieta. Chociaż nie, ja się na dietę nie nadaję. Chcę po prostu ograniczyć słodycze, colę i inne tego typu zapychacze. Do tego trochę ruchu i będę się lepiej czuła. ![]() Cytat:
Te najbardziej olewane konkursy często się tak kończą. Kiedyś wygrałam podwójną wejściówkę na Noc grozy i horrorów do Heliosa. Nie chciałam iść (nie przepadam za horrorami), ale napisałam te parę konkursowych zdań i jednak wygrałam. Cytat:
Kiedy ostatnio byłaś w Polsce? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
Super gratuluję!!
![]() Przydałoby się nie kupować tego, co niepotrzebne, nie powiększać zapasów.
|
#3666 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wlasnie sie zakochalam w lakierze OPI Can You Tapas This
![]() http://2.bp.blogspot.com/_eVrZDEzXWf...c/s400/376.jpg ale nie moge go kupic, bo mi sie calkiem licznik zepsuje moze kupie w styczniu?
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3668 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nieee no na ebayu tak od 30zl juz mozna wyhaczyc
troche duzo ale nie mialam nigdy OPIka, moze sie oplaca
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś rzucałam takimi słowami, (na pomysłodawcę zmiany vatu), że jakby mieli ocenzurować to przez 9 godzin pracy padłoby może z 10 słów a reszta to piiiiiiiii. Moje postanowienie to .... kupować tylko racjonalnie a to co wygram (ostatnio są to bardzo często kosmetyki) i wiem, że na pewno nie będe używać - od razu sprzedawac, nie gromadzić. I będzie dobrze. |
|
|
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
|
|
#3671 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ale macie restrykcyjne te plany
ja planuję zainwestować w dobry krem na dzień, na noc i pod oczy, a poza tym mocno trzymać się na odwyku i nie robić zapasów
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
nynka podroby jakosciowo sa niezle
kolorki bardzo podobne do oryginalow
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.
ja w zasadzie nie poczułam że są święta.niby wszystko było jak zwykle ale jednak czegos mi brakowało. ciuciola świetnie że lecisz do polski. porzeczko aż tak źle było w święta? ja dostałam od tżta komplet pędzli i korektor vanish pod oczy (sama to wybrałam na allegro), a od tesciowej 600ml jakiegoś musu Clareny do ciała o zapachu czekolady z mlekiem, ale zapach jest identyczny jak naturalny i do tego samo smarowidło jest fajne.akurat konczy mi sie kozie mleko więc będzie jak znalazł. mój tż jest jakiś nerwowy i niestety odbija się to na mnie, ale sie nie bede przejmować. poszłam dziś do Sephory bo są obniżki na kosmetyki do makijażu i kupiłam podkład ,,mineralny" w pudrze Clinique za 120zł zamiast 160zł.chciałam kupic jeszcze korektor Heleny Rubinstein Magic ale nie było tego odcienia co chciałam i w sumie dobrze.kupie go innym razem bo w sumie w styczniu juz wydam 90zł na paletę róży Glazela. a tak to u mnie nic.
|
#3674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie powiększać zapasów i kupować coś z danej kategorii dopiero wtedy, kiedy wykończę dwa inne.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zużyłam lakier do włosów Got2b i kupiłam Tafta. Zużyłam też maseczkę Dermiki Let's Dance - a raczej starałam się, bo jest dramatyczna... Śmierdzi niesamowicie i w ogóle jest okropna. Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-12-28 o 01:29 |
|||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero się zorientowałam że też wygrałam te paski do testowania ....
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim - myśleć przed zakupem.
A jak będę myśleć, to reszta pójdzie już pięknie. ![]() W kupie siła! ![]() Miesiąc się kończy, a ja mam na koncie dwa zużycia i jeden zakup. Idę jak burza. A teraz idę się wysmarować brązującym Lirene i do łóżka. Od 4 dni 1-2 razy dziennie sumiennie maziam się tym balsamem i w związku z tym pękam z dumy. ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Ooo, super! Kurcze, co wejdę na mój wątek, to pełno dziewczyn pisze, że zostały wybrane. A ja przegapiłam info i się nie zgłosiłam.
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie raczej mam postanowienie natury osobistej, a nie kosmetycznej. Jakoś odkąd zaczął mnie nieco zaprzątać Pan Sympatyczny, to przestały mnie ciągnąć mazidła To takich burz jest nas dwie . Mam całe 2 zużycia, ale nie mogę się doszukać zakupów. Nie wierzę w to po prostu i chyba przejrzę raz jeszcze półki, czy czasem czegoś nie przeoczyłam i zapomniałam wpisać
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wygranych, trafionych prezentów i zużyć.
![]() Też dostałam jakieś prezenty, całkiem niespodziewanie, bo umawialiśmy się że robimy tylko dzieciom. M.in żel pod prysznic z Pupy. ![]() A moje postanowienie noworoczne to utrzymać taką tendencję jak teraz: zakupy przemyślane i regularne zużywanie zapasów.
|
#3679 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ina codzień to kupuje takie do 7 zł lakiery
|
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!!
Ten miesiac jakos wyjatkowo sie udal. Mam na koncie 10 zuzyc Wczoraj w h&m kupilam skosny pedzel do rozu bo nie mialam a tani byl wiec chce wyprobowac. Nawet jest dosc miekki.Bylismy w kinie na wloskiej komedii a wczesniej zjadlam hot doga i ciasto jablkowe to tak na temat poswiatecznego jedzenia Cytat:
uwielbiam polskie kosmetyki! Koshatko o jakim zapachu ten zel?
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, chyba wracam do Was bo się stęskniłam
Poza tym dostałam od dziadków i rodziców pieniądze pod choinkę, więc mnie kuszą zakupy. Jako prezent sama sobie kupiłam termoloki Remingtona na gwiazdkę. A i zamówiłam sobie szampon w kostce Lush na Allegro za 33zł. Mam pytanie dziewczyny. Wiecie gdzie mozna kupic grube, nieprzeswitujace leginsy?? Wiekszosc ktore widze w sklepach sa albo cienkie albo za krótkie na mnie Widze na ulicy, że niektóre dziewczyny mają takie grube getry a ja nigdzie nie moge znaleźć.---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- A co do lakierów to ja od pewnego czasu kupuje tylko Golden Rose i Wibo. Wedlug mnie GR za 2,90 sa lepsze od Max Factora za 27
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja tak je chciałam sprawdziłabym czy faktycznie działają a potem bym kupiła sobie i TŻowi przed ślubem a tu kiszka
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
A ja zrobiłam nowy wątek wymiankowy i trochę pozbywam się zapasów i niechcianych kosmetyków! W zamian wybieram 1 a lepszy kosmetyk. I tym sposobem będę miała bazę pod cienie Kanebo sensai i perfumy kate moss kate, które chciałam od dawna poza tym mleczko sephory truskawka i malina
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj narzekałam, że mam mało zużyć, a tu proszę - dzisiaj poszedł mi peeling do ciała Ziaja Lipocell.
Cieszę się ogromnie ze zużycia tej Ziaji, bo już mogę wrócić do moich ukochanych peelingów Joanny.
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już niczego na pewno nie zużyję, ani niczego nie kupię. Także wklejam mój żenujący bilans
![]() GRUDZIEŃ Wyszło: 1) Avon, Bond Girl 007, Żel pod prysznic, 150 ml 2) Oriflame, Beauty, Wonder Lash Mascara, 8 ml 3) Nivea, Visage, Regenerujący krem na noc, 50 ml 4) Avon, Naturals, Kojący krem do rąk Lawenda i rumianek, 75 ml 5-6) Cien, Żel do higieny intymnej, 500 ml 7) Rossmann, Isana, Brzoskwiniowy żel do golenia do skóry wrażliwej, 150 ml 8) Avon, Płyn do kąpieli Śnieżna róża, 500 ml 9) Rossmann, Isana, Zmywacz do paznokci o zapachu migdałów, 125 ml 10) Dax Cosmetics, Perfecta SPA, Regenerujące masło do ciała - kakaowe, 225 ml 11) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 12) Schwarzkopf, Got2b Megalomania, Lakier do włosów, 300 ml 13) Dermika, Let's Dance, Zielona maseczka supermatująca, 10 ml - próbki: 1-2) Luksja, Vitalise, Żel pod prysznic Granat i figa, 10 ml 3) La Roche-Posay, Lipikar Balsam AP, Natłuszczający balsam do ciała, 7 ml Przyszło: 1) Kamill, Classic, Krem do rąk i paznokci, 100 ml 2) Avon, Senses, Żel pod prysznic Aloha, 500 ml (zakochałam się w tym zapachu, a boję się, że za niedługo zniknie, w końcu to letni zapach) 3) Avon, Płyn do kąpieli Wanilia i brzoskwinia, 500 ml 4) Avon, Ideal Shade, Sypki podkład z wygładzającymi minerałami (Sand Beige), 6 g (mam 3 inne podkłady, ale ten był wiele razy chwalony, a miałam ostatnią szansę, żeby go nabyć) 5) Avon, Color Trend, Połyskujący tusz do kresek (Sparkling Silver), 3,5 ml 6) Avon, Glazewear, Błyszczyk do ust (Clear), 6 ml 7-10) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 11) Yves Rocher, Gommage Gourmand, Morelowy peeling do twarzy, 50 ml 12) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Migdał z Kalifornii, 200 ml (potrzebowałam coś wziąć, żeby dostać świeczniki gratis )13) Bell, Glam Wear, Lakier do paznokci (nr 442), 10 g 14) Barbra, Colour Alike, Lakier do paznokci (nr 448), 8 ml 15) Bioderma, Sebium H2O, Antybakteryjny płyn micelarny do oczyszczania twarzy, 250 ml 16) Ziaja, Sopot Spa, Masło do ciała, 200 ml (za to mogę dostać baty... Ale była dobra promocja )17) Dermika, Let's Dance, Zielona maseczka supermatująca, 10 ml 18) Schwarzkopf, Taft, Supermocny lakier do włosów, 250 ml - prezent / gratis: 1) Vichy, Antyperspirant w kulce przeciw intensywnemu poceniu, 50 ml 2) Avon, Naturals, Odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Olejek Migdałowy i Awokado, 125 ml 3) L'Oreal, Happyderm, Żel-krem supernawilżający, (skóra normalna i mieszana), 50 ml 4) L'Oreal, Elseve, Nutri-Blask, Szampon upiększający, 200 ml 5) AA Help, Pielęgnująca emulsja do mycia, 300 ml 6) Iwostin, Aspiria, Trójaktywny antyperspirant w kremie o przedłużonym działaniu, 50 ml 7) La Roche-Posay, Toleriane, Mleczko do oczyszczania skóry i demakijażu, 50 ml 8) Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1, 30 ml 9) Nuxe, Huile Prodigieuse OR, Suchy olejek o różnych zastosowaniach, 10 ml 10) Nivea, Extreme Resist, Wydłużający tusz do rzęs, 8 ml 11) Bioderma, Hydrabio H20, Nawilżający płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, 200 ml 12) Pantene Pro-V, Większa Objętość, Szampon (ok. 1/5 z 200 ml) 13) Rossmann, Vitamin E, Scrub do ciała, 100 ml 14) Rossmann, Vitamin E, Żel do mycia, 100 ml 15) Rossmann, Vitamin E, Krem do ciała, 100 ml 16) Avon, Sonic Boost, Pogrubiający tusz do rzęs z wibrującą szczoteczką, 7 ml Wprawdzie większość była potrzebna, ale jestem załamana... Na czerwono niepotrzebne (w nawiasie usprawiedliwienie ), na niebiesko paczka świąteczna z pracy.
|
|
|
|
#3687 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dostalam od mamy zel pod prysznic luksja
jakbym miala malo zeli ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Nusia: a ile wydalas?
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Panna e fragola.
![]() Cytat:
Nie dość że lejące, właściwości pielęgnacyjnych zero to jeszcze zapach większości zmieniał się podczas smarowania. ![]() Cytat:
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2010-12-28 o 17:28 |
||
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
magdolena milo cie znow widziec
![]() Nusia zuzycia sliczne ale szkoda ze zaraz pod zuzyciami jest tyle nowych kosmetykow! spodobal ci sie plyn sniezna roza? Musze sie wam jeszcze pochwalic ze wczoraj weszlam do mojego ulubionego sklepu z kolorowka i po raz kolejny nie kupilam nic mimo ze byly cienie w promocji za 3 euro jestem z siebie dumna!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Chociaż nie, ja się na dietę nie nadaję.
Chcę po prostu ograniczyć słodycze, colę i inne tego typu zapychacze. Do tego trochę ruchu i będę się lepiej czuła. 
Te najbardziej olewane konkursy często się tak kończą.
. Jakoś przeszła mi chęć na codzienne paćkanie cieniami oczu - szybka kreska, tusz i heja 

troche duzo ale nie mialam nigdy OPIka, moze sie oplaca

Od 4 dni 1-2 razy dziennie sumiennie maziam się tym balsamem i w związku z tym pękam z dumy.

Widze na ulicy, że niektóre dziewczyny mają takie grube getry a ja nigdzie nie moge znaleźć.