Powiedz to tutaj, część 2 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-27, 20:10   #4441
KaSiUL
Zadomowienie

Dot.: Powiedz to tutaj, część 2

Nie mogę być teraz chora !! przecież w środę jedziemy .. muszę być w pełni sił
Stary 2010-12-27, 21:18   #4442
BrillanteAstro5
Zakorzenienie

Smutno mi strasznie. Jestem silna, wiem o tym. Ale mimo wszystko brakuje mi Cie strasznie. Wiem, ze sobie poradzę, już przecież tyle wytrzymałam.. ale tak cholernie chciałabym z Toba pogadać i się przytulic do Ciebie.. chciałabym ponarzekać na wszystko i pomarudzic, ale w Twoich ramionach. Boli mnie to, ze tak to wszystko zostawiles, ze nie walczyłeś.. myślałam, ze miedzy nami było coś fajnego, bo było przecież.. nie wierze, ze Ci nigdy nie zależało, to jest niemożliwe..
skoro w ogl Cie nie obchodzę, po co odpowiadasz na moje opisy? czemu na sile chcesz być taki, za jakiego Cie maja? przecież tego nie chcesz! przecież mówiłeś.. a robiąc to, co właśnie robisz, tylko im udowadniasz, ze oni wszyscy maja ta cholerna racje, a przecież jej nie maja.. My wiemy, ze nie maja.. ja wiem i Ty wiesz.. no przecież..

źle jak stad do kosmosu.
BrillanteAstro5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:26   #4443
Agnes1906
Wtajemniczenie

GG do Agnes1906

I co?
I czekam. na co, powiedz na co? Siedzę wpatrzona w ekran po prawej stronie. Nie mrugne nawet by nie przeoczyć czy coś się zmienilo w Twoim opisie na gg. i co? I nic. Dlaczego? Dlaczego Ty kuźwa nie napiszesz. Ja czekam, juz drugi dzien.. Czy to zawsze ja musze robić 1 krok? Jak napisze to znów bd pisać 2 h. Tylko nie wiem, czy ty to robisz przez grzecznośc , czy mnie lubisz. czy ten komentarz na nk "wariat" był dla cb ważny. I co oznacza ten buziak! nie wiem nic, zrób coś Ka*ol, kurde no... !!
Stary 2010-12-27, 21:28   #4444
Ewelajna140
Zadomowienie

to były tylko dwa zdania, dlaczego więc tak bardzo boli?
żal, smutek, złość, rozczarowanie, wstyd, ból, niedowierzanie i dużo łez.

Edytowane przez Ewelajna140
Czas edycji: 2010-12-27 o 21:31
Ewelajna140 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 21:51   #4445
kochanowska
Zakorzenienie

Hmm to wszystko jest jakieś dziwne. Sytuacja z koleżankami, rodzicami, siostrą i Tobą.. Nic nie jest takie jakie powinno. No i ze mną też nie jest wszystko ok. Ale od stycznia biorę się za siebie: i za wygląd i za charakter. Aha.. No i jesteś zazdrosny, powiedz. Ach Ci faceci.

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-27, 23:15   #4446
maddee
Rozeznanie

Niech mi to pomoże Będę taka szczęśliwa... ochch
maddee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 00:00   #4447
isza89
tree hugger

Czy Ty naprawdę nie widzisz, że za każdym razem, kiedy mnie odpychasz oddalam się od Ciebie coraz bardziej? Że czuję się coraz mniej atrakcyjna? Że przestaję lubić siebie? Że tracę poczucie własnej wartości? Że nie jestem już nawet pewna, czy w ogóle chcę być blisko Ciebie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 00:06   #4448
qathe
Wtajemniczenie

Moglabym godzinami gapic sie w gwiazdy,bo wiem,ze jedna z nich nalezy do mnie.Nie potrzebuje Cie wiesz? Tych klamstw,cynizmu,chamstwa i braku kultury.Nie potrzebuje zludzen.Jestem silna kobieta,zbyt dobra i wartosciowa dla Ciebie.Kiedys sobie uswiadomisz jak bardzo zalujesz,ze mnie straciles,ale bedzie juz za pozno.Zegnaj

qathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 01:00   #4449
Isanka
Zakorzenienie

nigdy coś takiego się nie wydarzy.
Isanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 08:53   #4450
alexandrika
Zadomowienie

i co ja mam robić??
alexandrika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 09:11   #4451
Pluma_
Rozeznanie

znowu będę pałętać się po domu bez celu?
Tak nie można, nooo!
Pluma_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 09:16   #4452
enjoy89
Zakorzenienie

czekałam, nie odezwałeś się... wiem, wiem, mogłam się tego spodziewać... ale mimo wszystko chciałabym, żebyś się odezwał
jaka ja jestem głupia
Stary 2010-12-28, 10:16   #4453
avantikaa
Raczkowanie

powiedz mi, jak mam znieść to, że Ty przyjdziesz z inną i to jeszcze w tak ważny wieczór. może źle robię, że tam pójdę? przeczucie, że będę się źle bawić zwykle wskazywało odwrotny skutek, ale teraz? teraz nie mam czego się spodziewać po najbliższych znajomych, którzy przyjdą w parach. yh! jakie to wszystko głupie...

avantikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 15:47   #4454
monilkaa
Zakorzenienie

Było cudownie! Jejku, co za impreza Wytańczyłam się za wszystkie czasy, dziękuję P! Nawet nie wiem jak to wyszło, że się poznaliśmy, tańczyliśmy, potem całowaliśmy... Cała noc z Tobą, w Twoich ramionach... I to przysypianie nad ranem przy Tobie, Twoje całowanie mnie w czoło, gładzenie po dłoni... Zastanawiam się czy to za duża ilość alkoholu tak wpłynęła na Ciebie, czy może coś innego...? A. mówi, że jesteś podrywaczem, a ja już nie wiem w co wierzyć Nie robię sobie nadziei, ale było baaaardzo miło
Stary 2010-12-28, 16:26   #4455
201608251020
Konto usunięte

k*rwa 12sty dzień celibatu
P. w niedzielę będziesz MÓJ mraaaaaaauuu!
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 16:41   #4456
czarownica13_01
Raczkowanie

Do A: Po co się do mnie odzywałeś w Wigilię? Ucieszyłam się w sumie, że się odezwałeś. Myślałam, że chcesz pogadać tak zwyczajnie, a Ty chciałeś tego co zwykle. Wiesz, nauczyłam się oddychać bez Ciebie. Czasami jeszcze łapie bezdech, ale było już tak dobrze, a teraz znowu się duszę. Znowu o Tobie myślę i analizuję wszystko od nowa. Mam ochotę znowu płakać i nie wychodzić z łóżka. Tęsknie za Tobą, a tęsknie bo nadal kocham. Zastanawiam się nad tym co mi powiedziałeś. Nie umiesz mi nawet prawdy powiedzieć. Nie wiem, czy rzeczywiście żartowałeś, że masz dziecko z J czy to może prawda. Dziwne te Twoje żarty. Wiedziałeś, że mnie zabolą. Chciałabym z Tobą tak normalnie pogadać. Nawet jeśli masz dziecko i jesteś z J. to chyba możesz powiedzieć prawdę. Ukrywanie tego nie ma sensu, nic nie da, bo co CI szkodzi mi o tym powiedzieć? Dlaczego na pytanie dlaczego żartowałeś w taki sposób, powiedziałeś, że chciałeś sprawdzić moją reakcję? Po co coś sprawdzasz? Rok temu jechaliśmy na tego cholernego Sylwestra, byłam taka szczęśliwa. Jestem w stanie Ci tak wiele wybaczyć. Tęsknie za Twoim ciepłem, ciałem, telefonami... Jak będzie wyglądało moje życie, jeśli nie będę już potrafiła z nikim stworzyć normalnego związku, bo ideałem będziesz Ty? Wolałabym mieć pewność co się z Tobą dzieje, to może szybciej bym się zdecydowała na własne życie? Chciałabym być znowu Twoja...
Stary 2010-12-28, 17:08   #4457
KaSiUL
Zadomowienie

no w końcu nadszedł ten wyczekiwany dzień i jutro się widzimy - spędzimy 6 dni razem wspólny sylwester itd itp.. ahhhh
tylko to moje przeziębienie - spadaj !! iiii trzeba zacząć się pomału szykować
Stary 2010-12-28, 17:37   #4458
Monte Christo
BAN stały

Ja idę na Sylwestra, ale jestem pełny obaw. Ale raz się żyję.
Monte Christo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:10   #4459
sinsemilla
Raczkowanie

Wybrałam.. boje się.

btw.
Cytat:
Napisane przez maddee Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez sinsemilla Pokaż wiadomość
to mile z twojej strony. ; > ale mozesz byc tylko moim kolega.. nie chce miec kolejnego przyjaciela, ktory pozniej sie we mnie zakocha.. męczy mnie juz to.
Coś mi się wydaje, że chyba tylko kobiety wierzą w międzypłciową przyjaźń Nie. Szczera przyjaźń (nie poparta seksem) między kobietą i facetem nie istnieje. Po prostu
tutaj chodzilo mi, że nie chce miec kolejnego super kolegi, ktory jest idealny z charakteru, do ktorego nic nie czuje. bo jest odrzucajacy z wygladu, że nie da sie przełamac nawet jakby sie bardzo chcialo ; >

a przyjazn uwazam ze istnieje, tylko wlasnie musi nic nie iskrzyc. tz. nie mozecie sie sobie podobac. ; ]

__

dancehall♥

Edytowane przez sinsemilla
Czas edycji: 2010-12-28 o 19:11
sinsemilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 19:36   #4460
enjoy89
Zakorzenienie

Nie wiem co o tym myśleć, naprawdę nie wiem na czym stoję i to nie jest fajne uczucie wszyscy mówią, że to nie ma sensu, ja też o tym wiem, i pewnie ty myślisz tak samo, ale jakoś brakuje mi tej twojej czułości czy gdybym nie napisała dzisiaj pierwsza, odezwałbyś się w ogóle? Wiem, piszemy czasem, pewnie jak znowu się spotkamy to wyjdzie tak samo jak ostatnio, nie będę żałować, gorzej będzie jak zacznę coś czuć do ciebie, albo będzie mi cię brakować bardziej, ale jakoś nie potrafię przestać w to brnąć dalej jeśli ty przestaniesz to zrozumiem...
Stary 2010-12-28, 20:07   #4461
Cucia
Raczkowanie

I kolejny Sylwester spędzony w gronie koleżanek... Boże! Jak ja chcę mieć się do kogo przytulić! Chcę być dla kogoś całym światem!
Cucia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:27   #4462
201608251020
Konto usunięte

Zobaczysz, tego magicznego wieczoru będę dla Ciebie najpiękniejsza Nie powstydzisz się za swoją kobietkę

jak mi ta czerń nie chwyci, ta fryzura i makijaż nie wyjdą, to się wkurzę
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:45   #4463
pelnia
Raczkowanie

Bądź taki zawsze.
pelnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 20:48   #4464
Bajumi
Raczkowanie

Dobrze wiesz, że nie chciałam się z Tobą w ogóle spotykać... po co gadałeś, że nie jesteś kobieciarzem, że to co mówią inni, to tylko kłamstwa... Dlaczego nie posłuchałam ich widząc jak się zachowujesz?
Uwierz, gdybym teraz z tą świadomością cofnęła się do dnia, w którym było nam razem występować, powiedziałabym "nie" i pomimo Twojej urażonej dumy, ja byłabym szczęśliwsza, chociaż sama.
Dlaczego mi to robisz... po co mi Twoja szczerość jak i tak traktujesz mnie jak psa... Czemu inne Twoje koleżanki są ważniejsze ode mnie? Dlaczego tak ciężko znaleźć Ci dla mnie czas? Czy one rzeczywiście są bardziej interesujące niż ja? Nie masz pojęcia jak się czuję.
Kiedyś odzywałeś się codziennie, później coraz rzadziej, teraz wcale i choć wiem, że nie puścisz tej zasranej strzałki o 5.45 ja ciągle czekam, ciągle się budzę o sprawdzam telefon... Wieczorami siedzę i czekam na wiadomość na gg, gdy znikasz jestem zła, że spotykasz się z inną, gdy jesteś i tak wiem, że inna jest z Tobą bo nie piszesz... Nawet jak się odezwiesz to już nie jest takie samo jak kiedyś. A ja od 16 dni czekam na słowa - "co jutro robisz bo jak coś to mam wolny wieczór". Dziwisz się, że jestem rozżalona... ja dziwię się że jeszcze nie zauważyłeś, że mi zaczęło zależeć... ale może to i lepiej, bo wolę cierpieć z nadzieją na spotkanie niż cierpieć wiedząc że już nigdy Cię nie zobaczę...
Dlaczego ja nie mogę być szczęśliwa... nawet nie wiesz jak bardzo proszę Niebieskiego, żeby choć raz poszedł mi na rękę i dał mi choć trochę szczęścia i bezpieczeństwa... dlaczego to ja zawsze mam cierpieć. Ty się dobrze bawisz mną i innymi, słowa jakie mówisz nie mają żadnej wartości, ale ja chcę wierzyć w to, że jednak mają... Jednak Ty nic nie wiesz o Ezopie i stąd rzucasz słowa na wiatr...
Powiedz mi kiedy to się skończy? Bo widzę że powoli nasza znajomość umiera... a co wtedy ze mną? Ty będziesz miał inne, już mnie nie będziesz potrzebował, ale zastanowiłeś się co ze mną? Jak ja z tym będę się czuła? Ja nie zapomnę - Ty dobrze wiesz...
Czy a ja tak dużo żądam... tylko chcę być kochana przez Ciebie, chcę choć raz czuć się przez kogoś wyróżniana... przez Ciebie...
Stary 2010-12-28, 21:26   #4465
liselotta
lise-kotta

wstrzymam oddech do czwartku.
liselotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:49   #4466
nowa era
Raczkowanie

wiesz co ?!
Pragnę Cię. no ku.wa pragnę Cię. Ty pragniesz mnie. Ale to zakazana gra jest Skarbie. To się nie powtórzy. To, co było między nami już nie wróci.
Przykro, tak cholernie przykro.
JEsteś gnojem. JESTEŚ GNOJEM !!!!!!! Nienawidzę Cię za to, co zrobiłeś.
Nienawidzę Cię. A Ty nienawidzisz siebie....Myślę, że jakbyśmy chcieli, to byłoby nam razem wspaniale. Ale po co się oszukiwać po raz kolejny?! To i tak nie będzie miało miejsca. Wspólna przyszłość nie jest nam pisana.....
Boże, pozwól mi o nim zapomnieć.... !

nowa era jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 22:46   #4467
paula-zla
Zakorzenienie

Cieszę się!
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 23:03   #4468
Isanka
Zakorzenienie

będzie dobrze
Isanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 00:06   #4469
Vinanti
Raczkowanie

*

Edytowane przez Vinanti
Czas edycji: 2010-12-31 o 10:32
Vinanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 00:58   #4470
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa era Pokaż wiadomość
wiesz co ?!
Pragnę Cię. no ku.wa pragnę Cię. Ty pragniesz mnie. Ale to zakazana gra jest Skarbie. To się nie powtórzy. To, co było między nami już nie wróci.
Przykro, tak cholernie przykro.
JEsteś gnojem. JESTEŚ GNOJEM !!!!!!! Nienawidzę Cię za to, co zrobiłeś.
Nienawidzę Cię. A Ty nienawidzisz siebie....Myślę, że jakbyśmy chcieli, to byłoby nam razem wspaniale. Ale po co się oszukiwać po raz kolejny?! To i tak nie będzie miało miejsca. Wspólna przyszłość nie jest nam pisana.....
Boże, pozwól mi o nim zapomnieć.... !
podpisuje sie pod tym

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości