![]() |
#91 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() Na drugim zdjeciu wyglada szarawo ,ale to sie spierze za dwa mycia wyjda te zołto -miodowe pasemka i bedzie moj balejaz -mam nadzieje ![]() W kazdym badz razie jestem zadowolona ,a to chyba najwazniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Polecam ta farbke wszystkim ze słabsza woda jak macie juz jasne włosy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Siedze z deluxem 100 na odrostach
![]() ![]() ![]() Kurczaczek się rodzi - już widze ![]() Jutro wyrusze na łowy jakiejś farbki.. Ale oczywiście mam mętlik jak w kołowrotku i nie wiem jeszcze co wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Magda ;)
|
Hej dziewczynki
![]() milusiaam bardzo ładnie wyszło ![]() Dziewczyny jestem zaskoczona,że farby aż tak roznie wychodza na roznych glowach ![]() Najgorsze jest to,że jak ktoras z was wstawi zdjęcie i widzimy,że ladnie wyszlo to myslimy o ja mam podobne wlosy powinno mi tez tak wyjsc,a potem dupa wychodzi zupelnie co innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pasemek blond na blond :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh kryzys zażegnany, mama mnie troche podtrzymała na duchu i mowi ze wcale nie jest tak zle ![]() Tak patrze i chyba mam teraz odcien podobny do tego MysiM. Może ciut jasniejszy. No i gora jasniejsza, ale mam nadzieje ze w koncu jakims cudem reszta wlosow bedzie miala taki kolor jak te na gorze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% ![]() szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2010-12-27 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Kotka to ja mam ten sam
![]() ![]() ![]() ![]()
#98 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i pochwaliłam się, że po pokrzywie nic mi nie wyskakuje... A tu dziś rano taka gula na brodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WOW - bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do farbki to jak już chcesz farbować to bierze ta Excellkę - ja sama bym ją wzięła ale zdecydowac się nie mogę co ze sobą zorbić ![]() Mam ponad 1 cm odrostu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-12-27 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. znów chyba z wizażem mi się coś dzieje..
Nie zacytowało mi Ciebie Snow, ale widać coś źle doczytałam bo myślałam, że ona już ten nowy kupiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Heyka. Bo ja takowe pytanko mam: Czy istnieje I GDZIE w sprzedazy farba PALETTE XXL Czysta Platyna 00A? Bo ja pomsłu juz nie mam czym sie ufarbowacna blond platynowy. Najpierw wycofali Ultrarozjasniacze z Palette teraz nie ma i XXL! Nie ma tez prawie nigdzie londy 01slonecznego blondu! Wiec kupiłam sobie rozjasniacz zLondy4-5 tonów i oby rozjasnil mi te odrosty! Ostatnio z braku laku ufarbowałam sie Palette E20 ale mi nie chwyciło tych odrostów -= to jest za słabe!!! no to tyle w temacie :/
Edytowane przez Blond Wenus Czas edycji: 2010-12-27 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Cześć, można dołączyć?
![]() Chciałabym sobie (znowu) rozjaśnić włosy...
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie witaj ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam dziś w Naturze i widziałam starego tylko. I w końcu widziałam Excelke, 9,13 nie ma nigdzie, kupiłam 10,13. I to 2 opakowania ![]() Ale przydadzą się, mam tylko nadzieję że odrost nie będzie zólty, moze byc ciepły, ale nie zolty. Widzisz jak my to mamy z tymi ciepłymi blondami-głupiejemy na starość ![]() Kiedys same zimne nie? A teraz widzę że podobnie nam się gust zmienił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja excell'ke kupiłam w naturze tuż przed świetami w promocji za 25zł ![]() ![]() Tak Agatko mamy ciągle takie same gusta i tak samo nam się zmieniają ![]() ![]() ![]() ![]() Poszłam dziś do ZT bo zaczęły się % w całym inditexie i kupiłam sobie rurki w Bershce, w których jestem absolutnie zakochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te włoski co masz teraz właśnie pasują mi do wiosny i lata, takie słoneczne ![]() Mi tez się takie podobają, mam nadzieję że wyjdzie mi podobnie jak Tobie ![]() Jestem zaopatrzona w 2 Excelki, mogę dzialać. Kiedy farbujesz-może ustalimy dzień farbowania jak pisała infatuated ![]() A zakupów gratuluję-ja czekam na wiosnę-wtedy coś sobie kupię ![]() U mnie akurat Excelki 9,13 naprawdę nigdzie nie ma, no ale dobrze że 10,13 jest. Mam nadzieję że jej nie wycofają. Dzis TŻ zmierzył mi włosy jak miałam tuż po myciu i proste i wyszło mu 38,5 cm, dlatego ja już nie mierze-ciagle inaczej. Teraz bede pisała ile mi brakuje do dobrej długości ![]() A u mnie nie ma Superpharmy więc nie wiem gdzie Gliss Kura dostanę? Moze w Rossmanie, popatrzę jutro może się wybiorę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już też dawno nie mierzyłam, muszę to zrobić ![]() A co do farbowania to ja pewnie będę robić w weekend 8-9.01? Akurat 3tyg miną a ja dłużej to nie przetrzymam odrostów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Może być 8-9 stycznia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Agatko no to wstępnie jesteśmy umówione
![]() ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
No i mam kurczaczka, jak to zawsze bywa po podkładzie.
Ale chyba moje włosy miały dobry dzień, bo dośc ładnie przyjęły tą farbkę ![]() ![]() 1) Palette deluxe 100 platynowy blond, kładziona tylko na odrost 2) odrost 3) i 4) z lampą ![]() W środe coś na to położe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dołączam sie do tego wątku pierwszy raz ale od dawna go obserwuję, przeglądnęłam chyba wszystkie części :P jestem totalną amatorką co do farbowania/rozjaśniania - dopiero w październiku zaczęłam rozjaśniać - pierwszy raz w życiu :P oczywiście u fryzjerki bo sama nie wiedziałabym jak sie do tego zabrać :| 2 razy farbowała mi swoimi farbami (z matrixa) ale nie osiągnęłam jeszcze upragnionego efektu... Za jej farby płaci się troche więcej więc chciałabym tym razem przynieść jej swoją a potem próbować radzić sobie z nią w domu. Wolę nie ryzykować i nie nakładać sama farby z drogerii na fryzjerską.. Ale przejdę do sedna ![]() Otóż zastanawiam się, którą farbę wybrać aby osiągnąć mój ideał -czyli włosy dziewczyny z 4-go i 5-go zdj, to ta sama dziewczyna tylko na 1. zdjęciu wyraźnie widać, że jej włosy są jaśniutkie ale mają ciepły odcień. Ostatnie zdjęcie znalazłam w internecie - dziewczyna pisała, że uzyskała go farbą L'Oreal Recital Preference w odcieniu : Bardzo Bardzo Jasny Blond Popielaty. Zastanawiałam się w drogerii nad Belle Color 111 Garniera i Palette Deluxe 100, ale przeczytałam wiele opinii, że Palette niszczą bardzo włosy :/ a moje są po trwałej ondulacji - która w zasadzie już została na samych końcówkach - i 2 razy już były rozjaśniane. Na pierwszym zdjęciu są moje włosy przed farbowaniem, a kolejne 2 koloru jaki mam obecnie, w rzeczywistości wydaję mi się, że jest troszkę ciemniejszy i żółtszy (?) :/ Kurcze dziewczyny jak mogę osiągnąć mój ideał? ![]() Myśłałam, że za pierwszym razem u fryzjerki się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnośnie Paletty: owszem jest wiele opinii o niszczycielstwie tej farbki, szczerze, nie wiem skąd one się biorą, bo jak dotąd żadna z nas, używających Peletty jeszcze nigdy nie narzekała na kondycje swoich włosów po tej farbie - bynajmniej ja tego nie pamiętam ![]() ![]() Jaki masz naturalny kolor? Muszę przyznac, że w chwili obecnej włoski masz bardzo ładne ![]() ![]() Deluxa 100 Ci nie polece, bo wychodzi żółto-nie ma co ukrywac. Może na jasnych włosach wyszedł by bialutko, ale tego mogę się domyślac jedynie po pudełku ![]() Może Syoss 9-5 dał by Ci efekt jak na piątym zdjęciu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
ej kobitki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zielona to ja jestem jeszcze w tym temacie, także wybacz, że tyle pytań zadaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
a dokładnia na taki
![]() ![]() może któraś wie co to za kolorek? |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O ile Syoss rozjaśnia nie wiem. Może HopeMAGDA będzie wiedziała, bo ostatnio to jej ulubiona farbka ![]() Tutaj są zdjęcia po tym syossie: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4634 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4189 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4534 Albo może Garnier Nutrisse 111? Kotka nim robi, tylko że wode zmienia na 12% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Magda ;)
|
Wasienka znów kombinujesz
![]() Ja na tym zdjęciu nic nie widzę,ale mi to podchodzi pod jakiś rudy ![]() Dziewczyny,co to za umawianie się na farbowanie?? ![]() A ja nie mogę tak? ![]() To nie fair ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...591.1349971946
oto bardziej widoczne foto ![]() Edytowane przez wasienka Czas edycji: 2010-12-28 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Magda ;)
|
ewkaz412
A może polecana Palette A10 lub C12 na ostatnich kilku stronach fotki ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A moje włosy na zdjęciach wychodzą tak jasno. W rzeczywistości są ciemniejsze zwłaszcza z tyłu i od spodu :/ Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.