![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Acha, Dziewczyny, jak tam Bagatt, co tam się dzieje ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Były jakieś fajne sukienki w Reserved? Nie eleganckie tylko sweterkowe albo na imprezę ?
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
Jutro jade do Krakowa na zakupy,więc zdam relacje co i jak jutro pod wieczór.
![]() mam nadzieje,że dobrze RE stoi,po tym jak sie mega obkupiłam za naprawde malutkie pieniądze na letniej wyprzedaży CHCĘ WIECEEEEEJ!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
Wpadłam na godzinkę do Zary dzisiaj
![]() Nie muszę chyba wspominać, że połowa ciuchów na podłodze ![]() Znalazłam jedną marynarkę za 200zł ( z 300) i dwie za 100zł (z 200)... naprawdę ładne ![]() Spodnie chciałam znaleźć, ale cięęęęężko w tej stercie :P Jutro spróbuję. Ale ciuchy schodzą bardzo szybko, dwie złapałam jako ostatnie sztuki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Raczkowanie
|
proszka napiszcie o której otwieraja zare na marszałkowskiej i w ZT
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Rozeznanie
|
W białostockiej Alfie i Galerii Białej też można było coś upolować
![]() Bershka -widziałam trochę T-Shirtów po 19.90 i sporo po ok 25 zł - sweterkowe bolerka za 50 zł (czyli cena ich się nie zmieniła w porównaniu do wyprzedaży letnich ![]() - kurtki z eko skóry takie bardziej na wczesną jesień lub późną wiosnę za 99 zł - kurtki zimowe więcej niestety nie pamiętam ![]() W P&B ceny mnie nie zachwyciły. Nie licząc T-Shirtów męskich, które były po 19.90. W Stradim było dość sporo kurtek przecenionych , sweterków i spódnic. Dodatkowo spodnie wydaje mi się że ok 90 zł . JAle jak dla mnie ceny nadal nie są powalające. Ale pewnie jeszcze wrócę tam w środę ![]() W C&A jest ubogo . Ale mam nadzieję , że dopiero będą się rozkręcać. Bo jak na razie to widziałam trochę biżu i bluzek z krótkim rękawem ![]() Do Re zbyt głęboko nie zaglądałam ale wyglądało to tak jakby przemetkowali 1/4 sklepu. Ale może dlatego, że wpadłam o złej porze, jednak naprawdę warto tam zajrzeć. Sama wyszłam z longsleeve'm za 25 zł i zamierzam jeszcze wrócić po T-Shirty (były po 25 zł ) ![]() W Tally Weijl jak było tak jest. Całe dwa wieszaki i wszystko wymieszane (nie licząc tych kawałków materiału, które nazywają sukienkami). Mam nadzieję, że wezmą się ostro za przeceny. W Housie można coś znaleźć, ale jak byłam tam dopiero wieszali towar. W Croppie natomiast nie znalazłam nic co by było warte swojej ceny. W Białej : - W New Yorkerze można coś wygrzebać. Jeżeli ktoś będzie skrupulatnie szukał. Jednak szczerze mówiąc nie ma takiego wielkiego "szału". Koszula, którą chciałam kupić cały czas kosztuje tyle ile kosztowała :/ . Widziałam też bluzy po 40 zł, stringi od 9 zł. Ogólnie było dużo rzeczy, ale nic konkretnego. W Pimkie jak dla mnie ceny wyglądają jak i wyglądały. Niby 3/4 sklepu tonie w przecenach i nie ma nic sensownego w dobrej cenie. Dla porównania (znowu) T-Shirty za prawie 40 zł z dużym kawałkiem. Jak dla mnie to jest rozbój w biały dzień. I na dodatek ciągle nie przecenili bluz obszytych od środka futerkiem ![]() Warto zajść do Housa, bo można znaleźć coś ciekawego, ale ciągle to są przeceny o dosłownie kilka złotych. W Cropie : bieda z nędzą. Orsay'a asortyment wyglądał tak jakby był kierowany do pań w podeszłym wieku. Ale sporo ludzi tam było. Więc musieli coś przecenić. Ponadto Camaieu z daleka zauważyłam, że sklep był oblepiony napisami o wyprzedaży. Tak samo CCC. To by było tyle ile zapamiętałam. BTW. Czy któraś z Wizażanek pamięta, czy takie grube piżamy w kratkę z H&M bodajże były one po 40 zł, sprzedawano spodnie i koszule oddzielnie ? Bo wydawało mi się, że były sprzedawane jako komplet (w Mokotów). A w Białymstoku przeżyłam duże zaskoczenie. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale zbyt głęboko nie zaglądałaś, więc można Ci wybaczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o Reserved to zawsze jeżeli chodzi o zimową wyprzedaż to jeszcze dużo fajnych rzeczy jest po Nowym Roku. Wogóle w tamtym roku było tak, że dopiero po tygodniu czy 2 tygodniach wyprzedaży przeceniono najfajniejsze grubaśne swetry. Rękawiczki to tam w lutym kupowałam skórzane z 100zł na 30zł
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#879 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W każdym razie w alfie tak było dziś koło południa. Fajne są te bluzy za 40 zł w NY? Jednolite czy z napisami dla nastolatek?
![]() |
![]() |
#881 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do NY to widziałam zipy w kwiatki i kangurki z cekinami. Więc w tej kategorii cenowej no to można wybierać między większym a mniejszym złem. Ale do chodzenia po domu i wyjścia do sklepu się nadają. Były też droższe i normalniejsze , ale nie zwróciłam na nie szczególnej uwagi - bo za taką samą cenę, można było kupić ładniejszą bluzę w innym sklepie (więc musiały kosztować ok 70-80 zł, ale nie gwarantuje) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie wstałam.
![]() Mam nadzieję, że coś uda mi się kupić, bo z tego co piszecie jak było to mam wrażenie, że wejdę do pustego sklepu. ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zawiedziona, że w P&B nie przecenili balerinek...:/ a tak na to liczyłam...wrrr... są za 159 zł. dziewczyny wiecie czy jeszcze mogą je przecenić??? Bo nie wiem czy brać je za tą kase
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może któreś z Was się rzuciło czy są przecenione męskie torby w Reserved?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj byłam w Bonarce ,największy szał był w Reserved ogromna kolejka do kasy ,stradivarius bereshka i P&B bez szału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
czekam na 2 turę w camaieu, bo mam upatrzone sztuczne futerko, ale nie za 239zlł. niech jeszcze troche spadnie...
![]()
![]() |
#890 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
A ja jadę dzisiaj z kumpelą do Silesia City Center. Będę tam dopiero koło 16 więc może być kiepsko ;p Dzięki za info o Pull&Bear, że T-shirty za 19,90 mam nadzieję że coś kupię
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a widziałyście może w H&M czy przecenili rękawiczki skórzane? (to chyba skóra cielęca ale nie jestem pewna), one 80 zl kosztuja, bylam prawie 2 tygodnie temu i nie były ani o złotówke przecenione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Konto usunięte
|
były przecenione skórzane, ale te które wcześniej kosztowały 129zł na 60zł teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o warszawę to już ok. 10 w Zarze był tłum, przy czym o 12-13 jak zajechałam do Arkadii to nie było gdzie nogi postawić
![]() ![]() Ogólnie udało mi się kupić spodnie, koszule x2, marynarkę, szorty, buty i sweterek. Idę zaraz może mi się uda dorwać coś nowego. Ogólnie w Warszawie szał na Zarę i nadal w H&M ogromne kolejki. Ktoś się pytał o RI - przeceny są i to nawet spore, warto się wybrać ![]()
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na Bielanach Wrocławskich na zakupach, w H&M same resztki, kupiłam pasek w kwiatki zapinany na zamek przeceniony z 39,90 na 20 zł.
W Orsayu w większości nic nie ma w moim stylu na przecenach, a fajne rzeczy są w nowej kolekcji, oczywiście jeszcze nie przecenione, kupiłam sukienkę czarną z aksamitu z bufkami przecenioną z 59,90 na 29,95. Najwięcej rzeczy przecenionych w Cubusie, jeszcze w większości pełna rozmiarówka. Kupiłam długi różowo-pudrowy kardigan w rozmiarze XL dlatego, że chciałam bardzo długi, ale były jeszcze S i XS. Z 99.00 zł przeceniony na 49.50 i kupiłam różowo-pudrową spódniczkę w koronkę za 49.99 przecenioną z 99.00 zł. Były aviatorki przecenione z tego co pamiętam na 129zł. Na Bielanach Wrocławskich na hali w Tesco straszna lipa, wielkie rozmiary F&F natomiast w butach duża przecena. Do osób ze Świdnicy - w Tesco w Świdnicy sytuacja na hali wygląda identycznie. W Housie t-shirty jakoś ok. 30 zł, w Okey-u zero przecen, do CCC nie zaglądałam, bo od dłuższego czasu nie ma tam butów w moim guście. Podsumowując - polecam Cubus.
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Powiem szcezrzełaziłam z5hpo sklepach ikupiłam 1torebke nic nie ma,nic co by mnie powaliło i czego nie mam.
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2010-12-28 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Rozeznanie
|
Ja byłam wczoraj popołudniu z TŻtem w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku... Przeceny są... mniej więcej od 30 zł do 50 zł, mnóstwo ludzi, w Zarze ubrania, które znajdowały się na półkach były w jednym wielkim "kłębie." Chciałam kupić sobie Kardigan, ale były już same ostatnie w rozmiarze S i mnóstwo M, L, XL.... Mojego rozmiaru XS nie było już...Ogólnie wszędzie jest bałagan. W Bershce ciuchy biegały po podłodze
![]() Stradivarius - 50% ale nie na wszystko...To co mi się podobało kosztowało normalnie... Sobie nic nie kupiłam bo już z nerwów wymiękłam... TŻ sprawił sobie spodnie w Zarze przecenione ze 159 zł na 99 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.