![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]() W sumie taki chuop to by mi się przydał. Do prania i sprzątania.
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
Vesenko- właśnie miałam pytać czy ta czapka z zawartością jest sprzedawana
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie to nie, sama se k***a zrobię. A ty będziesz musiał mieszkać w tym co mi wyjdzie ![]() Na szczęście tż pomaga z własnej woli ![]()
![]() |
#3844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio oglądam Lost Girl ![]() ![]()
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Polly, czytasz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie som fszyscy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-27 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestes hardkorem ![]()
![]() |
#3849 |
Zakorzenienie
|
Polly - *******ić standardy
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, Spooro
![]() Może ja też pójdę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
ależ skąd...masz temperament i ktoś musi przekłuć ten balon
Cytat:
![]() Ależ to daremne... ![]() Hm, to może wydaje Ci się, że możesz ich zmienić, a innych- na zewnątrz- wszak nie, więc to olewasz? Moja mama np ciągle myśli, że jeszcze troszeczkę można mnie wychować i ciągle ma przytyki do mnie, za to panią pierogową z bazarku kocha bez zastrzeżeń ![]()
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
kolorowych
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3854 |
Zakorzenienie
|
Z tak oto postawioną diagnozą, mogę udać się na spoczynek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zastanawiałaś się też usilnie nad zapachem "do czubków" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zbiera Ci się... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jam wyszedł był dopiero co z ablucji, spocząłem więc przy mym biurku, z licem namaszczonym specyfikiem na młodzieńczy ( ![]() ![]() --- Sylwestra chyba se sam spędzę ![]() I nie, nie przeszkadza mi to wcale ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
![]() |
#3857 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja tylko wpadlem na chwile powiedziec ze zyje ![]() Ogolnie swiat nie pamietam poniewaz nie trzezwialem ![]() Ide spac ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Pobuuudka, pobuuuudka.
Pijemy coś? ![]() Rano jest to zacznę od kawy z mlekiem. A tego bzykania we własnym zakresie nie bedem rozwijać, poniosło mnie trochę, po wczorajszym piciu i to nie kawy ![]() Choc gdzies tam czytałam że som podobno ludzie którzy potrafią osiągnąć szczyt przyjemności samym fantazjowaniem ![]() Ja zostane przy chopie, tylko muszę go jakoś znaleźć ![]() Edytowane przez naiat Czas edycji: 2010-12-28 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niszowe ![]() Cytat:
![]() ![]() chopy to zuuooo ![]() ponoć Agencior się pojawił gdzieś w SP ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-28 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
perfumowy zawrót głowy
|
Hej
wczoraj nie mogłam się zalogowac, cos mi wizaz swirował ![]() postanowien noworocznych nie ujawniam, to moze sie zrealizuja, mam tak, że jak o czymś powiem na głos, o marzeniu, planie itp. to przeważnie idzie w cholerę więc nie mówię/ piszę ![]() Madzik ale masz av ![]() Til jest niezły, taki trochę drań.... tylko wolę jak się nie odzywa, głos ma taki jakiś niepasujący. W ogóle Bę karty Wojny wymiotły - i Brad Pitt, i TilSchweiger i Diane Kruger po niemiecku ![]()
#3862 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- gdzie i jaki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() rzeczywiście tak wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
Czesc z rana
![]() Nie ma to jak snieg za oknem znow widziec ![]() ![]() Jade dzisiaj do Decathlonu po moj prezent od gwiazdora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
podpinam się czy wyżera - kiedyś wklejał że Glyco A 12 % am aj rajt? co do anzwy?
ja akurat polecam sera z BU lemonowe i to ZSK oczyszczające i jeszcze migdałowe z BU - sprawdziłam coś się dzieje w dobrym kierunku - czysci, zdziera - czy szał nie wiem ale jestem we połowie a u mnie regularnosć to pojęcie abstrakcja więc ktoś kto naprawdę poużywa może być zadowolony - i niedrogie toto i piknie pachnie - lemon i to oczyszczające |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Sałać, dlaczego wykropkowałaś nagranie płyty? Możesz śpiewać ze mną, a jak nie chcesz to chociaż jakiś featuring... Będziesz miała wtedy większe fory jak się przykłujesz do topniejącego lodowca ![]() A Sabb dobrze zrobiła, argument siły to jest to! Madzik, szczytny cel, w zasadzie też taki mam, co więcej już zaczynam realizować, ale nie idzie... ![]() I podoba mi się ten kurdupel w avie ![]() Ju ![]() Dobrze, że wszystko u Ciebie OK. Dziękuję za tytuł, będę nosić go z należytymi honorami ![]() Spoora, kochaniutka, a jakie są twoje plany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zakorzenienie
|
Maju - to Till Schweiger.
Agnes - zastanawiam się, czemu ten film obejrzałam dopiero teraz. Dla mnie ten film skradł przede wszystkim Christoph Waltz ![]() ![]() ![]() Kurde, znowu spałam do 11.00. Szkoda mi urlopu. Choć z drugiej strony - kiedy nie spać do takich godzin, jak nie na urlopie właśnie ![]() Widziałam Agenciora w SuperPharm. Ale wersję Maitresse (złotą). Dlaczego wszyscy twierdzą, że Till to kurdupel???? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-28 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Spoora;24014137]
![]() A wiesz co jest najdziwniejsze, że wydaje mi się (tak, tak chyba mi się tylko wydaje ), że to jest przecież takie proste ![]() Przecieee to szkoda zdrowia na pierd***ne denerwowania się ![]() odnośnie chronicznego wqurwa - uprzejmię donoszę była Madziczką - a tera zjestem dr Jekyll i mr Hyde ![]() pomaga wdupiemanie - zdecydowanie od kiedy olewnictwo rzeczy otaczających mnie, czynników irytujących zaczeło mi się podobać - jest lepiej - ale tylko lepiej bo wqurw to po prostu reakcja - niestety słabości, ale co tam, to też mnie wali, zgrzewa i powiewa, co to już nie wolno mieć oznak słabości - sposób radzenia sobie z sytuacjami, rzeczywistoscią, która jest kompletnie niezgodna z naszą hierarchią, naszym porzadkiem no z cyklu jak mozna coś robić źle skoro można dobrze, jak można się guzdrac skoro można sie nei guzdrać i jak mozna się spieszyc skoro mozna sie nie spieszyc - i tak bez końca z reguły tak 75 % przypadków - leję na to sikiem prostym - słowo daję jestem odwodniona ![]() nic mnie nie rusza, wszystko spływa jak po kaczce ( nie, nie ten mocz) ale to dalej w ramach tych 75% ale charakteru chyba oszukać sie nie da i natura człowieka wyłazi tu i ówdzie i potrafię ciskać piorunami, zapalac sie z byle powodu - tylko tak jak Madzik no szybko przygasam i tych odpaleń nawet nie pamietam czasem, co było iskrą pocieszam sie że mię to nie zaszkodzi bo tak sobie sprytnie to podzieliłam na 3/4 i1/4 i jedanak tak coś czuję ze wywalenie wqurwa jest dla zdrowia lepsiejsze no ale notoryczne poirytowanie niekoniecznie fajne, fakt dla samej poirytowanej - juz bym tak mieć nie chciała, ale nic na siłę o mnie np irytują sytuacje gdy ktoś mnie do czegoś próbuje przymusić skłonić - normalnie Islandia 2 mi się włącza a i zauważyłam że daje mi satsfakcję i ukojenie kiedy osoby celowo irytujące mnie, z premedytacją coś robiące w tym celu gdy z moich ust usłysza coś chłodnym głosem, lub tylko spojrzenie - zaprzestają tych czynności na wieki wieków - gaszenie jest lepsze niż pieklenie się no i nie oszukumy się hormony mają gigantyczny wpływ na całe to piekiełko Bękartów nigdy nie zapomnę - od czasu do czasu trafia sie aktorstwo takie że paszcza mi się ze zdumienia łotwiera - oglądałam dawno a jednak wciąż jestem pod wrazeniem ostatnio nie umiem sobie dobrego filmu na którym bym nie zasnęła znaleźć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-28 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.