Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 20:05   #1351
ckin2u
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

o rany tak czytam i podziwiam Was za to hm dbanie o siebie
tez sie musze za siebie wziac bo moja cera to peelingu i masecxek nie widziala XX czasu, jedyne co to jakis tam krem, cilo tez mam okropne, o paznokciach i wlosacvh nie wspomne, bede tu zagladac bo mnie motywujecie
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:29   #1352
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć piękne
Po trochu Was nadrobiłam uff

Caate z Hypnose na pewno będziesz mega zadowolona

Alessandra no ale dostałaś prezentów fiu fiu i wszystko jakie przydatne

Buahhot ja też mam teraz blade dłonie strasznie Ja ogólnie zawsze mam bladsze ręce cały rok i na dodatek chłodne nawet latem

Pisałyście na temat baz i podkładów a więc tak Kupiłam przed świętami bazę do makijażu KOBO i jestem bardzo zadowolona Kosztowała 17,90zł, ładnie pachnie, nawilża i wygładza, nie mam po niej suchych skórek po nałożeniu podkładu i nie zapycha mnie, nic a nic mi po niej nie wyskoczyło
Podkład też mam z KOBO matujący, moim zdaniem jak za tą cenę 22,90zł to jest cudowny Wszystkie maybelliny i rimmle się chowają Matuje rzeczywiście u mnie na cały dzień.

Ja od mikołaja dostałam wiele kosmetyków Tusz lash architect carbon gloss, paletke TCW, perfumy Playboy'a, Paski BAM wybielające z pastą do kompletu, balsam perfumowany Kate Moss (swoją droga bardzo ładny zapach ), zestaw czapy z rękawiczkami z H&M który zresztą Wam pokazywałam jakoś niedawno , kolczyki srebrne, pieniążki i nowy super ekstra wymarzony aparat fotograficzny z którego cieszę się najmocniej a TŻ tak wycałowałam za niego, że głowa mała
Poza tym wspólnie z TŻ przed świętami zrobiliśmy sobie prezent do naszego mieszkanka w postaci nowej lodówki

A teraz lecę umyć włoski

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:38   #1353
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Tyle co pamietam a chcialam napisac

Co do snow to ja mam nieco hmm psychiatryczne Ostatnio mi sie snilo ze zwiedzalam cos w stylu australijskich terenow i chcialam zrobic foto kangurowi tylko ze mial glowe tak bardziej do wielblada podobna, no ale nic, wyciagam aparat a on wyciaga ze swojej kieszeni karton z napisem "daj sezamowego batona"

A wczesniej mi sie snilo ze mi na lydce wyrosla narosl i to byl penis i normalnie musialam isc na operacje i mi chirurg to wycinal

Caate - no pociesze, pociesze A kto mnie pocieszy?? Mam 2 pryszcze na broooodzie Daj znac jak sie ten tusz sprawuje i czy warto zainwestowac
Aaaa i kiedy makijaz dla mnie?? I filmik o wlooooosach, proooooosze poopowiadaj jak dbasz o loki i pokaz kosmetyki jakie masz, lubie Twoj glos i lubie takie filmiki

Blondyneczka - to co ja mam powiedziec, 2 tyg temu mi stuknelo 26 Boze, dobrze ze mam dobre geny A co do meza to i tak sie z Toba nie zgadzam bo znow napisalas ze On mowi ze mozesz

Haniu - bardzo, bardzo serdecznie Ci gratuluje

Loluska
- ja bym mojej sukienki ze studniowki juz nigdy w zyciu nie zalozyla ale wtedy mi sie bardzo podobala teraz sie z niej nabijam no ale to bylo 8 lat temu

Alessandra - super prezenty Bedzie teraz spamowania a spamowania

Aaaa no i witam nowe dziewczyny
haha jaki sen

z przykroscia stwierdze, ze jutro od rana nie ma mnie w domu, a w srode rano wyjezdzam, wiec nie nakrece filmiku, chyba, ze wstane o 6rano nakrece i poczekam tam 1h az sie wgra, to moge zrobic z kosmetykami i aktualnym makijazem, jaki zmaluje sobie wtedy, ale napewno nie makijaz dla Ciebie, bo ja bede w nim dziwnie wygladac. Pomysle, ale nie obiecuje. Z lokami nic nie robie, ja nie uzywam nic do lokow, wszystko do wlosow suchych i zniszczonych

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Ja tez należę do tych co mają nieludzkie sny :P ale czasem są takie realistyczne i przerażające że boję się zasnąć ;/

Najdziwniejszy to chyba taki, że byłam porzeczką taka malutką czerwoną i sobie latałam wokół wielkiego orzecha... tyle pamiętam :P
booze, nie wytrzymam z Wami

buahhot, kupilam Lancome Hypnose czarny jutro test

kupilam tez maseczki na twarz z under jakies oczyszczajace bo mnie wysypuje
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 20:41   #1354
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć piękne
Po trochu Was nadrobiłam uff

Caate z Hypnose na pewno będziesz mega zadowolona

Alessandra no ale dostałaś prezentów fiu fiu i wszystko jakie przydatne

Buahhot ja też mam teraz blade dłonie strasznie Ja ogólnie zawsze mam bladsze ręce cały rok i na dodatek chłodne nawet latem

Pisałyście na temat baz i podkładów a więc tak Kupiłam przed świętami bazę do makijażu KOBO i jestem bardzo zadowolona Kosztowała 17,90zł, ładnie pachnie, nawilża i wygładza, nie mam po niej suchych skórek po nałożeniu podkładu i nie zapycha mnie, nic a nic mi po niej nie wyskoczyło
Podkład też mam z KOBO matujący, moim zdaniem jak za tą cenę 22,90zł to jest cudowny Wszystkie maybelliny i rimmle się chowają Matuje rzeczywiście u mnie na cały dzień.

Ja od mikołaja dostałam wiele kosmetyków Tusz lash architect carbon gloss, paletke TCW, perfumy Playboy'a, Paski BAM wybielające z pastą do kompletu, balsam perfumowany Kate Moss (swoją droga bardzo ładny zapach ), zestaw czapy z rękawiczkami z H&M który zresztą Wam pokazywałam jakoś niedawno , kolczyki srebrne, pieniążki i nowy super ekstra wymarzony aparat fotograficzny z którego cieszę się najmocniej a TŻ tak wycałowałam za niego, że głowa mała
Poza tym wspólnie z TŻ przed świętami zrobiliśmy sobie prezent do naszego mieszkanka w postaci nowej lodówki

A teraz lecę umyć włoski
super prezenty
aparat to cos co kocham
sama zaluje, ze lustrzanki nie kupilam, moglam dolozyc 400zl i bym miala ale jestem tego zdania, ze sama lustrzanka to zwykly aparat, potrzebny dobry obiektyw

mam nadzieje, ze hypnose mnie zahipnotyzuje
Stary 2010-12-27, 20:45   #1355
snowhitee
Zakorzenienie

Caate wiesz ja lustrzanki nie mam Jestem zdania, ze taki aparat to dla profesjonalistów, na tym trzeba się znać aby w pełni go wykorzystywać
Po co mi taki aparat jak połowy opcji nie będę znać i umiała dobrze wykorzystać Dostałam bardzo dobrą cyfrówkę, taką na stare aparaty robioną Cieszę się bardzo Tylko kurka trochę duży jest Zawsze miałam takie malutkie co to do kieszeni się chowa

Dbam o siebie

Stary 2010-12-27, 20:52   #1356
marthaaa
Raczkowanie

Aaa co do podkładów, to ktoś pisał o Lasting Performance... Mnie on strasznie żółkł na twarzy, jak się utleniał z czasem i schodził nieładnie ,zostawiając plamy (mam mieszaną cerę). Wolę o wiele bardziej Colorstaya. Ten podkład w musie Manhattanu też lubię, a teraz mam nawet Maybelline Superstay 24 i prawie bym nie narzekała, gdyby lepiej krył (bo jest co kryć u mnie) i wolniej spływał, bo jeśli on miałby się na mojej twarzy utrzymać 24godziny,to ja jestem ksiądz...

Nudzi mi się strasznie, zaraz oszaleję, mam dziś jakąś wściekliznę, to chyba przez @, chociaż nigdy nie miałam napięcia

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:03   #1357
Talullah
Wtajemniczenie

Loluska - widze ze masz tez ze tak powiem nieco zryte jak ja

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
haha jaki sen

z przykroscia stwierdze, ze jutro od rana nie ma mnie w domu, a w srode rano wyjezdzam, wiec nie nakrece filmiku, chyba, ze wstane o 6rano nakrece i poczekam tam 1h az sie wgra, to moge zrobic z kosmetykami i aktualnym makijazem, jaki zmaluje sobie wtedy, ale napewno nie makijaz dla Ciebie, bo ja bede w nim dziwnie wygladac. Pomysle, ale nie obiecuje. Z lokami nic nie robie, ja nie uzywam nic do lokow, wszystko do wlosow suchych i zniszczonych

booze, nie wytrzymam z Wami

buahhot, kupilam Lancome Hypnose czarny jutro test

kupilam tez maseczki na twarz z under jakies oczyszczajace bo mnie wysypuje
No to zrob naturalny Ja poczekam na taki dla mnie
A co do wlosow to krecone sa z natury suche to zrob o suchych Nie opedzisz sie teraz ode mnie

Cytat:
Caate wiesz ja lustrzanki nie mam Jestem zdania, ze taki aparat to dla profesjonalistów, na tym trzeba się znać aby w pełni go wykorzystywać
Po co mi taki aparat jak połowy opcji nie będę znać i umiała dobrze wykorzystać Dostałam bardzo dobrą cyfrówkę, taką na stare aparaty robioną Cieszę się bardzo Tylko kurka trochę duży jest Zawsze miałam takie malutkie co to do kieszeni się chowa
Tez tak uwazam

Aaaa mialam sie dopytac o to Kobo poki pamietam - czy ten podklad ktory masz ma w swoim skladzie talc?

To dla mnie bardzo wazne bo aktualnie zaczelam kuracje z Retin - A (dzis 3 dzien) i musze sie filtrowac.

Wiec albo nakladam Misshe, ona ma 42 i PA +++ czyli super wysoka ochrona, albo krem z filtrem ale na to niestety musze odrobinke podkladu bez talku, wiec mam albo rimmel albo lirene. Rimmel mi tak srednio pasuje, cos mi w nim nie lezy No a z lirene jestem nawet zadowolona, ale nie ukrywam ze najlepszy jest BB bo to ooogromna oszczednosc czasu rano, nie trzeba naklada, odczekiwac az filtr sie wchlonie, znow cos nakladac

Ciezko znalezc cos bez talku a jestem tu bardzo restrykcyjna bo nie chce sobie zepsuc tego co sobie retinem ciezko wypracuje
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:08   #1358
marthaaa
Raczkowanie

Ja z filtrów jak miałam kurację kwasami używałam SVR Ecran Teinte tego jaśniutkiego i jak chciałam się mocniej pomalować, to na niego jeszcze nakładałam podkład inny, a tak to sam on wystarczył. To ten :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...C&produkt=1409
uwielbiam

Stary 2010-12-27, 21:16   #1359
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja z filtrów jak miałam kurację kwasami używałam SVR Ecran Teinte tego jaśniutkiego i jak chciałam się mocniej pomalować, to na niego jeszcze nakładałam podkład inny, a tak to sam on wystarczył. To ten :
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...C&produkt=1409
uwielbiam
Dzieki, nie znalam go ale z tego co widze to jednak Missha ma lepsza ochrone A cenowo wychodzi mi tak samo

Jak mi sie skonczy a bede musiala zbyt dlugo czekac na przesylke z azji to sie nim zainteresuje

Tylko wlasnie chodzi o to ze ja na niego nie chce juz nic nakladac bo jak poloze podklad czy nawet przypudruje sie pudrem lekko zeby sie nie swiecic to mi pada cala ochrona i du.......

Wiec albo sam krem lekko koloryzujacy z wysokim filtrem albo filtr i cos bez talku

Edit: poczytalam opinie i jednak sie nie skusze, faktycznie ochrone jednak mimo 50 ma niska. Aaaa, jedna dziewczyna pisala ze kolor za jasny wiec miesza go z podkladem - dla mnie to w ogole nie do pomyslenia bo on juz wtedy nie spelnia w ogole swojej funkcji, nie rozumiem tego. Filtr zeby faktycznie chronil trzeba nakladac w odpowiedniej ilosci, potem odczekac az sie cos na niego polozy minimum 10 minut, odpowiedni podklad no i ewentualna reaplikacja w ciagu dnia przeciez.

A nie, zwracam honor mozna sie po nim smarowac czym sie chce bo podobno to czyste mineraly

Wiec jednak dla mnie odpada bo za mala ochrona a ja sie naprawde boje przebarwien po retinie, toc to mocne jest

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-12-27 o 21:25
Stary 2010-12-27, 21:18   #1360
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

A co do wlosow to krecone sa z natury suche to zrob o suchych Nie opedzisz sie teraz ode mnie

Tez tak uwazam

Aaaa mialam sie dopytac o to Kobo poki pamietam - czy ten podklad ktory masz ma w swoim skladzie talc?

To dla mnie bardzo wazne bo aktualnie zaczelam kuracje z Retin - A (dzis 3 dzien) i musze sie filtrowac.

Wiec albo nakladam Misshe, ona ma 42 i PA +++ czyli super wysoka ochrona, albo krem z filtrem ale na to niestety musze odrobinke podkladu bez talku, wiec mam albo rimmel albo lirene. Rimmel mi tak srednio pasuje, cos mi w nim nie lezy No a z lirene jestem nawet zadowolona, ale nie ukrywam ze najlepszy jest BB bo to ooogromna oszczednosc czasu rano, nie trzeba naklada, odczekiwac az filtr sie wchlonie, znow cos nakladac

Ciezko znalezc cos bez talku a jestem tu bardzo restrykcyjna bo nie chce sobie zepsuc tego co sobie retinem ciezko wypracuje
wlasnie glupio mi sie zrobilo i poszlam nakrecic 7min filmik
ale nic tam szczegolowego nie powiedzialam, nie zrecenzowalam kosmetykow, bo skoro je uzywam to uwazam za dobre, pzt mama miala zly dzien i balam sie, ze uslyszycie jej krzyki wiec nagrywalam jak najszybciej, za co przepraszam, kiedys zrobie szczegolowo OBIECUJE
Stary 2010-12-27, 21:24   #1361
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki, nie znalam go ale z tego co widze to jednak Missha ma lepsza ochrone A cenowo wychodzi mi tak samo

Jak mi sie skonczy a bede musiala zbyt dlugo czekac na przesylke z azji to sie nim zainteresuje

Tylko wlasnie chodzi o to ze ja na niego nie chce juz nic nakladac bo jak poloze podklad czy nawet przypudruje sie pudrem lekko zeby sie nie swiecic to mi pada cala ochrona i du.......

Wiec albo sam krem lekko koloryzujacy z wysokim filtrem albo filtr i cos bez talku

Edit: poczytalam opinie i jednak sie nie skusze, faktycznie ochrone jednak mimo 50 ma niska. Aaaa, jedna dziewczyna pisala ze kolor za ajsny wiec miesza go z podkladem - dla mnie to w ogole nie do pomyslenia bo on juz wtedy nie spelnia w ogole swojej funkcji, nie rozumiem tego.
a puder bambusowy, jeśli potrzebujesz tylko zmatowienia?
też używam lirene, city matt. Tylko aktualnie nie używam filtrów (taaak, wiem, UVA, ale nie mam teraz głowy do tego), ale podkład jest super sam w sobie.

No i może filtr Soraya? Na niego można nakładać każdy kosmetyk, bo nie ma parsolu.

angelwithoutsoul wiesz, błyszczyk jak błyszczyk, ładny efekt ust nude daje, nie ma mocnych drobinek, trzyma się nawet nieźle. Będę używała
Stary 2010-12-27, 21:31   #1362
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie glupio mi sie zrobilo i poszlam nakrecic 7min filmik
ale nic tam szczegolowego nie powiedzialam, nie zrecenzowalam kosmetykow, bo skoro je uzywam to uwazam za dobre, pzt mama miala zly dzien i balam sie, ze uslyszycie jej krzyki wiec nagrywalam jak najszybciej, za co przepraszam, kiedys zrobie szczegolowo OBIECUJE
Nie szkodzi i tak chetnie obejrze Inne dziewczyny pewnie tez

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
a puder bambusowy, jeśli potrzebujesz tylko zmatowienia?
też używam lirene, city matt. Tylko aktualnie nie używam filtrów (taaak, wiem, UVA, ale nie mam teraz głowy do tego), ale podkład jest super sam w sobie.

No i może filtr Soraya? Na niego można nakładać każdy kosmetyk, bo nie ma parsolu.

angelwithoutsoul wiesz, błyszczyk jak błyszczyk, ładny efekt ust nude daje, nie ma mocnych drobinek, trzyma się nawet nieźle. Będę używała
Lirene city matt wlasnie lubie i to bardzo Tylko troche mi sie znudzil bo mam juz chyba 3 czy 4 opakowanie (w miedzyczasie jak sie nie filtrowalam to uzywalam innych) i szukam jakiegos super podkladu, jak to kobieta

A jaki to jest ten Sorayi? Podasz linka?

Marta - ja ostatnio doszlam do wniosku ze moj TZ cierpi na trichomegalie (za duzo rzes, geste i dlugie) i smiem podejrzewac ze tez to masz Przyjdz do mnie kiedys to Ci je troszke przerzedze a potem w zaciszu gabinetu sama sobie dokleje
Stary 2010-12-27, 21:35   #1363
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
fotografia to moje jedno z wielu marzenie
bardzo sie interesuje, dlatego wybralam tez cyfrowke jak na 2lata temu to samsung wb500, ma siwetny szeroki obiektyw, mase funkcji i super makro, iso tez zadowalajace masz racje, trzeba sie na tym znac, ale ja uwielbiam fotografowac, codziennie mam ze soba aparat i np wczoraj nawet w aucie robilam foty, bo takie ladne cyferki na liczniku byly
ja mam fiola zdjecia w nocy robione, bez flesza wiec uwazam za dobre
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13359.jpg (22,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13362.jpg (19,7 KB, 18 załadowań)
Stary 2010-12-27, 21:36   #1364
marthaaa
Raczkowanie

Hahaha, możliwe, ale to bardzo przyjemna choroba

Stary 2010-12-27, 21:37   #1365
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie szkodzi i tak chetnie obejrze Inne dziewczyny pewnie tez

Lirene city matt wlasnie lubie i to bardzo Tylko troche mi sie znudzil bo mam juz chyba 3 czy 4 opakowanie (w miedzyczasie jak sie nie filtrowalam to uzywalam innych) i szukam jakiegos super podkladu, jak to kobieta

A jaki to jest ten Sorayi? Podasz linka?

Marta - ja ostatnio doszlam do wniosku ze moj TZ cierpi na trichomegalie (za duzo rzes, geste i dlugie) i smiem podejrzewac ze tez to masz Przyjdz do mnie kiedys to Ci je troszke przerzedze a potem w zaciszu gabinetu sama sobie dokleje
prosze, tu jest Soraya:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31551,wodoodporny-balsam-do-opalania-dla-dzieci-spf-60.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23871,balsam-do-opalania-spf-60.html&next=1

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108036&page=167 i tu jest wątek o filtrach i makijażu, ale warto patrzeć na te ostatnie strony, bo okazało się, że np od 2010 roku Avene ma w składzie parsol (ja np nie wiedziałam, kupiłam opakowanie i byłam cóż, rozczarowana)
Stary 2010-12-27, 21:45   #1366
caate
Zakorzenienie

GG do caate

prosze filmik: http://www.youtube.com/watch?v=CHyiid--VJU
Stary 2010-12-27, 21:50   #1367
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahaha, możliwe, ale to bardzo przyjemna choroba
Noooo Ja mam u gory dlugie ale niestety nie tak geste jak Ty, zawsze zazdroscilam TZ a teraz jeszcze i Tobie
A na dole mam bardzo smiesznie, oczywiscie nieprawidlowosc (aktualnie namietnie sobie przegladam atlas okulistyczny ) i mam tak od urodzenia - mam dlugie rzeski ale rosna mi tylko na samym srodku (wewnetrzny i zewnetrzy kacik mam normalnie lysy ).

Cytat:
prosze, tu jest Soraya:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,31551,wodoodporny-balsam-do-opalania-dla-dzieci-spf-60.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23871,balsam-do-opalania-spf-60.html&next=1

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=108036&page=167 i tu jest wątek o filtrach i makijażu, ale warto patrzeć na te ostatnie strony, bo okazało się, że np od 2010 roku Avene ma w składzie parsol (ja np nie wiedziałam, kupiłam opakowanie i byłam cóż, rozczarowana)
Dziekuje Zaraz o nich poczytam
Nooo o Avenkach wlasnie wiem, kiedys mozna bylo dac co sie chcialo na nie a teraz lipaaaaa...
Stary 2010-12-27, 21:56   #1368
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate jakie piekne nowe pazurki jutro obejrze caly filmik bo teraz tż oglada mecz w internecie
poza tym prawdopodobnie wygralam szczoteczke elektryczna brauna

generalnie popsula mi sie klawiatura, zamowilam nowa na all, bo chce firmy hp, wiec bede musiala poczekac. Mam masakre z pisaniem na zepsutej

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-12-27 o 22:02
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 22:07   #1369
caate
Zakorzenienie

GG do caate

buahhot ale szczesciara
ja nie mam jakis zdj dodac do konkursow i nie mam szczescia, nie mam czasu zachecac ludzi na klikanie na mnie...
ale Ci zazdroszcze
pazurki sa ladniejsze na zywo, pieknie lsnia
Stary 2010-12-27, 22:09   #1370
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajny filmik, dziekuje bardzo
Ja Cie lubie sluchac, masz taki glos ze mnie uspokajasz

Zainteresowal mnie ten szampon do wlosow wypadajacych, odzywka ce-ce, maska stapiz i to serum co bylo chyba na sam koniec
Amle mam i tez uzywam na noc. A ile dajesz amli na swoje wlosy tzn tak objetosciowo bo ja dopiero uzylam 3 razy i juz zauwazylam znaczy ubytek z butelki, nie wiem, 2 lyzki to dla mnie za malo i mam wrazenie ze moje wlosy nie sa tluste i nia pokryte
I czy smarujesz tez skore glowy czy tylko wlosy? I spisz bez niczego czy czepek na glowie? Bo ja ostatnio spalam na reczniku zeby poduszki nie pobrudzic, ale zastanawiam sie czy czepek i czapka nie zwiekszylyby efektu?

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate jakie piekne nowe pazurki jutro obejrze caly filmik bo teraz tż oglada mecz w internecie
poza tym prawdopodobnie wygralam szczoteczke elektryczna brauna

generalnie popsula mi sie klawiatura, zamowilam nowa na all, bo chce firmy hp, wiec bede musiala poczekac. Mam masakre z pisaniem na zepsutej
Gratulacje
Stary 2010-12-27, 22:09   #1371
marthaaa
Raczkowanie

Caate, piękne paznokcie I ile Ty używasz tych kosmetyków, hoho!
Swoją drogą - widać na filmiku,że masz całkiem niezłe rzęsy (również), więc chyba nie masz co narzekać w ogóle masz gładką cerę albo się tak wydaje

Dziewczyny, czy wy naprawdę potraficie nie prostować i nie suszyć włosów?!?!?! Ja to robię CODZIENNIE!! :O

Stary 2010-12-27, 22:14   #1372
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot ale szczesciara
ja nie mam jakis zdj dodac do konkursow i nie mam szczescia, nie mam czasu zachecac ludzi na klikanie na mnie...
ale Ci zazdroszcze
pazurki sa ladniejsze na zywo, pieknie lsnia
Cytat:

Zainteresowal mnie ten szampon do wlosow wypadajacych, odzywka ce-ce, maska stapiz i to serum co bylo chyba na sam koniec
Amle mam i tez uzywam na noc. A ile dajesz amli na swoje wlosy tzn tak objetosciowo bo ja dopiero uzylam 3 razy i juz zauwazylam znaczy ubytek z butelki, nie wiem, 2 lyzki to dla mnie za malo i mam wrazenie ze moje wlosy nie sa tluste i nia pokryte
I czy smarujesz tez skore glowy czy tylko wlosy? I spisz bez niczego czy czepek na glowie? Bo ja ostatnio spalam na reczniku zeby poduszki nie pobrudzic, ale zastanawiam sie czy czepek i czapka nie zwiekszylyby efektu?

Gratulacje
dziekuje dziewczyny
a co do amli to tez nakladam wiecej niz dwie lyzki, bo to troche za malo

Stary 2010-12-27, 22:18   #1373
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą - widać na filmiku,że masz całkiem niezłe rzęsy (również), więc chyba nie masz co narzekać w ogóle masz gładką cerę albo się tak wydaje

Dziewczyny, czy wy naprawdę potraficie nie prostować i nie suszyć włosów?!?!?! Ja to robię CODZIENNIE!! :O
Od ponad pół roku mogę policzyć na palcach jednej ręki kiedy suszyłam i prostowałam włosy, sa w super kondycji. Chociaż obcięłam je dość krótko, żeby rosły równe i zdrowe po kilku latach prostowania Jestem z nich bardzo dumna I nie potrzebuję już tylu maseczek, odżywek itd.

buahhot, gratuluję wygranej

Talullah, sama czaję się na Sorayę, ale to może jak słońce jednak wyjdzie. Jednak działa na mnie ten psychologiczny efekt, że kiedy nie ma słońca nie mam motywacji do używania kremów w filtrami
Stary 2010-12-27, 22:23   #1374
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Gratulacje
haha kojacy glos powiadasz

wiedzialam, ze za malo konkretow podalam, ale to na szybko i moj taki pierwszy recenzat

szampon to takie cos jak babydream, tylko lepiej sie pienie, nie placze tak wlosow, ladniej pachnie i unosi e u nasy, ja go bardzo lubie, po prostu uwielbiam ten szampon ale jak dziala na wypadanie to nie wiem, bo akutalnie biore 3miesiac Vitapil i juz mi malo wlosow wypada
klik

odzywka ce-ce med to dla mnie lepsza niz stapiz, mi po niej wlosy lsnia, zyja, sa nawilzone, to moja odzywka nr1 klik

stapiz, kupilam bo tani jak barszcz 250ml-8zl, a ja lubie go nalozyc po amli lub gdy nie odzywkuje ich bardzo, to daje gruba wartwe, to taka maska ktora mam bo nie szkoda mi jej uzywac, a efekty daje, blyszcza, ladnie pachna i sa nawilzone, ale dla mnie do za malo jezlei chodzi o konce
klik dlatego na koncowki daje maski l'oreal/revlon/matrix

a to serum krystaliczne to to:klik
opinia moja tam widnieje

amle nakladam tak, ze robie na czubku glowy taka kitke, lapie rekoma, nachylam sie do klatki piersiowej tak, ze widze ta kietke i polewam wlosy, robie takie 2-3 przechylenia dosc spore, ze wyplywa duzo tego olejku, napewno u mnie to tak z 4lyzki ida i rozmarowuje konce i jak mam tak mocno mokre juz wlosy od olejku to rekami przesuwam na skalp, juz nie dokladam amli tylko ta z wlosow rozsmarowuje i na koniec robie takie 2 przechylenia na dlon, wielkosci nakretki i wsmarowuje w skalp i wszystko razem smaruje, przeciagam wzdluz ku dolowi i zkaladam czepek, ktory kupilam w sklepie fryzjerskim taki wodoodporny i na to reczni i opaske/klamre i ide lulu

Cytat:

dziekuje
to moja bidna 1wartwa colossala, nie chcialo mi sie dzis malowac, to taki szybcioch, a rzesy juz sobie darowalam, bo nie potrafie tym tuszem nic wyczarowac, mam nadzieje, ze hypnose to
zmieni

co do cery to chyba Wy nie chcecie widziec, tej wielkiej guli na mojej brodzie
aktualnie mam kaszke i zapomnialam kupic masci cynkowej, a bylam w aptece
cera mi sie pogorszyla w swieta chyba od jedzenia

nie susze wlosow i nie prostuje bo mi sie nie chce, ja lubie spac, myje wlosy na wieczor, rano spinam i lece, czasami grzywke wyprostuje i juz. ja mam krecone wlosy, prostowanie ich i suszenie tak je niszczy, ze nie mam serca tez tego robic im, za duzo kasy w nie wpakowalam i za duzo przeszly, nie chce byc lysa i w zime nie wyobrazam sobie suszenia, bo ja jestem przewrazliwiona mrozu i boje sie, ze glowa bedzie mnie bolala, wiec eliminuje wszystko co moze sie do tego przycyznic., dzis suszylam bo zaspalo mi sie z amla, ale 30min czekalam i tak w domu zeby doszly do siebie same po suszeniuu, a i tak juz lekki bol poczulam mimo czapki i auta...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-27 o 22:30
Stary 2010-12-27, 22:50   #1375
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

Tez tak uwazam

Niestety nie pomogę bo na opakowaniu nie ma wypisanego składu.. Na KWC i ich str internetowej też nie Swoją drogą to ciekawe

Cytat:
fotografia to moje jedno z wielu marzenie
bardzo sie interesuje, dlatego wybralam tez cyfrowke jak na 2lata temu to samsung wb500, ma siwetny szeroki obiektyw, mase funkcji i super makro, iso tez zadowalajace masz racje, trzeba sie na tym znac, ale ja uwielbiam fotografowac, codziennie mam ze soba aparat i np wczoraj nawet w aucie robilam foty, bo takie ladne cyferki na liczniku byly
ja mam fiola zdjecia w nocy robione, bez flesza wiec uwazam za dobre
Wiesz ja też się interesuję fotografią i uwielbiam robić zdj Ale na lustrzankę bym się nie rzuciła Znajomy ma i ma nawet książkę o fotografowaniu i też nie wiele potrafi z niej wycisnąć Ale to prawda jakość zdjęć nieporównywalna To fajny aparacik masz Ja mam Olympusa SP 600 Moim zdaniem też niczego mu nie brakuje, a takie opcje jak wygładzanie twarzy i inne funkcje beauty, zdjęcia panoramiczne, makro, 15x zoom i HD to dla mnie nieprofesjonalisty wystarczające bajery, które w końcu mam

Cytat:

Jestem z Tobą Ja też suszę i prostuję włosy Co prawda co 2dni i tylko chłodnym nawiewem ale zawsze

Buahhot ja też gratuluję Ja dostanę zestaw Olay, mam nadzieję, że nie na zmarszczki

Dbam o siebie

Stary 2010-12-27, 23:00   #1376
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Niestety nie pomogę bo na opakowaniu nie ma wypisanego składu.. Na KWC i ich str internetowej też nie Swoją drogą to ciekawe

Wiesz ja też się interesuję fotografią i uwielbiam robić zdj Ale na lustrzankę bym się nie rzuciła Znajomy ma i ma nawet książkę o fotografowaniu i też nie wiele potrafi z niej wycisnąć Ale to prawda jakość zdjęć nieporównywalna To fajny aparacik masz Ja mam Olympusa SP 600 Moim zdaniem też niczego mu nie brakuje, a takie opcje jak wygładzanie twarzy i inne funkcje beauty, zdjęcia panoramiczne, makro, 15x zoom i HD to dla mnie nieprofesjonalisty wystarczające bajery, które w końcu mam

Jestem z Tobą Ja też suszę i prostuję włosy Co prawda co 2dni i tylko chłodnym nawiewem ale zawsze

Buahhot ja też gratuluję Ja dostanę zestaw Olay, mam nadzieję, że nie na zmarszczki
to funkce jak u mnie tylko ja mam zoom x10, bo wtedy 15 nie bylo nawet
w HD karta 1gb to u mnie nie cale 4min filmu, dlatego robie w najmniejszej rozdzielczosci tez skakam z radosci jak go kupilam wszystkie moje zdj w albumie,sa moim aparatem, ja go kocham
Stary 2010-12-27, 23:05   #1377
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
w HD karta 1gb to u mnie nie cale 4min filmu, dlatego robie w najmniejszej rozdzielczosci tez skakam z radosci jak go kupilam wszystkie moje zdj w albumie,sa moim aparatem, ja go kocham
mi TŻ dlatego kupił kartę 8gb Wczoraj już się nafilmowałam na urodzinach mojej siostry

Dbam o siebie

Stary 2010-12-27, 23:09   #1378
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Od ponad pół roku mogę policzyć na palcach jednej ręki kiedy suszyłam i prostowałam włosy, sa w super kondycji. Chociaż obcięłam je dość krótko, żeby rosły równe i zdrowe po kilku latach prostowania Jestem z nich bardzo dumna I nie potrzebuję już tylu maseczek, odżywek itd.

buahhot, gratuluję wygranej

Talullah, sama czaję się na Sorayę, ale to może jak słońce jednak wyjdzie. Jednak działa na mnie ten psychologiczny efekt, że kiedy nie ma słońca nie mam motywacji do używania kremów w filtrami
Cytat:

Cytat:
ja tez bardzo lubie zdjecia, interesuje sie fotografia chcialam zrobic kurs, ale za drogi niestety jak na razie. Pewnie bedziecie sie smiac, ale dwa lata temu kupilam cyfrowke kodaka (bo nie mialam zadnego aparatu) 9.2mpix i 3xzoom optyczny za 229zl jak kolezanka sie ostatnio chwalila ze kupila za 199zl canona 10mpix i 3.3zoom optyczny to ucieszylam sie ze to moje "starocie" jest tylko troche gorsze ale tez czasami potrafie cos nim wyczarowac btw planuje kupic lepszy aparat

dziekuje dziewczyny

snow mysle nad ta baza pod makijaz z kobo...

Stary 2010-12-27, 23:18   #1379
caate
Zakorzenienie

GG do caate

buahhot, tanie nie znaczy gorsze
tez wczesniej mialam aparat za 300zl, bez firmy ale koledze spadl z dachu i nic nie zostalo z niego.
swoj kupilam drogo bo 1069zl dalam za niego, ale mam go ponad 2lata, bateria trzyma baaardzo dlugo, jestem z niego bardzo zadowolona, to najleppiej wydane pieniadze,oprocz lapka,prostownicy i suszarki

lece spac, dobranoc
Stary 2010-12-27, 23:20   #1380
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot no co mogę Ci powiedzieć, tylko polecić tą bazę bo ja jestem bardzo zadowolona z niej Ale też mniej wymagająca bo to dopiero druga baza w moim życiu Poprzednio używałam Sorayi ale krótko bo zapychała mnie. Ja bardzo polubiłam się z KOBO
Widzę, że dużo tu fotomaniaczek

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości